Gilles (13) werd aangevallen in het Zuidpark
Volledig scherm
Gilles (13) werd aangevallen in het Zuidpark © I.D.

Twee 13-jarigen aangevallen en beroofd aan Zuidpark

Twee 13-jarigen zijn deze week in de Zuidparklaan met geweld overvallen door een groep van drie jongeren. Daarbij kreeg Gilles een vuistslag in het gezicht. Zijn mama is nog steeds boos: “Kunnen kinderen niet meer alleen naar de film in Gent?”

61 reacties

  • peter colson

    5 jaar geleden
    Buurtbewoners van Antwerpen-Noord stelden ook zulke toestanden ter discussie in een debat met Jinnih Beels. Haar antwoord was botweg dat de buurtbewoners er maar mee moeten mee leven. Waarom moest SPa in de koekestad ook alweer in het zand bijten? Waar SPa vroeger 35% van de kiezers kon verleiden moeten ze het nu stellen met amper 11%. Zo groot is de kloof met de arbeiders geworden
  • walter De Witte

    5 jaar geleden
    Als ze al gevonden worden, want dit is hier geen prioriteit aangezien het werkmenskinderen gaat, zullen de daders niets krijgen want ze zijn waarschijnlijk minderjarig en zullen wel slechte ouders hebben.
  • alfred cool

    5 jaar geleden
    Schering en inslag tegenwoordig in Europa niemand is nog veilig hier en wat wordt er dan nog allemaal niet verzwegen ?
  • Wim Berghman

    5 jaar geleden
    Wilt ge dan maken dat er meer camera’s hangen .investeer eens meer in de veiligheid zodat de mensen terug op straat durven te komen en niet enkel die gangstertjes.
  • Pol Segers

    5 jaar geleden
    Dat is de hedendaagse samenleving.We zullen het moeten aanvaarden.De Regering treft hier het grootste schuld.Bescherming van het kind.Maar je mag en kan niets meer zelf beslissen.Men kweek alleen nog maar crapul op.Ze hebben ales,mogen alles en krijgen alles.En straffen helaas mag dit niet.ne pak onder zijn gat zou nog mogen maar het mag niet.Vraag het aan Google