Migranten verdrinken voor kust Turkije (rd.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Buitenland  ·  43 Reacties

  • 11
  • 793x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Goed van de vissers dat ze mensen hebben kunnen redden.

32
1 DikkeTor

@1 Niet goed van de vissers dat ze mensen van de dood redden XD Want het gaat om immigranten, en dat zijn sub-humans.

30
2 DikkeTor

Ik heb zo een eng gevoel dat NK best inhumaan is in extreme zinnen XD

27
3 DikkeTor

Altijd triest als kinderen verdrinke. Hun ouders zijn de verantwoordelijken. Zij moeten weten dat er al zoveel verdronken zijn en dan toch je kinderen in gevaar brengen. Diep triest

7
4 gaulette

*Herzoekt het plaatje dat een aantal jaren geleden een ding was* Toen men van Tyrije naar Europa? ging en een dood kind op het strand lag *ik dacht met een rode shirt*.
Kan het niet meer terug vinden. Toen was het een schande dat je zomaar kinderen dood laat gaan. En bleek later dat papa een nieuwe kunstgebit nodig had? XD

*Reviewing the past*

5
5 DikkeTor

@4 Wat personen allemaal doen om in het paradijs te komen.
(Niet sarcastisch bedoeld!!)

4
6 upanddown

Turkije*

3
7 DikkeTor

Mooi, hebben de overlevenden eindelijk een veilig land bereikt..
De doden ook

4
8 chouffleur

@5
Ja en ik herinner mij ook nog de krakerige ouwe moslims die met een röntgenfoto liep te zwaaien want die wilde voor 15.000 euro haar gebit op laten knappen en een grootmoeder die een scootmobiel wilde hebben.

6
9 Bleke Betty

@7
Het zullen wel Christenen of andere ongewensten zijn geweest. question

6
10 Bleke Betty

@9 Yeah! We willen allemaal wat. Alleen kost het ene meer dan het ander (zelfs levenskosten) XD

4
11 DikkeTor

@11
Dat klopt en niet alle wensen gaan in vervulling, voor niemand niet.

4
12 Bleke Betty

@12 Maar als je goed concentreert en de wil hebt om het risico te nemen question Echt wel hoor question :

2
13 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

14 E.Meel

Mooier kunnen we het niet maken... wel makkelijker.....

4
15 John

Vijf! Wat bizar weinig tov het totaal van de ellendelingen.

7
16 schrootflint

Een mens is een mens is een mens.... wat valt er nu weer te klappen hier...???

18
17 Sempre

Bijzonder triest. Het Europese zwabberbeleid ten aanzien van migranten en de Turkse staat zijn hier verantwoordelijk voor.

1. Zorg dat migranten sneller worden uitgezet.
2. Zorg dat migranten vluchtelingen enkel in de randen van Europa worden opgevangen (Spanje / Griekenland / Italië). Stop permanent iedere vorm van (her)verdeling.
3. Interneer migranten en vluchtelingen en maak duidelijk dat ze terug moeten nadat ze zijn afgewezen.
4. Beperk het aantal beroepsmogelijkheden tot maximaal 2.
5. Verklaar landen als Afghanistan, Pakistan, Irak, Syrië, Somalië en Eritrea als veilige landen en stuur zoveel mogelijk statushouders/vluchtelingen/migranten terug, met uitzondering van risicogroepen als andersgeaarden en atheïsten !
6. Bescherm de grenzen beter.

8
18 Vaartuig

@3

Laten we het eens omdraaien:

Schandalig dat je je kinderen die overtocht aandoet, terwijl erop je eigen continent veilige landen genoeg zijn.
Je kinderen meenemen voor je eigen gewin (lees euro-tekens).

De slachtoffers in deze zijn de kinderen! Elk weldenkende ouder zou dit zijn kinderen niet aandoen!

Ik walg van u geveinsde en valse medelijden. Dit is de bittere waarheid!

5
19 Dunkelheit

@Dikke tor,

kan u eigenlijk niet peilen, nu ik het zo teruglees...

2
20 Dunkelheit

@14 Gewoon je lul leren wassen, dan groeit er ook geen koek op.

5
21 Scholar002

@19
Zeker als je bedenkt dat kinderen alleen maar worden meegenomen als smeermiddel voor de mannetjes om de grens over te komen. Het hoeven nog niet eens hun eigen kinderen te zijn.

4
22 grovi

@! @2 @3 @4 Ken jezelf broeder, ken jezelf!

7
23 Verwonderd

Moeten ze maar niet in die bootjes stappen.
Vragen ze er zelf om.
Vind alleen erg voor die kinderen.
Want die vragen er niet om dat die ouders zo achtelijk zijn om in een bootje te stappen.

5
24 annie

Dood door schuld , EU leiders hadden al lang aan moeten geven dat illegale oversteek hier niet beloont wordt met geld en een vergunning...

4
25 Vageali6888

@23 Ik ben geen broeder van u.

2
26 gaulette

* Verwijderd door de redactie *

27 Captain Hero

@6 Wees blij dat u in dat paradijs leeft.

17
28 rolstoeltje

Wat een compassie weer hier op de Haat Koerier. Als ik het goed begrijp gaat het maar om een ding, namelijk egocentrisme. Dat is een nieuwe Hollandse waarde geworden waar we trots op kunne zijn: Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken. Vasthouden hoor deze waarde. Solidariteit en compassie hebben we weggedaan als waarden, die gelden alleen nog in Afrika waar men zelfs deelt waardoor men zelf minder krijgt.

22
29 reality

Triest dat er nog steeds zulke onverantwoordelijke ouders rondlopen in de wereld. Turkije is een prima land en zeker als je de islam aanhangt dus vraag dan asiel aan. Er is voldoende ruimte in dat land. Maar nee dit soort ouders riskeert liever dat ze verdrinken om ergens in Europa hun hand te kunnen gaan ophouden.

Bij gezinnen die dit soort boottochten wel overleven zou je de ouders bij aankomst direct moeten oppakken en veroordelen voor poging tot doodslag op hun kinderen.

1
30 PFL

Hoeveel miljoenen worden er opgevangen in Turkije....?

Je moet totaal krankzinnig zij om hier de ouders de schuld te geven.

Walgelijk.

12
31 Bullet108

@29 je klaagt over het ikke ikke ikke van de mensen hier. Om goed te praten dat ouders hun kinderen de dood in jagen voor hun ikke ikke ikke. Die ouders waren veilig maar zijn niet van plan om zelf iets op te bouwen, ze willen profiteren van anderen, waar de nederlanders meestal zelf hard voor hun rijkdom werken. Om die vervolgens beroofd te worden door volwassenen die hun kinderen laten verzuipen voor hun eigen gewin.

1
32 Merlinswit

@31 wie stuurt de kinderen die lekke bootjes in? Dat zijn de ouders. Die hebben dus de schuld.

0
33 Merlinswit

@29 Geweldig. Heel nobel van U. Zeer solidair.

Hoeveel vluchtelingen neemt U op zolder, zomaar een vraagje...

3
34 Pollens

@4 Ik vraag me af of de huidige overstekers überhaupt berichten kunnen ontvangen over eerder verdronken lotgenoten en zullen overlijdens in de landen vanwaar zij zijn vertrokken nauwelijks bekend worden. R.I.P Kindertjes..
Wat jaren jaren terug waren we met zijn allen zo ondersteboven van dat jongetje dat aan de rand van de zee dood aangespoeld lag, de verslagenheid duurde maar kort.

7
35 shym

@32 Ik zie het al u bent nog nooit verder geweest dan uw voortuintje. Het is mij niet de moeite waard om op uw onzinnige en kortzichtige opmerkingen in te gaan. U hoort vast ook bij de vriendenclub hier. De rechtse azijnpissers. Het leven is een feest meneer, echter u weet of niet meer waar de slingers zijn of hoe u ze op moet hangen.

11
36 reality

@34 Ach daar is weer zo'n dooddoener. Weet u wat nu zo triest is dat u het zelf niet eens meer in de gaten heeft. Ik kan aantonen dat ik om mijn medemens denk en compassie heb en dat niet alleen in Nederland. U komt helaas niet verder dan zelfmedelijden. Trouwens vluchtelingen verstop je niet op een zolder, dat deden we in de oorlog met onderduikers omdat die vervolgd en vermoord werden door de fascisten. Vluchtelingen mogen gewoon gezien worden.
Ik heb ook een vraag aan u, waar was u bij de bbq voor de moskee in Rotterdam indertijd en waar was u bij de demonstratie in Chemnitz? Kent u de betekenis van compassie? Tel je zegeningen het zijn er vast een paar meer dan in Afrika of het Midden Oosten.

11
37 reality

Het is de inch'Allah mentaliteit. We zien wel waar het schip strandt. Iedereen die de moslimlanden een beetje kent, weet hoe daar de wind waait. Fatalisme, noemt men het ook wel. Je ziet het ook aan de belachelijke rijstijl. Een mensenleven is daar niet zo veel waard. Een hoop hysterisch theater, dat wel.

1
38 schrootflint

Laat ze vanuit Griekenland weten in Turkije hoe de situatie op Lesbos is, zie een ander draadje over Griekenland.

0
39 Aragon

@36 natuurlijk tellen we onze zegeningen. ze zijn ons niet aan komen waaien. We werken en werkten daar kei hard voor. Als die mensen net zoveel tijd, geld en energie steken in het opbouwen van hun eigen land ipv in rotte lekke bootjes stappen, dan zouden die lui dizelfde zegeningen hebben. Helaas verzuipen liever. En de rest van uw verhaaltjes raken ook kant nog wal. Volgens mij is het eerder de vraag waar u zich bevind.In zo een "reddingsboot" waar smokkelaars (de lijkenpikkers) flink aan verdienen? of helpt u de smokkelaars op andere wijze?

0
40 Merlinswit

@37 Jochie jochie, of meisje meisje. Laten zien hoe goed je voor de medemens bent en compassie toont(...) snijdt geen enkel hout. Het staat zo 'BN-erig'. Ik ga en zeker niet op NK laten merken wat ik allemaal doe voor de medemens, daar ben ik te goed en te slim voor...

0
41 Pollens

@34 Als u niet verder komt dan onzinnige opmerkingen heb ik niet te behoefte om inhoudelijke te reageren. U bent een triest mannetje. U familie zal blij met u zijn.

1
42 reality

@41 U denkt door verkleinwoorden zelf te groeien? U hebt weinig verstand van psychologie. u geeft daar nl mee aan dat u om er te mogen zijn, anderen kleiner probeert te maken. Kunt u even uitleggen wat geen hout snijdt als het gaat om compassie en mededogen en goed zijn voor anderen? U maakt hier een nietszeggende opmerking. Staat zo BN- erig? Last van afgunst omdat u zelf niet in staat bent om ook maar een bijdrage te leveren? u komt niet verder dan wat geschreeuw. Weleens gehoord van het gezegde: Veel geschreeuw en weinig wol? daar bent u een sprekend voorbeeld van. Fijn dat u uzelf zo slim vindt. U bent echter niet zo slim en te goed om dat nog even te benadrukken. Weleens gehoord van de pot verwijt de ketel haha.

1
43 reality

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

6 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

8 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Bf Sexy Bf Sexy Bf Sexy BfAfrican CreampieGoth Stripper.orgyCock Suck AmateurFuck StoriesVideos IncestososElsa JeanSexpornoXxcvideoXvideos PornografiaSex Vedio NewXxxxvxxWww Bengali Sex VideoMindi Mink LesbianTeenies HandjobsAdian Porn StarSweetiefoxFull Hard XxxHorny LesbiansTranny OnlyfansBig Breasted BondageSwinger Pool PartyPorn For You.comLily JordanAnimated NipplePyar Sex VideoSruthi SexMoviexxGranny CreampiesLeather MistressSsbbw Face SittingAlisha Lehmann PornPorn Pics.deChaturmateHd Full PronTub8sexLatina CojeGuess Her MuffRevealmePorn ContoBig Beautiful WomanBellesea PornXxx Video SearchMhahentai ComicsBlindfold Sex VideosSunny Leone Sexy Video OpenMommycreampieTeenmasturbation PornCarlella BingCierra Vegas PornJapanese Groping On BusBridgit The MigitPussysnapGotanynidesAheagoAsian Bbc PornMelissa BolonaScarlet BloomMiss Nude PageantRomantic Sex Videos TeluguDesi Hd PanuAmbarpradax PornThaix PornTeenslovehuge CocksBhadbhabie XratedStockingteassePorn Indo ViralThreesome FacialGoblin Slayer XxxHot Sexy FuckPorn Hub.Blacked VideosTv Show Sex VideoBeeg Sex MoviesRubratingsPorn GringasStephie Love NudeBlue Sexy Sexy VideoEva Elfia PornReal Father And Daughter PornZoeyhollwayXnxx FitnessXmater ComPrisymontoya OnlyfansDads Breeding DaughtersLoud MourningNicola Cavanis NudeXxx Kolkata ComTumblrblowjobVideospornos Para AdultosPaila Patton NudeBarber GaypornVaibhavi Shandilya SexTamil New Aunty SexTamanna Bhatia Blue FilmMz Dani BbcBangla Choti GalpiIndian Bodybuilder PornMilf Babes80 Max EscourtSherlyn NudeHottest Latina PornstarFreeteensexXnxx Big Boob'sLimdsay Lohan NakedHindi 3gp KingX Vedio FreeFilmes Porno LegendadoGaialove888Rep Xxx ComDesi PoornPorn Aunty Sex VideosSajini Hot MovieBbw Porn BlacksHetai BondageParaspur Web SeriesAdult Sex Full MovieHot Sexy ThreesomeJapantiny ComSecretsex PornMotherless ForcedJavguru.Big Tities XxxBusry PornSex Video HostelFull Hd Romantic PornRole Play PornVimeo NudeTamil Xnx ComSex ArbiHindi Sexy Aunty Hd VideoYou Tube PornNsfw BestIndian Dick FlashXhamster Big TitsAshley Adams PornstarKyoukaisenjou No HorizonKoto HentaiPenelope Cruz Sex ScenePaige Van Zant SextapeAmapornGay Cumshot MouthGranny Bbw PornXvidwowParn HubSamantha Sex Videosکون گنده ایرانیPritty PornAbbyrao Onlyfans LeakedHindi Blue Picture Download