politie stock
Volledig scherm
politie stock © ANP

Dumpert-video toont hoe jongen (15) andere tiener bruut te grazen neemt in Duiven

DUIVEN - Een 15-jarige jongen is woensdagmiddag opgepakt voor een zware mishandeling in Duiven. De mishandeling werd gefilmd en de video daarvan verscheen op de bekende videowebsite Dumpert. 

  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?
  2. Scholieren verzamelen producten voor mensen met een kleine beurs: ‘Hartverwarmend hoe ze dit oppakken’
    4

    Scholieren verzamelen producten voor mensen met een kleine beurs: ‘Hartver­war­mend hoe ze dit oppakken’

    Met een vrolijke lach en de handen vooruitgestoken gaan 320 tieners in Zevenaar en Didam van deur naar deur. Daar wacht hen beloning: een doos met producten voor de Voedselbank. ,,Die kids zijn echt de spil in dit project. Hartverwarmend hoe ze dit oppakken. Een good feeling voor onze school en héél Zevenaar en Didam’’, zegt docent Edwin van Eijk van het Liemers College.
    Zevenaar, Didam