AFP
Volledig scherm
© AFP

Maken de mensen van de beruchte migrantenkaravaan ook echt kans op asiel in de VS?

Een slordige 6.500 Centraal- en Zuid-Amerikaanse vluchtelingen zijn onderweg naar de Verenigde Staten. De groep kwam een paar weken geleden in Honduras en Guatemala tot ontwikkeling en trekt nu door Mexico. De mensen die meelopen zijn op zoek naar asiel en bescherming in de VS.

18 reacties

  • dominique castelein

    5 jaar geleden
    dan moeten ze terug,te voet,
  • mieke vermeulen

    5 jaar geleden
    Te hopen dat ze niet allemaal naar Belgie komen .
  • philippe vander haeghen

    5 jaar geleden
    Gisteren op tv in het nieuws gezien hoe die mensen in grote vrachtwagens bestemd voor dierentransport kruipen. Dit was duidelijk georganiseerd; Wat als zo'n mastodont van de baan sukkelt?
  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    Ben geen Trump fan maar hier heeft hij groot gelijk. Heel die bende werd asiel en werk aangeboden in Mexico maar dat weigeren ze. Waarom? Om dan illegaal in de VS te verblijven. Waarvan gaan ze dan leven? Zwartwerk en misdaad. Als ze dan toch de miserie en oorlog willen ontvluchten waarom accepteren ze dan het Mexicaanse aanbod niet. De meesten spreken enkel Spaans. Dan zitten ze toch beter in Mexico.
  • Valentijn Jacobs

    5 jaar geleden
    Aan al die illegaliteit gaat een land failliet, ook bij ons, inbraken, geweld,verkrachtingen het houd niet op , ook in de VS zitten ze met miljoenen illegalen die geen taksen betalen of orde hebben zelfs de kinderen gaan niet naar school, men is bezig een nieuw soort Roma te kweken die dan ook alles zullen om zeep helpen, net als hier.