Translate

zondag 11 november 2018

Misselijkmakend en niet te geloven: Ook tijgerhandel in de EU ( petitie )

https://help.four-paws.org/nl-NL/stop-de-tijgerhandel?utm_source=website  PETITIE

Stop de tijgerhandel  






De tijger is een bedreigde diersoort. De wereld verloor al meer dan 90% van de tijgerpopulatie en er zijn momenteel naar schatting nog maar 3.900 tijgers in het wild. Deze dramatische afname is het gevolg van de blijvende vraag naar het tentoonstellen van tijgers en de handel in tijgerproducten.
SCHOKKEND: tijgers worden nog vaak verhandeld voor commerciële doeleinden zoals circussen, privébezit en fotomomenten (selfies met wilde dieren). In bepaalde faciliteiten waar directe interactie met de tijgers is toegestaan, worden de klauwen verwijderd om ervoor te zorgen dat zij bezoekers niet kunnen verwonden. En in sommige Europese landen kun je zelfs een tijger huren voor een privéfeestje!
Niemand weet precies hoeveel tijgers er momenteel in Europa worden gehouden, waar ze naartoe worden vervoerd en op welke manier ze worden ingezet voor entertainment. Ook is het niet geheel duidelijk waar en hoe de dieren precies sterven en of ze, in het slechtste geval, gedood worden voor tijgerbottenwijn of traditionele medicijnen.
Onze onderzoekers hebben ontdekt dat tijgerhandelaren in Europa bereid zijn om tijgers te verkopen aan Aziatische landen, waar de vraag naar tijgerproducten zoals tijgerbottenwijn erg groot is… DIT MOET STOPPEN!
HELP ONS en roep de Europese Commissie op om de commerciële handel in tijgers te verbieden. 
TEKEN DE PETITIE NU!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten