VIDEO. In dit zomerkamp leren Oekraïense kinderen hoe ze Russen moeten doden

Geen voetbal- of tenniskamp voor deze Oekraïense kinderen. Wel een kamp georganiseerd door radicale nationalistische groeperingen, waar hen geleerd wordt hoe ze semi-automatische wapens moeten gebruiken. En hoe ze Russen kunnen doden.

5 reacties

  • Vlad Cepes

    5 jaar geleden
    Kinderen begrijpen niet dat dit geen computerspel is (en hun ouders blijkbaar ook niet). Domheid is de ergste incarnatie van het kwade.
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    misschien eens over de grens of autonoom(veroverd) gebied gaan kijken misschien zijn ze daar vakantiekampen, daar leren ze misschien wel schieten met een BUK.Trouwens zijn de Russen nog altijd zo één raket kwijt (en niemand weet weet waar ze is echt waar,of zij willen het tenminste niet weten) Een tijdje geleden viel daar een vlieguig met 300 man zo maar uit de lucht !
  • daniel d'hulst

    5 jaar geleden
    hebben we gisteren geen oorlog herdacht ?
  • x x

    5 jaar geleden
    Als Poetin dat wil, staat hij op 3 dagen op de markt van Kiev. Maar dat doet hij niet want hij is niet oorlogszuchtig zoals de Amerikanen en hun nato vazallen, tenminste niet als de provocaties niet escaleren.... Met Hillary zou het al lang koekenbak geweest zijn, gelukkig is Trump aan de macht in dit verband.
  • patrick mos

    5 jaar geleden
    Is da ni wat IS deed? Is dat niet gevaarlijk?