Overig
  • 2
Voor sommige onderwerpen ben ik allergisch – de gekozen burgemeester bijvoorbeeld. Al sinds ik kan lezen prijkt dit issue met grote regelmaat op de politieke agenda. En ver daarvoor. Zelfs Thorbecke, de architect van onze parlementaire democratie, had er al een duidelijke mening over. De ...

ongeveer 1 maand geleden door Febee

REAGEER MET EEN EMOJI

Die nieuwe wet waarbij burgemeesters verkozen worden, daar hebben wij tegen gestemd, wij wilden niets meer met D66 te maken hebben. En daarbij is die wet ook nog eens stiekem overal doorheen gestemd tot hij nu bij de 1e Kamer ligt, de achterbakse viespeuken. En dan komen er dit soort artikelen om te beargumenteren dat het heus een goed idee is, omdat er wat reuring over bestaat, nu men er toch te vroeg achter is gekomen wat onze "volksvertegenwoordigers" nu weer achter onze rug botweg invoeren.

Dit maakt gewoon deel uit van het beleid, de landen op te heffen en de EU op te delen in stadsregio's. Nederland is een stadsregio, wist u dat?

Er wordt allang op die manier vergaderd bij de EU, door de ongekozen vertegenwoordigers van de EU-stadsregio's. Wij hebben alleen op papier nog nationale souvereiniteit.

De bedoeling is, binnen de EU alle stadsregio's tegen elkaar te kunnen uitspelen door multinationals en banken terwijl de bevolkingen machteloos zijn. Als een multinational of bank ons dan in de tang neemt, dan moeten wij buigen of barsten, bijvoorbeeld bij verlaging of afschaffing van het minimumloon, zoals al gebeurt door mensen diezelfde banen te dwingen te doen via dwi, voor netto veel minder.

Net las ik dat een oud, groot hoveniersbedrijf in de regio Tilburg failliet is gegaan. Geen wonder bij het huidige beleid. We zijn allang geen land meer, alleen laten we ons afleiden door het doelbewuste sensatie-bakken van de landelijke "politici" zodat we het pas door hebben, als het te laat is.

1 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
3
Meld

Alle Nederlandse maakbedrijvigheid wordt de nek omgedraaid door maatregelen in eendrachtige samenwerking door EU en "volksvertegenwoordigers", de echte MKB van Nederlandse origine en signatuur. Zodat de Oekraïne hier onze fosfaatrechten kan komen opvreten met HUN megastallen, die niet onder NL recht en belasting vallen door slimme constructies.

2 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
3
Meld

@1

Klopt we worden een soort van provincie van de EU, als 1 van die provincies opstandig word gaan ze het nog op te richten europees leger inzetten en als je echt pech hebt kun je door een landgenoot neergeschoten worden. Om het leger draaiende te krijgen zullen pensioengelden aangewend worden om ze tot de tanden te bewapenen....tegen hun eigen onderdanen.

3 Voorzittershamer    
ongeveer 1 maand geleden door Voorzittershamer
2
Meld

@3 : Waarom denkt u dat autochtonen overal bij de politie en in de ambtenarij zoveel mogelijk geweerd worden, ben benieuwd of ze in het leger bij dat soort onderdelen wèl gewenst zijn. Overigens zal de EU dan een leger uit bijvoorbeeld Spanje hier inzetten en omgekeerd, ze zoeken dan legers uit van landen die toch al van oudsher een vete met elkaar hebben.

4 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
1
Meld

@1 Je hebt helaas gelijk.
Tijd voor een opstandige provincie, net als in de 80 jarige oorlog.
Helaas zijn wij al lang te makke schapen.

5 Positivo    
ongeveer 1 maand geleden door Positivo
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Chatgroep Gele Hesjes Nederland antisemitisch
Dat de Gele Hesjes in Nederland fouter dan fo...

18 uur geleden door Inter

Meerderheid Europese bevolking wil minder of...
Uit een onderzoek van het Amerikaanse onderzo...

17 uur geleden door Hadito

Aanslag Frankrijk
Aanslag in Straatsburg. Vier doden, twaalf ge...

9 uur geleden door Mrs. K

Jawed S. dreigt: 'Bij nieuwe cartoonweds...
'Waarom hebben jullie toestemming gegeven aan...

22 uur geleden door ontken

Advocaat Jawed: 'Steekpartij schuld van...
Als Geert 'Varken' Wilders zijn cartoonwedstr...

16 uur geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
niet-alles-geloven
Frankrijk – regering in het nauw maakt (bew...
Frankrijk gaat dus zonder toestemming van Bru...

minder dan een minuut geleden door niet-alles-geloven

Dirk2137
Frankrijk – even rust in Macronië, maar vo...
Een type als Rutte die alleen de grote bedrij...

1 minuut geleden door Dirk2137

Myth63
’Nederland kan klimaat niet redden...’...
@22 we hoeven niet afwachten, maar we zijn to...

1 minuut geleden door Myth63

GOTCHA666
Het brexitspel is pokeren op hoog niveau - er...
@2Toch wel hoor Het commentaar is de ...

2 minuten geleden door GOTCHA666

DaStef
Het brexitspel is pokeren op hoog niveau - er...
@1Was het dan geen zeer krappe meerderhei...

2 minuten geleden door DaStef

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig