door website002internet in Cultuur  ·  27 Reacties

  • 5
  • 474x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik had niets anders verwacht. En is het niet IS dan zijn het wel andere moslim mannetjes en vrouwtjes die het moorden overnemen.

0
1 Honda RA302

Europa kan ook weer een paar aanslagen verwachten. IS heeft weer gebieden heroverd en heeft controle over een olieveld=dollahs. Lafaards

0
2 Kameelus2.0

Sub 2% dat is het doel

0
3 chouffleur

*Steekt bord op met : Islam Lives Matter*

9
4 DikkeTor

Ik heb door mijn werk veel met Egyptenaren te maken. Kopten in dit geval en de meeste daarvan hebben aan de islam nog meer de pleuris dan dat de gemiddelde Nederlander dat al heeft.

0
5 rebo

De kopten moeten we binnen 10 jaar maar opgeven. Er vinden al jaren vreselijke slachtingen plaats en de situatie is volledig onhoudbaar.

1
6 delarosa@europe.com

@6 We gaan het extra moeilijk maken voor de Kopten om te emigreren question Het behoort tot een geloof dat vol witte racisme staat.

7
7 DikkeTor

@3 U hebt het over christenen in Egypte of moslims in Nederland ?

5
8 21st Century Guy

@8 Beiden

1
9 chouffleur

@5 Het zijn toch gewoon christenen door zo'n term te gebruiken zou je bijna denken dat ze van een andere religie zijn.

6
10 21st Century Guy

@5 als u het NK publiek verstaat onder de gemiddelde Nederlander dan ben ik niet onder de indruk .

11
11 info

ben er een beetje uit. wat is Islamitische Staat.
IS heeft de voorkeur om moslims te doden.

10
12 info

Smerige doodscultus!

2
13 Jan met de korte achterlul

@13 Slap aftrekseltje dan begrijp me goed het moet een nog slapper aftreksel worden.

3
14 21st Century Guy

@11
Ja info maar zeg eens eerlijk, die Kopten hebben er dan toch wel alle reden toe om de islam met argusogen te bekijken. Als je dan kijkt hoeveel er al zijn vermoord en hoeveel van hun kerken er inmiddels al zijn afgebrand. En zoals ook die 21 Kopten die werden onthoofd in Libië door IS.

0
15 rebo

@15 ach rebo
ga niet meedoen met uw opsomming.
maar wereld wijd zijn er meer moslim slachtoffers gevallen dan christenen.

alleen krijgen de eersten weinig aandacht.

ben weg, uhm heb geen vriendien die kopten of wie dan ook willen killen.
ken alleen mensen die willen wonen, eten en drinken, werk, scholing voor hun kinderen en een beetje geluk.

ken ook een paar stinkend rijken en die maakt het verder geen moer uit hoe een ander leeft.

cu
dinner

13
16 info

@16
Ja Info maar dat zal ik dan ook zeker niet ontkennen dat de moslims er onderling nog veel meer last van hebben dan dat wij hier in het Westen ervan hebben. Als ik dan kijk naar al die aanslagen in die Midden-Oosterse landen zelf onder hun eigen bevolking nota bene. Ik denk toch dat er daar dan iets zal moeten veranderen.

0
17 rebo

vertaling´

MINYA, Egypte - Islamitische militanten hebben vrijdag een hinderlaag gelegd voor drie bussen met christelijke pelgrims op weg naar een afgelegen woestijnklooster ten zuiden van de Egyptische hoofdstad Cairo, waarbij zeven mensen werden gedood en 19 gewond, volgens de Koptisch-orthodoxe kerk en het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Op één na waren alle leden van dezelfde familie, volgens een lijst met de namen van de slachtoffers die door de kerk waren vrijgelaten, die zeiden dat tussen de doden een jongen en een meisje waren, respectievelijk 15 en 12 jaar oud.

De lokale Islamitische Staat die de speerpunt was van militanten die de veiligheidstroepen op het Sinaï-schiereiland speerden, beweerde de verantwoordelijkheid voor de aanval in een verklaring, volgens SITE, een in de VS gevestigde groep die de verklaringen van militanten bewaakt en vertaalt. Het zei dat de aanval wraak was vanwege de opsluiting door de Egyptische autoriteiten van "onze kuise zusters." Het heeft niet uitgewerkt.

Er staat dat de aanval 13 christenen heeft gedood en nog eens 18 gewonden, maar het was niet meteen mogelijk om de claim onafhankelijk te verifiëren of de discrepantie in het aantal doden en gewonden van de groep en de kerk te verzoenen.

De Islamitische Staat heeft herhaaldelijk gezworen de Egyptenaren te volgen als straf voor hun steun aan president Abdel-Fattah el-Sissi. Als minister van Defensie, leidde el-Sissi de 2013 afzetting van het leger van een islamitische president, wiens éénjarige regel verdeeldheid bleek te zijn. Het heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor een reeks dodelijke aanvallen op christenen die dateren van december 2016.

El-Sissi, die de economie en veiligheid zijn topprioriteiten heeft gemaakt sinds zijn aantreden in 2014, schreef op zijn Twitter-account dat de aanval van vrijdag was bedoeld om de "solid state" van de natie te schaden en beloofde door te gaan met het bestrijden van terrorisme. Later betuigde hij zijn condoleances toen hij telefonisch sprak met paus Tawadros II, spiritueel leider van de orthodoxe christenen in Egypte en een hechte el-Sissi bondgenoot.

In een sombere eigen boodschap zei Tawadros in een videoclip vrijgegeven door de kerk dat de laatste aanval de christenen alleen maar sterker zou maken. "We bidden ook voor de aanvallers. Ze worden misleid omdat al het verdriet, de pijn en de frustratie die ze veroorzaken, absoluut niets zullen opleveren. '

De aanval zal waarschijnlijk een donkere schaduw werpen op een van el-Sissi's paradepaardjes - het Wereld Jeugdforum - dat zaterdag in de badplaats Sharm-el-Sheikh op de Rode Zee begint en hoopt duizenden lokale en buitenlandse jongeren te trekken om aanstaande projecten te bespreken. met de 63-jarige leider van Egypte centraal.

"Ze willen el-Sissi voor schut zetten en laten zien dat de staat de Kopten niet kan beschermen," zei Fr. Begemy Naseem Nasr, de priester van de kerk van Santa Maria in Minya. "Egypte is het doelwit en dat weten we allemaal."

De aanval van vrijdag is de tweede om pelgrims naar het St. Samuel de Confessor-klooster te richten in evenveel jaren, wat aangeeft dat veiligheidsmaatregelen die sindsdien van kracht zijn ontoereikend zijn of laks zijn geworden. Bij de vorige aanval in mei 2017 waren bijna 30 mensen overleden. Het is ook het nieuwste door IS om christenen te richten in kerken in Caïro, de mediterrane stad Alexandrië en Tanta in de Nijldelta, ten noorden van de hoofdstad.

Die aanvallen lieten minstens 100 mensen de dood in en leidden tot een betere beveiliging rond christelijke plaatsen van aanbidding en aan de kerk verbonden voorzieningen. Ze hebben ook de kwetsbaarheid van minderheids-christenen onderstreept in een land waar veel moslims sinds de jaren zeventig religieus conservatief zijn geworden.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken, dat toezicht houdt op de politie, zei dat de aanvallers van vrijdag secundaire onverharde wegen gebruikten om de bussen te bereiken die de pelgrims vervoeren, die zich in de buurt van het klooster bevonden ten tijde van de aanslag. Sinds de aanval van vorig jaar zijn alleen pelgrims toegelaten op de hoofdweg naar het klooster.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken hield vol dat slechts één bus werd aangevallen, maar de laatste verklaring van de kerk luidde dat drie bussen het doelwit waren en het dodental op 7 brachten en de gewonden op 19, waaronder twee in kritieke toestand.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken zei dat de politie de aanvallers achtervolgde, die het toneel ontvluchtten.

De christenen in Egypte, die goed zijn voor ongeveer 10 procent van de 100 miljoen inwoners van het land, klagen over discriminatie in het land met de islamitische meerderheid. Christelijke activisten zeggen dat de alliantie van de kerk met el-Sissi de oude gemeenschap een zekere mate van bescherming heeft geboden, maar niet heeft geleid tot het beëindigen van frequente discriminaties die overvloeien in geweld tegen christenen, vooral op het platteland van Egypte.

In Minya, het toneel van de aanval van vrijdag, vormen christenen het hoogste percentage van de bevolking - ongeveer 35 procent - van elke Egyptische provincie. Het is ook in Minya waar de meeste gewelddaden, zoals aanvallen op kerken en christelijke huizen en bedrijven, plaatsvinden.

Christenen beweren vaak dat de lokale politie zacht is over moslims die beschuldigd worden van het aanvallen van christenen en, in hun streven om de vrede tussen de twee gemeenschappen te bewaren, erop staan ​​om verschillen op te lossen door tribale gelijkaardige verzoeningsbijeenkomsten in plaats van de rechtsstaat.

De aanval van vrijdag komt op een moment dat de kerk nog steeds aan het haspelen is vanaf de moord in juli in een ander woestijnklooster van zijn abt. Twee monniken, van wie er één ontmoedigd is, staan ​​terecht voor de moord op de abt, bisschop Epiphanius.

0
18 ongelovenloos

en wederom geen enkel geluid van mensenrechtenorganisaties.

1
19 ongelovenloos

Geen kinderen en vrouwen van IS terughalen naar Nederland of de EU.
De IS monsters zijn nog springlevend.

0
20 Marrie

@19 Die zul je ook niet gaan horen. Ze zijn te druk met het binnenhalen van Nog meer van dat tuig.

0
21 Saviro

@19 Die hebben het er wel over alleen u denkt dat er na elke misstand in de wereld een pers communiqué komt of zo ?
Die zijn in de praktische bezig om wat voor elkaar te krijgen in plaats van alleen maar hun afkeuring uit te spreken.

2
22 21st Century Guy

Hier het bewijs dat Doortje of Meel nooit De Witte leeuwin is geweest.

0
23 briand

@17 geen oorlog tegen de As van het kwaad. Bush Blair en Balkenende en wat minder bemoeienis van Amerika en het Westen in het midden oosten is ook helpend.
olie he, wapens, macht en geld. de mensen verder en de landen zijn van geen enkel belang.

alleen krijg je nu vluchtelingen en daar had men niet op gerekend. ellende hoort thuis te blijven of in de regio.

@18 aardig wat knip en plakwerk hier, lol.

uhm dinner bijn 7 uur.

cu Rebo

4
24 info

@24
Bush Blair en Balkenende zouden eigenlijk ook in Scheveningen vast moeten zitten wat mij betreft. Want dat zijn feitelijk oorlogsmisdadigers en het was natuurlijk een hele foute oorlog waar wij niks te zoeken hadden. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het in bijvoorbeeld Irak voor die tijd al helemaal fout zat en dat diverse groeperingen elkaar daar voor die tijd al naar het leven stonden. Het enige is dat door onze bemoeienissen aldaar en het verdrijven van Saddam andere groeperingen hierdoor de kans kregen om zich nu ook te laten gelden. Tijdens Saddams zijn bewind was daarvan natuurlijk geen enkele sprake want die regeerde met harde hand en met gifgas. Hetzelfde wat in Joegoslavië is gebeurd toen president Tito eenmaal het moede hoofd had neergelegd. Toen brak daar ook de hel wel eens een keertje goed los.

Laters Info ci ao ci ao

0
25 rebo

@24 Hoe zou de wereld er nu uitgezien hebben zonder........
https://nl.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century

En deze adviezen van een voor velen onbekende denktank.
http://www.informationclearinghouse.info/pdf/RebuildingAmericasDefenses.pdf

Daar hebben we de hele shitstorm aan te danken namelijk. Nooit vergeten dat het met deze beleidsvoorstellen begon. Zie onderaan de mensen die eraan gewerkt hebben.

2
26 Drs. Mezun

Ongelooflijk, wat een achterlijk land ! Hoogste tijd om een immigratiestop in te voeren voor moslims.

0
27 B55

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Extreemrechtse Israëlische kolonisten laten onbestraft spoor van dood en verderf achter onder Palestijnen - Joop - BNNVARA

@20 Dat is toch geen haatzaaien tegen Joden? Dat is gewoon dat walgelijke kolonistengeweld benoemen....

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Laat de politie maar wegblijven. . . . dan lossen de burgers, die dit XR-zooitje inmiddels spuugzat zijn, het wel op. . . ....

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

Hendrianus
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@1 Ben vooral nieuwsgierig naar de hardheid van het politie optreden. Ik zou stoppen met het dragen, slepen van die lui. Opstaan en wegwezen. Zo...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

DWZ
Aantal woningen dat eraan zit te komen daalde afgelopen jaar licht

"in 2030 ruim 900.000 woningen bij zullen komen."Mag ik aannemen dat al die huizen worden voorzien van zonnepanelen en een thuisbatterij?O...

5 minuten geleden geplaatst door DWZ

spookrijder
Sissen en nafluiten moet afgelopen zijn: gemeente Alkmaar start nieuwe campagne

Alkmaar zit ook met een moslimprobleem begrijp ik?...

6 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Hendrianus
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Gaat niet gebeuren. De koning laat zich niet chanteren en kan hier niet het kabinet in de wielen rijden. De A10 blokkade zal net als de vorige k...

8 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
Extreemrechtse Israëlische kolonisten laten onbestraft spoor van dood en verderf achter onder Palestijnen - Joop - BNNVARA

@19 Ik kwam dan precies langslopen toen ze over de kolonisten bezig waren....

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
dr. Michael Yeadon: Alles met mRNA is ontworpen om schade te veroorzaken - Dissident.one

Hier nog een mooi filmpje over het onderwerp .https://rumble.com/v4qurqf-waar-komen-al-die-tumoren-toch-vandaan.html...

11 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Mevrouw Stemband
dr. Michael Yeadon: Alles met mRNA is ontworpen om schade te veroorzaken - Dissident.one

@10 Jij laat je ook niet misleiden door dit soort domme uitspraken, want je leest deze onzin zelf niet zoals je eerder aangaf. En zoals ik a...

11 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

NK. App
Tour Of Booty ComPassed Out CreampieWomen Dancing NakedPandamoviesBaddiestonlyBest Porn SearchStar Du X FrancaisOld And Young Hd PornFree Naked GirlsBlack Ambish PornAsia Xxx MassageVideo De Sexe AmateurPorn ChinêsYes King PornHindi Leaked MmsSex Tamil Aunty VideoZoohamsterDani Danielssex VideoTeen Wet PantiesCaptainjack InterviewsYoir PornFilme PornopLeabian Strap On AnalIndian Xvideo DownloadBhojpuri XnxSex Video GanaNewindiansexOutdoor Pron VideoSunny Leone BobsEva ParckerKim Velez PornXxx Avengers Porn ParodyPorn Sub EspañolJapanese Story XxxShaking PornNikki PornHome King PornSafadetesLaurel HollomanAunt SexvideoSexo Con CaballosPornos De ChicosBrooke HunterKomal SexXxx SaniliyanMother Daughter AnalTaboo TwitterIncestes PornosFilm De XSexo Gay Amador BrasilRayvanessMost Popular Xxx VideosBangladeshi Bf MovieMilf TribbingBig Tit BlondesLitererotica SearchBridgette B PornVideo Bokep Indonesia TerbaruSara JwyStitch PornAnal BrazeersLadki Ka NangaOnline Booking SexSmart Girl Porn VideoAiswarya Rai Pornسکس مادرIndian Old XnxxAnissa Kate HdPawh MilfDevil Sex VideosHobby P O R NFab SwingetsSexos.violentosWounder Woman NakedPregnant Indian Teen Sex GalleriesFingering Porn GifShubhashree Sahu Viral VideoShe Hulk XxxHot Brezzers ComFree Porn Xxxvideos.comAsiatica PornoVoyerhomeKavr-312X Video Movie HindiHeena SexBrittney Amber NudeSunny Leon PoBlack Nude Mature WomenIrina Shayk HotFull Hd PornktubeFathe Daughter PornTeens Amateur NudePornozinho.torrentGloryhole StoriesBig Booty Black PornstarsPornô 1080pCogiéndome A Mi MadrastraRacquel DarrainMallu SixHentai Manga SitesManhwa.18DnbooruPorn Advertisement GifsGay Dad Son PornNathalie Emmanuel HotRed Head Sexy NudeBig Cock PhotoNew Hot Xxx PornKisscatRashmi SexyPorn AssaultBang BroTrans DildoCumshot XvideosPue Taboo PornRajasthani Xxx VideoKavitha BhabiBeeg Mom XxxLadka Ladki Ki SuhagratJapanese Eros MovieOld Desi PornGhagra SexPorn ComisEsxortsKo XnxxIndian Girls Hot Sex VideosFree Live Sex CamsShadbasLadyboi PornMemphis ListcrawlerHairy ChaturbateVogov ComHottest Web Series IndianBlack Step Daughter PornPotnhibAbella Danger LesbianasHuge Tits SaggingLadies Ladies SexyBest Story Porn VideosFandeltales The Cursed PrinceLanas BigMarcella RubitaTs Storm LattimoreStrange PornTes OrtKyonyuu Daikazoku SaiminEva De Vil JoiHot Indian Kissing ScenesSkylar Vox CreampieComics Pirn