door Havermout in Binnenland  ·  237 Reacties

  • 22
  • 2248x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Domme vraag maar waar halen ze zoveel mensen vandaan of gaan ze naar iedere demonstratie in hun eentje of met zijn tweeën?

3
201 psje

Ach hebben toch niks anders te doen (aangezien ze niet werken voor de kost maar parasiteren van de samenleving waar ze tegen aan zitten te schoppen)

2
202 psje

PS kan de sociale dienst of de UWV even de checken wie er in hun bestanden staan en ze er op wijzen dat ze zich zo onttrekken aan de arbeidsprocess (en wie zich onttrekt terwijl deze een uitkering ontvangt mag rekenen op een korting van deze uitkering toch?)

2
203 psje

@200
Neem maar een flinke roe mee in de binnenzak van je jas, en vergeet niet er een flink stuk staal bij in te stoppen. question

2
204 Gandalf

@204 Dat gaat me dan weer een beetje te ver. question Ook niet echt nodig, ik heb het voordeel lang te zijn en het het volk wat op dit soort demonstraties afkomt zijn nogal helden op sokken. question Alles en iedereen uitschelden, als het tot een confrontatie komt dan nemen ze de benen.

1
205 Bluth

Go for it KOZP, vooral in Dokkum.

10
206 Black65

@206
Kopzorg heeft al een jaar lang de tijd gehad om hun punt nog eens duidelijk te maken in Dokkum. Waarom zouden ze uitgerekend bij de intocht hun ongenoegen kenbaar moeten maken? Dankzij dit soort figuren is er steeds minder belangstelling en respect voor de multiculti…
Dus ja, ze 'bereiken' wel wat ! question

1
207 Gandalf

** gebruiker verwijderd **

@178 Kijk eens naar wat oude foto's van jezelf. Uiterlijk verandert. Waarom zo vasthouden aan het uiterlijk van ZP?
Ik heb overigens meer compassie met donkere kinderen die gepest worden op school dan met volwassenen die maar blijven doorzagen over de slavernij.

208 verwijderd23941

Als Sinterklaas uit spanje kwam, dan waren de originele zwarte pieten waarschijnlijk moren, arabieren dus. En dat waren geen slaven, maar slavenhouders.

1
209 Commodus

@208 Uiterlijk verandert met de jaren maar roet en zwarte schmink niet question question

2
210 lisaaatjuh

** gebruiker verwijderd **

@180 Complete veldslagen? Goed zo! Op je (zwarte) strepen blijven staan hoor. Maak je (klein-) kinderen trots. "Sinterklaas? Tja, dat was vroeger geweldig. Ouders die gingen matten. Opa en oma deden ook mee. Ja, daar heb ik nog warme gevoelens bij, als ik daaraan denk."

211 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@181 Mooi verhaal, over de man die jij sprak. Nu ben ik benieuwd hoe je zou denken als je iemand zou spreken die problemen heeft met het uiterlijk van Zwarte Piet.

212 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@210 Gewoon lekker vasthouden aan wat jij wilt en je niet bekommeren om wat dat voor een ander betekent. Zo kennen we de "echte Nederlander" weer.

213 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@192 Voor iemand die zich erop voor staat een goede discussie te willen voeren lul je behoorlijk slap. Ben ik, na Smiling en Mo, weer bij je aan de beurt? Flush....

214 verwijderd23941

@213 Doe ik, met plezier ,zwarte piet spelen, voor alle blanke, zwarte, getinte kindjes van ons dorp. Ze gaan het weer geweldig vinden.

2
215 lisaaatjuh

** gebruiker verwijderd **

@215 Je bent de enige niet.

Waarom reageer je eigenlijk weer op mij?

216 verwijderd23941

@216 Niet goed? Okay, plak ik er nog een weekje eraan vast, Ciao Kubus question

3
217 lisaaatjuh

** gebruiker verwijderd **

@217 Wat doe je raar. Jij hebt zelf gezegd niet meer op mij te reageren. Ik kan me niet herinneren dat ik maar voor bepaalde tijd op het strafbankje kwam te zitten. Het lijkt verdomme wel of een reactie van jou een privilege is. Nou, ik kan je uit de droom helpen...ik kan jouw arrogantie missen als kiespijn.

218 verwijderd23941

Ben inderdaad wel erg benieuwd naar het percentage werklozen in deze groep. Gok dat die zo rond de 85% ligt

1
219 Hefan430

@213 "Gewoon lekker vasthouden aan wat jij wilt en je niet bekommeren om wat dat voor een ander betekent. Zo kennen we de "echte Nederlander" weer."

Genoeg alternatieven en voor elk wat wils, prima toch?

Pesterijen van kinderen is inderdaad niet leuk, echter, kinderen blijven kinderen.
Zo'n 2 weken per jaar worden sommigen dan "uitgescholden" voor zwarte piet... wat je maar onder uitschelden verstaat.

Heb te doen met de kinderen die jarenlang gediscrimineerd worden door bijvoorbeeld niet uitgekozen te worden tijdens gymles als er partijen gevormd worden, omdat ze bijvoorbeeld te dik zijn, of te mager, een bril dragen, rood haar hebben, of veel sproeten, haarmodel, en ik kan nog wel even doorgaan. En die kinderen worden elke dag buiten gesloten door de andere kindertjes op school.

Daarnaast, mensen die met argumenten komen dat Sinterklaas een totaalfeest moet zijn, (ik heb het even niet over jou nu, maar voor degenen die dit argument naar voren brengen) en dat zwarte kindertjes niet uitgesloten moeten worden... één groot kul argument naar mijn mening.

Die kindertjes worden helemaal niet gediscrimineerd door sinterklaas of welke zwarte piet dan ook. Ook zei krijgen gewoon een handje snoepgoed aangereikt als ze langs de optocht gaan staan.
Deze kindertjes vinden zwart geschminkte mensen ook totaal geen probleem.

Als zwarte kindertjes worden uitgesloten van het sinterklaasfeest is dit geheel te wijten aan hun ouders, ook als deze kindertjes erin gestampt krijgen dat het een racistisch feest zou zijn.

2
220 Congo

@117 "ik vind hun site wel humor.

stop blackface"

Lol.... inderdaad. Houd die bussen tegen! Stop Blackface!!!.......

Maar goed, wat moeten zee nu in Dokkum... toch maar de boel onnodig provoceren? Uitlokken van geweld?
Nergens goed voor.....

3
221 Congo

Gewoon de demonstratie toestaan op een vooraf bepaalde plek, met hekken afgebakend.

En als die plek bekend is, als organisatie in alle geheim de intocht verplaatsen en dat pas 1 dag vooraf bekend maken. question question

1
222 Weet geen naam

@221
puur drammen omdat ze er vorig jaar niet konden komen.

is ook voor een normaal denkend mens , nergens goed voor, maar zij denken anders, onbegrijpelijk in mijn ogen.

2
223 120db

Het blijkt dat deze groep, gewoon een stel relschoppers zijn... Gaan demonstreren in Dokkum, omdat het vorig jaar niet kon en mogelijk dat ze gelijk krijgen van de rechter ook....Er moeten dus eerst ongelukken gebeuren, want nagenoeg alle Nederlanders willen Zwarte piet houden en dit soort acties maakt alleen agressie los..... Hebben zij hun zin weer en dan kunnen zeggen zie je wel... we worden gediscrimineerd, maar ze veroorzaken het zelf...Oppakken net als voetbalsupporters die zich misdragen en huisarrest van half november tot de 7e december..of nog beter pak hun Nederlandse nationaliteit af, of verblijfsvergunning.....wegens opruiing en diskrediet brengen van de culturele normen en waarden. Tuig is het!!!!

1
224 starboy2500

Relschoppers, haatzaaiers een verpesters van een kinderfeest, blijkbaar hebben ze niets beters te doen met- en in hun leven. Laat ze zich maar druk maken over de wérkelijke slavernij, die massaal plaatsvindt in o.a vele Afrikaanse landen, waar kinderen als sex-en werkslaaf worden verhandeld, nee, lekker gaan lopen zeiken over Zwarte Piet.

1
225 Sneeuwbal

waar halen ze het geld vandaan, weet iemand dat?

1
226 120db

** gebruiker verwijderd **

@226 Geld waarvoor?

227 verwijderd23941

@227
wat denk ja dat die ongein kost, bussen bv.

1
228 120db

@228 Eerst nog maar eens zien idd hoeveel ervan terecht komt

2
229 GOTCHA666

@229
ik hoop niks.

2
230 120db

** gebruiker verwijderd **

@228 Ze zullen wel een inkomen hebben, net als iedereen? Of misschien een inzamelingsactie, net als voor de blokkeerfriezen?

231 verwijderd23941

@231 Een inkomen idd oftewel in de steun hangen
Of crimineel inkomen natuurlijk

3
232 GOTCHA666

** gebruiker verwijderd **

@214 Ben ik, na Smiling en Mo, weer bij je aan de beurt? Flush....

Daar noem je dr 2, inderdaad daar kun je ook geen gesprek mee hebben als je niet meegaat in hun denkwijze. En dan noemen ze zich andersdenkenden, tja ze zijn allergisch tegen andersdenkenden bedoelen ze hahaha. Daarom kun jij ook zo goed met ze overweg,als je denkt de wijsheid in pacht te hebben(dus altijd gelijk) hoef je ook niet verder na te denken!

233 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@233 Hahaha, hoor wie het zegt!!

234 verwijderd23941

@228 Die bus uit het jaar nul zal niet veel gekost hebben hoor en als ze dat splitten met 50 of 100 man gaat het helemaal om bescheiden bedragen.

2
235 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

@234 Ja ik,,, question

236 verwijderd110

Wedden dat ze in minstens van de helft van de gevallen te laat komen...

1
237 vomit comet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Dat zou kabouter obesitas wel willen, maar niemand wil gelukkig met deze kabouter om tafel....

5 minuten geleden geplaatst door Biscanna

duurendaal
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@74 wildersfanBinnen links zijn 'wokes' de jongste vermomming van de totalitaristen. De lui die iedereen willen opsluiten in 'strijdende col...

6 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Hendrianus
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@28 Ja, ik vond de opmerking van @22 'Dat komt natuurlijk van links.", net als u, best storend Dus ik dacht, ik haak even in met een andere in...

10 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Strongoli
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Snap niet dat zo'n oplichter nog een podium krijgt. En dan nog wel bij de publieke omroepen....

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

maarten1234
Weduwe doet aangifte tegen Russen om dood Nederlandse cameraman Stan Storimans

risico van het vak... gaan we NLse resources aanwenden om een geval in Georgie.. ga dan naar Georgie...

14 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Hendrianus
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

Blijf de terminologie over economische schade door klimaatverandering wat merkwaardig vinden. Klimaatverandering is al miljoenen jaren een feit....

16 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

maarten1234
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@25 nog meer speculatie op deze manier... goed voor de polarisatie ;)...

17 minuten geleden geplaatst door maarten1234

soapbox
Fleur Agema (PVV): ‘Hugo de Jonge was de beste zorgminister die ik in 17 jaar heb gehad’

Wat een humor deze ochtend....

18 minuten geleden geplaatst door soapbox

maarten1234
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@23 in 2023 wellicht, het is een redelijk actueel onderwerp:https://www.nporadio1.nl/nieuws/binnenland/f92cada3-2228-4d73-9955-8a745fc2d942/...

19 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Graaier1000
Fleur Agema (PVV): ‘Hugo de Jonge was de beste zorgminister die ik in 17 jaar heb gehad’

"Hugo de Jonge was tot aan de Coronacrisis de beste zorgminister die ik ooit heb gehad maar daarna is hij finaal uit de bocht gevlogen en dat is...

20 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Dancing Bears PornJewels OnlyfansñornoPorn On RomuBed Sex ComNaked Asian GuysIndian Husband Wife PornCouples Nude On The BeachXxx Videos XxnxBbw Sex XnxxMilah MichaelMercedes Carrera PornSunny Leone X * * Video Sunny LeoneLex Steele AnalSex JapanesKidnapped And FuckedCumshot In Mouth CompilationNude AerobicsJapan Groping In TrainAmature Mom PornBoobsandassCuckquenWww Porn ComPornogratuiDiscord HentaiDominican PornDeshi XxxxIndanxxxBazeers HdMarietemara Onlyfans LeakChanel Preston MomForced Wives PornHomemade Wife Sharing PornSoft.pornoGay Drunken PornRayan CornorXvideosonly FansMini Stallion PornMalik DelfatyKinemaster PornMegan Thee Stallion SextaoeBarravipAmanda Cerny PornographyDesisexyvideosMuscle Nude ManBruce Beckham Joey MillsMadhuri Dixit XxxxXxxmuvisMilf On MilfHindi NudeDesi Family XxxHot Tiktok PornPornxxvideoTeens PmvNudographyNhentai . NetReallifecams.topKharismatic PornSexy Women XxxMalayalam NudeIndian Porn RomanceGya XxxGirls Do Porn AsianHentai ZoneHigh Schooler TitsMary Steenburgen HotNaughty AmericavrXxx En 3dBeefarmr Onlyfans LeakedWww XvideoBonnie Rotten OnlyfansXvideoauntyWbery LeaksLicking PussingBigcock WifeNatalie Portman AssPorn Stella CoxXxxii TamilNude YogqKathiyawadi Sex VideoCunnilgus VideosStep Daughter Porn VideosPornogratis CaseroMoraziaHd Sexey VideoAnalpirnKelly Manaco PlayboyPaige A JenningsEmma Rose BbcIndian Lesbian Sex VideosIndian Force XxxSwathi Naidu Real SexVery Hot Group SexPorn GethoPornhub PicXhemasterVideos Pornos LesbianosNipplestitsKateskurvesLezdompornBig Boobs DildoingCelbrity Nude ScenesCreampie Cuckold EatIndiansexvidioAll Heroin Sex VideoSuck Boob'sSakura SenaMonster Animeporn뉴 토끼Sock JoiTorture PornosSonika SinghPorn Dop ComNew Hindi Bf VideoFree Bkack Lesbian PornPorn Naked In PublicMature PornbtubeGushing PussyAmateur Gone WildFamily Nudists RussiaItalian Pornstars MoviesLocal EsscortsSophia Locke PornIkadaki SeiekiDanihottgirlKeira BlueTeenpussy.pinkOrgasmic TitsGrinding On PillowQuadrinhos ErotivosAkt Yazılı PornDesi Porn TelegramJaoanese Massage Porn絵ろ動画Ver Filmes PornPornor GratuitoSexos Com MulatasBnha PornTeenage Petite PornWww X Video Com IndianPorn BaeAsap Rocky Sex TapeChinese MasturbatorPornstarassFortnite PormTwo Man Sex VideoNumi_r NudeSex Video TrishaDouble Penetration BrazzersLesbian Hump Porn