door Moskowfiets in Media  ·  287 Reacties

  • 52
  • 2162x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kick out K


















Kick out KOZP.

2
251 Rapunzel

Dat werd een raar bericht, maar Kick out , KOZP.

2
252 Rapunzel

Dus , KOKOZP.

2
253 Rapunzel

@250 .
We gaan nog terug verlangen naar al dat kleutergedoe rond zwarte Piet.
Wat een lachtertje is bij de problemen die ons staan te wachten.

Een voorbeeldje? Het is ontopic maar vooruit dan maar.
Alleen al de Afrikaanse bevolking groeit in 30 jaar van 1.2 naar 2.5 miljard. De wereldbevolking groeit gigantisch, via de vruchtbare buiken van de vrouwen. Alleen niet in de rijke landen.
Onleefbaarheid, ziekten en oorlogen zijn het gevolg. Om van grootschalige ontbossing en het uitroeien van de natuur nog maar te zwijgen.
Nederland wordt overstroomt.
Dit keer niet door het water (was het maar waar) Maar door miljoenen en miljoenen wanhopige mensen die geen toekomst hebben in eigen land. Voor hen is het leven of dood.
En het ergste is dat niemand in de hele wereld er ook maar iets aan kan veranderen.

Ik ga nu geld overmaken voor onze Friezen, nu het nog kan. Het is nl een voorrecht. Geloof me maar.

2
254 Venividivici

** gebruiker verwijderd **

@254 Ik weet het, het frustrerende is dat deze mensen niet willen/kunnen?? nadenken en niet te helpen zijn, uiteindelijk zichzelf vernietigen en iedereen daarin meeslepen!

255 verwijderd110

In Griekenland wordt op een eiland, waar immigranten aankomen.. een kruis afgebroken.... omdat de moslims er niet tegen kunnen... in ons land zijn er medelanders die niet tegen Zwarte Piet kunnen.... let op,... Kerst komt er aan en de kerststallen op marktpleinen worden nu ook een doelwit..Men ergert zich aan te blote reclame... in musea moeten kunstwerken opgeborgen worden... want tja te bloot.... Het wordt dus tijd dat wij Nederlanders ons gaan verzetten tegen hun feesten... In Gent wordt het kruis van de mijter van de Sint gehaald... Pepernoten mogen ook niet meer omdat er ingredienten in zitten die vroeger door VOC binnengehaald werden...

Stel... gaat niet gebeuren.. maar dat ik naar een land verhuis ... en mijn ongenoegen laat blijken over gebruiken daar die mij pijn doen... Nou denk dat ze zo klaar met mij zijn... En wat doen wij?? Discussieren..iets waar ze niet gevoelig voor zijn... we moeten gewoon doen wat ZIJ zeggen. straffen uitdelen zoals naar de Friezen die er voor gezorgd hebben dat die dag goed verliep....

Ze hebben al weer gedreigd met veel demonstraties... Ik hoop dat overal de wegen geblokkeerd worden.... dikke neus en ze bekijken het maar! het is een KINDERFEEST!!!!!!

0
256 Sempre

@12
Op een dag komen ze van de trap af en zijn het net mensen zij mijn moeder altijd.
Over 30 jaar kijk je op de rokende puinhopen van je leven terug en heb je spijt.

1
257 Dragonton

De saamhorigheid in Nederland begint weer op te bloeien, mooi!

1
258 Jan met de korte achterlul

@59 en @65 Er is een Beeldenstorm gaande en zwarte piet als symbool van de rekkelijken kan weleens de aanleiding zijn tot grotere twisten.

2
259 Sjaan

@254 Er zijn inderdaad grotere problemen dat is het erge... wie maakt zich nu zorgen om verlies aan biodiversiteit, plastic overal, gif overal, bijensterfte en klimaatverandering?

0
260 Sjaan

De minner op @259 ziet de overeenkomsten niet?

0
261 Sjaan

Gewoon niet de snelweg blokkeren, maar een stuje verderop waar het geen snelweg meer is.
Scheeld een hoop werkstraf uurtjes.

0
262 Captain Rob

@259 Sjaan
"Er is een Beeldenstorm gaande en zwarte piet als symbool van de rekkelijken kan weleens de aanleiding zijn tot grotere twisten."

Ja, die Anti-Pieten demonstranten hebben de knuppel in het Hollandse Hoenderhok gegooid.
En tegelijkertijd een lont aangestoken. Hun idiote gedrag roept alleen maar weerstand op en haat en echt racisme tegen deze zeurpiet-Afrikanen.

1
263 Minco

* Verwijderd door de redactie *

264 heatsink

* Verwijderd door de redactie *

265 bosco

@263 Hoewel ik mijn voorkeur heb, probeer ik voor de analyse de zaak van buiten te bekijken. Beide partijen staan lijnrecht tegenover elkaar. De rechter zou daar ook boven moet staan en moeten begrijpen dat één partij straffen olie op het vuur betekent. Een rechter kan rekening houden met de maatschappelijke context.

0
266 Sjaan

@265 ++++++++++++++++

0
267 B55

@78 Dank voor de Link. Nu is het me ook duidelijk hoe de AIVD er bij komt dat extreem-rechts in Nederland zo gegroeid is en gewelddadiger is geworden, terwijl dat in feitelijk helemaal niet zo is.
Nederland wil niet achterblijven bij Duitsland en dus veranderd de AIVD de definitie van extremisme maar even.

0
268 B55

Het is een veilig gevoel om te weten dat de harde kern van de PSV hoolies tussen de kinderen staat.
Die zullen de Nederlandse normen en waarden wel gaan beschermen....

Sarc. Off.

8
269 Janzzen

@18 Nee, student, want 'ze' komen met hun poten aan 'ons' feestje! Wij gaan toch ook niet naar de Antillen of naar Suriname om hun feestjes daar te bederven!?

1
270 rEmco44

@4 "En geen hoofdletters voor die vervelen gebruiken. Dat soort problemen moet je zo klein mogelijk zien te houden"
Nu is het in ieder geval duidelijk waarom uw naam geen hoofdletters heeft.

10
271 Hadjememaar

* Verwijderd door de redactie *

272 E.Meel

@272 hoe weet je dat?
Je zit onder een brug in Frankrijk.

Hier is het gewoon eerst sinterklaas met cadeautjes en met kerst eten.

Misschien dat ze door de uitlaat gassen niet meer weten hoe ze de feestdagen moeten vieren.
Hier is er ook geen halloween maar gewoon sintemaarten.

Maar in jou geval moet je je maar druk maken om de Franse feest dagen.

0
273 meneer van het nieuws

@273 Buiten de penitentiaire inrichtingen is er wel een en ander veranderd, hoor.
U zult schrikken, mocht u ooit nog vrij komen.

11
274 Hadjememaar

Een tip voor mensen die van plan zijn akties te voeren of oproepen te doen waar wellicht achteraf dikke straf op staat naar willekeur van een stel africhters sorry rechters: niks zeggen maar doen. Degenen die al wat gezegd hebben kunnen zich maar beter heel koest houden want die staan in de spotlights, dus delegeer. Hou het in kleine kring. Gebruik het internet niet tenzij in van te voren afgesproken 'geheimtaal'. Hou je akties ludiek zodat er gelachen kan worden.

1
275 Ness

Goed zo.

Het verzet is in de maak.
Eindelijk.

0
276 Dachtutniet

Het blijft een vreemd geheel. Deze hele discussie gaat over dwang, naming and shaming naar mijn bescheiden mening. Waarom dwang? Zwarte piet is racisme wordt als een feit gepresenteerd. Hij moet verdwijnen daarom. Waarom? Op een gevoel van mensen die vinden dat het op een stereotype van blackface lijkt. Niet meer en niet minder. Hij zal en moet met dwang verwijderd worden of mensen nu willen of niet.

Naming and shaming? Door "zwarte piet is racisme" te stellen noemen ze impliciet iedereen een racist in Nederland als je het Sinterklaasfeest leuk vindt en zwarte piet wilt houden. Dat is een gemene tactiek waar je je slecht tegen kunt verdedigen. KOZP vraagt om rekening te houden met hun gevoelens, maar trappen op het gevoel van de rest en verwachten dan wel dat er naar hun geluisterd wordt. Een rare gedachte.

Niemand houdt van dwang of onterecht voor racist te worden uitgemaakt. Daar komt een groot deel van de volkswoede vandaan. Het andere deel komt voort uit het feit dat KOZP geen cm toe geeft in deze hele discussie door bij hun standpunt te blijven. Hierdoor valt het poldermodel in duigen en is er geen gulden middenweg. Er is geen oplossing die iedereen tevreden houdt. Datgene wat we hier in Nederland juist wel vaak doen. Proberen iedereen tevreden te houden.

Wat is de uitkomst van de rigoreuze houding van KOZP? Of je houdt vast aan zwarte piet en bent een racist. Of je geeft zwarte piet en bekent dus dat je in principe een racist bent. Tja, als dat de keuzes zijn van deze actiegroep dan blijf je toch eerder bij standpunt 1. En dat is het domme van KOZP. Men laat dus geen keuze over. Linksom of rechtsom ben je een racist volgens hun. Zo dom dit. Als je iemand in een hoek dwingt dan zal deze van zich af bijten en dat begint dus nu steeds sterkere vormen aan te nemen.

En nog begrijpen ze het niet. Nog steeds wil KOZP op meerdere plekken protesteren. Nog steeds wil men meer mensen in een hoek drijven om de tegenstand tegen hun maar te vergroten. Zelfs mensen die gematigd waren en zeiden " ach we kunnen ons wel aanpassen om ze tegemoet te komen" beginnen nu te zeggen "tot hier en niet verder". Ik zeg, KOZP ga eens nadenken over jullie doel. Als je iets wilt bereiken laat dan eindelijk eens dat k.tstandpunt van zwarte piet is racisme vallen. Jullie vinden ZP racistisch en dat is jullie goed recht, maar dat betekent niet dat het ook zo is. Dat is jullie gevoel. Je vraagt mensen om te begrijpen wat het met jullie doet. Maar begrijp dan ook eens dat mensen ZP als een prachtig sprookjesfiguur zien die totaal het tegenovergestelde van racistisch is, de grootste kindervriend en geen bal met slavernij heeft te maken. Ook dat is een gevoel bij mensen. Je kunt niet verwachten dat er enkel rekening wordt gehouden met jouw gevoel en dat iedereen zich maar aan moet passen. Zo werkt dat niet. Dit soort zaken werken twee kanten op.

0
277 Gezond boerenverstand

Als ik weet waar de anti zwarte Pietenmaffia in Tilburg komt demonstreren, kom ik helpen.

0
278 Verwonderd

@209 Een paar meehuilers die zijn net zo erg

2
279 GOTCHA666

@274 ik ben nog nooit in aanraking gekomen met justitie.
Ik heb zelfs nog nooit een boete gekregen.

Maar blijkbaar heb jij wel die ervaring van een penitentiaire inrichtingen.

Was het leuk daar?

0
280 meneer van het nieuws

@280 Ga jij nou maar St Maarten vieren met je medegedetineerden...
Misschien is er nog wel één die je straks even wil verwennen.

10
281 Hadjememaar

Hoe is het mogelijk dat een zwart persoon uit Ghana, het land vanwaar de slaven voor Amerika door zijn voorouders werden verkocht aan de slavenhandelaren. Hier ten lande honderden figuren zo gek krijgt om tegen slavernij te demonstreren op de verkeerde plaats.
Of wil die Ghanees opnieuw in de slavenhandel, samen met zijn blanke volgelingen. Waar komen bij zijn demonstraties al die witte gezichten toch vandaan?
Hopelijk niet uit wat voorheen de NSB gelederen waren.

1
282 Mollevanger

@282
Helemaal mee eens.
Bovendien vraag ik mij af wat hij hier doet.
Dit aangezien er nog steeds slavernij wordt bedreven in het Midden-Oosten.
Edoch geen woord hierover van hem.
Het zou toch niet zo zijn dat hij hier heerlijk in de watten wordt gelegd, gelauwerd door linkse activisten terwijl hij daar hoogstwaarschijnlijk maar 1 keer commentaar kan geven voordat hij het loodje legt?
Zo hypocriet zal hij toch niet wezen?
Ik bedoel, hij is toch idealist zegt hij zelf?
Daar moet hij toch voor strijden zegt hij zelf?
Of zou het..

1
283 BenErWeer

Het anarchistische minderheidsclubje dat de Zwarte Piet traditie omzeep wil helpen is er ondertussen wel in geslaagd om Zwarte Piet bijna overal uit de middenstandsreclames te halen!
Geen Zwarte Piet meer te bekennen in de folders!
Ik roep op om de bedrijven die Zwarte Piet niet laten zien in hun reclames te boycotten vanwege hun hypocriete reclamepolitiek die voorbij gaat aan de gevoelens van traditie-koesterende Nederlanders. Laat ze barsten met hun St. Nicolaas snoepgoed!

1
284 logikus

* Verwijderd door de redactie *

285 Manja

@281 ik zat vanavond op deur wacht voor de kinderen.
Zo als ik vertelde.
Ik heb zelfs nog nooit een boete gehad.

Veel plezier op de TBS afdeling nog vanavond.

Ik ga wat plezier maken met mijn vrouw want die wil ook wat lekkers met sint maarten question

0
286 meneer van het nieuws

@286 Fijn voor je, dat ze een nachtje bij je mag doorbrengen.

2
287 Hadjememaar

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
’Asielstroom wordt nog groter’

Engeland stuurt asielzoekers naar Rwanda!Top nu Nederland nog. Maar hier gaan we juist meer opvangen..... Gaaf land joh.......

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Caroline Tensen vermoeid na lange werkdagen: 'Soms wel 4,5 uur!'

@2 @3 Steek vooral je kop niet boven het maaiveld uit want er zijn altijd wel zeikerds die niet kunnen wachten om 'm eraf te meppen....

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Biscanna
SCHOKKEND: CDC bevestigt dat er meer dan 1 miljoen extra sterfgevallen onder ouderen zijn geweest sinds de FDA het COVID-vaccin “goedkeurde” - Dissident.one

@13 Met alleen maar eenzijdig domlinks geneuzel, waar de meeste mensen nu wel doorheen kunnen prikken, trap jij er nog steeds in. Zal wel door j...

6 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@162 Een heel tokkiegezin dus. Pfff.......

11 minuten geleden geplaatst door Bop

Graaier1000
Caroline Tensen vermoeid na lange werkdagen: 'Soms wel 4,5 uur!'

"Tegenover TROS zegt ze het volgende heftige verhaal. "Ik neem zo’n drie shows per dag op. Je staat drie keer per dag minstens anderhalf uur o...

13 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Botlleneck
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@167 Gewoon niet op reageren.Geen aandacht geven.Dan gaat het vanzelf weg....

14 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

eh
Extreemrechtse Israëlische kolonisten laten onbestraft spoor van dood en verderf achter onder Palestijnen - Joop - BNNVARA

@5Het enige wat tot nu toe bekend is volgens mij, is dat dat kolonistenjongetje dood in dat Palestijnse dorp is gevonden. De toedracht heb ik ...

16 minuten geleden geplaatst door eh

Botlleneck
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@166.Dank je.En zo is dat.Had zelf geen zin om op de aandachtgeile kleuter te reageren....

17 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Werkelijk op iedereen heeft dat gestoorde mens met haar waan iedeeen comentaar....

18 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Deepthroat CumswallowJapanese Lesbien PornFemdomccSit On My FaceBrooklyn Chase SexKrista Allen HotBhanji Ko ChodaHentai FiguresIndian House SexTaxi 69Femme Sexy PornoPorn ItalenJewezl Blu4chan.orfRosario Sawson NudeAssfuck Asianدوربین مخفی سکسIvy Wolfe PornMompov ReneeOverflow SexBdsm Porn GifSaali PornRomantic Sexy Xxx VideosEbony TribbingSexmex CompleteHazey HayleyJapanese Public Lesbian PornShyla Jennings GamerParidisehill PornVideos HentaiPorn Africanپشت صحنه فیلم پورنCxe VideoStripper AnalAsian White Gay PornBig Titties PhotosSkylarmaexAsian FuckingReal TeacherpornBig TitdsChainees PussyMomporn VideoPerfect Nude BabesPantyhosehentaiWomen ScisoringBest Analsex VideosChaturbate TeensPornoblack AméricainAbsoluporn ComNice AssxxMirren Mack NudeBlack Hard XxxSpa Sex VideoIndiyan Sexy VidiyoSanilen XxxLove Maling PornMulatas Gostosas NuasNamis TitsRoxy PornhubYounow PornFucking FamilyNaked StepsisLil Bebe Nasty XxxTiffles_SpeedosausagePublic Agent SexPorn Stars On TwiterLesbian Porn PussylickingHentais SeirenBig Booty Comic PornSucking PhotosVideosporno XSunny Leone Fucking ClipsFarting FacesittingAnimators XxxPixel Porn GameCavinder Twins HotRape Gsy PornNational Send Nudes DayIndian Wife CuckoldIndian Big Aunty Sex18 Sex MovieIndian XvdeoLisa Ann BlackStacey Adams PornAustin Kincaid PornPornos FreeEscorts Near NeJacqueline XnxxFansly.comBeat Deep ThroatKrystiana TianaBoudi Sex ComIndian Xxx Hot SexyFreeporn Home MadeSanaku ChanelManga De HentaiNuds FemininoBraziln PornKaho SibuyaNf Porn VideoMilana Blank Xxxصور متحركة لسكسBluey PornBbwshemaleLacitating PornVery Big Cock70's Vintage PornForced Sex Indian VideosXvideo VoiceOne Piece Robin PornBiggest Tits In PornSadie Robertson NudeKayla Kayden PornstarElle Matthews NudeXrape PornMachine XxxNeha Pendse Hot PicsWeb Series Hot RomanceBaap Beti VideoFree Porn Videos TeenageSex Hd Video SexTwo Girls XxnxOldjesKenzie Reeves Hookup HotshotAdult Work. ComMichelle Rodriguez PornhubGlassdeskproductionsSexmaturesAnimated Gay PornMeenakshi PornQuiero Ver Película PornográficoYoujizzcomEroticfull MoviesStocking TeaeTube.perverzijaIndianpornsitesPornhub InterracialElasticgirl R34New Pron Video Full HdChaturbait LatinaDaddysbadkitty666Porn Air HostageSexy Bf MmsFamilyguy Gay PornJav Full MoviesFamely Therapy PornDesi Seks VideoA Black Bull For My Hotwife 7Aot Gabi Porn