U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 43
Er moet een 'nader onderzoek' komen naar de vraag of oud-minister Ivo Opstelten invloed heeft uitgeoefend op het besluit van het Openbaar Ministerie om PVV-leider Geert Wilders te vervolgen voor zijn omstreden 'minder Marokkanen'-uitspraak. De verdediging van Wilders heeft dit verzoek vrij ...

6 maanden geleden door Hangingmen

REAGEER MET EEN EMOJI
34
1
8
1
3
LEES MEER OVER

@8 , 'semantisch gekronkel' waaaahahaha de jihadist heeft een moeilijk woord gevonden. Nu leren toepassen. Ik zou kubusje eens vragen.

101 Dirk2137    
6 maanden geleden door Dirk2137
1
Meld

Als Opstelten dit inderdaad heeft geflikt is een enorme politiek onbetrouwbare lul die eigenbelang van zijn VVD kennelijk electoraal wenste te ondersteunen door kiezers van Wilders te vervreemden van de PVV..

102 Wil je niet weten    
6 maanden geleden door Wil je niet weten
0
Meld

Wilders, JIJ zat fout. Kweek een paar ballen en accepteer de gevolgen van je gedrag. Niet proberen nu een ander de schuld te gaan geven omdat je het niet leuk vindt dat je bent veroordeeld.

"ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar ..."

Zo begon jij je betoog, dus nu niet net doen alsof je niet wist waar je mee bezig was.

103 Kopkaas    
6 maanden geleden door Kopkaas
10
Meld

@103
Zeker zat Wilders fout maar over Opstelten kan niemand hem ongelijk geven. Want dat was er 1 destijds. Door zijn gestunt zijn veel mensen het vertrouwen in de politiek verloren, waar Wilders enkel een roeper is in een woestijn en Opstelten daadwerkelijk dingen voor het zeggen had zonder onnodig geschreeuw.

104 techcenter    
6 maanden geleden door techcenter
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

105 lomo saltado    
6 maanden geleden door lomo saltado

@105

Joh, onzin ... als je het dan hebt over lagere straffen dan normaal ... Wilders is niet eens bestraft dus hij mag in z'n handjes klappen. Hij is alleen gewaarschuwd.

106 Kopkaas    
6 maanden geleden door Kopkaas
6
Meld

@103
"ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar ..."

U begrijpt die uitspraak duidelijk niet
Hij bedoeld daar mee 'iedereen denkt het' maar ik mag het niet zeggen van van die policorre types als 'kopkaas'

107 Hangingmen    
6 maanden geleden door Hangingmen
2
Meld

de marrakech overeenkomst lijkt me belangrijker nu. wilders wil de aandacht afleiden. wilders is een trekpop

108 semperpenis    
6 maanden geleden door semperpenis
2
Meld

Dat hij geen straf kreeg, doet er niet toe. Vanwege de scheiding der machten is wat Opstelten c.s. deden, een strafbaar feit binnen het staatsrecht.

"Knoops voelt zich nu gesterkt door nog lopend onderzoek van RTL Nieuws. Sinds mei beschikt RTL over informatie dat Opstelten invloed uitoefende. Bronnen meldden dat hij voorafgaand aan het besluit van het OM duidelijk maakte dat deze zaak tot strafvervolging moest leiden. OM en ministerie hebben deze informatie niet bevestigd. Volgens de bronnen meende Opstelten dat vanwege de grote maatschappelijke impact strafvervolging moest worden ingesteld."

109 Wendel    
6 maanden geleden door Wendel
1
Meld

@108 : Het is nu juist erg relevant, aan te tonen dat de regering aan de kant van de immigranten staat en niet aan de kant van de eigen autochtone bevolking. Dat zij dus landverraad plegen.

110 Wendel    
6 maanden geleden door Wendel
1
Meld

@100 Klopt ik ben altijd super betaald en heb daarnaast al een super pensioen en dat al ruim voor de pensioendatum. Hoe weet u dat? U werkt vast bij mijn oude werkever of bij een pensioenfonds? Ik pas in geen enkel rijtje wat u ook probeert. dat u mij een loser vindt zie ik echt als een compliment. Ik weet nl wie het zegt. Ik vermaak mij uitstekend hier op de NK of beter gezegd HK. Zolang er zoveel klagers zijn, haatzaaiers, gefrustreerden die hier hun . buikjes komen legen, zal ik er af en toe ook zijn. Al was het maar om te relativeren en hopen dat ze hun eigen leven oppakken. Dank voor uw bijdrage in deze. U geeft mij hier bestaansrecht.

111 reality    
6 maanden geleden door reality
3
Meld

@107

Ah gossie toch ... u gaat op de man spelen omdat u geen zinnige argumenten heeft? Nu niet zo zielig doen en in het slachtofferrolletje gaan kruipen hè. Dat soort onzin hebben we al vaak genoeg gezien. Het is heel simpel. Hij zei iets, met voorbedachte rade, dat strafbaar is. En dan komt hij er met een waarschuwing nog heel gunstig vanaf.

112 Kopkaas    
6 maanden geleden door Kopkaas
4
Meld

@103 Hij kan fout zijn , echter is dat geen excuus om hem aan te klagen. Dat is een farce tegen de westerse normen.

113 solidsteel    
6 maanden geleden door solidsteel
0
Meld

@111
Al was het maar om te relativeren en hopen dat ze hun eigen leven oppakken.


Doe eens wat met moslims of is dat iets te hoog gegrepen? 447 gevallen in de koran die ERG ongunstig uitvallen voor 'ongelovigen' en 5 keer per dag knielen ze voor deze ideologie.

Of durft uw ego dat niet aan?


114 PianoPiano    
6 maanden geleden door PianoPiano
1
Meld

@114 Mijn ego is nergens te groot voor. U hebt uw stokpaardje weer gevonden bij gebrek aan inhoud? Ik wil bovendien graag de discussie daarover met u publiekelijk voeren en niet anoniem vanachter een toetsenbord. Regelt u maar een journalist of iemand van bv Rondom 10. Ik kom graag discussiëren. Wellicht kunnen we dan tot een mooie dialoog komen met een aantal tastbare en effective oplossingen.

115 reality    
6 maanden geleden door reality
3
Meld

Hallo wilt u de koran veranderen? Erdogan zei het al: er bestaan geen moderate moslims....

En hij is zeker niet de enigste als moslim hoofd puppet.

Met uw ego kunt u dat zelf wel roggelen. Met de islam is er geen dialoog mogelijk en zolang u dat begrijpt, blijft ook u een serieus probleem.

116 PianoPiano    
6 maanden geleden door PianoPiano
1
Meld

@115
bij gebrek aan inhoud?


Ik gaf u 447 redenen/facts aan inhoud en gedurende 5 keer per dag 365 dagen
p/j En nu?

117 PianoPiano    
6 maanden geleden door PianoPiano
1
Meld

@117 Dat dacht ik wel, uw familie zal vast blij met u zijn. Ik heb liever 10 migranten naast mij wonen dan een zo'n verzuurd triest mannetje als u. Van harte.

118 reality    
6 maanden geleden door reality
2
Meld

@106
Dus u staat volledig achter het besluit van de rechter toen hij een asielzoeker die een vrouw had verkracht, matste met een veel te lage straf, omdat hij anders niet meer in aanmerking zal komen voor een verblijfsvergunning!

119 Niet wit niet zwart    
6 maanden geleden door Niet wit niet zwart
2
Meld

@116

''Met de islam is er geen dialoog mogelijk"

''De islam" is niet eens eenduidig en ergo in uw context ook werkelijke helemaal niets.
Ik moet overigens nog wel de eerste alt-righter tegenkomen die onbevooroordeeld een gesprek met een moslim aangaat, als u dat bedoelt.

120 E.Meel    
6 maanden geleden door E.Meel
3
Meld

@114 U leeft in het verleden, compleet geïslamiseerd.

121 E.Meel    
6 maanden geleden door E.Meel
3
Meld

@120 Dialogen met moslims komen veelal met kk dit en kk dat de moeder enzo....schiet niet erg op. Die forums moeten u bekend zijn. En oja we zijn racisten (tegen een ideologie ) 447 redenen om tegen de islam te zijn vind ik wel genoeg. U niet want u wil de islam en sharia door heel Europa geïmplementeerd word.Daar valt u dus door de mand ....rechtstreeks in uw vuilnis emmer dus.....Ergo

122 PianoPiano    
6 maanden geleden door PianoPiano
1
Meld

@121
Ik leef in het verleden?

U draait de leugens op Geubeliaanse om of niet?

123 PianoPiano    
6 maanden geleden door PianoPiano
1
Meld

@113

"Hij kan fout zijn , echter is dat geen excuus om hem aan te klagen."

Euhhh ... lees eens na wat je schrijft. Gewoon even een paar keer heel goed lezen, dan valt het kwartje denk ik vanzelf wel.

"Hé inbreker!! Hallo, ja jij daar ... je hebt m'n hele huis leeggeroofd!!! Maar wees niet bang hoor. Gelukkig is dat geen excuus om je aan te klagen. Hé moordenaar, hallo ja jij daar ... je hebt mijn geliefde vermoord. Maar ach ... is geen reden om je aan te klagen hoor. Hé terrorist ja jij, idioot met je machinegeweer. Je hebt tientallen mensen afgeknald, maar ach 'Solidsteel' vindt dat geen excuus om jou aan te klagen dus je hebt geluk."

124 Kopkaas    
6 maanden geleden door Kopkaas
0
Meld

@119

"Dus u staat volledig achter het besluit van de rechter toen hij een asielzoeker die een vrouw had verkracht, matste met een veel te lage straf, omdat hij anders niet meer in aanmerking zal komen voor een verblijfsvergunning!"

Nee, hoe kom je daar bij??? Die hadden ze gelijk het land uit moeten flikkeren.

125 Kopkaas    
6 maanden geleden door Kopkaas
0
Meld

"De onderste steen komt niet boven.
Anders dondert heel Justitie in elkaar"
Harry Borghouts

Link:
https://www.youtube.com/watch?v=QKeyiKBr3MA

126 Sloddervos    
6 maanden geleden door Sloddervos
0
Meld

@124 Dus jij ziet uitspraken gelijk aan daden. Als moorden zelf. question
Gekkie.
VVM is een vervelend iets voor jou zeker. question

127 solidsteel    
6 maanden geleden door solidsteel
0
Meld

@127

Vrijheid van meningsuiting houdt op op het moment dat je de wet overtreedt. Dat moet ook voor jou niet zo moeilijk te begrijpen zijn. Een politicus die zegt dat ie gaat zorgen voor minder mensen van een bepaalde afkomst maakt zicht schuldig aan een strafbaar feit. Kom op joh, zelfs jij moet dat begrijpen. Ik begrijp best dat je een voorstander van Wilders bent, maar ook jij bent toch vast een beetje een slimme jongen die begrijpt dat dit een domme uitspraak was?

128 Kopkaas    
6 maanden geleden door Kopkaas
0
Meld

@128 Het was niet zomaar een uitspraak.

Dit was van seconde tot seconde, woord voor woord gepland en tot in de finesses getimed. Ook de gevolgen, inclusief de geveinsde zenuwen voor de uitspraak, alles was zorgvuldig geregisseerd en georkestreerd.

Er werd niets aan het toeval overgelaten.

129 Criticaster    
6 maanden geleden door Criticaster
0
Meld

Het is in ieder geval duidelijk dat het Wilders-proces een politiek proces was.

130 Dune    
6 maanden geleden door Dune
0
Meld

@130 Klopt.

Toen de voltallige fractie van de PVV met spandoeken de Tweede Kamer binnenkwam, op DAT moment is er een politiek proces van gemaakt.

Maakte allemaal deel uit van het uitgekiende ritueel.

131 Criticaster    
6 maanden geleden door Criticaster
0
Meld

@131 Het was ook een ontzettend domme actie om Wilders voor de rechter te slepen. Daar heeft Wilders maximaal gebruik van gemaakt en werd de PVV de één na grootste.

132 Dune    
6 maanden geleden door Dune
0
Meld

@132 Dat was geen toeval. Ondanks het getier van Wilders was dit PRECIES wat hij voor ogen had.

133 Criticaster    
6 maanden geleden door Criticaster
0
Meld

@128 context he.

134 solidsteel    
6 maanden geleden door solidsteel
0
Meld

@129

Exact, jij snapt het.

135 Kopkaas    
6 maanden geleden door Kopkaas
0
Meld

@134

"context he."

Dat is een beetje een trieste nietszeggende one-liner en een beetje schraal na het betoog wat ik heb gehouden. Kom eens met een inhoudelijke toelichting op hetgeen ik heb gezegd.

136 Kopkaas    
6 maanden geleden door Kopkaas
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Baudet heeft bij 'habe es nicht gewusst&...
De Forum voor Democratie-leider reageert op d...

1 dag geleden door NOS

Brexit Partij : EU opent onderzoek naar kwist...
Europees Parlementair quaestor dringt aan op...

15 uur geleden door Crannbuidhe

Congresleden VS mogen van rechter financi&eum...
De Amerikaanse president Donald Trump kan het...

1 dag geleden door Nu.nl

Kiezers zijn helemaal niet zo boos op de EU a...
Bijna alle politieke partijen spelen in hun c...

1 dag geleden door Mrs. K

( Video ) Baudet: ‘Dit vraaggesprek is...
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet i...

1 dag geleden door Moskowfiets


ADVERTENTIE


Laatste reacties
E.Meel
Aan de kiezers van Nederland...
@72 U stemt voor het Europees Parlement, snap...

minder dan een minuut geleden door E.Meel

xtremy
Tanya vindt kritiek op Baudet onterecht: ‘E...
@8 Nee, want ik vind het onzinnig om een boek...

minder dan een minuut geleden door xtremy

No newstoday
‘Wil Baudet straks ook de sharia invoeren?...
@21Het leuke is dat Baudet zelf telkens ...

1 minuut geleden door No newstoday

Nerva
Amerikaanse bedrijven bang voor 'vergelding' ...
China moet het doen, wij consumenten zijn mac...

1 minuut geleden door Nerva

De Vliegende Brabander
Aan de kiezers van Nederland...
@3En dat is uw goed recht. En gelukkig vo...

2 minuten geleden door De Vliegende Brabander

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig