Trump (midden) was dit weekend aanwezig op de herdenkingsplechtigheid in Parijs.
Volledig scherm
Trump (midden) was dit weekend aanwezig op de herdenkingsplechtigheid in Parijs. © Photo News

Na bakken kritiek: “Trump annuleerde bezoek aan Amerikaanse militaire begraafplaats om geen files te veroorzaken”

Trump kreeg heel wat kritiek over zich heen, nadat hij dit weekend het bezoek aan een Amerikaanse militaire begraafplaats in Frankrijk annuleerde. Het was te slecht weer, klonk het zaterdag bij het Witte Huis. Intussen zegt Sarah Sanders, woordvoerster van het Witte Huis, dat Trump het verkeer gewoon niet in de weg wou sturen.

87 reacties

  • peter destoop

    5 jaar geleden
    what a load of BS. Overal waar hij komt wordt alles sowieso platgelegd om deze clown te kunnen laten passeren. Zie maar naar Brussel. Geen enkel respect voor hen die hun leven gegeven hebben. De schaamste voorbij.
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Het zou net zijn ijdelheid gestreeld hebben dat ze het ganse land hadden moeten blokkeren om HEM door te laten, dus dat kan de reden niet geweest zijn. Eerder desinteresse en een zekere je m'en fous houding ligt aan de basis van zijn weigering. Dat hij anderen geen last wil bezorgen is ronduit hilarisch want anderen last bezorgen is zijn levensmotto.
  • Liliane Coeckx

    5 jaar geleden
    Hoe is zo een arrogant persoon ooit president geworden? Ziet alleen zichzelf graag.
  • dirk belis

    5 jaar geleden
    Het regende wat te hard naar zijn goesting! En Melanie haar schoentjes nat.ocharme! . Die vent is de grootste idioot van een president ooit!!!!
  • Jan Van Overveldt

    5 jaar geleden
    Poetin heeft ook geen moeite gedaan om de Kanaal Eilanden te bezoeken. Daar zijn duizenden Russische krijgsgevangen gestorven om die bunkers te bouwen. De Russische dodentol, daar, was trouwens hoger dan het aantal US gesneuvelde soldaten.... (Onbekend in de geschiedenis)