Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Online klopjacht naar daders mishandeling disco

Een jongen van zestien jongen uit Lanaken is vrijdagavond mishandeld in discotheek Mondial in Beek, tijdens een feest voor tieners. Op Facebook is een filmpje geplaatst.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Of het de beste manier is om iemand te vinden, valt te bediscussiëren. In een artikel op de site van De Limburger vertelt de man die het filmpje van de mishandeling heeft geplaatst, dat hij zelf inmiddels met de dood is bedreigd. En dat terwijl hij juist boven water wil halen wie de vriend van zijn zoon heeft mishandeld.

Mondial

Plaats van handeling: Discotheek Mondial in het Limburgse Lanaken. Een elfjarige dochter en een zestienjarige broer zijn samen op stap. Ook bij hun gezelschap: een eveneens 16-jarige vriend, die zal blijven slapen bij de broer en de zus. Het is die vriend die in een conflict terecht komt met enkele andere bezoekers. Zijn bril wordt van zijn gezicht geslagen. Hij wordt ook tegen zijn hoofd getrapt is. Zoals op het filmpje te zien is. De vader van de zoon die met deze jonge mee was vraagt anderen op Facebook het filmpje te delen.

Bekijk het zelf hier.

Tweede bericht

In een tweede Facebookbericht liet de vader verstaan dat hij telefonisch bedreigd werd door de daders in kwestie, maar hij laat zich niet intimideren.