door Barbapapa-7,5 in Buitenland  ·  26 Reacties

  • 2
  • 500x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wederom triest hoe Rupsjenooitgenoeg Israël de autochtone Palestijnse bewoners heeft uitgemoord. question
Het mensenrechtencentrum al-Haq onderzocht de gebeurtenissen en berichtte destijds dat de soldaten trachtten zoveel mogelijk van de deelnemers aan het protest te raken.

30
1 Barbapapa-7,5

Ja, dus?

4
2 chouffleur

@1 En dan zijn er toch nog vele nieuwskoerier.nl reaguurders die dergelijke Israëlische acties toejuichen, die untermenschen.

19
3 Bart Boudewijn

@3 Ga er maar vanuit dat die reaguurders vooral Hasbara-accounts zijn. Meedogenloos als het gaat om Palestijnen en overgevoelig als het gaat om kritiek op het Israëlische bezettings- en omvolkingsregime.

25
4 Barbapapa-7,5

Israël moet Gaza gewoon ontruimen. De palestijnen zoeken de ellende zelf op om vervolgens in de slachtofferrol te kruipen, rot op met dat volk.

3
5 Waarheid, gewoon zoals het is

@5 Heb je enig historisch besef? De Palestijnen zijn de autochtone inwoners van Palestina, inclusief het gebied dat men tegenwoordig Israël noemt. De Zionisten uit Israël probeert hen uit het resterende Palestina uit te drijven. Begrijpelijk dat daar verzet tegen is. Of begrijp jij dat niet?

26
6 Barbapapa-7,5

@6

Wat begrijp je niet?

3
7 Hatschikidee

@6 nee dat begrijp ik niet en dat wil ik ook niet meer. en trouwens waarom volg je mij, waarom is dat?

2
8 Waarheid, gewoon zoals het is

@6 Je begrijpt het niet, maar neemt wel een stelling aan die niet zo respectvol is en die niet strookt met de ervaringen die wij Nederlanders hebben, na in de vorige eeuw 5 jaren te zijn bezet door onze oosterburen. We herdenken de slachtoffers van toen nog elk jaar.

En ik volg je vanwege mijn welgemeende interesse in mijn medemens. Groetjes, Willem Heerema.

24
9 Barbapapa-7,5

@9 is voor @8

19
10 Barbapapa-7,5

@8 je doet je nickname geen eer aan....tunnelvisie en paranoia...LOL...

9
11 loki zegt

Hoe staat het met de koersenlijst inzake menselijke organen en handel....immer dass-selbe.

1
12 flessenhals

@10 , dat ik respectloos reageer tav de palestijnen heeft er alles mee te maken dat in 1995 door palestijnen in Israël ben beroofd, althans dat probeerden ze. Het is niet gelukt. Ook in Bethlehem zag ik ook hoe dat volk te werk ging. Ook heb ik gezien hoe ze tekeer gingen tegen Israëlische soldaten terwijl die probeerden om op een fatsoenlijke manier een zaak probeerden op te lossen, echter zonder resultaat. Er werd met stenen gegooid, dat was het antwoord. Toen werd er gereageerd met schoten in de lucht en traangas. Ik bedoel maar, ik zou niet zo gereageerd hebben als ik niet de werkelijkheid had gezien.

1
13 Waarheid, gewoon zoals het is

@13 Sneu dat je bent beroofd. Goed dat je in ieder geval de identiteit hebt achterhaald. Overigens is de waarheid die je beschrijft "jouw" waarheid. Als je de al ruim 50 jaren durende bezetting, kolonisatie en mensenrechtenschendingen zou kennen en ook het complete verhaal achter het fragment in Bethlehem (Palestina) met de buitenlandse militairen dat jij hebt waargenomen, dan concludeer je misschien anders.

18
14 Barbapapa-7,5

@13 Ja want rustig in gesprek gaan met de bezetter werpt zijn vruchten af.

8
15 xDDD

Gewoon een willekeurige kolonist terug pakken.

11
16 Drs. Mezun

Ach z'n familie krijgt de terroristen bonus!

2
17 Zie Hier

Vraag me af wat de Israël haters hier niet snappen. De palestijnen zijn kansloos met hun eisen. De PA weet dat donders goed maar zolang het geld binnen stroomt zullen zij het volk laten lijden. Natuurlijk zijn er oplossingen maar die zullen nooit geaccepteerd worden door de geld zuchtige terroristen.

3
18 Ceesje

@18 Israël wijst al vele jaren de weg naar vrede af en blijft doorgaan met schenden van VN resoluties. De Zionisten uit Israël zijn niet geïnteresseerd in VREDE met hun buurland Palestina, maar in het grondgebied van Palestina, dat ze beetje bij beetje als een Rupsjenooitgenoeg wegknabbelen en verorberen.

Aan jouw lief klinkende naam ben je nog een jong kind. Om je iets te kunnen verdiepen in de situatie heb ik enige vrij toegankelijke en begrijpelijke documentaires voor je opgezocht.
Kijk en luister bijvoorbeeld eens hier:
Anna Baltzer een Joodse Amerikaanse vredesactiviste:


Ook deze mevrouw legt hierin uit dat Israël niet geïnteresseerd is in de autochtone Palestijnse mensen, maar slechts is geïnteresseerd in de grond van de Palestijnen: Israëls naaste buurland Palestina inclusief de bodemschatten zoals het recent gevonden aardgas.

15
19 Barbapapa-7,5

@19 Allemaal onzin, Israel is bereid veel in te leveren voor vrede. De raketten en aanslagen op haar burgers zijn ze spuugzat. Gewoon samen een economie in palestina opbouwen zou al een vooruitgang zijn. Het beleid van de palestijnen nu ie uiterst destructief en het volk lijd daar vreselijk onder. De hele werel moet opdraaien voor de joden haat van een groepje terroristen die Israel wil vernietigen, dacht het niet. Geldkraan moet dicht.

3
20 Ceesje

@20 Vrede..? De bezettingsmacht moet zich gewoon terugtrekken achter eigenlandsgrenzen, ofwel weg uit Palestina,

p.s. Heb je de documentaire met Anna Baltzer gevolgd en begrepen? Ik heb de indruk dat je dat nog niet hebt gedaan.

15
21 Barbapapa-7,5

@20

Israël dient grote delen bezet gebied op te geven en hun kolonisten daaruit terug te trekken. Is het daartoe bereid?

12
22 Hendrianus

Wat erg. Dit raakt me, zeker bij het zien van de foto van een knul van ongeveer dezelfde leeftijd als onze. Alleen omdat hij protesteert tegen onrecht wat hem en zijn landgenoten al decennia wordt aangedaan.

Voor een park voor kolonisten nota bene. Die lui schamen zich ook nergens voor, en de Israëlische regering zag dat het goed was. Zum Kotzen gleich.

17
23 ~ Echelon II ~

Dat scheelt weer een baksteen bassie minder

1
24 rawplayer

@21 Israël mag nooit deze buffer zone opgeven. De beveiliging tegen terroristen word onmogelijk als zij zich terug trekken. Eerste stap moet zijn het stoppen van alle aanvallen op Israël. Toegeven aan geweld is een zwakte bod, dat gaat Israël niet doen. Situatie is zoals ie is, terrorisme mag nooit winnen.

2
25 Ceesje

@25

Vijftig jaar illegale kolonisatie en deels annexatie van bezet gebied ís terreur. In 2017 werd via VN Veiligheidsraad resolutie 2334 nog maar eens geëist dat Israël stopt met deze kolonisatie. Netanyahu wijst, gesterkt door Trump, wederom een resolutie als deze af en koloniseert zich te pletter in door Israël bezet gebied. Terreur is het! Het moet stoppen! Toegeven aan deze terreur? Nooit! De Westbank is overlopen door terroristen. Weg met deze Israëlische staatsburgers. Vertrek naar achter de groene lijn!

De vierde conventie van Genève verbied het overbrengen van eigen burgers naar bezet gebied. Het wordt beschouwd als een oorlogsmisdaad. Collectief verzwegen voor de Israëlische jeugd. Zowel thuis als op school krijgen zij er niets over te horen maar worden geïndoctrineerd met de Israëlische kijk op deze kolonisatie. Als er al een Israëli denkt een openbare vraag te gaan stellen in de richting van de legaliteit van de kolonisatie van bezet gebied dan zal deze de groepsdruk voelen die hem/haar duidelijk maakt om te zwijgen. Voor hen die niet zwijgen wacht een zwaar leven van uitsluiting en beschimpt te worden als verrader.

12
26 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Naked Lesbians HotNellycansayHentiagasmPornstars Of The 1970sSuprise DpPorn Abella DangerCouch Casting LatinaHuge BlackdicksAmigos Pornos60plusmilfMadison Bailey SexyCandace Cameron NudeSexccStardew Valley HentaiPornos Kendra LustAcompanhamentes ManausHow To Eat A Girl OutIndian Xxx Hd ComTouchmystarsBabydollgemSunny Leone Sex Video LiveClips For PornLesbianporno.comAss Fucking PicsActress Nude GifNaked Ava AddamsSexy Xxxx HindiNaked ParadeReal Voyeur PornReddit Celeb NakedPokemon Porn GayPlaymate Playboy NakedVictoria Cakes BrickzillaLouise GloverDesi Bhabhi Nude VideoPorn Hub DownloadPizza Delivery Boy Sex VideosAunty Removing BlouseErocom TvLoni LegendSaliva PornPorn In BhabhiAva Addams KissingHindi 2x BfBhabhi Ki Chudai Porn VideoPorn Video Suny LionReddit NipslipTamil Sex Audio VideoFire XxxPussy ComDoctor And Nurse Porn VideoJapanese Forced FuckAlyce Anderson SexSexi Movis HdItsdaniday PornPronemasturbationHorsecore PornAmouranth Onlyfan LeakActrice Porno BlackCosplay NusePulsating OrgasamCum FiestaAlexandra Daddario Naked SceneYouthlust.Celeb Ai PornCartoom Network PornLunathenoodle PornMiss BabanaXideoPorncocoPenees GrandesBig Boobs Group SexHot Desi Bhabhi XxxLoverssexMia Malkova And Angela WhiteBeautiful Woman MasterbatesKiara Mis OnlyfansNiamilkmarieGina DiorSkip The GmesEscorts In MiamiJapanese Nipple FuckMyvkdsterNhentai.neyltBig Clit MilfChut FatiMonsonsexKarnadaka Sex VideosDaughter Seduce DaddyMua Khalifa TitsPipaypippoSwinglufestylePornographique XxxxSunny Leone Sex Sunny Leone SexSpank XxxIndian Teacher Student Sex VideoHottie SisterSharing Wife PronAngel YoungsX FreepornJapanese Yoga PornJapanesebigbootyNubilies PornXxxhamsterlivePorn Gay AmadorXtubr.vomDanielle Bregoli Onlyfans LeakTamil SeksBollywood PornGaggers GhettoKia Noir AnalPoonam Bajwa PornTamil Sex Movie Tamil Sex Movie Tamil Sex MovieMarathi XxxxGirls MasterbutionFreegaysexXxxmovieCheating PornstarsNew Young PornstarsKarin Hart NudeAnusithara Hot고딩 섹트Indian Mature PussyLesbian IncestHow To Make Homemade Pocket PussyMature OornPorn FlimsBokep TerbaruMandybabyxxx'sLisamarie NudeExchange SexHot Scene Xxx VideoXxxxpornIndian Couple Sex VideoThreesome OnlyfansPusdyPakistan Porn HdCdzinhas TwitterMontana Fishburne NudeKristy Lee BellaLadies Bathroom SexBrazzers StuckGay Sex Movie DownloadTiktok Live PornEbony Bbw ThreesomeFamily SexingEroamsrTiny Sex DollEhentakXhmaster Formula Indicator Forex