De Nederlandse organisatie ‘Muslim Kids Entertainment’ maakt ook promofilmpjes waarin Westerse programma’s afgekeurd worden.
Volledig scherm
De Nederlandse organisatie ‘Muslim Kids Entertainment’ maakt ook promofilmpjes waarin Westerse programma’s afgekeurd worden. © VTM NIEUWS

Kritiek op 'Muslim Kids Day' in Sint-Katelijne-Waver: “Zulke beurzen zouden kinderen indoctrineren”

In Sint-Katelijne-Waver vond vandaag een ‘Muslim Kids Day’ plaats, een animatiedag voor moslima’s en hun kinderen met pannenkoeken, pony’s en workshops. Mannen en jongens ouder dan twaalf jaar waren niet welkom in de parochiezaal. Er komt felle kritiek op het initiatief, onder meer van Vlaams Belang.

34 reacties

  • Mark Verlot

    5 jaar geleden
    Een echte regelrechte schande!!!!
  • lieve vanderstraeten

    5 jaar geleden
    Kids en waar zijn de papa s en de broers, als ge zoiets wil vieren, niks houdt u tegen om te verhuizen naar een wereld waar jullie gelukkig zijn, als ik dit zo lees zijn jullie heel ongelukkig in het katholieke westen.
  • Ludovic De Beuckeleer

    5 jaar geleden
    ze maken zich ook schuldig aan het omgaan met wapens want ze boden ook een cursus boogschieten aan dus zo onschuldig is het allemaal niet , trouwens waarom doen ze het niet in Nederland , de inrichters zijn Nederlanders of hebben de Nederlands nationaliteit , schrik dat je daar op stevig verzet stuit van de wet?
  • Ivan Dejonghe

    5 jaar geleden
    waarom in een parochiezaal en niet in een moskee ha ja daar mogen vrouwen niet binnen
  • Tim Heye

    5 jaar geleden
    Als er geen kat meer komt in je kerk, probeer het dan met moslims.