door Havermout in Politiek  ·  27 Reacties

  • 6
  • 443x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Jaja, kleine zelfstandigen moeten allemaal DOOD. Dat past niet in de wereldvisie van de fascisten.

8
1 Ness

Er is hoop. Maar de Nederlandse regering en de provincies zullen er alles aan doen om toch door te kunnen gaan met het beleid van meer, groter en groei. Dat zit in hun genen Die kunnen niet anders. Doen al jaren niets anders.

Maar blij met deze onverwachte hulp uit Europa.

4
2 De Vliegende Brabander

@1
U ziet weer fascisten ? Weet u wel wat een fascist is ?

7
3 De Vliegende Brabander

**Zelfstandigheid past niet, bedoel ik op 1. Zelfredzaamheid is een zonde. Eenheidsworstmenspoppetjes hebben geen eigen ideëen (zelf de zg identiteit wordt ahw uit de muur getrokken; je mag kiezen tussen 70 ids maar je mag er geen eigen persoonlijkheid op nahouden en al helemaal niet ontwikkelen) en geen eigen inbreng. Zij voegen zich gedwee naar de nukken en grillen van de cokesnuivende elite.

5
4 Ness

Stelletje bemoeials
Wij moeten weer een van de beste en duurste vd wereld zijn

De rest vd wereld groeit door mega vervuilingen en wij worden aangepakt op teveel uitstoot
Nexit

5
5 Deelname

@1 Boeren zijn geen kleine ondernemingen meer.Er moeten tonnen bij de bank geleend worden om de veestapel nog verder uit te breiden.Het houdt een keer op.

5
6 jantje van leiden

@3 : ik hou vast aan de oude definitie, die van Mussolini. De bruine laarzendragers waren de afdwingers van gehoorzaamheid aan het fascistisch-economische systeem. De kledij verandert maar de gedachte erachter niet: het onheilige huwelijk tussen monopolisten en staten waarbij de burgers helemaal niets meer te zeggen heeft en als ruwe grondstof wordt beschouwd.

3
7 Ness

Stikstof is alleen schadelijk wanneer je de mens niet als onderdeel van de natuur ziet. Ik bedoel stikstof is niet giftig en de 'schade' aan de natuur is dat de meest stikstof minnende planten het winnen. Maw het wordt er letterlijk groener van. Het blijft natuurlijk.

4
8 Myth63

@7
En wat denkt u van de burgers dan die al jaren protesteren tegen de steeds maar in omvang toenemende intensieve veehouderij en keer op keer lik op stuk krijgen in democratisch Nederland.
Die steeds maar steeds grotere stallen op hun bordje krijgen met steeds meer dieren.

Heeft u een idee van de omvang van de veestapel in een provincie als Noord-Brabant. Kom eens hier een dag door de provincie rijden zou ik zeggen. En kijk eens naar de plannen die er overal nog liggen voor uitbreiding.

Deze gekte moet een keer stoppen.

2
9 De Vliegende Brabander

Doordat alleen al zo'n 75%(!) van de Nederlandse varkensproductie is bestemd voor de export, zijn we nooit van de megastallen en de daarbij "behorende" milieuvervuiling af gekomen.
Want niet de milieuvervuiling is belangrijk voor het Rutte-III kabinet (of het dierenleed) maar... de export!

Het is een buitengewoon zware (over)belasting voor het milieu van ons kleine landje, om zó ontiegelijk veel dieren te fokken voor de export.

1
10 Scorpio

Wat ze willen is de NL boer kapot maken ten gunste van de gelegenheid om in de voormalige O-blok landen megastallen te openen. Daar moeten ze ook wat te doen hebben dus dat is het grote plan.
Hie waar men steeds beter een boerenbedrijf runt, waar dierenwelzijn steeds beter wordt, dat moet kapot. Naar landen die dierenwelzijn onderaan de lijst hebben staan, als het er al staat. Die zich geen aan geen enkele regel houden, maar dat interesseert de plucheplakkers niets. De pionnen worden verzet en daar is de N boer compleet de dupe van. Daarbij komt nog dat groen weg moet voor woningbouw en infrastructuur om de stroom aan ongewensten oa. van huisvesting te voorzien. Nederland zakdoek-land, kapot en volgebouwd. En ja, hoeveel we ook weten te reduceren... als die instroom door blijft gaan komen we nooit in de buurt van die doelstellingen. Nederland moet zwaar terug met zijn bevolking en dat niet door de autochtonen hier weg te jagen.

5
11 Bleke Betty

Ik heb niet erg veel sympathie voor boeren, vindt het ook prima als we al het eten importeren. Nederland is een kenniseconomie. Beetje een harde mening. Maar ik sta open voor andere meningen.

5
12 Tegendraadsgelijk

@7 Dat is geen fascisme wat u omschrijft.U omschrijft een dictatorschap wat kan uitmonden in fascisme.Voorbeelden zijn Franco en de Zuid-Amerikaanse junta.

1
13 jantje van leiden

@9 : Ik zou je gelijk geven als dat idd de situatie was overal. Maar ik woon ook tussen de boerderijen (agrarisch hier) en het zijn hier vooral de keuterboertjes, de kleine familiebedrijven die de klos zijn van de maatregelen van de roverheid. De grote boeren krijgen alles voor elkaar want die kopen hun invloed gewoon. En die krijg je niet kapot want economie, werkgelegenheid, export dus belangrijk, en hoe groeter hoe beter. Kijk niet naar wat ze zggen daar op het ministerie maar wat ze DOEN. Ze kelen de biologische, goed bedoelende, natuurvriendelijke boer. Altahns hier in Friesland.

3
14 Ness

ik ben groot voorstander van verstandig klimaatbeleid

8
15 klimaatbeleid

ad 14: ook de kleine veeboeren dus. Immense schuren waarin honderden koeien 24/7 opgehokt staan, geen probleem; boer met 50 koeien die ze buiten wil laten grazen, groot probleem.

4
16 Ness

De boeren moeten overgaan op voer waar geen afval van komt. Zogeheten astronauten voer! Wat het extra kost wordt weer terug verdiend door het opheffen van het quotum.

3
17 Nicks R. Van

verstandig klimaatbeleid is de sleutel

7
18 klimaatbeleid

@15 @18
Zoals in de Oostvaardersplassen bedacht door "deskundige natuur"-mensen?

3
19 WHuls

@19 ik ben voor verstandig klimaatbeleid

8
20 klimaatbeleid

@20
O, ga je niet meer met de auto of met het vliegtuig?

0
21 WHuls

Ik zie niet in waarom boeren zo'n grote veestapel moeten hebben en ons milieu vervuilen om de export te verhogen. Laat de andere landen zichzelf maar lekker vergiftigen. Vervuiling voor export producten moet verboden worden.

1
22 niet-alles-geloven

@22
U wilt geen export meer voor ons land?

1
23 WHuls

@19

OFF-topic. Verder is het hele plan van de OVP vermoord door Henk bleker van het CDA. Hij is de veroorzaker van alle ellende daar, door voortijdig de stekker uit een project te trekken wat op een dik jaar na, klaar was.

@23
Drogreden. U wilt blijkbaar geen leefbare planeet voor uw en onze kinderen, maar kijkt alleen maar naar winst? Besef dan goed dat dat "Centjes Verdienen" onze planeet kapot maakt. In een moordend tempo.

2
24 weerman

@24 "OFF-topic. Verder is het hele plan van de OVP vermoord door Henk bleker van het CDA. Hij is de veroorzaker van alle ellende daar, door voortijdig de stekker uit een project te trekken wat op een dik jaar na, klaar was."

@19 Bedoelde ik mee dat de beste stuurlui aan wal staan, en als die zich bemoeien met een vak waar ze geen verstand van hebben krijg je zo'n rommeltje wat we nu hebben.
En dat is begonnen met Mansholt die met bakken subsidie de grootschaligheid bevorderde en daarmee de vrije markt om zeep hielp.
Op de vrije markt was zoiets nooit ontstaan, kan zoiets nooit ontstaan.

"Drogreden. U wilt blijkbaar geen leefbare planeet voor uw en onze kinderen, maar kijkt alleen maar naar winst? Besef dan goed dat dat "Centjes Verdienen" onze planeet kapot maakt. In een moordend tempo"

Waar haalt u die wijsheid vandaan, u kent me helemaal niet, sterker nog u moest eens weten hoe ik gevochten heb tegen die grootschaligheid.
Maar dat betekend niet dat export of winst een vies woord is, het gaat er om of je dat op een eerlijke manier verkrijgt.
Als je een product exporteert wat bestaat uit een gedeelte subsidie (ons belastinggeld), en je trekt dat er niet af bij die exportinkomsten, dan reken je jezelf rijk en is dat niet het werkelijke inkomen.
Als je een product exporteert zonder subsidie (vrije markt), dan is dat echt inkomen en eerlijk verdient.

En als u als burger elke keer op een partij stemt die die subsidiestroom op gang houd in de veronderstelling dat u een goedkoop product kunt kopen (wat niet zo is want uw belastinggeld/subsidie hebt u er al in zitten), werkt u zelf mee aan deze milieuvervuiling.

0
25 WHuls

@25

U moet beter lezen. Ik gebruikte het woordje "blijkbaar" in mijn @24 , hetgeen betekent dat wat ik schreef, eerder een aanname is. Waar u vrijelijk op kunt reageren. Die grootschaligheid is inderdaad een enorme veroorzaker van veel ellende nu. Verder ga ik niet verder in op economische verhalen; ik zie dat de landbouw en de veeteelt helemaal uit de klauwen gelopen zijn in dit land, met een veel te grote belasting op natuur en milieu als gevolg. Er moet drastisch worden ingegrepen willen we die stikstofdepositie eens goed aanpakken. Helaas werkt LTO-Nederland niet mee; integendeel. Men blijft hangen in de oude mantra van "we moeten geld verdienen!". Als je daarmee je leefomgeving vermoordt, moest men maar eens naar een andere manier van geld verdienen gaan kijken. Helaas hoeven we geen grote, fundamentele maatregelen te verwachten van CDA/VVD-kabinetten; zij beschermen die boeren met al hun macht...

2
26 weerman

@26
U hebt het niet over boeren maar over agrariërs.

1
27 WHuls

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@57 Dat was een 🖕 naar D66. De Prinsenvlag is een historische Nederlandse vlag die helemaal teruggaat tot aan de Tachtigjarige Oorlog (1568-...

3 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@7Ik heb geen geloof en ik leef nu in het heden ten dage en niet in de geschiedenis. In de geschiedenis vind je vuile was van ieder volk en re...

4 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Rinze
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@7Welke vrijheden heb je precies ingeleverd ?...

6 minuten geleden geplaatst door Rinze

Snorrie
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Natuurlijk is hij op het feestje van de man die hem zijn vrouw heeft toegewezen.Natuurlijk wel met zijn russische speldje op de revers....

8 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Reconquista
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

""dan heeft de supermarkt in ieder geval extra bewijs voor de politie."'Vertederend dat Dirk nog denkt dat de politie daar iets mee doet. Er...

8 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@3 Kijk dan de geschiedenis van je eigen fijne geloof even na....

11 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

   Ga je met de trein Geert? ...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@99Ik weet niet of je het door hebt maar ze pruimen onze cultuur nu al niet. We zijn toch racisten en de standbeelden van onze voorouders moet...

14 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@98 Sorry hoor maar jij was toch echt degene die mij aansprak op @60.En op @92 begon jij weer jij weer te zeuren "alweer niet goed gelezen" te...

19 minuten geleden geplaatst door Bop

sockknitter
Hermes groeit in alle markten

Waarom wordt er Hermes geschreven en niet Hermès?Hermes is namelijk een pakketdienst....

21 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Dragon Ball XxxXxx Of KeralaMachine BondageMp4pornAmanda Cermy Only FansZareen Khan Xxx VideoDescargar Vídeos PornosCartoon Anal PornDragon Ball Pan PornBigass OnlyfansPumped ClitSexlog LovAnna Kendrick In BikiniChaturbataeCatter CruiseDaniela Antury XxxRomesexSexydress PornPorn For HertChaterbate MatureFree Porn Movi3sCarrieemberlynXxx Nude BabesVoyeur PhillyPornos Chicas SexisGandi SuhagratBusty Milf SexGangbngTube8mSunyleo XxxJapanes Sister PornUnwantedcreampieSleeping Guy PornMagdlene St MichaelsArab ExposedPornographic PartyMontce SwimممحونهJenna Jaminson PornMelissa Fumero NudesPorn Anime AnimalPorn Hd MoviNew X BfSarah Illustrates LeakedHot Reagan FoxxKesha GryHiroin SexPicturesof Nude WomenVillage Lady Sex VideoMha HentaiXx Blue FlimStep Sleep PornJap Adult MoviesWww Free Black PornCristen Courtney9xbuddy DownloadArbestHistoireerotiqueNebraskawut PornAmateur Teen SexAfton PornLoves AnalDakora Fanning NudeMrunal Thakur NudeNew Indian Desi PornNepali X VedioAsmr Dirty TalkingMc Pipokinha PornPorn ComidAunty Boob NudeAssfuck LatinaKatrona JadeKymber LeighMei Mei Jjk PornOverflow UncencoredChanell Heart OnlyfansPeeing Tom PornUna Esposa Demasiado JovenNude African TeenagersLatest Hd PornRedit BondageAmber Lace PornSex Video 2005Hd Pron VidioR34 AnimationsPron OicsAdvoree PornFree Adult VideosCrackheadsexXhasmsterBlack Puusy PicNaked Athletic MaleMariah Carey Sex TapeBlack WidowhentaiIndian Boobs NippleAva Adams VideosPorn ForcHentaisRhe Porn DudeKiwvr-569Xxnx XxxxBhabhi Removing SareeXnxx IndlanShemalesex TubeXvideoteenSexci GrilBriebelle'sLove JadeteenSimson NudeNearest Strip ClubBritt Barbie Leaked VideoMixed Wrestle PornXxx AniVintage PornographyBarbaraedennudeKira Noir FeetImagessexBrie Larson Nude LeakNecdazFilmy Fantasy ComBlacktube FreeStacey Dash NakedToto GrandeBokep DownloadMia Monroe NudeElsa Jean Blow JobJennifer Lawrence NakeLoverachelleSexwap MobiHot Naked LesXnxxarabRoxiexxxJavahdLauren Lee SmithProen Videoپشت صحنه فیلم پورنChinesesexvideoBrand Sex VideoCaprice PornBbystar LeakedNataliexking LeaksHindusexAnime BdsmYumi Kazama PornJapanese Sleeping Porn VideosBig Cock GayPornstar XBenjikrol NakedTeeneger Porn MoviesDeep Throat Bj