U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Gezondheid
  • 3
Buitenhof gaf antivaxxer Van Raaij de gelegenheid om haar bangmakerij op tv te spuien en zette er een wetenschapper tegenover. ...

7 maanden geleden door Wilmama

REAGEER MET EEN EMOJI
3
6

@197

Je liegt dat je barst.
Ik heb persoonlijk mensen gekend die slachtoffer zijn geworden van homeopaten.
En er zijn er hier meer.

201 carpenter    
7 maanden geleden door carpenter
4
Meld

@197 Fout. Gezakt. BSA wegens verregaande stompzinnigheid.

@199 De grootste schade richt je zelf aan.
Beter géén ambassadeur dan een heel beroerde, zoals jij, r.

202 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
3
Meld

@200 Waarschijnlijk ook in handen gevallen van een homeopathische kwak en op trieste wijze aan z'n eind gekomen. Net als wijzedwaas, vermoed ik.

203 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
4
Meld

@193 U schrijft ; "..Dat een paar van uw (gevaccineerde) kennissen ziek zijn geworden.."

- Nou nee, het halve bedrijf lag in feite plat. En de rest -veelal jonger- had eveneens ziekteverschijnselen, zij het in wat mindere mate dan hun bedlegerige collega`s, incl. mezelf. Waarvan een groot deel wás dus gevaccineerd, en prompt (dood-)ziek geworden. E.e.a. zegt wel degelijk iets over het betrekkelijke nut van die prikken. Bovendien roept het vragen op m.b.t. het vreemde verschijnsel dat juist de gevaccineerden -in ernstiger mate/langduriger- ziek bleken te zijn geworden.

204 Saysame    
7 maanden geleden door Saysame
10
Meld

@204 Zonet waren het een paar kennissen, nu zijn het ineens collega's en is het een half bedrijf.

Dat maakt jouw verhaal er niet bepaald geloofwaardiger op, te meer daar een persoon gemiddelde maar eens in de 10 à 20 jaar griep krijgt.

En dan toevallig ook nog juist die personen die het vaccin hadden gekregen?

Heel -ahum- vreemd.

Te meer daar ene skalple hier een paar weken terug met net zo'n sterk verhaal kwam.
Gratis griepprik op bedrijf, de volgende dag was de helft ziek thuis.

Er wordt er wat op los gefantaseerd, hier op NK.

205 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
5
Meld

@204 tweemans bedrijfje?

206 datkanjijmakkelijkzeggen    
7 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
2
Meld

@204 : Zelfs als uw -zoals LanCaster al opmerkt- voortdurend veranderende verhaal waar zou zijn dan slaat u opnieuw de plank mis. Als één van uw collega's een griepvirus verspreidt dat niet in het vaccin zit dan kan iedereen daar ziek van worden, of je nu wel of niet gevaccineerd bent. Verder zijn de ernst en de kans op complicaties bij griep vooral een functie van de persoonlijke gezondheid en weerstand en zeker van een mogelijke vaccinatie. Zoals eerder opgemerkt zegt uw anecdote niets over de werkzaamheid van het vaccin, noch over het maatschappelijke nut van vaccinatie.

207 Hugh Watt-John    
7 maanden geleden door Hugh Watt-John
3
Meld

@207 : .... en zeker _niet_ van een mogelijke vaccinatie.

208 Hugh Watt-John    
7 maanden geleden door Hugh Watt-John
2
Meld

@205 t/m @207 Nee nee, niet het door mij geschrevene opzettelijk verdraaien en/of bagatelliseren. Dan valt u al bij voorbaat door de mand.
Ik schreef nl. quote ;
"..Laten we wel zijn ; De griepprik van afgelopen winter haalde klaarblijkelijk ook niets uit. MEERDERE kennissen, die zich al jarenlang laten vaccineren, kregen desondanks zeer zware griep, inclusief ernstige complicaties.."
Dat gold tevens genoemde collega`s i.c. het halve bedrijf, waar bovendien veel mensen werken. Hiermee spotten komt overigens wat respectloos over, want er zijn ook slachtoffers gevallen.

209 Saysame    
7 maanden geleden door Saysame
9
Meld

@209 : Ik bagatelliseer niets, geef u zelfs het voordeel van de twijfel en heb bovendien zeer inhoudelijk en informatief gereageerd op uw misplaatste conclusies over de werkzaamheid en het nut van vaccinaties. Wat begrijpt u niet?

210 Hugh Watt-John    
7 maanden geleden door Hugh Watt-John
3
Meld

@207 De door mij beschreven ziektegolf op het werk, door u gemakshalve als `anecdote` weggezet, berust (helaas) op feiten. Indien u, en enkele anderen hier, model staan voor de benaderingswijze door de vaxxlobby(?), doet mij dat het ergste vrezen voor de toekomst...

211 Saysame    
7 maanden geleden door Saysame
9
Meld

@211 : Ik heb u toch uitgelegd dat iederéén besmet kan worden als er een mutatie van het griepvirus wordt verspreid dat niet in het vaccin zit? Dat het dan dus helemaal niet uitmaakt of je wel of niet bent ingeënt? Uw verhaal doet dus niet terzake in de discussie over de effectiviteit en het nut van vaccinaties en is daarom inderdaad slechts een anecdote. Welke andere zaken kan ik nog voor u verhelderen?

212 Hugh Watt-John    
7 maanden geleden door Hugh Watt-John
2
Meld

@190 , ik ben ook erg ziek geweest van die griep vorig jaar, het aantal doden door die griep was hoog, het was een griep virus die niet in het vaccin zat.
Als je dan helemaal niet vaccineert dan hadden de virussen die wel in het vaccin zaten ook vrij spel gehad en was het aantal doden nog hoger geweest want het is niet zo dat als je griep hebt gehad dat je het niet nog een keer kunt krijgen.
In mijn ogen was die griep wel het bewijs hoe gevaarlijk bepaalde griep virussen zijn en hoe snel het zich verspreidt.

213 NLsandman    
7 maanden geleden door NLsandman
3
Meld

@204 @209
[ "..Laten we wel zijn ; De griepprik van afgelopen winter haalde klaarblijkelijk ook niets uit. ]

Dit zijn de feiten: https://www.rivm.nl/Documenten_en_publicaties/Algemeen_Actueel/Nieuwsberichten/2018/Effectiviteit_van_de_griepprik_2017_2018

De griepprik van het griepseizoen 2017-2018 heeft tot nu toe ongeveer 49% van de griepgevallen bij gevaccineerde mensen in Europa voorkomen. Het B/Yamagata-griepvirus veroorzaakt dit griepseizoen de meeste infecties in Nederland, maar was niet opgenomen in de griepprik. Ook blijkt dat het andere B-griepvirus (van de Victoria-lijn), dat wel is opgenomen in de griepprik, toch voor gedeeltelijke bescherming heeft gezorgd. Dat is de conclusie van tussentijdse onderzoeksresultaten van het Europese I-MOVE-project naar effectiviteit van de griepprik. In dit project werken verschillende instituten in Europa samen, waaronder het RIVM en het NIVEL. De eerste Nederlandse schattingen geven een effectiviteit van 45% aan.

[ "..Laten we wel zijn ; De griepprik van afgelopen winter haalde klaarblijkelijk ook niets uit. MEERDERE kennissen, die zich al jarenlang laten vaccineren, kregen desondanks zeer zware griep, inclusief ernstige complicaties.."
Dat gold tevens genoemde collega`s i.c. het halve bedrijf, waar bovendien veel mensen werken. ]

Allemaal ongelooflijk veel last van een minder erg B-griepvirus waartegen de betreffende griepprik toch nog gedeeltelijk beschermde (kruisbescherming)?

En er zijn in jouw directe omgeving en/of op het werk ook nog meerdere doden gevallen?
[ Hiermee spotten komt overigens wat respectloos over, want er zijn ook slachtoffers gevallen.]
Als ik al behoefte voel om te spotten, zou dat te maken hebben met jouw dikke duim(en)

Verder de vraag welk gedeelte je niet begrepen hebt van reactie @194 . Nogmaals de kern van de zaak in dit draadje: wanen en wetenschap zijn niet evenwaardig.

214 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
2
Meld

@190
De problemen van afgelopen seizoen hadden ook te maken de lange duur daarvan:
https://www.nivel.nl/sites/default/files/nb_2017_2018_no_18.01.pdf

(**) De epidemie duurde in totaal 18 weken van 11 december 2017 tot en met 15 april 2018. Opvallend dit seizoen waren de lange duur (het op een na langste griepseizoen), de relatief grote aantallen ouderen (leeftijd 65+) met een longontsteking (Bron: NIVEL) en een scherpe piek in de totale sterftecijfers voor Nederland rond week 10 (Bron: RIVM Sterftecijfers), waarschijnlijk gerelateerd aan de griep en de kou. (**)

215 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
2
Meld

@204 *** U schrijft ; "..Dat een paar van uw (gevaccineerde) kennissen ziek zijn geworden.."
- Nou nee, het halve bedrijf lag in feite plat.***

@209 *** MEERDERE kennissen, die zich al jarenlang laten vaccineren, kregen desondanks zeer zware griep, inclusief ernstige complicaties.."
Dat gold tevens genoemde collega`s i.c. het halve bedrijf ***

Zoek de strijdigheid.

Geloof me, ik ga er niet zómaar van uit dat iemand niet de waarheid schrijft.

216 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@209
Prima reden om de griepprik uit te breiden en desnoods te verplichten.

217 Snorrie    
7 maanden geleden door Snorrie
3
Meld

@216
[ Geloof me, ik ga er niet zómaar van uit dat iemand niet de waarheid schrijft.]

Dan moet je vooral reactie 7 van gisteren eens lezen. Dan neem je Saysame tot in lengte van dagen niet met een korreltje, maar met minstens een kilo zout:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/373286-rvd-zwijgt-over-maxima

218 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
2
Meld

@218 Dank je . Even goed lachen is een mooi begin van de dag.

En hij/zij schrijft niet - maar wat niet is kan nog komen - dat al z'n kennissen en/of half de werknemers van het bedrijf hiermee óók ineens van hun buikkrampen af waren.

Ik ben trouwens benieuwd wat r. c.s. van déze bijsluiter zeggen:
** Samenstelling:
1 capsule bevat 6 miljard levende organismen Saccharomyces boulardii, 8,5 miljard levende bacteriën L. acidophilus NCFM, L. paracasei Lpc-37, B. lactis Bi-04, B. lactis Bi-07 braambesvrucht- en -bladextract en vitamine D. **

219 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@218
Dit lijkt te bewijzen dat het gebruik of verkoop van homeopatische middelen het verspreiden van geloofwaardige leugens ernstig beperkt.

Een kind van 4 kan beter liegen.

220 Snorrie    
7 maanden geleden door Snorrie
2
Meld

@218 : Leuk! Ik heb er ook meteen even de vraag gesteld of Saysame het verschil kent tussen een voedingssupplement als Probactiol en homeopathisch schudwater. We wachten af question

221 Hugh Watt-John    
7 maanden geleden door Hugh Watt-John
2
Meld

@211

[De door mij beschreven ziektegolf op het werk, door u gemakshalve als `anecdote` weggezet, berust (helaas) op feiten. Indien u, en enkele anderen hier, model staan voor de benaderingswijze door de vaxxlobby(?), doet mij dat het ergste vrezen voor de toekomst...]

Farma en hun vaccinatiegelovigen beschouwen alles als een anecdote wat in confict is met hun verkoopfolders. Publieke gezondheidsinstellingen en meldpunten doen dat ook.

222 Robin    
7 maanden geleden door Robin
9
Meld

@209

["..Laten we wel zijn ; De griepprik van afgelopen winter haalde klaarblijkelijk ook niets uit. MEERDERE kennissen, die zich al jarenlang laten vaccineren, kregen desondanks zeer zware griep, inclusief ernstige complicaties.." ]

Alleen zeer zwaar gelovigen halen nog een griepprik.

Mijn huisarts zegt: griepprik? Nooit doen bij gezonde mensen, hooguit aan mensen boven de 90 die dat perse willen.

223 Robin    
7 maanden geleden door Robin
8
Meld

@222
Is reeds aangepast van anekdote naar leugen.

224 Snorrie    
7 maanden geleden door Snorrie
0
Meld

@222 "Farma en hun vaccinatiegelovigen beschouwen alles als een anecdote wat in confict is met hun verkoopfolders. Publieke gezondheidsinstellingen en meldpunten doen dat ook."

Enne... het AD, YouTube, Snopes, de paus, Fox News, de regering, de oppositie, de commerciële omroep, de tegenregering, Soeniten, de krakersbeweging, NBC, de boeddhisten, de Telegraaf, de vakbeweging, het Urker mannenkoor, Sjiieten,, de Ku Klux Klan, het NRC, Kim Il Un, Moeder Teresa, the Spice Girls, CNN, grote delen van Noord-Hamburg, de tegenpartij, de dikke en de dunne, de publieke omroep, de piratenzenders, de piratenpartij, the Grand Old Party, Hillary, ABC, RT,

Alleen r. en AvN/HS zijn nog te vertrouwen.

225 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld


@223 , wat voor een rare huisarts heb jij dan... Die is zeer onverantwoord / onverantwoordelijk bezig!

Of zou dat ook een leugen zijn? Alles is immers geoorloofd in de kerk van de antivaxxers.

226 Intellector    
7 maanden geleden door Intellector
1
Meld

@226
Zal wel een homeopaat of veearts zijn. Combinatie daarvan kan ook nog.

227 Snorrie    
7 maanden geleden door Snorrie
1
Meld

@227 Gediplomeerd kwakveepaat?

228 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

In North Carolina is laatst een vrouw ter dood veroordeeld die het overleefd heeft. Bleek dat ze in het laboratorium de ampullen hadden verwisseld met die griepprik. Brrr. griezelig idee.

229 Mac Benac    
7 maanden geleden door Mac Benac
8
Meld

@229 Die wàt overleefd heeft?

230 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld


Ik denk dat hij bedoelt dat een vrouw ter dood was veroordeeld door injectie met een gif, maar dat ze de tenuitvoerlegging van het vonnis overleefde doordat ze niet de dodelijke prik kreeg, maar de griepprik.

ALS dat verhaal klopt (referentie graag...) zou dat inderdaad ernstig zijn. Niet doordat dit gebeurde, maar omdat dan het omgekeerde ook mogelijk zou zijn.

231 Intellector    
7 maanden geleden door Intellector
2
Meld

@231 Zou hij dàt bedoelen.

De ter dood veroordeling zelf is zelden fataal en wordt vaak zelfs tientallen jaren overleefd.

Toont wèl aan dat een griepvaccin te overleven is. question

232 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@231 @232
Het enige dat ik tot nu toe gevonden heb is dat een Amerikaanse gevangenis in 2015 een zending kaliumacetaat had ontvangen, in plaats van het voorgeschreven kaliumchloride.

233 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
2
Meld

@233 Ach, kaliumacetaat, griepvaccin, maakt het uit?

Allemaal troep, heb ik van onze wijze r. geleerd.

Ik wacht nog steeds rop r.'s verstandige oordeel over het middel met deze bijsluiter:
** Samenstelling:
1 capsule bevat 6 miljard levende organismen Saccharomyces boulardii, 8,5 miljard levende bacteriën L. acidophilus NCFM, L. paracasei Lpc-37, B. lactis Bi-04, B. lactis Bi-07 braambesvrucht- en -bladextract en vitamine D. **

Ik durf het nu nog niet aan. question

234 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld
235 kwatta    
7 maanden geleden door kwatta
2
Meld

@231
[ ALS dat verhaal klopt (referentie graag...) zou dat inderdaad ernstig zijn. Niet doordat dit gebeurde, maar omdat dan het omgekeerde ook mogelijk zou zijn.]

Ik denk niet dat Benac een referentie gaat leveren, want m.i. is die er niet.

Uit dit bericht van juli 2017 blijkt dat de farmaceutische industrie naar de rechter stapt om te voorkomen dat de staten met de doodstraf hun geneesmiddelen gebruiken voor dodelijke injecties: https://www.trouw.nl/home/farmaceuten-leveren-geen-gif-meer-voor-amerikaanse-executies~a8b80ae1/

(**) Een aantal staten in de VS heeft acute problemen en stellen executies uit. Tot voor kort werden de vonnissen uitgevoerd met een mix van een verdovingsmiddel, een spierverslapper (waardoor de ademhaling stokt) en een middel dat het hart stillegt. Zeker dertig fabrikanten en leveranciers weigeren deze producten nog langer te leveren aan Amerikaanse gevangenissen. De producenten eisen ook dat gevangenissen hun voorraad vernietigen.

Gevangenissen zoeken koortsachtig naar alternatieven. Enkele staten houden sinds kort geheim bij wie zij de executiemiddelen inkopen. Nieuwsmedia klaagden afgelopen week de staat Arizona aan wegens schending van het grondwettelijke recht op informatie. De directeur van het gevangeniswezen zei voor de rechter dat niemand nog chemische stoffen wil leveren. (**)

236 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
2
Meld

@235 Een leven als een Don Quichotte, vergooid aan het vechten tegen denkbeeldige gevaren als fluor en telefoonmasten.

237 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@211

Het kan natuurlijk dat de hele werkvloer een flinke griep oppikt. Dus voor wat betreft de anekdote kan ik daar in mee gaan.
Maar dat nog is er geen causaal verband met de griepprik.
Of hebben jullie dat laten onderzoeken?

238 carpenter    
7 maanden geleden door carpenter
2
Meld

@235 Hij had die griepprik ook niet moeten nemen. RIP

239 Mac Benac    
7 maanden geleden door Mac Benac
4
Meld

@236 Kwek kwek kwek, oh heerlijk dit. Wilmama, you makes my day question

240 Mac Benac    
7 maanden geleden door Mac Benac
5
Meld

make my day. Tja, zie je, helemaal in de war van het lachen.......

241 Mac Benac    
7 maanden geleden door Mac Benac
6
Meld

@235 Nog even wat verder gelezen over deze 'arts', wat ik ben altijd wel in voor wat humor:

“De magnetron doodt alle enzymen en verandert de goede vetten in slechte vetten. Ik heb zelf vastgesteld dat de magnetron enorm veel energie aan mensen ontneemt. Bovendien produceert het ding veel deeltjes, die je ook bij radioactieve vervuiling ziet. Zoals een goede vriend en collega in de Verenigde Staten zegt: ‘Er is maar een plaats voor de magnetron: de schroothoop!"

Beste dode arts, enzymen leven niet, kun je dus niet doden; een magnetron dient op een wandcontactdoos aangesloten te worden, niet op mensen; produceert geen 'radioactieve deeltjes'.
Zoals een goede vriend en collega mij ooit zei: Een kwakdokter hoort op de schroothoop.
Nu, daar is-ie dan eindelijk.

242 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

@239 @240 @241
Je redelijke periode was, als verwacht, weer van korte duur, hamburgertje.

Maar stupiditeit laat zich dan ook moeilijk onderdrukken.

243 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@238 Welnee. 10 à 20% is al heel uitzonderlijk. Heb ik zelfs nog nooit meegemaakt in een werkomgeving.

En dan nog tegelijkertijd met al die kennissen? question

244 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

@242
Deze reactie van Door Frankema spreekt voor zich:
https://stichtingvaccinvrij.nl/dr-hans-moolenburgh-overleden-dank-aan-een-welbespraakte-huisarts/

(**) En Moolenburgh heeft veel betekend voor Vaccinvrij. Mijn boek: ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’ zou er niet geweest zijn zonder zijn interventie.(**).............Drie dagen later werd ik gebeld door Jean Christophe Boele van uitgeverij Lemniscaat. Hans Moolenburgh had niet alleen mijn tekst gelezen, maar het ook meteen doorgestuurd naar zijn uitgever.....(**)

Dat is dus dit stuk verdriet dat recent in het nieuws kwam vanwege zijn broekafzakkende uitspraken: https://demonitor.kro-ncrv.nl/artikelen/ik-zou-er-niet-mee-zitten-als-mensen-niet-meer-vaccineren-door-mijn-boeken
woensdag 17 oktober 2018

En zo is het cirkeltje weer eens rond.

245 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
1
Meld

@243 Hou je bek, kwal. Je ziekelijke geest richt al veel te veel schade aan. Wegwezen.

246 Mac Benac    
7 maanden geleden door Mac Benac
9
Meld

@246 Ons hamburgertje ontploft weer eens.

Het is wat vroeg voor vuurwerk maar ik zie het toch met zeer veel plezier aan! question question

247 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@247 Hoe gaat het eigenlijk met dat deprogrammeertraject waar je aan begonnen was ? Word je een beetje fatsoenlijk begeleid ?

248 Mac Benac    
7 maanden geleden door Mac Benac
8
Meld

@248 Als je niets spitsvondigers weet, houd je dan stil.

Dan sta je op z'n minst niet voor gek.

249 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
3
Meld

@249 De waarheid is niet áltijd spitsvondig, Lancaster.

250 Mac Benac    
7 maanden geleden door Mac Benac
7
Meld

@250 Als het dan ook nog niet eens de waarheid is...

251 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
3
Meld

@251 Ja, dat is voor jou altijd een beetje een ingewikkeld dingetje, hè, de feiten. Met een beetje begeleiding kom jij er wel Lan. Succes !

252 Mac Benac    
7 maanden geleden door Mac Benac
6
Meld

@252 Ja... feiten.

Zoals die vrouw op death-row die een grieprik kreeg. Of die kennis van jou in een rolstoel.

Dat soort feiten, ja, ja...

253 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@252
Waarom anti-vaxtrollen zoals jij de volksgezondheid bedreigen:
https://www.kwakzalverij.nl/nieuws/waarom-antivaxxtrollen-de-volksgezondheid-bedreigen/

Dit zijn allemaal onomstootbare feiten. Met een beetje begeleiding kom jij er wel Mac. Succes!

254 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
3
Meld

@253 Ah, de kennis in de rolstoel. Bij deze een lekkere warme rochel in je keeltje.
Deze ontkenning wordt steevast 'beloond'. Walgelijk schepseltje ben je eigenlijk, maar je hebt geluk dat het je niet aan te rekenen valt. We hebben compassie met gekken.

255 Mac Benac    
7 maanden geleden door Mac Benac
8
Meld

@254 Kwek, kwek, kwek........

256 Mac Benac    
7 maanden geleden door Mac Benac
6
Meld

@255 Ik heb je tot tweemaal een kans geboden om met een redelijke manier van met elkaar omgaan.

Geen idee waarom je vandaag nu weer met je agressie meende te moeten beginnen.
Maar daarmee heb je je laatste kans verknald.

Helaas, een derde zit er echt voor je niet in.

257 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
3
Meld

@257 Luister LanCaster, ik hoef van jou helemaal geen kans te krijgen. Pfffff. Ga toch weg onbenul, met je foute gedrag.

258 Mac Benac    
7 maanden geleden door Mac Benac
8
Meld

@257 We zullen zien hoe lang jij het volhoudt niet op mij te reageren. Het trollen zit in je bloed. Ik ben klaar met je. Veel succes met de deprogrammeertraject.

259 Mac Benac    
7 maanden geleden door Mac Benac
7
Meld

@258 'Nee, hoor! Ik hoef al geeneens helemaal geen snoepje meer! Bèhèèhèèhè!!!'

En stampvoetend verliet hij het vertrek question

260 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

@259 Je dacht dat ik niet meer op je zou reagéren?

Nee, zó makkelijk kom je niet van me af.

261 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@259 @261 Mac Benac heeft meer gestudeerd dan u

262 Jeb    
7 maanden geleden door Jeb
8
Meld

@262
Maar klaarblijkelijk niets geleerd.

263 Snorrie    
7 maanden geleden door Snorrie
2
Meld

@262 Dat zou hij willen. En jij ook question

264 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

@264
Weet je gelijk wat ze met hoger opgeleid bedoelen question

265 Snorrie    
7 maanden geleden door Snorrie
1
Meld

@235

[Hans Moolenburgh overleden RIP]

Het boegbeeld van gezond verstand en strijden tegen de industrie des doods.

Net als mijn voorvaderen, stokoud geworden, zonder pillentroep en ander farmarotzooi die de mens ziek en afhankelijk maakt.

266 Robin    
7 maanden geleden door Robin
7
Meld

@266 "Het boegbeeld van gezond verstand"

Die r. toch. Altijd even grappig.

Iemand die, als arts, een redelijke portie natuurwetenschap in z'n opleiding had, en dan nog schrijft:
"Bovendien produceert het ding [=magnetron] veel deeltjes, die je ook bij radioactieve vervuiling ziet. "
had al lang uit z'n vak gezet moeten worden wegens verregaande incompetentie.

267 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

@236
O-K.... dus farmaceuten (a.k.a. 'de industrie des doods' volgens een bepaalde niet bijster intelligente persoon onder ons) weigeren massaal middelen te leveren om het leven van zware misdadigers te beëindigen, zelfs als dat geheel legaal is -- maar hebben er volgens diezelfde persoon geen enkele moeite mee om miljoenen onschuldige kinderen te beschadigen en te doden?

Tja, elementaire logica blijft lastig voor sommige personen...

268 RichardR    
7 maanden geleden door RichardR
2
Meld

@268

Jaarlijks leggen ca. 6 miljoen mensen wereldwijd het lootje door de bijwerkingen van vaccins en pillen. Witte jassen doen hun best om de andere kant op te kijken.

In Nederland kwam recent nog het aantal van 3500 per jaar in de media.

In VS worden "geneesmiddelen" doodsoorzaak no 3 genoemd.

Jouw vrienden veroorzaken meer doden dan alle oorlogen bij elkaar.269 Robin    
7 maanden geleden door Robin
5
Meld

Een voorbeeld van derderangsproducten die nog steeds gewoon worden verkocht:

Outbreak of Measles Among Persons With Prior Evidence of Immunity, New York City, 2011

https://academic.oup.com/cid/article/58/9/1205/2895266

270 Robin    
7 maanden geleden door Robin
5
Meld

@269 Wat leuk, dat ze lootjes leggen. Voor sinterklaas, neem ik aan?

Vraag eens of ze jouw trollenwoordenboek willen bijwerken. Je valt zo steeds weer door de mand als de Russische trol die je bent, r.

271 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
0
Meld


@269 komt opnieuw met kunstmatig opgeblazen cijfers. Natuurlijk zonder argumenten. Die zijn er immers niet als je zelf je cijfers verzint.

Eigenlijk zegt @269 : "er is iemand die zegt dat ...". En dus IS het zo, volgens de goedgelovige, kritiekloze @269 .

272 Intellector    
7 maanden geleden door Intellector
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Duitsland raadt Joden af om overal keppel te...
In Duitsland heeft de speciale regeringsgezan...

1 dag geleden door Graaier1000

Vaccins en autisme - wetenschap blijft met on...
Vaccins en autisme zijn niet gekoppeld of gea...

1 dag geleden door Wilmama

Autochtoon, kom je witte enclave uit!
Autochtone Amsterdammers zijn hun dominante p...

7 uur geleden door Crezee

‘IQ-racisme vermomd als wetenschap kan...
Zijn zwarte mensen per definitie dommer dan h...

1 dag geleden door Crezee

Putins media blij met steun ‘oppositiel...
De leider van de oppositie in Nederland denkt...

1 dag geleden door Crezee


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Amy
NRC checkt: ‘Frans Timmermans schond EU-reg...
@23 'Normale mensen die bedreigd worden houde...

minder dan een minuut geleden door Amy

m+m = Z
Gelukswetenschapper: ‘Vrouwen zijn het gelu...
Voortplanting >> Verliefdheid is een vreemde...

minder dan een minuut geleden door m+m = Z

Marrie
Opt-out-systeem orgaandonatie tast recht op z...
@20Donorregister, daar kan je je dus aanmel...

minder dan een minuut geleden door Marrie

Uitede aka Espede
Benefiet islamitische begraafplaats Zuidlaren...
In de grote zandbak is ruimte zat...............

1 minuut geleden door Uitede aka Espede

Gekste Henkie
Opt-out-systeem orgaandonatie tast recht op z...
@21Als je gered kunt worden met een donorni...

1 minuut geleden door Gekste Henkie

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig