@2340 FrisseBriesMaar hoe kan ik in vredesnaam reageren op wat jij schrijft? Wat kan ik zeggen?Wat je zegt zijn suggesties en verwijten. ...
@4Nee hoor, dat "afvoeren" zal hypocriete Halsema nooit toestaan. Dat heeft ze al meerdere keren niet gedaan, dus waarom zou ze het nu wèl ve...
Gevaarlijk, om zonder gedegen feiten, nu al conclusies te trekken.Escalatie zit in een klein hoekje....
Paniek voor het MOB van Vollenbroek? ...
@1Ja het gaat daar soms wèl erg ver in de media en behoorlijk gevaarlijk ook, in een land waar wapens een groot goed is....
Ze kunnen beter afwachten met oproepen totdat duidelijk is wat er precies is gebeurd.Uit het live log:“ ijdag 19 april om 09:18Een Iraan...
@2Dus je heb totaal geen medische kennis....
@2Jij weet helemaal niks maar toch trek je constant je muil open over dingen waar je niks van weet Je bent geen expert en bent te dom om üb...
@8 nee velen zitten vast in hun sociale structuur: afwijkenden worden verketterd door de gemeenschap....
Ach jee nu zijn de juryleden die verplicht moeten meedoen aan dit proces aan de beurt bij de bloeddorstige pro Trump media Ze worden met naam ...
Waarschijnlijk wou de vrouw haggis maken. De deur open zetten tijdens de bereiding ? Nou, kunnen de buren nog meer over hun nek gaan.
zo kook ik soms pens
Van je buren moet je het maar hebben. Blij dat ik daar niet woon.
Getverderrie.
ach, kan zijn dat de smaak en de reuk anders is na bereiding van het gerecht.
wil het wel proeven, maar niet daarvoor ruiken dan.
vind een kippenmaagje al niet te eten. eigenlijk belangstellend hoe dat is bij schaap.
@2 broodje pens, met zuurkool dacht ik, heel normaal in Antwerpen.
nooit gegeten.
mijn hond at wel pens en dan rauw.
Febo is ook eens gepakt omdat ze pens verwerkten in hun kroketten. Amsterdam toen.
ook gemist, hou niet van die vette happen van Febo.
geen idee eigenlijk hoe schoongemaakte pens smaakt. nooit geprobeerd. eigenlijk wel raar. als de Belgen het eten dan kan er niet veel mis mee zijn.
die hebben smaak en kennis wat voedsel betreft.
@3
ben ook blij dat U hier niet woont
@6
als Surinaams eten noemt men 't fladder, vind 't zelf niet lekker...geeft een raar mondgevoel
@6
[als de Belgen het eten dan kan er niet veel mis mee zijn.]
Die wonen gewoon te dicht bij de Fransen.
Haggis is een normaal Schots recept. Ik denk dat het enorm stinkt als je het kookt maar het moet erg lekker zijn.
Orgaanvlees is trouwens erg lekker maar tegenwoordig is het moeilijk te krijgen. Alleen leverworst van lever nog wel. En verse worst van darmen gevuld met vlees.
Vroeger aten we heerlijke kippensoep met jawel heerlijke kippenharten en maagjes. Soms ook een varkenshiel er door en mergpijpjes. Dat mis ik nog steeds sinds mijn jeugd al koop ik wel eens varkenshiel om te koken en kippenhartjes als ik ze tegen kom. Lever voor op de boterham is ook lekker.
@10 Heerlijk is het de lucht is minder
@8 bedankt voor uw beschrijving. laat maar dan.
@7 lol
hmm nog veel dat ik niet gegeten heb. bij de slager liggen de geslachtsdelen van stieren .
eens bekeken op internet hoe die te bereiden. schijnt een heel werk te zijn en een delicatesse. toch trekt het mij niet.
net als geitenoog wordt ook gegeten in sommige landen, nee niet verplicht alles te eten. hond wil ik ook niet eten. hoewel men als toerist dat meermalen genuttigd heeft als sate. alleen stond er niet bij dat het hond was dat ze aten.
mens ook niet
hoewel er mensen een vliegramp in de vrieskou overleeft hebben, maandenlang, door hun vrienden en geliefden op te eten.
eigenlijk niet zeker wat men wel of niet wil eten.
kippenhartjes en kippennekjes gaf mijn man vroeger aan de neuwberen.
in Istanbul zit bij de kippenlever ook de hartjes, nix mis mee.
die maagjes vind ik een taaie hap. maar misschien moeten die uren gekookt worden, geen idee.
orgaan vlees in Nederland is meen ik verboden.
in Istanbul eet men laat in de nacht soep, knoflook, knoflook en nog eens knoflook en orgaan vlees.
dan staat men in de ochtend gezond weer op.
@6 in België eten ze ook waterkonijn oftewel beverrat of muskusrat
@14 eh ja, trekt mij ook niet. hoewel de naam leuk gevonden is.
bah bah met staart op mijn bord.
@14 Heel veel saus aub.
@10 Kippenhartjes liggen bij het kattevoer. Ik heb het vaak gekocht voor mijn huisdiertjes. Verder kun je vers kippehart gewoon bij de poelier kopen, soms wel voorbestellen.
@15 toevoeging
ze worden ook zonder staart geserveerd zie ik. wel een leuk kopje,
nee, bedankt.
https://www.google.com/search?q=waterkonijn&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjAjcaNpbveAhXJLsAKHYaiAfIQ_AUIDigB&biw=1093&bih=480#imgrc=iL62YtMCWTG17M:
CDA denkt er anders over. weet niet van wanneer dit bericht is.
https://www.google.com/search?q=waterkonijn&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjAjcaNpbveAhXJLsAKHYaiAfIQ_AUIDigB&biw=1093&bih=480#imgrc=DI6EyrurPeIPDM:
smakelijk
dinner
cu
En de rest gaat door het toilet
hmmm niet gelukt, nu wel, en anders pecht gehad.
https://www.google.com/search?q=waterkonijn&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjAjcaNpbveAhXJLsAKHYaiAfIQ_AUIDigB&biw=1093&bih=480#imgrc=DI6EyrurPeIPDM:
cu
@10
weet niet waar U woont, maar orgaanvlees is in de Randstad ruim voorradig
@22 In de polder niet in de Randstad In Goes als u dat weet te liggen
@21
heb nog een kalfstong in de vriezer...heerlijk!
@23
tuurlijk!
ergens in de buurt van de waddeneilanden toch?
(www.nieuwskoerier.nl/news/371478-nederlanders-worden-steeds-dommer)
als ik iets moet eten dat naar een lijk ruikt dan sla ik toch even over.
@25 L O L
@27
lever/maagjes sambal vindt U vast lekker, niet taai, wel knap scherp
https://www.smulweb.nl/recepten/763604/Surinaamse-sambal-van-kippelever-of-hartjes
@25 Nederland word steeds dommer inderdaad. Goes is het centrum van Zeeland
@29
wist ik wel, @29 was nou een grapje
@29
pfff... @28 was een grapje
@31 oke dan voor deze keer hihi
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.