Eigenaar lunchroom werkt overvallers naar buiten, geen buit meegenomen

9 november 2018 om 22:04
nl
Twee jonge mannen hebben vrijdagavond kort na halftien de eigenaar van lunchroom Het Smikkelhuukske in de Kerkstraat in Aarle-Rixtel overvallen. De overvallers bedreigden de eigenaar met een (nep)vuurwapen. De eigenaar kon de overvallers beletten om verder de zaak in te komen. Het duo is er zonder buit vandoor gegaan.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De eigenaar van de zaak had net zijn zaak gesloten toen er twee jongens voor de deur stonden. Een van hen stond voor de deur en maakte met zijn hand drinkgebaren. Toen de eigenaar de deur op een kier opende om te zeggen dat de zaak gesloten was, liet een tweede overvaller zich zien. 

Bij de deur ontstond een opstootje waarbij de eigenaar een klap van de overvallers kreeg. “Op aanraden van de politie is hij nog naar de huisartsenpost geweest. Maar het is allemaal meegevallen. We zijn wel erg geschrokken”, zegt eigenaresse Liyun.  

Burgernet meldt dat het gaat om twee negroïde mannen. Beide mannen droegen donkere kleding met een capuchon. Agenten zochten in de omgeving van de lunchroom tevergeefs naar de daders. 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!