Canadese journaliste onthult leugens Syrië en Aleppo (marketupdate.nl)


De berichtgeving in de Westerse media suggereert dat de bevolking in Syrië gebukt gaat onder de terreur van het regeringsleger en ...

door goudisgeengeld in Buitenland  ·  85 Reacties

  • 45
  • 1665x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@47 : Als de Russen je een bustour aanbieden door Tsjernobyl om te laten zien dat alles ok is, geloof jij het natuurlijk ook.
Ik niet.

51 userisdeleted

@jodelatedieho
hoe duidt u het dan?

2
52 Franspisco van Jole

war is deceit....amerika is echt afghanistan niet ingetrokken om al qaida strijder uit zn grot te trekken. Het ging er om controle te krijgen over olie vanuit de kaspische zee naar de arabische zee. Het lithium en de grote papaver oogst (medicijnen) is mooi meegenomen. Daarnaast is Iran omsingelt om China voor de kloten te schoppen.
Nederland is alleen maar er heen gegaan omdat de Nato een organisatie is om voor 100% de olie belangen van de VS te dienen. Niets meer en niets minder.

6
53 Franspisco van Jole

Europa heeft de gehele wereld gekoloniseerd en verdeeld en Amerika heeft sinds de WO1 het stokje over genomen. We zijn een filiaaltje van de Amerikanen geworden als t ware. Met Amerikaanse grootbanken en wat Bic´ers die de EU volpompen met geld.

7
54 Franspisco van Jole

Een goed, eerlijk en verhelderen intervieuw van deze jounaliste. Ze heeft daar lange tijd gezeten, is daar meerdere keren geweest en heeft met veel mensen daar gesproken. Ook als je in NL. naar syrische vluchtelingen vraagt, dan zullen ze zeggen dat ze Assad steunen. De mensen die twijfelen aan haar integriteit, die sporen zelf niet of worden betaald om leugens te verspreiden zoals @37

6
55 B55

Assad was een zeer geliefde dictator en heeft veel goede zaken gebracht in Syrie. Alleen de economie steeg al met 10% per jaar. Dat is ongekend.

6
56 Franspisco van Jole

** gebruiker verwijderd **

@56
Tuurlijk, en tussendoor liet ie zijn eigen mensen verhongeren, speelde wat met chemische wapens en laat zijn legers wat vrouwen en kinderen in de rug schieten.

mevrouw propaganda Assad mag zich rot gaan schamen

57 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@36
waarom kijk je er dan naar?

58 ---deleteduser---

Om dezelfde reden als iedereen: voor wat nieuws en verstrooiing. En soms is het wel aardig, maar gisteren was het weer om te janken. Allemaal om het hardst de CIA en de Washington Post napraten. Over de enorme invloed van de Russen op de verkiezingen in Amerika en straks in Duitsland en of ze misschien tóch niet achter de ongewenste uitslag van het Oekraïne referendum zaten.

Het ongebreidelde speculeren deed me weer helemaal denken aan de tijd dat Saddam Hoessein volgens de VS het grootste gevaar op aarde was vanwege zijn massavernietigingswapens en zijn capaciteit om op ieder gewenst moment een raketaanval met chemische- of zelfs kernwapens op Europa of de VS te lanceren.
Ook toen buitelden de gasten in de diverse talkshows en op de Journaals over elkaar heen om een aanval op Irak te bepleiten. Hoe hard was toen het bewijs?

En hoe hard is nu het bewijs dat Rusland achter de email hacks zit?
Het enige dat we zeker weten, is dat de email van de Democratische partij in Amerika is gehackt en gelekt bij WikiLeaks. Het door wie en waarom is pure speculatie.

3
59 IAmLegend

** gebruiker verwijderd **

@37
+++

60 ---deleteduser---

Ook in Nederland wordt nog steeds keihard gehakt op het Syrische leger en met name Rusland.
Gisteren Nieuwsuur gekeken. Waarbij geen enkel feit werd getoond, geen enkele onderbouwing, slechts aannames en meningen. Maar deze werden door Twan Huys structureel als voldongen feit overgebracht. En als de geinterviewden aangaven dat ze het niet wisten, dan verdraaide Twan Huys het zo, dat het leek of de geinterviewden toch het er mee eens waren dat alle ellende aan de russen en het Syrische leger lag.
Wat een wan vertoning was dat zeg.

1
61 beastyboy

Gestuurde berichtgeving volop in de politiek-correcte media.
De huidige Assad een afgestudeerde oogarts uit Londen, volgde zijn vader op.
Misstanden begaan door de socialistische Baath onder leiding van zijn vader worden hem slinks aangepraat via foute media.

1
62 Mollevanger

Als u neutraal en objectief naar de wereld wil kijken, kijk dan nooit meer naar DWDD, Nieuwsuur, NOS journaal en andere linkse propaganda shows die eensgezind Rusland op elke mogelijke manier in diskrediet proberen te brengen.
De bijna misdadige, eenzijdige voorlichting dient maar één doel. Beschadigen van de tegenstanders Putin en Trump met behulp van zogenaamde deskundigen die wél het "vermoedelijke" hacken door Rusland noemen maar vergeten het publiek voor te lichten over de werkelijke activiteiten van de CIA en de Amerikaanse spionage- en hack organisatie NSA. Men suggereert en manipuleert. Hoedt u voor onze nieuwsprogramma's en media.het volk, men is niet geïnteresseerd in vrede.
Hier nog eens een Amerikaanse link over de activiteiten van de Amerikaanse NSA die evengoed voor het hacken van de democraten verantwoordelijk kan zijn. Het zijn specialisten op dat gebied en staan onder controle van de CIA.

Ook de suggestie door Nieuwsuur dat Rusland onze verkiezingen zou willen beïnvloeden is van een smerig manipulatief karakter. Men kan dit evengoed van Amerika en de EU verwachten, maar alleen Rusland wordt genoemd. Geheel volgens NPO en traditie.
Hier nog een keer de link naar de Canadese journaliste die een geloofwaardig verhaal heeft over de nieuws manipulaties.

3
63 logikus

@10 Ik, die geen journalist ben, zie reeds jaren wat er echt gaande is met Irak, Libië en nu Syrië. Dat we daar de Fake News/MSM helemaal niet over horen (maar in plaats daarvan termen als 'humanitaire actie', 'democratie brengen' of 'Arabische lente' hoor gebruiken), dan is een term als 'leugens' nog het minst passend.

De media zou je wellicht medeplichtig kunnen noemen, omdat de politici vaak pas aan het moorden sloegen nadat de media het gepeupel leugenachtig had overtuigd dat het in deze 3 landen toch echt heel slecht was.

1
64 case

* Verwijderd door de redactie *

65 Chat Baker

@2 Metro heeft het feit dat aanslagen "in scene te lijken gezet" verslaggeven. Ik weet niet waarom er zo wienig aandacht voor is. Mogelijk omdat het conflicteerd met het beeld wat wij hebben en moeten hebben van Irak en Syrie.

Bron : http://www.metronieuws.nl/nieuws/buitenland/2016/11/aanslagen-bagdad-lijken-in-scene-gezet

0
66 Ruud100

@64 ; De media is weinig anders geworden dan een instrument om de publieke opinie te vormen adhv de politiek . Hiervoor schromen ze zich niet om keiharde leugens te verkopen om het volk maar zo ver te krijgen dat ze het eens zijn met oorlog voeren.

1
67 solidsteel

@63 "De bijna misdadige, eenzijdige voorlichting dient maar één doel"

De berichtgeving van de NOS moet aansluiten op het regeringsbeleid en daarop wordt geselecteerd. Nieuws dat strijdig is wordt afgezwakt, verdraaid of niet uitgezonden (bijvoorbeeld Jemen). De staatsomroep van Noord Korea doet dit ook, maar dan wat minder heimelijk. Ze willen de kijker tenslotte niet in verwarring brengen. question

1
68 Dune

Twan Huys de vleesgeworden propaganda-machine van de gevestigde orde in de EU en de VS, die het geheel van institutionele, politieke, culturele, juridische en economische hefbomen in handen heeft en welke deze macht uiteraard ook wenst te bestendigen.Twan Huys verdraaid feieten, insinueert erop los en bestempeld ieder anders denkende als populist en populisten zijn blijkbaar ook automatisch pro-Rusisch.
Hij wordt als journalist van onze publieke omroep nota bene betaald door onzeoverheid met ons belastinggeld. Schandalig.

0
69 Argus

@69

Ja schandalig...

Gisteren ook weer over het vermeende hacken van clinton mails door Putin...

Als het al door Russen gedaan is zijn er NUL bewijzen dat het in opdracht van Putin gedaan is..

Alles in het werk stellen om Clinton toch aan de macht te krijgen, intussen gaan ze niet meer op de belastende inhoud van de mails in wat veel belangrijker is.

1
70 Vageali6888

@57

Ja gelooft ook alles wat je in de MSM hoort he ?.... zo schattig naïeve..

Niet alles is zoals het lijkt , kijk eens naar dit soort filmpjes en je zult versteld staan ;
- Something Strange Happened After Bombing In Iraq - Fake, Staged, Hoax -

- Fake Demonstrations by Muslim Brotherhood of Egypt , fake wounded -

- Syrian Rebel 'hell Cannons' Kill 300 Civilians: Monitoring Group -

- Syrian Criminal Rebels fake Chemical Gas Attack Photos -

-Free Syrian Army Rebels caught launching Sarin Gas Attack-

etc.etc.

1
71 Vageali6888

@63
neutraal en objectief naar de wereld kijken bestaat niet, het is zelfs onmogelijk om neutraal en objectief naar je eigen straat te kijken, laat staan naar wat er zich ver weg afspeelt,
Alles heeft altijd meerdere kanten, niemand weet alles.

Een ding is mij in ieder geval duidelijk , iedereen die wapens gebruikt, verhandeld of produceert is schuldig aan moord.

1
72 morandi

@69 Twan moet snel in de politiek gaan. Daar past hij beter dan bij goede eerlijke journalistiek.
Het blijkt wel, dat uiterlijk voor 60% het aannemelijke verhaal aanvaardbaar maakt. Ik bedoel, een goede snelle babbel en een goed uiterlijk maakt in de wereld het verschil, of het nou goed is of gelogen maakt dan weinig uit.

0
73 Verwonderd

UN en dergelijk clubs moeten de tranentrekkers lopend houden anders gaan hun inkomsten te snel achteruit.
Het word tijd dat ze de UNHCR, AZGR, er op wijzen dat zij in het vaandel hebben staan dat ze mensen ter plaatse helpen en niet dat ze een transportdienst moeten onderhouden naar de EU!

1
74 Zie Hier

* Verwijderd door de redactie *

75 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

76 Chat Baker

@72 Iedereen die bij een bank werkt is verantwoordelijk voor de bankencrisis. Iedereen die lid is van een politieke partij is verantwoordelijk voor het slechte beleid dat er gemaakt wordt. Iedereen die auto rijdt, rijdt onder invloed iemand dood.

Beetje kortzichtig om te stellen dat iedereen die een wapen produceert, verhandelt of gebruikt schuldig is aan moord. Daarmee is dus iedere fabrieksarbeider bij FN Herstal een moordenaar, is iedere politieagent en iedere militair in Nederland een moordenaar. Ieder lid van een schietvereniging is een moordenaar. Wacht! Iedereen die op de kermis wel eens bij de schietkraam gestaan heeft is ook een moordenaar. Dat wordt nog druk in de bak. Vraag is wel wie al die moordenaars moet oppakken, sinds je de politie al veroordeeld hebt als moordenaar.

Een militair zal nooit een oorlog starten. Dat doet de politicus. De militair voert de opdracht van de politicus uit. Dat is hij verplicht. De militair probeert een oorlog zo snel mogelijk beslissend in zijn voordeel te eindigen zodat hij zijn mensen veilig thuis kan brengen. Vergeet in dit verhaal niet dat de politicus die militair de strijd instuurt dat doet in de naam van jou, de kiezer.

0
77 Denkvoorjeroept

@63
Toch vreemd dan dat gisteren op de NOS was te zien, dat burgers in voormalig anti-Assad gebied helemaal over de zeik gingen toen ze flinke voedselvoorraden vonden bij de gevluchte rebellen, terwijl zij al weken niets te eten hadden.
Past helemaal niet in het propaganda plaatje .......

0
78 kenny013

De Westerse media brengen dus gewoon een diarree aan nep-nieuws. Wil Merkel dat ook strafbaar stellen.

0
79 PFL

en zo worden vrijwel alle MSM in één keer ontmaskerd als nepnieuws..

0
80 Vageali6888

Easy businesses. Roep dat je iets "onthullends" hebt over de media, en het hele extreemrechtse complottersgekkenhuis rukt uit, werpt zich aan je voeten en papagaait je letterlijk na.

Ik voel een simpel geschreven bestseller aankomen, van Canadese hand.

3
81 Biesbush

Helaas staat dit topic niet meer op de voorpagina van nieuwskoerier, ondanks zijn 46 likes

0
82 beastyboy

@47 "Er staat toch duidelijk vermeld dat ze arabisch praate."
Zie https://www.newcoldwar.org/journey-to-aleppo-two-articles-by-reporter-vanessa-beeley/
"Travelling with a fellow independent journalist, Eva Bartlett, a translator and a taxi driver, ..."
Er was dus een vertaler bij.

"En wat is er mis als ze van de syrische overheid toestemming heeft gekregen om daar haar verslag te doen."
Goed lezen, ze heeft niet alleen toestemming gekregen, maar was daar op uitnodiging en onder bescherming van de Syrische overheid.

"Een erg domme vraag. Waarom steunt het westen dan de terroristen in Syrie ? Waarom willen ze perse Assad daar weg hebben ? Wat voor belang heeft USA, SA en quatar daaraan ? Verdiep je eens in het onderwerp."
Ik stel de vraag "waar is het bewijs", en u antwoord alleen maar met (ik neem aan retorische) vragen zonder enig bewijs.

@55 "De mensen die twijfelen aan haar integriteit, die sporen zelf niet of worden betaald om leugens te verspreiden zoals @37 "
Ah ja, sorry, ik had natuurlijk even moeten disclaimen dat ik betaald word door "criminals like George Soros" (https://ingaza.wordpress.com/syria/human-rights-front-groups-humanitarian-interventionalists-warring-on-syria/) en in een gesticht woon.
Maar serieus, waar ziet u leugens in mijn post in @37 ? De quotes zijn direct van haar blog (verifieerbaar), en de rest is mijn argumentatie over waarom ik twijfel aan haar onafhankelijkheid.

Dit alles is nog los van dat ik in @37 expliciet heb gezegd dat ik niet claim dat haar berichtgeving fout is.

2
83 TheBrain

@33 , Jij hebt dus duidelijk ook nooit maar 1 ruk begrepen van mijn reacties.

Jammer.

1
84 Weet geen naam

De hoofdreden waarom vrome moslims, massaal gesteund en bewapend door de VS/EU tegen Assad vechten is het gegeven dat Assad een seculier uitstekend draaiend land had opgezet in een regio die eens werd veroverd door de islamitische horden.
In het Syrie van Assad werden alle godsdiendstvormen gelijk behandeld, er heerste een voor die contreien ongekende echte Godsdienstvrijheid.
Dat is onbestaanbaar voor een vrome moslim, een ander geloof naast het zijne, afvalligen voor de wet gelijk. Dat moet je toch niet toestaan met z,n allen.

0
85 Mollevanger

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Amsterdammers vliegen veel vaker dan gemiddeld

Het komt omdat voor Amsterdammers Schiphol vlakbij is. Scheelt veel parkeergeld!...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

FrisseBries
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@60Wat rot, dat laatste. Toen mijn familie uit Nederlands-Indië aankwam werden ze o.a. "Bruintje Beer" genoemd. Dat vonden ze niet zo tof....

12 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

RobP
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@54 Daar heb je helemaal gelijk in. Het artikel had veel specifieker moeten zijn en spreken over oost-Aziaten cq 'typisch Aziatisch' uiterlijk....

13 minuten geleden geplaatst door RobP

rebo
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

Ik heb door mijn werk veel met Chinezen te maken. En mijn indruk is dat het nog wel zal schikken met de discriminatie van die groep in vergelijk...

17 minuten geleden geplaatst door rebo

Immanuel
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

Is trouwens niets nieuws hoor, was begin vorige eeuw ook al zo:Een hoge ambtenaar van het ministerie van Justitie, Simons, klaagde in 1929 ove...

17 minuten geleden geplaatst door Immanuel

FrisseBries
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@56Nee hoor. Dat is slechts jouw populistische constatering, want in werkelijk is dat niet zo....

18 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

RobP
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@55 Het ligt er maar net aan tov wat, blanke mannen vormen bv geen meerderheid tov de rest....

20 minuten geleden geplaatst door RobP

LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@55 Er zijn inderdaad regelmatig blanke mannen in de minderheid. . . . Wat dacht je van een bv. van een monteur uit Friesland die aan het w...

22 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

icnivad
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@55 Hier in Amsterdam zeker wel!...

22 minuten geleden geplaatst door icnivad

RobP
MASSA-APATHIE

Dat was nog eens een verspilling van tijd....

23 minuten geleden geplaatst door RobP

NK. App
Dig SexDesi Hd Sex ClipsChinese Pornography MoviesJade Kush CreampieCelestia Vega NudeStreight Gay PornMariska X ComPersia Monir CreampieDeepfake Celebrity PornLesbian Strapoon PornFc2-ppv-3108890Kay Hansen NudeDiosa FitSexual GameshowFunny Porn TitlesGiantess BooruSpankbang.com DownloaderNaughtyblogspotMami Bhanja PornMissy Martinez XxxMilf Doggo VaJav Game ShowAlley Sheedy Nakedسکس آنجلا وایتSecxxxxMaddison Fox NudeItskaitiecaliSunny Leone Last PornEdwige Fenech SexMarathi Sadi XxxCloning PornMasahubGia Isabella Porn PituresAluraye NudesBrazzers Johny SinsIndian Sleep SexKatrina PornLeabians FistingTna FlicksCreampies PicsHand Job ShowerThaysa Lopes PornNymph_candyGloryhole BjFuvkingFree Amatuer PornHinde XxRomantic Couple SceneDesi Force Porn VideoZedaya PornFatsexbbwBarebackingWife Exchange MoviesChristina Applgate NudeAss PoibtDesixflixNude Asian GirlsBasic Instinct Movie Watch OnlineCunnilingusgifNagma Hot SceneMassage Porn ViedosMyhentBradileñasAlison SexJericha JemBhatijaDonpornoNude ContestRoulette SexchatNude Beach VoyourMassage Oil Japanese PornHot Black SexGay Chst AveInfleuncers Gone WildFind PornvideoBbw Asian PornMachenzie Jones PornAria AlexandraKannadasxxEl Mejor PornografiaErotic Madsage Near MeChubby Man PornBangla Sexy Bf VideoSpicy Big Titdسكس كبارSexe La ChatteDragon Ball SexxxRuneadventurePorn Videos Of BlondesHindi Chudai AudioReal Life CamNewest Porn SiteUzbek PornSexanimalPorn StripingPornhb PremiumSexe Hard GratuitPizzaslutCameron_raeBestwife PornArthur PornList CrawlerhoustonSwimming Pool PornTerry Richardson PornCaina Xxx MovieKazumi NudeMother Son Free PornChubby Wife AnalAge PlaypornJasmin St. ClaireKings Crown PiercingLast Of Ys PornJabardastiTamil Gramathu Sex VideoCumshots On BabesRico Strong PornMoriah Mills ThreesomeMother Fucks SonAmouranth Leak NudesMia Khlifa Only FansPornos Con MujeresMalaika Arora XxxKorean Movie 18Lex DestroysKorean Bus PornTeen Fidelity PornIncestos Madres E HijosPorn:ForumcandaulismePorn Gif Captions21sextury.comMaturedeepthroatIndian Dirty Talk SexAva Adams VideosBlackgf PornOnlyfans LeamsHentaiparadiseBigcock.bullyBig Cartoon BoobiesYumi VillarGamer PornEbony Videos XMelhor Atriz PornorPornocom Meninasسكس محارم عربيTransexual Male PornSimpson Comic PornBabitaxxxPublic Place XnxxLesbin Rape Porn