U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Overig
  • 2
Voor sommige onderwerpen ben ik allergisch – de gekozen burgemeester bijvoorbeeld. Al sinds ik kan lezen prijkt dit issue met grote regelmaat op de politieke agenda. En ver daarvoor. Zelfs Thorbecke, de architect van onze parlementaire democratie, had er al een duidelijke mening over. De ...

7 maanden geleden door Febee

REAGEER MET EEN EMOJI

Die nieuwe wet waarbij burgemeesters verkozen worden, daar hebben wij tegen gestemd, wij wilden niets meer met D66 te maken hebben. En daarbij is die wet ook nog eens stiekem overal doorheen gestemd tot hij nu bij de 1e Kamer ligt, de achterbakse viespeuken. En dan komen er dit soort artikelen om te beargumenteren dat het heus een goed idee is, omdat er wat reuring over bestaat, nu men er toch te vroeg achter is gekomen wat onze "volksvertegenwoordigers" nu weer achter onze rug botweg invoeren.

Dit maakt gewoon deel uit van het beleid, de landen op te heffen en de EU op te delen in stadsregio's. Nederland is een stadsregio, wist u dat?

Er wordt allang op die manier vergaderd bij de EU, door de ongekozen vertegenwoordigers van de EU-stadsregio's. Wij hebben alleen op papier nog nationale souvereiniteit.

De bedoeling is, binnen de EU alle stadsregio's tegen elkaar te kunnen uitspelen door multinationals en banken terwijl de bevolkingen machteloos zijn. Als een multinational of bank ons dan in de tang neemt, dan moeten wij buigen of barsten, bijvoorbeeld bij verlaging of afschaffing van het minimumloon, zoals al gebeurt door mensen diezelfde banen te dwingen te doen via dwi, voor netto veel minder.

Net las ik dat een oud, groot hoveniersbedrijf in de regio Tilburg failliet is gegaan. Geen wonder bij het huidige beleid. We zijn allang geen land meer, alleen laten we ons afleiden door het doelbewuste sensatie-bakken van de landelijke "politici" zodat we het pas door hebben, als het te laat is.

1 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
3
Meld

Alle Nederlandse maakbedrijvigheid wordt de nek omgedraaid door maatregelen in eendrachtige samenwerking door EU en "volksvertegenwoordigers", de echte MKB van Nederlandse origine en signatuur. Zodat de Oekraïne hier onze fosfaatrechten kan komen opvreten met HUN megastallen, die niet onder NL recht en belasting vallen door slimme constructies.

2 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
3
Meld

@1

Klopt we worden een soort van provincie van de EU, als 1 van die provincies opstandig word gaan ze het nog op te richten europees leger inzetten en als je echt pech hebt kun je door een landgenoot neergeschoten worden. Om het leger draaiende te krijgen zullen pensioengelden aangewend worden om ze tot de tanden te bewapenen....tegen hun eigen onderdanen.

3 Voorzittershamer    
7 maanden geleden door Voorzittershamer
2
Meld

@3 : Waarom denkt u dat autochtonen overal bij de politie en in de ambtenarij zoveel mogelijk geweerd worden, ben benieuwd of ze in het leger bij dat soort onderdelen wèl gewenst zijn. Overigens zal de EU dan een leger uit bijvoorbeeld Spanje hier inzetten en omgekeerd, ze zoeken dan legers uit van landen die toch al van oudsher een vete met elkaar hebben.

4 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
1
Meld

@1 Je hebt helaas gelijk.
Tijd voor een opstandige provincie, net als in de 80 jarige oorlog.
Helaas zijn wij al lang te makke schapen.

5 Positivo    
7 maanden geleden door Positivo
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Duitsland raadt Joden af om overal keppel te...
In Duitsland heeft de speciale regeringsgezan...

1 dag geleden door Graaier1000

Vaccins en autisme - wetenschap blijft met on...
Vaccins en autisme zijn niet gekoppeld of gea...

1 dag geleden door Wilmama

Autochtoon, kom je witte enclave uit!
Autochtone Amsterdammers zijn hun dominante p...

7 uur geleden door Crezee

‘IQ-racisme vermomd als wetenschap kan...
Zijn zwarte mensen per definitie dommer dan h...

1 dag geleden door Crezee

Putins media blij met steun ‘oppositiel...
De leider van de oppositie in Nederland denkt...

1 dag geleden door Crezee


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Amy
NRC checkt: ‘Frans Timmermans schond EU-reg...
@23 'Normale mensen die bedreigd worden houde...

minder dan een minuut geleden door Amy

m+m = Z
Gelukswetenschapper: ‘Vrouwen zijn het gelu...
Voortplanting >> Verliefdheid is een vreemde...

minder dan een minuut geleden door m+m = Z

Marrie
Opt-out-systeem orgaandonatie tast recht op z...
@20Donorregister, daar kan je je dus aanmel...

minder dan een minuut geleden door Marrie

Uitede aka Espede
Benefiet islamitische begraafplaats Zuidlaren...
In de grote zandbak is ruimte zat...............

1 minuut geleden door Uitede aka Espede

Gekste Henkie
Opt-out-systeem orgaandonatie tast recht op z...
@21Als je gered kunt worden met een donorni...

1 minuut geleden door Gekste Henkie

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig