thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Vrouw slikt lintworm in tegen overtollige kilo's

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Iowa heeft gekozen voor een zeer opmerkelijke manier van afvallen. Om overtollige kilootjes te verliezen, slikte ze een pilletje met lintworm in. De pillen worden te koop aangeboden op internet en dat leidt tot grote bezorgdheid bij medici. Dat melden news.com en odditycentral.com.

  1. Frans verloor zijn winkel, zijn huwelijk en zijn huis: ‘Ik heb alles wat je niemand gunt meegemaakt’
    PREMIUM

    Frans verloor zijn winkel, zijn huwelijk en zijn huis: ‘Ik heb alles wat je niemand gunt meegemaakt’

    In een paar jaar tijd raakte Frans Nieuwland alles kwijt. Zijn winkel in de Haagse binnenstad moest hij sluiten, zijn huwelijk liep stuk en hij moest zijn woning verlaten. Noodgedwongen sliep hij in een tent in het bos. Met hulp van de gemeente verhuisde hij uiteindelijk naar Den Bosch. ,,Ik voel me hier welkom, maar ik hoop toch snel terug te kunnen naar mijn stad.”
    's-Hertogenbosch, Den Haag
  2. Huurders opgelet: zo weet je of je te veel huur betaalt en of je recht hebt op verlaging
    PREMIUM

    Huurders opgelet: zo weet je of je te veel huur betaalt en of je recht hebt op verlaging

    Honderdduizenden huurwoningen worden mogelijk in prijs verlaagd. De nieuwe wet die huurders moet beschermen, kan rekenen op de steun van een flinke meerderheid van de Tweede Kamer. Maar wie zich alvast rijk rekent en meteen een lagere huur verwacht, komt bedrogen uit. Hoe weet je of je te veel huur betaalt? En wanneer kom je in aanmerking voor huurverlaging? Matthijs ten Broeke van de Woonbond legt het uit.