Willeke Dost.
Volledig scherm
Willeke Dost. © Politiefoto

Drents duo volhardt in plannen voor graafactie vermiste Willeke (15)

Twee mannen uit Drenthe gaan vrijdag daadwerkelijk graven in een weiland naar een mogelijk spoor naar de in 1992 verdwenen Willeke Dost (15). Het duo had vandaag een gesprek met de politie maar dat leverde volgens hen niks op. 

  1. Chauffeur rijdt aan andere kant van Nederland als hij appje krijgt: ‘Binnen 2 uur melden, anders ontslag’

    Chauffeur rijdt aan andere kant van Nederland als hij appje krijgt: ‘Binnen 2 uur melden, anders ontslag’

    Na belletjes van meerdere boze klanten uit Amsterdam trok een groothandel vorige zomer aan de bel bij z’n bezorger. Want waar bleef hij met de beloofde bestellingen? De chauffeur bleek op eigen houtje nog bezig met bezorgingen in het oosten van Nederland. Na meerdere waarschuwingen moest de man zich binnen twee uur op het kantoor melden, anders kon hij zijn spullen inleveren.
    Zoetermeer
  2. Oud-werkgever dient klacht in tegen Khalid Kasem en vraagt gang naar tuchtrechter

    Oud-werkgever dient klacht in tegen Khalid Kasem en vraagt gang naar tuchtrech­ter

    Advocaat Geertjan van Oosten laat het er in de kwestie rond oud-advocaat en presentator Khalid Kasem niet bij zitten. Bronnen melden dat hij de deken heeft gevraagd de kwestie rond zijn oud-collega voor de tuchtraad te brengen. ,,Het verbaast mij dat u ervan afweet, maar ik zal niet ontkennen dat ik een klacht heb ingediend.” Woensdag werd bekend dat Kasem alleen een waarschuwing heeft gekregen voor een tuchtrechtelijke overtreding.