U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 22
Kick Out Zwarte Piet wil demonstreren in onder meer Amstelveen, Groningen en op Curaçao. De groep heeft geen betoging gepland in Zaanstad, waar de landelijke intocht is. ...

5 maanden geleden door NOS

REAGEER MET EEN EMOJI
1
5
1
36

Domme vraag maar waar halen ze zoveel mensen vandaan of gaan ze naar iedere demonstratie in hun eentje of met zijn tweeën?

201 psje    
5 maanden geleden door psje
3
Meld

Ach hebben toch niks anders te doen (aangezien ze niet werken voor de kost maar parasiteren van de samenleving waar ze tegen aan zitten te schoppen)

202 psje    
5 maanden geleden door psje
2
Meld

PS kan de sociale dienst of de UWV even de checken wie er in hun bestanden staan en ze er op wijzen dat ze zich zo onttrekken aan de arbeidsprocess (en wie zich onttrekt terwijl deze een uitkering ontvangt mag rekenen op een korting van deze uitkering toch?)

203 psje    
5 maanden geleden door psje
2
Meld

@200
Neem maar een flinke roe mee in de binnenzak van je jas, en vergeet niet er een flink stuk staal bij in te stoppen. question

204 Gandalf    
5 maanden geleden door Gandalf
2
Meld

@204 Dat gaat me dan weer een beetje te ver. question Ook niet echt nodig, ik heb het voordeel lang te zijn en het het volk wat op dit soort demonstraties afkomt zijn nogal helden op sokken. question Alles en iedereen uitschelden, als het tot een confrontatie komt dan nemen ze de benen.

205 Bluth    
5 maanden geleden door Bluth
1
Meld

Go for it KOZP, vooral in Dokkum.

206 Black65    
5 maanden geleden door Black65
10
Meld

@206
Kopzorg heeft al een jaar lang de tijd gehad om hun punt nog eens duidelijk te maken in Dokkum. Waarom zouden ze uitgerekend bij de intocht hun ongenoegen kenbaar moeten maken? Dankzij dit soort figuren is er steeds minder belangstelling en respect voor de multiculti…
Dus ja, ze 'bereiken' wel wat ! question

207 Gandalf    
5 maanden geleden door Gandalf
1
Meld

@178 Kijk eens naar wat oude foto's van jezelf. Uiterlijk verandert. Waarom zo vasthouden aan het uiterlijk van ZP?
Ik heb overigens meer compassie met donkere kinderen die gepest worden op school dan met volwassenen die maar blijven doorzagen over de slavernij.

208 Kubusje    
5 maanden geleden door Kubusje
10
Meld

Als Sinterklaas uit spanje kwam, dan waren de originele zwarte pieten waarschijnlijk moren, arabieren dus. En dat waren geen slaven, maar slavenhouders.

209 Commodus    
5 maanden geleden door Commodus
1
Meld

@208 Uiterlijk verandert met de jaren maar roet en zwarte schmink niet question question

210 lisaaatjuh    
5 maanden geleden door lisaaatjuh
2
Meld

@180 Complete veldslagen? Goed zo! Op je (zwarte) strepen blijven staan hoor. Maak je (klein-) kinderen trots. "Sinterklaas? Tja, dat was vroeger geweldig. Ouders die gingen matten. Opa en oma deden ook mee. Ja, daar heb ik nog warme gevoelens bij, als ik daaraan denk."

211 Kubusje    
5 maanden geleden door Kubusje
8
Meld

@181 Mooi verhaal, over de man die jij sprak. Nu ben ik benieuwd hoe je zou denken als je iemand zou spreken die problemen heeft met het uiterlijk van Zwarte Piet.

212 Kubusje    
5 maanden geleden door Kubusje
8
Meld

@210 Gewoon lekker vasthouden aan wat jij wilt en je niet bekommeren om wat dat voor een ander betekent. Zo kennen we de "echte Nederlander" weer.

213 Kubusje    
5 maanden geleden door Kubusje
9
Meld

@192 Voor iemand die zich erop voor staat een goede discussie te willen voeren lul je behoorlijk slap. Ben ik, na Smiling en Mo, weer bij je aan de beurt? Flush....

214 Kubusje    
5 maanden geleden door Kubusje
9
Meld

@213 Doe ik, met plezier ,zwarte piet spelen, voor alle blanke, zwarte, getinte kindjes van ons dorp. Ze gaan het weer geweldig vinden.

215 lisaaatjuh    
5 maanden geleden door lisaaatjuh
2
Meld

@215 Je bent de enige niet.

Waarom reageer je eigenlijk weer op mij?

216 Kubusje    
5 maanden geleden door Kubusje
8
Meld

@216 Niet goed? Okay, plak ik er nog een weekje eraan vast, Ciao Kubus question

217 lisaaatjuh    
5 maanden geleden door lisaaatjuh
3
Meld

@217 Wat doe je raar. Jij hebt zelf gezegd niet meer op mij te reageren. Ik kan me niet herinneren dat ik maar voor bepaalde tijd op het strafbankje kwam te zitten. Het lijkt verdomme wel of een reactie van jou een privilege is. Nou, ik kan je uit de droom helpen...ik kan jouw arrogantie missen als kiespijn.

218 Kubusje    
5 maanden geleden door Kubusje
7
Meld

Ben inderdaad wel erg benieuwd naar het percentage werklozen in deze groep. Gok dat die zo rond de 85% ligt

219 Hefan430    
5 maanden geleden door Hefan430
1
Meld

@213 "Gewoon lekker vasthouden aan wat jij wilt en je niet bekommeren om wat dat voor een ander betekent. Zo kennen we de "echte Nederlander" weer."

Genoeg alternatieven en voor elk wat wils, prima toch?

Pesterijen van kinderen is inderdaad niet leuk, echter, kinderen blijven kinderen.
Zo'n 2 weken per jaar worden sommigen dan "uitgescholden" voor zwarte piet... wat je maar onder uitschelden verstaat.

Heb te doen met de kinderen die jarenlang gediscrimineerd worden door bijvoorbeeld niet uitgekozen te worden tijdens gymles als er partijen gevormd worden, omdat ze bijvoorbeeld te dik zijn, of te mager, een bril dragen, rood haar hebben, of veel sproeten, haarmodel, en ik kan nog wel even doorgaan. En die kinderen worden elke dag buiten gesloten door de andere kindertjes op school.

Daarnaast, mensen die met argumenten komen dat Sinterklaas een totaalfeest moet zijn, (ik heb het even niet over jou nu, maar voor degenen die dit argument naar voren brengen) en dat zwarte kindertjes niet uitgesloten moeten worden... één groot kul argument naar mijn mening.

Die kindertjes worden helemaal niet gediscrimineerd door sinterklaas of welke zwarte piet dan ook. Ook zei krijgen gewoon een handje snoepgoed aangereikt als ze langs de optocht gaan staan.
Deze kindertjes vinden zwart geschminkte mensen ook totaal geen probleem.

Als zwarte kindertjes worden uitgesloten van het sinterklaasfeest is dit geheel te wijten aan hun ouders, ook als deze kindertjes erin gestampt krijgen dat het een racistisch feest zou zijn.

220 Congo    
5 maanden geleden door Congo
2
Meld

@117 "ik vind hun site wel humor.

stop blackface"

Lol.... inderdaad. Houd die bussen tegen! Stop Blackface!!!.......

Maar goed, wat moeten zee nu in Dokkum... toch maar de boel onnodig provoceren? Uitlokken van geweld?
Nergens goed voor.....

221 Congo    
5 maanden geleden door Congo
3
Meld

Gewoon de demonstratie toestaan op een vooraf bepaalde plek, met hekken afgebakend.

En als die plek bekend is, als organisatie in alle geheim de intocht verplaatsen en dat pas 1 dag vooraf bekend maken. question question

222 Weet geen naam    
5 maanden geleden door Weet geen naam
1
Meld

@221
puur drammen omdat ze er vorig jaar niet konden komen.

is ook voor een normaal denkend mens , nergens goed voor, maar zij denken anders, onbegrijpelijk in mijn ogen.

223 120db    
5 maanden geleden door 120db
2
Meld

Het blijkt dat deze groep, gewoon een stel relschoppers zijn... Gaan demonstreren in Dokkum, omdat het vorig jaar niet kon en mogelijk dat ze gelijk krijgen van de rechter ook....Er moeten dus eerst ongelukken gebeuren, want nagenoeg alle Nederlanders willen Zwarte piet houden en dit soort acties maakt alleen agressie los..... Hebben zij hun zin weer en dan kunnen zeggen zie je wel... we worden gediscrimineerd, maar ze veroorzaken het zelf...Oppakken net als voetbalsupporters die zich misdragen en huisarrest van half november tot de 7e december..of nog beter pak hun Nederlandse nationaliteit af, of verblijfsvergunning.....wegens opruiing en diskrediet brengen van de culturele normen en waarden. Tuig is het!!!!

224 starboy2500    
5 maanden geleden door starboy2500
1
Meld

Relschoppers, haatzaaiers een verpesters van een kinderfeest, blijkbaar hebben ze niets beters te doen met- en in hun leven. Laat ze zich maar druk maken over de wérkelijke slavernij, die massaal plaatsvindt in o.a vele Afrikaanse landen, waar kinderen als sex-en werkslaaf worden verhandeld, nee, lekker gaan lopen zeiken over Zwarte Piet.

225 Sneeuwbal    
5 maanden geleden door Sneeuwbal
1
Meld

waar halen ze het geld vandaan, weet iemand dat?

226 120db    
5 maanden geleden door 120db
1
Meld

@226 Geld waarvoor?

227 Kubusje    
5 maanden geleden door Kubusje
5
Meld

@227
wat denk ja dat die ongein kost, bussen bv.

228 120db    
5 maanden geleden door 120db
1
Meld

@228 Eerst nog maar eens zien idd hoeveel ervan terecht komt

229 GOTCHA666    
5 maanden geleden door GOTCHA666
2
Meld

@229
ik hoop niks.

230 120db    
5 maanden geleden door 120db
2
Meld

@228 Ze zullen wel een inkomen hebben, net als iedereen? Of misschien een inzamelingsactie, net als voor de blokkeerfriezen?

231 Kubusje    
5 maanden geleden door Kubusje
4
Meld

@231 Een inkomen idd oftewel in de steun hangen
Of crimineel inkomen natuurlijk

232 GOTCHA666    
5 maanden geleden door GOTCHA666
3
Meld

** gebruiker verwijderd **

@214 Ben ik, na Smiling en Mo, weer bij je aan de beurt? Flush....

Daar noem je dr 2, inderdaad daar kun je ook geen gesprek mee hebben als je niet meegaat in hun denkwijze. En dan noemen ze zich andersdenkenden, tja ze zijn allergisch tegen andersdenkenden bedoelen ze hahaha. Daarom kun jij ook zo goed met ze overweg,als je denkt de wijsheid in pacht te hebben(dus altijd gelijk) hoef je ook niet verder na te denken!

233 gebruiker verwijderd    
5 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@233 Hahaha, hoor wie het zegt!!

234 Kubusje    
5 maanden geleden door Kubusje
5
Meld

@228 Die bus uit het jaar nul zal niet veel gekost hebben hoor en als ze dat splitten met 50 of 100 man gaat het helemaal om bescheiden bedragen.

235 21st Century Guy    
5 maanden geleden door 21st Century Guy
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

@234 Ja ik,,, question

236 gebruiker verwijderd    
5 maanden geleden door gebruiker verwijderd

Wedden dat ze in minstens van de helft van de gevallen te laat komen...

237 vomit comet    
5 maanden geleden door vomit comet
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Verenigde Staten: Amazon, Facebook en Youtube...
Webwinkel Amazon heeft bekend gemaakt dat ze...

1 dag geleden door Wilmama

Baudet wil in Europese fractie met Poolse nat...
Als Forum voor Democratie eind mei wordt verk...

15 uur geleden door beastyboy

Hoe Baudets overwinningsspeech binnenkomt: &l...
Wat doet het met Nederlanders met een migrati...

13 uur geleden door Shit...Fan...WhatAMess

Baby in Italië overleden nadat ouders ze...
In Italië is een vijf maanden oude baby overl...

22 uur geleden door AD

Moet wethouder Marcelle Hendrickx aftreden? A...
TILBURG - Moet de Tilburgse wethouder Marcell...

6 uur geleden door Crezee


ADVERTENTIE


Laatste reacties
RoosjeB
Anti-fascisten nemen geen afstand van betoger...
@474Ja, @473 moest natuurlijk geoorloofd zi...

minder dan een minuut geleden door RoosjeB

Kaksaboemsa
Grote drukte bij informatieavond over opvang ...
Ziek land....

minder dan een minuut geleden door Kaksaboemsa

Wendel
Hoe het gedachtegoed van DENK wordt ervaren...
" Ik ben ook echt bang dat we hate crimes zul...

4 minuten geleden door Wendel

ontken
Grote drukte bij informatieavond over opvang ...
Rolexen thuislaten. ...

4 minuten geleden door ontken

The Investigator
Over Thierry en Geert: Mundus vult decipi, er...
@ 12Fascisme gaat altijd hand in hand met g...

5 minuten geleden door The Investigator

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig