door Febee in Binnenland  ·  27 Reacties

  • 4
  • 452x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Respect voor deze man!

5
1 Birdy 2

@TS Febee: Dit topic over de agressieve Zionist Michael Jacobs is toch ook al door mijn groupie (thans na vele ban's hier op NK opererend onder de schuilnaam Dries van Agt) geplaatst? Of is dat topic weggepoetst?

27
2 Barbapapa-7,5

Vrijheid van meningsuiting betekent dat je ook DBS geluiden mag laten horen... beetje onNederlands die man.

15
3 TedjeR

DBS is onNederlands!!

4
4 wijs

@4 Onjuist. De vreedzame en geweldloze $BDS is OOK Nederlands. Ter uwer info:
https://www.docp.nl/over-bds/

26
5 Barbapapa-7,5

@5 De "vreedzame" BDS streeft naar de vernietiging van Israël.
https://forward.com/opinion/391736/bdss-roots-are-steeped-in-anti-semitism/
Daarom hoop ik dat deze bende terroristen snel wordt verboden, de leden worden vervolgd wegens lidmaatschap van een criminele organisatie onder art. 140 WvS en Jeruzalem wordt erkend als de enige en ondeelbare hoofdstad van Israël. Palestijnen hebben al hun eigen land, Jordanië.

5
6 GermenR

@6

Stelt forward.com, the jewish fearless.

Ik sta achter #BDS en houd me, zoals zovelen, helemaal niet bezig met *vernietiging van de staat Israël*. Waarom zou ik? En verstandige joden weten dat ook wel, zoals verwoord op onderstaande site. Beter kan ik mijn attitude jegens Israël als natie, met een democratisch gekozen parlement, niet omschrijven.

https://www.eajg.nl/node/1027

#BDS is vóór de mensenrechten van de Palestijnen en niet tégen het bestaan van een joodse staat. Beide standpunten, vóór en *niet tegen*, kunnen samengaan. Het is in niemands belang om daar een valse tegenstelling van te maken.

Wat je verder neuzelt over een criminele organisatie, Jeruzalem, Palestijnen en Jordanië is te leugenachtig om serieus op in te gaan. Zelfs u weet wel beter.

Bovendien is in Nederland de vvmu een groot goed, maar ik zou zo zeggen, ga uw gang, doe aangifte, dwing desnoods middels een artikel 12 procedure vervolging af en wij zien elkaar op de publieke tribune van de rechtszaal.

16
7 ~ Echelon II ~

Mafklapper.

10
8 jodelatedieho

@4

DBS (wat dat ook moge zijn) mag dan in uw optiek on-Nederlands zijn, in dit artikel gaat het o.a. over #BDS, en die actie is niet aan nationaliteit gebonden.

Voor nadere informatie over #BDS zou u eens kunnen kijken op een pagina als bijvoorbeeld

https://www.eajg.nl/node/1065

16
9 ~ Echelon II ~

Allemaal een stel idioten bij elkaar. Haat, idioterie en extremisme. Dat is ongeveer BDS.

4
10 Yiroesh

Nog hypocriet en kansloos ook.

3
11 Yiroesh

@11

Als jij gelijk zou hebben en #BDS zo kansloos zou zijn is het Israëlische kabinet (plus Knesset) toch wel goed gek om miljoenen dollars per jaar uit te geven in een poging de beweging de mond te laten snoeren. Beetje onlogisch, vind je niet?

15
12 ~ Echelon II ~

Ik krijg hier wel reclame van Azrieli.com. Adidas Stan Smith Blue van ₪399 voor ₪199. Aardige aanbieding.

1
13 JackKropotkin

Ik ben hem al een paar keer tegen gekomen.
Een hele aardige kerel.

Kan je niet zeggen van die nazi bds terroristen op de dam.

2
14 meneer van het nieuws

@12 Je moet de fascisten van BDS natuurlijk niet gewoon hun gang laten gaan. Dat doe je ook niet met Neo-nazi’s of Afa’s in NL terwijl die ook geen schijn van kans maken verder.

3
15 JackKropotkin

@12 Een miljoen is niks, dat weet jij ook wel. Altijd dezelfde drogreden.
Dat BDS geen enkel succes heeft (buiten eens wat artiesten die optredens cancelen) weet jij net zo goed als ik.
De economie doet het prima, dus hou het vooral bij wat online haatzaaien. Meer houdt BDS niet in.

3
16 Yiroesh

Verder nutteloos gedoe daar elke keer op de Dam.

1
17 JackKropotkin

@15

De pagina van EAJG over #BDS zeker niet gelezen. Er bestaan (wereldwijd) gelukkig ook redelijke joden en Israëli's en dat worden er steeds meer.

16
18 ~ Echelon II ~

@16

Als het bij één miljoen zou blijven zou ik je gelijk geven, maar daar blijft het niet bij, en ook jij weet dat de Israëlische economie nogal wat steun van buitenaf krijgt. Het is altijd dezelfde drogreden etc.

Ik weet dat #BDS de haviken irriteert en dat vind ik niet erg. Van mij hoeft de Israëlische economie, en daarmee de Israëlische burger, er helemaal niet onder te lijden maar ik weiger indirect mee te betalen aan het schenden van de rechten van Palestijnen. Als dat de burgers raakt is dat jammer maar misschien wel een prikkel om eens na te denken over hetgeen de door hen gekozen regering hun medemensen aandoet.

En jammer maar helaas voor jou, ook in Israël zijn er groeperingen die #BDS steunen, producten en diensten uit de bezette gebieden boycotten en hun spaargeld weghalen bij banken die nederzettingen faciliteren.

Alle beetjes helpen. Een pensioenfonds wat zich terugtrekt, een winkelketen, een bank, ook instellingen worden zich zolangzamerhand bewust van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid, of het nou bijv. kinderarbeid betreft of in dit geval de schending van de rechten van de oorspronkelijke bewoners van het Britse mandaatgebied Palestina.

Al zou #BDS alleen maar tot bewustwording leiden dan heeft de beweging z'n bestaansrecht al bewezen.

15
19 ~ Echelon II ~

Waarom gaat die man niet in Israël wonen? Laat hem daar protesteren optyfen.

8
20 Drs. Mezun

@14 @15

Iemand met een andere mening over het Israël - Palestina conflict voor nazi of extremist uitmaken is een zwaktebod bij gebrek aan argumenten. Als jullie mensen zoals ik zo willen noemen zal ik er niet van wakker liggen.

Hierbij een paar verhuisberichten van Israëlische bedrijven die zich toch maar teruggetrokken hebben binnen de groene lijn, al dan niet daartoe aangespoord door de #BDS beweging.

https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-israeli-firms-increasingly-leaving-west-bank-1.5423112 Het

En natuurlijk draait de Israëlische economie als een tierelier. Eind 2017 heeft TEVA, de farma-gigant waar de wereld niet zonder zou kunnen, nog 14.000 mensen moeten ontslaan maar dat zien we gewoon even over het hoofd. Ik gun het de ex-werknemers overigens niet, en het had ook niet louter met de boycot te maken maar meer met stevige concurrentie en te hoge loonkosten.

15
21 ~ Echelon II ~

Ik denk dat niemand trek heeft in een tweede Gazastrook. Daarom kunnen de "palestijnen" beter opkrassen naar Jordanië, waar ze onder de knoet worden gehouden.

3
22 GermenR

@22

Pleit u hier nu serieus voor ethnic cleansing, een oorlogsmisdaad van de eerste orde?

De aarde mag dan woest en ledig zijn geweest toen god volgens de bijbel de mens schiep, het Britse mandaatgebied Palestina was dat niet toen steeds meer Russische en Europese joden besloten naar Palestina te verkassen. En in het begin ging dat nog goed ook, totdat er teveel nieuwelingen kwamen waarop de Britten besloten een immigratiestop in te stellen. Aansluitend werden in de MacDonald White Paper de quota immigranten vastgelegd die op jaarbasis het gebied in mochten, met de bedoeling de beslissingsbevoegdheid mbt het immigratiebeleid uiteindelijk volledig in handen van de Arabische bevolking te leggen.

Ik denk dat u het verloop van de geschiedenis wel bekend is. Onder Brits bewind werd zelfs de Exodus weggestuurd om uiteindelijk in Duitsland te moeten aanmeren. Het is nooit de bedoeling geweest om in dat gebied een exclusief joodse staat te laten vestigen. De staat Israël is eenzijdig uitgeroepen na decennia van terreur door milities als Haganah, Irgun, de Sterngang, met als dieptepunt de Nakba. En de Israëli's? Die kozen een voormalig terrorist, Menachem Begin, tot premier.

En nu ook nog de g*re moed hebben om te stellen dat de slachtoffers van zionistische en Israëlische terreur hun biezen maar moeten pakken? En dat durft u te stellen, op de kop af 80 jaar na de Kristallnacht?

15
23 ~ Echelon II ~

@21 hun gedrag is precies het zelfde dus van daar de vergelijking.

Het zijn daar op de dam ook anti semieten.

1
24 meneer van het nieuws

@24

Waar haalt u nou toch dat anti semitisme vandaan? Doe mij een plezier en open die link naar de EAJG pagina over #BDS eens en lees eens hoe (andere) joden daar over denken. Zijn die mensen achter EAJG dan joodse jodenhaters? Zijn al die joodse groeperingen die #BDS onderschrijven dan ook jodenhaters volgens u?

#BDS heeft voor het grootste gedeelte van zijn aanhang niets met jodendiscriminatie, en alles met kritiek op de politieke koers van Israël, te maken. Alles Ihkv gerechtigheid voor de (nazaten van de) oorspronkelijke bewoners.

15
25 ~ Echelon II ~

@13

U weet toch wel dat Adidas, mede onder enige druk van de #BDS beweging, zomaar ineens gestopt is met het sponsoren van Israëls nationale voetbalteam? Zou dat toevallig iets met de afnemende populariteit, en de daaraan gekoppelde prijsverlaging, van dat merk te maken kunnen hebben?

Ik zou het navragen voordat ik tot aankoop overging. Vanaf nu is het Puma.

Ik dacht ik waarschuw maar even. 't Zou toch zonde van het geld zijn, nietwaar question

15
26 ~ Echelon II ~

[Jacobs heeft ernstige klachten over de Amsterdamse politie. "Mijn gevoel is dat er een progressieve politiek is ten gunste van moslims en tegen Israël. De Nederlandse politie heeft een zeer problematische geschiedenis. Ze hebben volledig met de nazi’s samengewerkt. Er waren steden waar de Nederlandse politie de Joden uit hun huizen verwijderde, zonder de aanwezigheid van nazi's”, zegt hij verontwaardigd.]

Hij heeft helemaal gelijk. Er is niks veranderd in 70 jaar. Alleen de nazi's zijn vervangen door moslims met dezelfde agenda.

http://tinyurl.com/bds-for-ever

1
27 HaTishbi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Sorry, deze pagina hebben wij niet gevonden....

2 minuten geleden geplaatst door sockknitter

wildersfan
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

@3 Iedereen roemt De Jonge. (De msm dan hè.) 🤔 😁 [Who controls the media? 🤐]...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Olivia
Offtopic

@2293 " Sommige mensen kunnen het verleden niet loslaten - het beïnvloedt hun leven - elke dag weer. Zo jammer.Heb je het nu over jezelf ? ...

11 minuten geleden geplaatst door Olivia

Reconquista
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Nou schijnt zo´n beetje elke bouw of renovatie uiteindelijk meer te kosten dan gepland maar van het oorspronkelijke budget van 475 miljoen naar...

15 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Weetal
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

@1En er komt nog veel meer bij,voordat het klaar is....

26 minuten geleden geplaatst door Weetal

Weetal
GeenStijl: Gaaf land: '450.000 mensen in voedselnood'

@3Oftewel:Nederland is één van de rijkerelanden van de derde wereld....

35 minuten geleden geplaatst door Weetal

eh
Wiebelende ster onthult zwaarste stellaire zwarte gat in onze Melkweg (dat ook nog eens heel dichtbij blijkt te zijn)

Livescience:https://www.livescience.com/space/black-holes/largest-known-baby-black-hole-discovered-extremely-close-to-earth...

35 minuten geleden geplaatst door eh

Weetal
GeenStijl: Gaaf land: '450.000 mensen in voedselnood'

Nederlands is toch één van de rijkste landen.Kun je nagaan hoe beroerd andere landener aan toe zijn,zoals Noorwegen, Zwitserland of Mona...

37 minuten geleden geplaatst door Weetal

wildersfan
GeenStijl: Gaaf land: '450.000 mensen in voedselnood'

Ik hoor net dat de verbouwing van het Kremlin eh... Binnenhof 2 miljard gaat kosten en dat het over 5 jaar klaar is. ...

42 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
GeenStijl: Gaaf land: '450.000 mensen in voedselnood'

Waar is dat? Afrika? Rusland?...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Teanna Trump PornSister BlowjoInternet ChickwFilme Pornográfico Com TravestisThreesome StoriesSydney Sweeny TitsSunny Leone Sex Video 2019Www Sixe Video ComErotic AudioBeeg Step SisFacesitting Fart SmotherX Sexy SexyAmazing Sex VediosPov Threesome PornWhat Is A BoobgasmCaramrl KittenDaddy/son Gay PornHd Porn92Myhentaicomics.Cliti.cimClasic PornKannada Bf SexSex Videos In MalayalamSex Video SanilionTamil GirlsexTushy PronYouporm MoviesFunniest PornosTits AndassBig White TitiesPornos ChidosFrre Anal Porn欧美 性爱Onlyfans Nude PicsMovie Porn FullAcompantes UniversitariasFilmes Pornô Brasileiro AmadorFemboy Furry PornPorj HubWww Xxx Porn HdSofia SilkFat Lady Sex ComJoyce PornBondage HentaisMy PorneWww Japan Sex VideoBlue Open SexyPro Blow JobsAnime ButtjobSxxxxIndian Web Series SexualTry Not To Cum ChallangeFull Length Lesbian PornPorn GirlcumFisting GifXnxx BrandiTeiugusexRajkot Sex VideoMature Naked LatinaMan And Man Sex VideoMarathi Xxx SexySexolog Ao VivoGuinevere HuneyKall Me Kris NakedErincummingsDesi Sexc VideoNaked PageantGey Bear PornAgent Red GirkD4 DwingAnimes HantaiBigtitts VideoTara Holiday PornBig Tits With TattooVideosexe AmateurFilmes Pornos Caseiros BrasileirosDogfuckerUma Jolie MassageValentivitell NudeBlow Jobs And CumshotsAndhra Sex Video HdCom In MouthCougars CummingHotpornoWwe Jacqueline NudeHanime中文Porn SexetTop PorneAsmr De SexoWonder Woman Nudes5kteensDesperate Amateurs PornCaseras MamadasTranse Gender PornXxx SexoGrandma NudesMom Xxx ComBrutally Gang BangedBib CockSilvia SageNude Naked PornstarsAnisa JomhaWaka InouePick Up A HookerSpringblooms PornSx Videos IndianHostess XxxSisternakedTiktokteenthots.comOg FapLesbians Farting PornhubEmma Samms NudeDiane Webber NudeHow To Fuck PussyCunnilisNude Beach BrazilFree Hd Porno.Miya Kalifa SexIzi AshleyBig Boobs Milf PornKaden Kole PornAlysiamagen OnlyfansSoft TittsCory Chase GangbangedKelly Cuoco Nude PicsHuman Sex DollMegnutAnal StockingsIndian Outdoor FuckJapaneseuncensored PornSexy Only FansHistoires Pornos GayPornographic BlackIndian Sex Hindi MaiPusyyGirlies XxxTthai PornRomi Rain PovUma Jolie VrBig Breast SquirtPorn PucsNudevisPornografia CoreanosBus Groping SexDoctor SexvideosBebe Rexha TittiesSunny Leone Xxxx HdBrazzers Mother In LawSheila Ortega AnalGay Sexposition