Eekhoorn klopt elke dag op raam bij gezin: 8 jaar later beseffen ze wat ze hen probeert te tonen

Mensen en dieren kunnen ongelofelijk sterke banden ontwikkelen, hoewel we voorzichtig moeten zijn met wilde dieren. Het is moeilijker om precies te weten hoe we ons moeten gedragen ten opzichte van wilde dieren. En we mogen zeker niet hun natuurlijke instincten onderschatten en hun vaardigheden om te overleven in het wild.

Maar in sommige situaties kan het van pas komen om dieren te helpen, zeker wanneer het een kwestie van leven of dood is. En dat is hoe dit opmerkelijke verhaal begon.

In 2009 ontdekten Brantly Harrison en haar familie een 4 weken oude eekhoorn die bijna dood was na aangevallen te zijn geweest door een uil. Wat ze toen nog niet wisten is dat dit het begin zou betekenen van een levenslange band met het kleine wezentje.

De familie bracht de eekhoorn mee naar huis en gaf het voedsel en zorg. Ze besloten haar “Bella” te dopen.

Het duurde niet lang voor de Harrisons gehecht raakten aan hun nieuwe kleine vriend, schrijft Metro.

Toen Bella zich opnieuw goed voelde, lieten ze haar los in de vrije natuur.

Een bezoekje jaren later…

De familie had nooit gedacht om Bella terug te zien, maar een jaar later klopte er iemand op het raam. Het was zij, de kleine eekhoorn die intussen groot geworden was.

De kleine eekhoorn was inderdaad groot geworden, maar ze had de familie die haar leven had gered en zo lang voor haar had gezorgd, niet vergeten.

Bella bleef haar tuin regelmatig bezoeken. Voor de familie Harrison was ze een echt deel van de familie.

Groeiende familie

Op een dag bezocht Bella het gezinnetje opnieuw, deze keer tikte ze redelijk hard op het raam, alsof ze hen iets belangrijk wilde vertellen.

De familie besefte dat Bella haar pootje had pijn gedaan, dus namen ze haar meteen in huis en dienden ze haar antibiotica toe en kon ze rusten in een kartonnen doos met kussens.

Maar wat ze de familie echter wilde vertellen was iets helemaal anders. Toen ze haar in het doosje legden, ontdekten ze dat ze 3 kleine baby eekhoorntjes bij zich had. Bella wilde namelijk de die kleine nieuwkomers verwelkomen in de familie.

Voel je vrij om dit verhaal met je vrienden te delen op Facebook als jij ook vindt dat dieren geweldig zijn!