U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Cultuur
  • 5
Enkele militieleden van de sjiitische paramilitaire Al Quds Brigades, het moordeskader van de "palestijnse" Islamitische Jihad (PIJ), die nà Hamas de belangrijkste en meest actieve terreurgroep is in de Gazastrook èn in Judea & Samaria, staan op het punt enkele raketten af te vuren n ...

5 maanden geleden door Dries van Agt

REAGEER MET EEN EMOJI
5
13

Ga gewoon eens werken neem je verantwoording en wordt volwassen met je jihad gezeik.

1 Eastwood    
5 maanden geleden door Eastwood
3
Meld

@1 Inderdaad. Het "wil" onze steeds na een ban terugkomende Heintje Davids maar niet gelukken... Ondanks meermaals "assistentie achteraf" door de redactie door topictitels en omschrijvingen van TS te corrigeren blijft het TS (thans valselijk zich verschuilend en opererend onder de schuilnaam Dries van Agt) maar niet "lukken" om zich op correcte wijze te verwoorden. De woordjes Palestina, Palestijnen en Palestijns behoren blijkbaar nog steeds niet tot zijn woordenschat.

Tevens vreemd dat dit artikel is geplaatst onder de rubriek Cultuur.
@ TS: Waarom doe je dat?

2 Barbapapa-7,5    
5 maanden geleden door Barbapapa-7,5
38
Meld

@2
"Tevens vreemd dat dit artikel is geplaatst onder de rubriek Cultuur.
@ TS: Waarom doe je dat?"

Dat is gedaan omdat het kan.

You can take it or leave it.

But you'd better believe it. question

3 rebo    
5 maanden geleden door rebo
7
Meld

@2 Topictitel klopt. Omschrijving klopt. Allemaal letterlijk overgenomen van het artikel. Alleen met de tags en de rubriek kun je het niet eens zijn maar dat is nog altijd aan TS. Ik zie er niets schokkends in, in tegenstelling tot de “pijpenkrullen en bloeddiamantjes”-titels en de aan Joodse reageerders toegewenste “douches” van reageerder Kim J. Oen.

Zullen we nu weer OT reageren en het over het door Daoud Shibab verkondigde bloedsprookje hebben? Wat vind je daar eigenlijk van?

4 Mrs. K    
5 maanden geleden door Mrs. K
6
Meld

@4 De Omschrijving door dit steeds terugkerende account na een ban klopt niet. Vergelijk nog maar en keer. Tip: let ook op hoofdletter- en apostroffengebruik. Alvast dank voor jouw terugkoppeling.

5 Barbapapa-7,5    
5 maanden geleden door Barbapapa-7,5
30
Meld

@5 TS heeft gewoon, zoals de meeste TS’s, de eerste tekst na de kop geplaatst. Ik zie verder alleen quotes waar ze niet in de originele tekst horen. Was wat mij betreft niet nodig geweest maar ik denk nu ook weer niet dat door het gebruik van een paar quotes meningen veranderen.

6 Mrs. K    
5 maanden geleden door Mrs. K
6
Meld

@6 Niet "gewoon", maar gewijzigd. Als later op de dag je ogen goed ver open zijn, dan valt het je waarschijnlijk ook wel op.

7 Barbapapa-7,5    
5 maanden geleden door Barbapapa-7,5
31
Meld

Israël verzwaart straffen. Ongehoord dat Israël vrijheidsstrijders extra straft terwijl het zelf reeds vijftig jaar volkomen illegaal bezet gebied koloniseert. Dat is volgens de vierde conventie van Geneve een oorlogsmisdaad. Ach, gerechtigheid. Het is maar net wie wie de wet voorschrijft en wie wel of niet daadwerkelijk aangeklaagd wordt. Dan zit je als Palestijn in Israël al snel in de verdomhoek.

Israël daarentegen wordt geen strobreed in de weg gelegd bij de transfer van eigen bevolking naar bezet gebied. Zelfs wanneer er een eenvoudige resolutie van de VN Veiligheidsraad komt, no.2334, om te stoppen met bouwen in bezet gebied is Israël weer boos en is zelfs zo brutaal om de VN te beschuldigen van overdreven aandacht voor Israël. Er aan voldoen, ho maar. De wereld is knotsgek om dit nog langer te accepteren.

8 Hendrianus    
5 maanden geleden door Hendrianus
29
Meld

Je bent een midden- oostenland of je bent het niet.hus
Israel raakt steeds verder van Europa verwijderd.
Terwijl er meer landen komen en ook staten in de USA die de doodstraf afschaffen .

9 No newstoday    
5 maanden geleden door No newstoday
24
Meld

Israël probeert zich te verdedigen tegen de palestijnse terroristen. Zelfs hier in Nederland blijven de moslims over alles doordrammen omdat ze denken dat ze op die manier hun zin krijgen. Gaat niet lukken. Israël blijft.

11 Ceesje    
5 maanden geleden door Ceesje
3
Meld

Die terroristen gewoon een enkeltje naar hun 70 maagden geven, iedereen blij en de wereld een beter oord.

Win-win situatie.

12 HaTishbi    
5 maanden geleden door HaTishbi
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

13 Pxf7+    
5 maanden geleden door Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

14 Hendrianus    
5 maanden geleden door Hendrianus

@14 Hij heeft wel gewoon gelijk natuurlijk.

15 HaTishbi    
5 maanden geleden door HaTishbi
5
Meld

@15 Pxf7+ heeft gelijk maar jij bent nou niet echt een wandelend reclamebord voor Israël.

16 Hans Brinker    
5 maanden geleden door Hans Brinker
6
Meld

Misschien kan dit als model dienen voor t is gespuis in Turkije

17 maarten1234    
5 maanden geleden door maarten1234
0
Meld

@16 Dat is ook niet mijn bedoeling.

18 HaTishbi    
5 maanden geleden door HaTishbi
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

19 Barbapapa-7,5    
5 maanden geleden door Barbapapa-7,5

Jammer om weer te zien dat de anti-Israëlbrigade vanaf reactie @2 geheel OFF-topic weer losgaat op een poster en op Israël... Ze doen er alles aan om de door hen zo geliefde "vrijheidsstrijders" van in dit geval de extreme Islamitische Jihad uit de wind te houden, terwijl hun moordend extremisme en hun jodenhaat nou net het onderwerp waren..!
Laten we met z'n allen afspreken dat we de teksten van deze anti-Israëlische posters goed lezen en in de gaten houden, en ze meteen aanspreken op hun (wan)gedrag door, zoals @2 vaak flikt, de TS aan te vallen en daarmee off-topic gaat, en of er niet weer zeeën van "persoonlijke boodschappen" komen, wat óók niet de bedoeling is. Ik spreek ze er al vaak op aan, ik roep iedereen op om hetzelfde te doen. Zij maken er graag een persoonlijke vete, een loopgravenoorlog van, helemaal in de gedachte van Hamas, Hezbollah en de Isl. Jihad. En NEE, dat zijn geen 'vrijheidsstrijders', dat zijn gewoon moslimterroristen. De islam kent namelijk helemaal geen vrijheid maar slechts een alles doordrenkend geloof. Wie niet volgt, is een afvallige en mag vermoord worden...

Het topic: Als deze terreurgroep denkt een statement te maken door raketten op burgers van de buren proberen te vermoorden met hun raketten, krijgen ze hetzelfde terug, maar dan tien keer harder. Maar ik verwacht niet teveel denkwerk van dat helletuig want ze zijn hun hele miserabele leven al gehersenspoeld met haat, woede en geloofsfanatisme.
We wachten het maar af!

20 weerman    
5 maanden geleden door weerman
2
Meld

@20

Waarom ontwijk je @13 ? Me dunkt, een scheld partij van de bovenste plank, bepaalt niet de eerste keer, maar jij neemt het reageerders kwalijk die daar afkeurend op reageren. Zit Pxf7+ soms in je vaarwater en maait hij het gras voor je voeten weg?

21 Hendrianus    
5 maanden geleden door Hendrianus
19
Meld

@18 Nah, missie geslaagd dan.

22 Hans Brinker    
5 maanden geleden door Hans Brinker
0
Meld

@21
@13 heeft gewoon gelijk en moest dat even kwijt. Vervelend dat jij steeds zo negatief ter sprake komt.
Had je nog iets ON-topic of ga je weer verder met klagen over posters, je grote hobby, hier?

23 weerman    
5 maanden geleden door weerman
2
Meld

@23 Je bedoelt die lichtgrijze tekst in @13 ,.?
Nu maar weer ON TOPIC i.p.v. "op de man"?

24 Barbapapa-7,5    
5 maanden geleden door Barbapapa-7,5
21
Meld

@19 Jij mag hier blijkbaar zonder enige consequentie jouw Jodenhaat propageren. Zeg niet dat je niet aan Jodenhaat doet want het is wel zo. Jij verklaart "palestina" (ja, kleine letter en "", dat is mijn mening want naar mijn mening bestaat dat landje niet officieel) als gastland voor Israël. Je bedoelt dus gewoon keihard dat het territorium van de staat Israël aan jouw "palestijnen" (zelfde reden) toebehoort.

Daarmee geef je dus een overduidelijk signaal af dat je de staat Israël wilt zien verdwijnen en de enige manier waarop dat mogelijk is is door middel van extreem geweld en volkerenmoord door alweer jouw "palestijnen" (en alweer dezelfde reden) eventueel met hulp van Iran.

Verder mag jij hier ook zonder enige consequentie de oorlogsmisdaden van de islamitisch terroristische Hamas en meer van dat terreur tuig goed praten. Ik vind dat ronduit schofterig. Jouw account zou op grond van pure Jodenhaat verwijderd moeten worden.

25 Pxf7+    
4 maanden geleden door Pxf7+
1
Meld

@25 Blijf je ondanks terecht ingrijpen door de Redactie gewoon onverstoorbaar doorgaan met jouw waanideeën en jouw valse gedemoniseer en blijf je doorgaan met ontkennen van het bestaan van de staat Palestina?

Kijk naar de genoemde uitzending van ZEMBLA en herken je zelf erin.
Stop toch asjeblieft met jouw geflame.
Ik besteed echter geen aandacht meer aan jouw accounts.

26 Barbapapa-7,5    
4 maanden geleden door Barbapapa-7,5
21
Meld

@26 Waarom volg je me dan? Accounts? Zit er een steekje bij je los (ja)?
Stop met janken als iemand "palestina" of "palestijnen" schrijft terwijl je zelf wel "leger" schrijft als je over het leger van Israël hebt.
Stop met het verdedigen van Hamas en andere fascistoïde islamitische terreurorganisaties.
Stop met het - als is het zeer omfloerst - te verkondigen dat Israël van de wereldkaart moet verdwijnen, een directe uiting van Jodenhaat en het goedpraten van genocide door de eerder genoemde fascistoïde islamitische terreurorganisaties en Iran mochten zij een poging doen om Israël te vernietigen.

Ga gewoon lekker naar Gaza, help Hamas door te protesteren aan de grens en met stenen te gaan gooien. Ik hoop ...

27 Pxf7+    
4 maanden geleden door Pxf7+
1
Meld

@25 de Britten hebben Israël gesticht in Palestina ... maar ach detail toch?

28 Jewkakka    
4 maanden geleden door Jewkakka
10
Meld

* Verwijderd door de redactie *

29 Pxf7+    
4 maanden geleden door Pxf7+

Hoe ze ook allemaal heten.................. Bij het hek houdt het op.

30 Uitede aka Espede    
4 maanden geleden door Uitede aka Espede
1
Meld

@28 Palkakka, weer fout palestina bestond niet, bestaat niet en zal nooit bestaan., alleen als protectoraat (moeilijk woord) voor een stuk woestijn.

31 Uitede aka Espede    
4 maanden geleden door Uitede aka Espede
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

32 Jewkakka    
4 maanden geleden door Jewkakka

@31 vertel het de Britten

33 Jewkakka    
4 maanden geleden door Jewkakka
8
Meld

* Verwijderd door de redactie *

34 Pxf7+    
4 maanden geleden door Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
‘Fascistische en gevaarlijke’ spe...
De overwinningsspeech die FvD-leider Thierry...

22 uur geleden door Shit...Fan...WhatAMess

Forum alsnog nog groter geworden dan VVD ( 13...
Een hele goede morgen? Terwijl u een uiltje l...

1 dag geleden door Moskowfiets

FvD-voorman Baudet ageert in speech tegen &ls...
De grote winnaar van de provinciale verkiezin...

1 dag geleden door Aardbezie

Geen zetels voor Denk
In de voorlopige uitslag behaalt DENK geen en...

1 dag geleden door Cody

Universitair docent suggereert dat Thierry Ba...
Althans, daar lijkt het met zijn reactie op h...

24 uur geleden door retecool


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Harry Kroepoek
Trump tekent executive order om vrijheid van ...
Dus ze moeten verplicht haatpredikers, antise...

1 minuut geleden door Harry Kroepoek

Smiling
Thierry Baudet noemt de westerse beschaving d...
@82 Nee, dat zei Baudet, ergens tussen die aa...

1 minuut geleden door Smiling

psje
Britse regering wil volgende week weer stemme...
@2 mooi dus geen brexit dan aangezien de meer...

1 minuut geleden door psje

Myth63
De miljoenen die topoliebedrijven lobbyen om ...
Gebeurt er bij de alternatieve energieopwekki...

1 minuut geleden door Myth63

solidsteel
Forum rukt op met leger onbekenden...
@98 Liever ideeën en nog geen concreet plan ...

1 minuut geleden door solidsteel

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig