Photonews/JVK
Volledig scherm
© Photonews/JVK

Pedofiele ex-leraar betast schoolmeisje op Boekenbeurs

Een leerlinge van het zesde leerjaar in basisschool Sint-Laurens in Zelzate is gisteren het slachtoffer geworden van handtastelijkheden op de Boekenbeurs in Antwerpen. De dader, een 52-jarige ex-leraar uit Ingelmunster, is opgepakt. Hij zat eerder al een celstraf uit nadat zijn eigen dochter een gigantische verzameling kinderporno had ontdekt op een geheugenkaart.

26 reacties

  • geert Jonckheere

    5 jaar geleden
    Om les te geven moet je toch een bewijs van goed gedrag en zeden voorleggen aan de directie? Die moet je aanvragen aan het politiekantoor. Iedere school is verplicht om bij aanwerving die documenten aan te vragen. Geen documenten is geen toelating om met jongeren te werken. Simpel!
  • Melissa van der leene

    5 jaar geleden
    Zo een lichte straffen dat hij heeft gekregen, logisch dat hij het blijft doen waarom hulp zoeken of veranderen als de maatschappij dat niet vraagt of eist?! Ik leef mee met de familie van dat meisje want goed omgegaan met de feiten of niet dat is traumatiserend ook voor de ouders een hulpeloos gevoel.
  • Ivan Willems

    5 jaar geleden
    App suikerbuik, geen ziekte, maar een geaardheid. Nee, volgens mij wel ziek in zijne kop om beelden te zien van verkrachte baby's en kinderen. Walgelijk.
  • Peter Van Den Broecke

    5 jaar geleden
    Gewoon levenslang opsluiten en serieus opvolgen...dit is iemand die niet meer in de maatschappij kan meedraaien....wil niet aan denken wat volgende stap van hem zou zijn...
  • ANN LIMBOS

    5 jaar geleden
    Meneer is nog niet geleerd precies.