Authentiek schransgevoel bij de vega-snackbar
over de tongEen hotdog, met in plaats van vlees een wortel. En heus: deze variant van Wally Groente Pop-Up in Nijmegen is net zo bevredigend als een ‘vleselijk’ broodje worst.
De maaltijd past precies bij het gevoel van de dag. Ik ben ‘s ochtends om negen uur in een Berlijnse metro gestapt en na een dag openbaar vervoer thuis aangekomen.
Klef broodje jam, een appel en een slechte koffie was de lunch, dus nu lust ik wel een vette hap. Benieuwd of dat te eten is bij de vegetarische pop-up junkfoodzaak.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Flatbread met opgeklopte feta en crunchy cannellinibonen
-
PREMIUM2
Lieve Debby: ‘Ik wil geen seksloos leven, ik ben bang dat ik het ergens anders moet zoeken’
Debby Gerritsen weet raad als het gaat over de liefde, lust en relaties. Deze week wederom een seksuele kwestie: de man van Marlene wil geen seks meer en wil er ook niet over praten. Ze wil niet bij hem weg, maar wel graag weer een seksleven. -
Wat Eten We Vandaag: Pappardelle in limoncello roomsaus met krokante pancetta
Er gaat niets boven verse pasta. In dit recept gebruiken we verse pappardelle, heerlijk brede pastalinten. De combinatie van het zoete, frisse van limoncello en het knapperige zoute van de pancetta maken dit gerecht een traktatie voor je smaakpapillen. -
Wat Eten We Vandaag: Cannelloni met zalm en ricotta
Pasta is er in allerlei vormen en maten. Cannelloni is daar één van. Het lijkt op lasagne, maar het zijn grote buisjes die je naar eigen wens en smaak kunt vullen. In dit recept vullen we de cannelloni met zalm en ricotta. Een verrukkelijke combinatie, als je het ons vraagt. -
Wat Eten We Vandaag: Pasta kip met rode pesto en ricotta
Pasta pesto doet het altijd goed. Maar gebruik jij ook wel eens rode pesto in plaats van de groene klassieker? Deze variant van zongedroogde tomaat smaakt heerlijk in combinatie met ricotta, Parmazaanse kaas, gerookte kip en fusilli pasta.
-
Wat Eten We Vandaag: Vlaflip
-
-
-
eigen tuin eerst
Met deze vergeten planten kun je ook zonder tuin tuinieren
Niet iedereen beschikt over een grote tuin. Wil je toch met je groene vingers aan de slag, denk dan eens aan deze vergeten plant die ooit zo populair was en veel geschilderd werd in de 17de eeuw. -
Wat Eten We Vandaag: Bladerdeegnestjes met Nutella
Een heerlijke zoete lekkernij voor Pasen. Deze bladerdeegnestjes met Nutella en gekleurde paaseitjes zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook mega lekker van smaak. Duik met de kids de keuken in en ga samen gezellig bakken.
-
Wat Eten We Vandaag: Geroosterde knolselderij met Hollandse garnalen
-
PREMIUMmet video3
Eva en Betsie gunnen alles een tweede leven: ‘Zelfs onze hond was een wegwerpartikel’
Griet verwelkomt me. Ze is een voormalige Spaanse jachthond, die omdat ze waarschijnlijk net niet snel genoeg was voor de jacht, is afgedankt. Ze woont nu bij het Arnhemse stel Eva de Winkel en Betsie van Brummelen en ligt op werkdagen lekker op haar mat in de open keuken in hartje Klarendal. Hier worden wegwerpgroenten omgetoverd tot heerlijke sausjes, chutneys en drankjes. ,,Griet past bij ons. Ze is ook een wegwerpartikel maar krijgt bij ons een tweede leven”, vertelt Van Brummelen.Arnhem -
-
Wat Eten We Vandaag: Gevulde eieren met groene asperge