door Inter in Buitenland  ·  46 Reacties

  • 28
  • 724x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 Inter

Die snappen het....van het begin af aan tegen houden die flauwekul.

2
2 loki zegt

Zo zie ik dat graag.... 0 haattempels!!!

2
3 OneStone

Die hebben het goed voor elkaar. Nooit toestaan die doodscultus.

6
4 Wylde Gjert

Hier is dat niet meer mogelijk en wordt ook geen poging gedaan om verdere groei af te remmen

2
5 wijs

Goed bezig Slowakije.

1
6 Bram brabant

Ik kan er alleen maar respect voor hebben.

3
7 Cody

* Verwijderd door de redactie *

8 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

9 heatsink

zo het kan dus wel, als er maar een wil is.

0
10 120db

We moeten de straat op. De burgerij moet het recht in eigen hand nemen. We moeten de Islamisering van Nederland een halt toe roepen. Dit kan en mag zo niet doorgaan.

2
11 Bakgraag
12 sockknitter

@11 De Pegida probeert iedere keer weer een demo met meestal niet meer als een tiental betogers. Dat schiet ook niet echt op.
Het valt dus nogal mee met de islamisering..

15
13 sockknitter

Dat is in die zin in ieder geval een land om trots op te zijn. Geen enkele moskee! Een droom voor elke weldenkende Europeaan!!!

1
14 Christiaan

@14 Maar wel een land waar de criminaliteit gemiddeld iets hoger is dan in Nederland en wat gemiddeld een stuk armer is dan Nederland.

4
15 21st Century Guy

@11 Wat houdt dat in ? Moskeeën slopen of iets dergelijks ?

3
16 21st Century Guy

@15 : Het gaat er niet om of de criminaliteit daar iets hoger of lager zou zijn (het is ook maar de vraag of die vergelijking op gaat)maar dat de steeds toenemende invloed van de islam hier een stuk sterker is dan daar.

Om maar een voorbeeld te geven: In het zwembad waar ik vaak kom zijn er nu verschillende avonden per week dat ik niet meer toegelaten wordt. Want er is dan halal zwemmen of zwemmen voor vluchtelingen uit Eritrea/Syrie (het moet niet gekker worden!).

0
17 Christiaan

Het grote probleem hier in Nederland is, dat links niet wil erkennen/bekennen dat de islam wereldheerschappij navolgt zoals in hun sprookjesboek beschreven. Oorlog tegen de ongelovigen dus. (Ja, ook tegen alle knuffelaars) Wordt verdomme toch eens wakker. Afbreken of opblazen die haattempels tot de laatste steen. Een tsar bomba op dat zwarte granieten geval in Mekka. Probleem grotendeels opgelost.De knuffelaars zijn ziende blind voor de plannen van de islam dus moet dat keihard worden aangepakt. Slowakije is in ieder geval wel op de goede weg bezig.

3
18 Tiidmasine

@18 ,

Nederlandse kabinet is al decennia niet links.
Get educated of kom met een zinnige reactie.

6
19 jodelatedieho

De Slowaken hebben goed begrepen dat de islam een nieuw soort fascisme is met een sausje van religie. In Nederland heeft de domme globalistische en neoliberale meute dat nog steeds niet begrepen. Die geloven oprecht de vele leugens van de islam over vrede en dergelijke. Vrede betekent voor de islam dat iedereen zal moeten buigen voor vreselijke man die zij de profeet noemen. Zo niet dan teken je je doodvonnis.

1
20 bozeman

@19

Who cares ‘rechts’ of ‘links’, feit is dat Nederland te soft is aangaande het bouwen van moskeeën, haatimams, kledingvoorschriften en terugkerende jihadstrijders.

Het is een grote illusie om te denken dat onze maatschappij met zo’n onwesterse denkwijze in vrede kunnen samenleven (uitzonderingen daargelaten).
Het geeft enorm veel frictie en ergernis. Slowakije behoudt de eigen ‘cultuur’ en daar is niets mis mee, net zo min als met nationalisme.

1
21 Dunkelheit

Prima keus. De voormalige oostbloklanden weten heel goed wat ze te doen staat want hebben in het verleden genoeg overheersingen meegemaakt.

1
22 nostradamus666

Slowakije!, Stay strong!
Greetings from Netherlandistan

1
23 Walter

Mooi, nu nog hetzelfde met het christendom doen.

3
24 Pegasus

Ben benieuwt op welke gronden en waarom die dan niet ook voor het christendom gelden.

1
25 Lobbus

@21 : als het niet uit maakt of het rechts of links is, waarom begin je dan over links???

0
26 Lobbus

goh er zijn heel wat slimmere landen in de EU dan Nederland, België, Duitsland en Frankrijk

0
27 Roomboterbabbelaar

de landen die het zwakst worden bevonden staan wel met zijn allen hun land te verdedigen en het volk te behouden.
hier geven ze het land weg aan die moslims en wij moeten zwijgen en toe kijken.

0
28 ongelovenloos

Klinkt als onzin..

1
29 Bullet108

@21 Blijkbaar geven de reaguurders op dit forum graag 'links' de schuld maar hebben ze niet door of geven ze liever niet toe dat 90% van de moslims hier door 'rechts' naartoe is gehaald als gastarbeider.

Tja en als je de oorzaak niet benoemt, zul je het probleem ook nooit oplossen, he?

'Links' ziet het liefst dat al deze arbeidsimmigranten vandaag nog terugkeren naar hun land van herkomst. Het is 'Rechts' dat daar grote problemen mee heeft.

2
30 Hollander1967

In een land met 5000 moslims?

Tja, symbool politiek, zijn op zoek naar wat neocon en israelische sponsors.

2
31 Jewkakka

@26 @30

Definieer links en rechts, aan welke criteria moet je voldoen om bij 1 van deze 2 clubjes te horen?

Ik ben Dunkelheit, stop met het ordenen van links en rechts, ik hoor in ieder geval bij geen van beiden.

0
32 Dunkelheit

@32 Ik weet wat ik ben. Ik ben knetterlinks. Sociaal, anti-kapitalistisch, hardwerkend, laagbetaald voor mijn functie maar integer. Mijn politieke voorkeur zit in de hoek SP/PvdD.

Ben je PVV-er, VVD-er, FVD-er, SGP/CU of CDA-er? Dan ben je rechts. Voor mij is GroenLinks, links, de PvdA, middenpartij en D66 rechts.

Mensen die zeggen niet weten wat te zijn, kunnen vaak niet leven met bewegingen die hun partij in het verleden heeft uitgevoerd en nog steeds steunt zoals de verdringing van nederlandse arbeiders met Turkse, Marokkaanse maar ook oostblokgelukszoekers.

0
33 Hollander1967

@33

Ik ben anti-kapitalistisch, voor zelfvoorzienendheid. Werken is goed voor een mens. Ik hou van sober en de natuur van dieren en eenzaamheid. Pro- Europees, tegen de unie, nationalist. Anti-Amerikaans, anti- globalist.
Ik ben tegen marktwerking, vindt dat de zorg en onderwijs onder het rijk zouden moeten vallen. Ik ben tegen immigratie en anti- religieus.

Lang SP lid geweest, maar was die soos bende na een flinke ruzie zat.

Daarna Piratenpartij gestemd, laatste keer FvD.

Zegt u maar waar u mij in wil delen....
Ik val niet in te delen. En dat wil ik ook niet.

0
34 Dunkelheit

@34 De FvD is niet tegen marktwerking, net zo min als de PVV. Dus stellen ze nepmaatregelen voor zoals 'het beperken van de invloed van zorgverzekeraars'. Ze hebben blijkbaar nog nooit gehoor davn het oerhollandse 'wei betaalt, bepaalt'.

Beide drijven op het populisme van de vreemdelingenhaat. De hele zwarte pietendiscussie is een afleiding van het echte onrecht. Deze discussie/polarisatie wordt door PVV/FvD in the spotlight gezet en aangezwengeld zodat ze over de echte problemen niet hun werkelijke visie hoeven te geven. Er zijn jaarlijks 3x zoveel arbeidsimmigranten als asielzoekers die ons land binnenkomen maar hoor je die partijen ooit kritisch zijn over arbeidsmigranten?
Beide partijen zijn voorstanders van verdringing van nederlandse arbeiders door buitenlandse arbeidskrachten om de positie van nederlandse burgers te ondermijnen.

Ik ben ook 25 jaar SP-lid en ben aktief geweest maar eveneens weggestuurd toen ik doorzag en ze confronteerde met het feit dat ze onderdeel van een baantjescarrousel waren geworden. Ik heb ze met hun neus op de feiten gedrukt en dat vonden ze niet leuk.

Op dit moment ben ik nog wel SP-lid maar ik heb opgezegd per 1 januari en wordt lid van de PvdD. Ik ben voorstander van partijen die het systeem bekritiseren zonder daarvan de individuele slachtoffers/mensen van de schuld te geven. Iedereen weet dat de massale asielzoekersstroom pas is gestart met de kapitalistische invallen in die landen. Je kunt syriers die vluchten voor hun leven niet de schuld in de schoenen schuiven. Je moet kijken naar de reden die ze wordt gegeven om hierheen te komen door de kapitalisten.

Dat is precies wat PVV en FvD niet doen. Die geven de slachtoffers de schuld. En ze grijpen ook daarbij oneigenlijke vluchtelingen aan als excuus om de hele groep weg te zetten. Die oneigenlijke vluchtelingen worden en zijn altijd al afgewezen. Het gaat om het foute systeem en niet om de uitvloeisels daarvan. Dat foute kapitalistische systeem wordt door FvD en PVV niet bekritiseerd, sterker nog, het wordt door ze gesteund.

Helaas is de SP ook sinds 2006 verworden van een tegenstander van het systeem in een meeloper. De PvdD is dat als enige partij nog niet. Dat komt m.i. omdat die partij sowieso een heel andere maatschappijvisie heeft.

U bent dus een misleide linkse stem die in de fuik van de vreemdelingenhaat is getrapt terwijl uw voorkeurspartij uw onvrede in stand houdt op alle fronten: marktwerking, arbeidsmigratie en oneerlijke verdeling van welvaart en kennis.

0
35 Hollander1967

@35

Dank voor u analyse....altijd fijn op de woensdagochtend.
Fijne dag.

0
36 Dunkelheit

De toekomst voor uw achter-achter kleinkinderen ligt in oost-Europa.

0
37 Spraypaint

@35

Tip: lees de partijprogramma’s alvorens uw mening te ventileren.

0
38 Dunkelheit

@32 : jij begint te mekkeren over links in jouw commentaar in @18 .

Blijkbaar ben jij dus diegene die indeelt in links of rechts.

0
39 Lobbus

@39

????

0
40 Dunkelheit

Hup jongens, allemaal naar Slowakije - als ze jullie daar willen hebben - wordt het hier ook weer gezellig.

2
41 PuurHagelslag

Hopelijk blijft het zo is Slowakije!. Nederland is al hopeloos verloren en draait zich in allerlei tenenkrommende bochten om moslims te blijven pamperen. Dat dit ten koste gaat van de democratie en gelijkwaardigheid boeit de slappe hap in Den Haag niet.

0
42 Sneeuwbal

@38 Leuk die partijprogramma's ....

Ik kijk liever naar de realiteit. Zoals het feit dat oost europeanen nu van bijv. de PVV de schuld krijgen van de woningnood: https://www.bd.nl/brabant/pvv-eist-debat-over-toekomst-arbeidsmigranten-in-brabant~ae60865e/ Ze willen helemaal geen debat over de toekomst van arbeidsmigranten blijkt uit dit stuk. De arbeidsmigranten worden opgevoerd als veroorzaker van de woningnood in brabant. Maar de echte oorzaak van de woningnood wil de PVV niet aanpakken door het bouwen van meer sociale huurwoningen. Daar zijn ze namelijk tegen.

Open je ogen.

0
43 Hollander1967

@38 Bijgaand de link naar het FVD standpunt.

https://forumvoordemocratie.nl/standpunten/immigratie-remigratie

"Ons immigratiebeleid moet gericht zijn op wie wij hier nodig hebben en wie wij (ook op basis van culturele achtergrond) kunnen opnemen.
....
4. Invoering GreenCard-systeem naar Amerikaans model voor tijdelijke arbeidsmigranten."

Bij deze. De FVD, PVV, VVD bepalen wel even wie u komen verdringen. Dat zijn volgens hen geen vluchtelingen maar arbeidsmigranten. Daar zijn er dus jaarlijks 3x zoveel van als vluchtelingen.

Blijf niet doof en blind op je onderbuik varen.

0
44 Hollander1967

@40 : sorry, dacht dat jij 21 geschreven had. Die begon over links.

0
45 Lobbus

@44

Ik kén elk partijprogramma, ik lees me in. Ik weet waar ik op heb gestemd en dat was een keuze die ik met vol verstand heb gemaakt.

Wat ik de volgende keer ga stemmen is mij nog niet duidelijk, waarschijnlijk blanco, omdat momenteel geen enkele partij bij mij matcht.

En nee, alvast bedankt, maar ik hoef geen stemadvies, ik ben namelijk ook van het ‘zelf nadenken’. Postbus 51 is een rijksaangelegeheid (als u snapt wat ik bedoel).

@45

Maakt niets uit! Heb ik zelf ook weleens, dat ik iets té snel lees en dan: oops!

0
46 Dunkelheit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

@9Als ze maar niet verwachten dat ik eieren ga leggen. 😊...

4 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@178 Sorry maar ik kom nooit bij Aldi. Je kijkt blijkbaar neer op die supermarkt en daarmee op de mensen die daar hun boodschappen doen....

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Bob Sleebaan
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

@8 Dan claimen ze je schuur en mag jij naar het kippenhok. 😀...

6 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Biscanna
Koningsdag in Amsterdam betekent 4 miljoen liter plas: ‘Verschrikkelijk als ze door de brievenbus staan te plassen’

@51 Dat gun ik onze eigen bevolking meer, zou ook gek zijn wanneer ik dat onze eigen bevolking niet zou gunnen. Maar het ligt dus nog steeds vol...

9 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

@7😁 Dan steek ik mijn huis in brand en ga in de schuur wonen. ...

10 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Wedergeboren
Kritiek na instemming Brits parlement met uitzetten migranten naar Rwanda

http://archive.today...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Spaanse justitie is van drugshandel verdachte Nederlander Karim B. kwijt

Dus een internationale drugshandelaar en witwasser die in verschillende landen leeft en bij wie tientallen miljoenen zijn gevonden mag zijn proc...

14 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Wedergeboren
Grote plannen voor waterstof lopen spaak

http://archive.today...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

progressiefliberaal
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

Hoelang zou het trouwens duren voordat Rwanda een grote puinhoop is?...

17 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

skapoe
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

HAHAHAHA, wat een hypocriete bende is dat DDR 66.En deze totaal incompetente mevrouw is daar het vleesgeworden voorbeeld van.Wellicht heeft ...

17 minuten geleden geplaatst door skapoe

NK. App
Hard SpankingMia Kahlifa AssMai Khalifa Xxx VideosFreeporn HotmomBarbie GarciaDani Daniels MoviesTen Sex XxxTeen Porn DiscordBusty ToplesPorn ThighsBipasha Basu XxxHastmaithun XxxFuckingstep MomNaked AfricGirlfriend FolmsQuiero Ver Una Película PornográficaNude LexiDeshi PronThe Stepmother 8Indian Brother Sister XxxX Desi ComFree Full Length PornMaidxxMilf Seduce LesbianAlexis Rexas AnalPorn And PunishmentEroge H Mo Game Mo Kaihatsu ZanmaiXnxx Www Com VideoKorean XxnxHot MaidTelugu Full Hd Sex VideosFantacy FeederIndo AnalHottest Nina DobrevTourist Sex VideosReal Incest VideosMarathi Hot Sex ComFaraha Abraham PornBig Black CocksexCelebrity Jerk OffHavana GungerIndian Xxx PicDeep CleavageVixen XxAunt Cass Porn VideoOs Padrinhos Mágicos PornJenna Sinatra NudeHot Saxy VedioHijra Chuda Chudi Video18 VedioMami K Sath SexSunny Leonoe XxxHairy WomenpornPornos Videos LesbianasKaty Perry LegsPictures Of Naked Hot WomenGiant Tits VideosSexy Spanking GifSane Lyone XxxMethpussyTumblr Puffy NipsChaturbate CoupleBoys And Girls Having SexLadki Ki XxxStepmom Porn MoviesSexual Mom And SonBig Titts StepmomSissy Hyno PornAsian Doctor PornVintage Hairy PussieFoto De Bucetas BrancasXxn Photo张警官Madhuri FuckIndian Erotic ScenesLola Bunny PornSteppornBackroomcastingcouch AsianEporner.conDirty RouletPornographie VintageJerk Off In The CarEvie EnvySexysupergirlJeffs Models XxxCant Stop SquirtingHentia TeacherStella Barey Twitter动漫a VNudes For Nudes On SnapchatBooty Black AnalTodopokie PornXnxx Village SexOld Grannies PornFuwamoco HentaiXxx Video MalluBreast Sucking HusbandSelena Green Vargas VideosDirty Web SeriesHumiliation PornAletta Ocean And Danny DXxx Video Father In LawMassage Xxx Video ComVideoxxx3Mom OrgasmRocco Porn StarMilky Peru PornTeen GropedTiktok Onlyfans LeakBig Naked BooobsBrazzers CodeosPron Game DownloadSexy Porn DesiSexvideyoLobster PornNaked CatfightFather Daughter Free PornMelissa Moore AnalAmericansex MoviesSpankbangxxxPorn In The BusSkip The GamsSpiderxxxTika Sumpter NakedJelsdafairyBfsexHd NakedJenny Movies PornStanding FingeringXnx DownloaderWoman Massage NudePkrnPornstar FamilyBlowjob CumSniffing PornViolet Myers Cumshot CompilationAnnie Leonhart HentaiSpangbangsрунеткиAmater Home Made PornForest Of The Blue Skin HentaiR ChubbyJulie Strain NudeClitoral GifXxnnxx Video HdBig Tits Tight ShirtHeroinemoviesDirty Talk Gay PornRashmika Mandanna Sexy PicFree Pics Nude Women