Man bewusteloos geslagen in Eindhoven in tunnel, beide verdachten hebben zich gemeld

6 november 2018 om 08:34
nl
Bij de politie hebben zich de twee mannen gemeld, die op 16 juni betrokken zouden zijn geweest bij een zware mishandeling in de Dommel Tunnel in Eindhoven. Hierbij werd een andere man bewusteloos geslagen. Bureau Brabant besteedde maandag aandacht aan het incident.
Profielfoto van Michelle Peters
Geschreven door
Michelle Peters

Die dag fietste de man met zijn dochter door de tunnel toen hij van zijn fiets werd getrokken en in elkaar werd geslagen. Hij liep een gebroken neus op en hij verloor drie tanden. Door de klappen raakte het slachtoffer buiten bewustzijn. Zijn dochter maakte foto's van de daders.

Tweede verdachten
Foto's van de twee belagers werden eerder met afgeschermde gezichten vrijgegeven, maar dat leverde niets op. In de uitzending van Bureau Brabant waren maandag beelden te zien, onder anderen van een man in een grijs poloshirt. Hij heeft zich dezelfde avond nog gemeld bij de politie. Advocaat Jules van Wijk vertegenwoordigt deze man. Volgens hem werkt zijn cliënt volledig mee aan het onderzoek. 

“Hij herkent zich niet in de verdenking van zware mishandeling", aldus Van Wijk.  “Mijn cliënt zegt dat hij hulp heeft willen verlenen aan de gewonde man.” Er waren diverse tips binnen gekomen van mensen waarbij diens naam werd genoemd. Hij mocht na verhoor naar huis. De politie ziet de man ondanks deze verklaring nog wel als verdachte.

Nog vast
De andere verdachte, die een blauwe spijkerbroek en een lichtgekleurde blouse droeg, meldde zich dinsdagmorgen.  Hij moet nog verhoord worden. 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.