door progressiefliberaal in Politiek  ·  194 Reacties

  • 7
  • 1231x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Er is nog veel meer aan de hand, ondanks enorme fraude (door Clinton en co) heeft Trump toch nog gewonnen.
Trump heeft er alles aan gedaan om fraude nu te voorkomen en ook gewaarschuwd voor zeer zware straffen.

Op de vraag van Trump om gevonden fraude te melden heeft o.a. een groep advocaten gereageerd en hun (lang) document waar fraude beschreven wordt is nu aangeboden aan de supreme court:


Het gaat o.a. over digitale fraude (aangepaste software die er voor zorgt dat één kandidaat wint)

Zou dit te zien zijn op het crappy news network? Denk het niet.

8
151 Proemevla

Het is eerder al heel vaak voorgekomen dat de partij van de zittende POTUS verliest bij de midterms Ook bij Bush en opvolgers. Maar de scherpe waarnemers weten dat Trump al eens een uitzondering was- gekozen worden onder voortdurende zwartmakerij van hem door de linkse media.

5
152 flessenhals

@151 ,

Trump kan wel roepen dat er gefraudeerd is bij de laatste verkiezingen, maar daar heeft hij nooit bewijs van geleverd.

Google trouwens voor de lol eens op Republicans + gerrymandering.

9
153 progressiefliberaal

@153
Je bedoelt dat je daarover niks gelezen hebt in 'jouw' media.
Het tegendeel is waar, Trump heeft de afgelopen twee jaar (niet zelf natuurlijk) dit hele gebeuren onder de loep genomen en er bleek op behoorlijke schaal gefraudeerd te zijn door 'doden' te laten stemmen, door te laten stemmen via volmacht zonder ondertekening, door illegale stemmen en je hoeft waarschijnlijk niet te raden waar.
Het is ook Trump niet die dat geroepen heeft maar de onderzoeken hebben dat opgeleverd.

In hetzelfde licht is ook te zien wat ik boven postte, dit is aangenomen door de supreme court: https://aim4truthblog.files.wordpress.com/2018/10/writ-of-mandamus-uscaaf-for-preserve-paper-ballots-10-26-2018.pdf

Hierin o.a. het gesjoemel met stemcomputers (soros), valt allemaal niet op natuurlijk en wordt nooit gemeld door de msm.
Maar ondertussen gaat gerechtigheid gewoon door en is precies bekend hoe en waar de democraten / clinton de zaak bedonderd hebben bij de presidentsverkiezingen en hetgeen ze eigenlijk nu weer wilden doen maar niet meer kunnen omdat de fraude nu openbaar is gemaakt, het is bekend.

10
154 Proemevla

Zijn dit dezelfde modellen die allemaal voorspelden dat Hillary ging winnen?

Lekker betrouwbaar ook.

8
155 Minco

@154 Stop toch eens met die leugens van je. Als er iets aan de hand zou zijn dat werkelijk invloed kon hebben op het verloop van de verkiezingen dan zouden zeker de Republikeinen die de overheid zijn daar iets aan doen. Ze zouden dan ook bewijs hebben. Er is niets. Je kan wel met je blogjes aankomen, maar het bewijst niets. Je was altijd al een vreemd mannetje die zijn ongelijk niet toe kon geven, maar tegenwoordig ben je gewoon helemaal de weg kwijt.

14
156 VaY

@155 Klopt. Ik zit net een podcast te kijken van de Rubin Report met Eric Weinstein over fake news. Opmerkelijke uitspraak: de reden dat de peilingen er bij de presidentsverkiezingen zo ver naast zaten kwam omdat veel mensen er niet voor uit durfden te komen dat ze voor Trump gingen stemmen.


Na de continue haatcampagnes zullen de peilingen er nu nog wel verder naast zitten.

6
157 Dune

@156 ,

Plusje van mij. Ik ging de moeite al niet eens meer nemen erop in te gaan.

Na die zin "Je bedoelt dat je daarover niks gelezen hebt in 'jouw' media." hield ik het maar op een diepe zucht.

10
158 progressiefliberaal

@158 Tsjah, Proem is een voorbeeld van iemand met extreme cognitieve dissonantie.

13
159 VaY

Nooit gehoord van de supreme court, simpele zielen, boeit niks, het is bekend hoe Clinton / democraten de zaak besodemieterd hebben, sterker nog hoe ze ook Sanders bedonderd hebben, die had namelijk meer stemmen dan Clinton.

Maar dat boeit jullie niks als de democraten de zaak bedonderen, dat wordt allemaal goedgepraat, progressief liberaal, laat me niet lachen.
Zo komt wel mooi de echte aard naar boven van de neo liberale extreem linkse Marxistische pussies.
Heb ik nieuws voor jullie, big fail.

6
160 Proemevla

@160 "Maar dat boeit jullie niks als de democraten de zaak bedonderen, dat wordt allemaal goedgepraat, progressief liberaal, laat me niet lachen."

Lock her up, omdat het handig was voor de verkiezingen, maar nu boeide het Trump niets meer. De democraten hebben niets gedaan. Alleen de media die jij volgt maakt van niets iets. Puur voor hun eigen belang. Niets daarvan zorgt voor werkelijke vervolgingen, want het was nep. Vriendjes van Trump aan de andere kant kunnen wel opgepakt worden, want die zijn crimineel. Zoek de verschillen zullen we maar zeggen.

En ja, veel mensen zijn progressief liberaal, liberaal of centrum conservatief, want we gunnen elkaar wat in dit leven desondanks de verschillen. We kunnen accepteren dat extremen niet de norm zijn. Libertate omnium nostrum. Dat is niet iets links of marxistisch. Het is iets van ons allemaal.

Alleen mensen als jij die het minder hebben en anderen niets gunnen zullen zich eeuwig verongelijkt voelen. Jezelf al die waanbeelden aanpraten gaat daar niets aan veranderen. Je leven zal er niet beter van worden. Je hebt ook geen effect op de wereld, want je leeft in je eigen wereldje achter een toetsenbord.
Die connectie die jij voelt met al dat nep nieuws komt door een aversie naar iets of een onrecht die jij voelt dat jou is aangedaan. Dat hoeft niet eens werkelijk waar te zijn, maar jij kan jezelf daar wel van overtuigen. Daarom heeft het populistische en het propagandistische ook zo'n effect op jou. Want daar spelen dit soort methoden op in. Ze spelen in op emotie en ze maken misbruik van onzekerheid en geven dan zekerheid hoe nep het ook is en kanaliseren een emotie naar een doel dat niet van jou is. Nu heb ik een ouder die zich specialiseert in dat soort zaken dus ik weet het een en ander. Uiteindelijk zijn we allemaal een product van onze omgeving, opvoeding en de kansen die we wel of niet nemen.

16
161 VaY

natuurlijk gaat trump glansrijk winnen. Amerikanen snappen anders ook wel dat de boel in elkaar dondert.

5
162 delarosa@europe.com

@162 Trump is al President en zal pas over 2 jaar weer iets kunnen winnen. De midterms zijn een stemming over het congres. Iets meer dan een kwart van de Senaatszetels staan op het spel en volgens mij het hele huis van afgevaardigden zal worden gekozen.

14
163 VaY

ik bedoel ook de republikeinen

2
164 delarosa@europe.com

@160 Nu weet ik eindelijk zeker dat jij de min/plus loser bent. 8 min/plusjes tussen 4 en 5 uur s'nachts op een dood draadje. Da fuk.

@164 Vooruit dan. Ik weet het niet en we zullen het zien. Ben je zelf ook voor de reps? Want dat is de VVD in extrema.

11
165 VaY

@165
ik heb nix geplust of gemint

ik ben meer voor trump ..hij lijkt me de juiste man op het juiste moment

2
166 delarosa@europe.com

@166 Dat plus/min gaat niet over jou.

"ik ben meer voor trump ..hij lijkt me de juiste man op het juiste moment"

Tsjah, dat mag je vinden. Ik kan alleen niet bedenken hoe.
Ben je voor massa's aan belastinggeld dat je niet hebt dat naar de 1% gaat dan snap ik het misschien. Ben je tegen investeren in onderwijs. Tegen het milieu. Ben je tegen regulering voor banken en hedgefunds. Tegen consumenten bescherming. Tegen werknemers rechten. Dan snap ik dat je voor Trump bent. Want dat is zijn beleid. Dat is het beleid van de Republikeinse partij. Minder voor de burgers en meer macht voor de bedrijven en het geld. En dat is niet 2 miljard dividendbelasting. Dat gaat over 1000+ miljard. En dat zal overwaaien naar ons. Ben je daarvoor?

20
167 VaY

Proem zet je script nu eens uit het begint zielig te worden.

20
168 VaY

@167

ik ben er niet voor maar zo heeft de wereld altijd in elkaar gezeten. Onderschat vooral het gevaar van china niet ..met democrtaten aan de macht kunnen we wel eens flink de lul zijn met zn allen

3
169 delarosa@europe.com

18? Werkelijk 18 in 4 minuten tijd. Kan er iemand van de 18 een teken van leven geven of kan ik alle nep accounts gaan melden bij de redactie? Ik snap dat je boos bent Proem, maar dit gaat te ver hey.

6
170 VaY

@170 Lol inderdaad wel heftig ja.

1
171 Yiroesh

@169 China zie ik ook als een gevaar, maar Trump heeft de positie van de V.S aardig verzwakt. Er zijn enorm veel plaatsen voor ambassadeurs die hij niet laat vullen. Waar China en Rusland wel gewoon aanwezig zijn. Daar alleen al zijn grote zorgen om.
Dan die tarieven gaan meer banen kosten dan erbij komen, want het kost gewoon teveel. Er zijn nu al bedrijven die gewoon de deuren moeten sluiten in de V.S. Iets van 400.000+ banen kunnen er verloren gaan tegenover 26-30 duizend erbij. Dat is dik in de min.
Dan moet je kijken naar het beleid van Trump richting bondgenoten. Hij keert ze de rug toe en knuffelt met despoten en dictators. Je kan niet ruzie maken met 75% van de wereld waaronder je grootse economische en militaire partners en verachten dat het goed gaat aflopen.

1
172 VaY

@167 Een gezond rechts economisch beleid staan de republikeinen voor. Macht naar de markt, kapitalisme snappen die Amerikanen wel. Uhm jammer van de republikeinen dat ze verder zo conservatief zijn, te conservatief wat mij betreft.

Uhm je moet overigens niet doen alsof de democraten niet naar de pijpen van Wallstreet dansen hè.

2
173 Yiroesh

@172 Als je een beetje leuk met Trump mee lult, is hij je beste vriend. Kijk maar naar Israël en SA. Je moet het gewoon in je eigen voordeel draaien, maar de EU heeft nu ineens het idee gekregen dat ze een zelfstandige koers moeten gaan uitstippelen. Niet de schuld van Trump.

En kom op he laten we die economie maar niet aan jou overlaten, daar zijn deskundigen voor.

2
174 Yiroesh

@173 Gezond rechts economisch beleid. Dat zie ik ook graag, maar dat in de V.S is niet zo gezond. Het verwijderen van regulering keert zich vaak tegen het grootste gedeelte van de bevolking.

"Uhm je moet overigens niet doen alsof de democraten niet naar de pijpen van Wallstreet dansen hè."

Je kan er ook niet omheen, maar je kan staan voor een balans of een extreem.

0
175 VaY

@174 "maar de EU heeft nu ineens het idee gekregen dat ze een zelfstandige koers moeten gaan uitstippelen. Niet de schuld van Trump."

Dat komt meer door hoe Trump zich gedroeg tijdens NAVO en G7 toppen.

0
176 VaY

@175 Jij vindt dat het niet werkt omdat het een (groot) deel van de bevolking niet uitkomt, maar het is wel eerlijk en rechtvaardig. Krijgen waar je recht op hebt. En tjah de bevolking als geheel, who cares about that.

1
177 Yiroesh

@176 Goed punt, maar politiek nogal vreemd gespeeld natuurlijk. We doen allemaal wel alsof Trump zo onvoorspelbaar is, maar dat is alles behalve waar.
Dat hij dan zich als een klein kind gedraagt op zon top okay, dat is compleet apolitiek, maar de EU maakt het zichzelf ook niet makkelijker. Welk alternatief is er naast de VS?

1
178 Yiroesh

@178 Er is geen alternatief, maar dat is voor beide kanten een feit. Dus wat voor zin heeft het om als een klein kind de boel af te breken?

@177 "Jij vindt dat het niet werkt omdat het een (groot) deel van de bevolking niet uitkomt"

Dat laatste moet je vervangen met: omdat het een groot deel van de bevolking niets opbrengt. Een samenleving moet in zijn geheel vooruit gaan.
Dat is eerlijk en rechtvaardig. Als jij denkt dat de bevolking als geheel niet belangrijk is kan je die waan een tijd volhouden. Geef je die domme ideeën door aan je kinderen dan kunnen zij wel eens de ontvangers worden van een guillotine.

1
179 VaY

@179 Uhm snap niet zo goed waarom je zo raar doet op het eind van je post niet chill bro. Laat maar weer zitten dan.

2
180 Yiroesh

@172 "....je kan niet ruzie maken met 75% van de wereld waaronder je grootse economische en militaire partners en verachten dat het goed gaat aflopen....."

Welnee! Jij redeneert als een stampfiguur! Trump maakt geen ruzie, hij wijst alleen zijn bondgenoten/NATO op hun profiteergedrag en verplichtingen.....en hij saneert en rationaliseert de oude verdragen en betrekkingen met China!

Bush en Obama waren ruziezoekers met linkse globalisme oorlogen die meer dan een miljoen doden kostte en het Westen 4000 miljard!

3
181 CoolMemories

@180 Het is niet persoonlijk gericht naar jou. Je moet het zo zien dat de Fransen die het goed hadden in Frankrijk toen de rest crepeerde ook dachten dat ze recht hadden op wat ze hadden. Alleen de meeste dachten dat niet en dat hebben ze laten weten ook. Je kan ook kijken naar de opkomst van het socialisme of vooral nog de opkomst van de Sovjets en Communistisch China. Als je geen rekening wil houden met de gehele samenleving zal je uiteindelijk een prijs betalen. Dat is geen dreigement van mij naar jou, maar gewoon hoe het gaat.

2
182 VaY

@179 "....het een groot deel van de bevolking niets opbrengt. Een samenleving moet in zijn geheel vooruit gaan....."

Dan is Trump de juiste man! Hij is geen Warminter zoals zijn voorgangers en stopt met verspillen van mensenlevens en triljoenen in bodemloze globalistische oorlogen!

2
183 CoolMemories

@183 Cool, ik reageer al heel lang niet meer op jou. Je bent een vastgelopen plaat.

2
184 VaY

@182 ".... Alleen de meesten dachten dat niet en dat hebben ze laten weten ook. ...."

Je bedoelt: "....alleen de meesten dachten dat niet en dat hebben ze geweten ook!..." Juist NA de revolutie begon het massale uitbuiten en creperen van het proletariaat!

Jij snapt de Franse Revolutie niet!

1
185 CoolMemories

@182 Mwah je noemt me nog steeds dom dan toch... Maar oké da's niet zo'n probleem ben ik wel gewend haha.

Uhm ik redeneer eerder vanuit ideologisch dan vanuit praktisch oogpunt.

2
186 Yiroesh

@185 Nee, daarna begon een chaos die eindigde met Napoleon en het Franse Rijk. Het einde van de koning in Frankrijk schudde de grondvesten van Europa en vooral die van de monarchieën. Die natuurlijk revolutionair Frankrijk niet konden laten bestaan. De oorlogen die ze voerde creëerde Napoleon. De revolutie ging nooit weg en het proletariaat bestaat niet meer.

1
187 VaY

@182 Hoe dwaas te denken dat na de Franse Revolutie de proletariers het beter kregen! De Bourbons werden vervangen door het Directoire en TOEN BEGON juist het grote uitbuiten!
Zelfde scenario in Rusland (Stalin), China (Mao), Cambodja (Pol Pot) ...!
De ravage van linkse opstanden is gigantisch! -en nu proberen ze het in de VS wéér!

2
188 CoolMemories

@188 Dwaas? De revolutie had zijn gruwelijke gevolgen, maar dat is niet door de revolutie. Dat komt door het negeren van de behoeften en rechten van het volk. Dit is simpelweg een proces geweest waar de ideeën vooral vorm begonnen te nemen en werden verspreid tijdens en na de Franse revolutie. Het gaf vorm aan Europa, zoals we het nu kennen. Zonder zou het er nu echt wel anders uitzien.

2
189 VaY

@189 Het volk is helemaal niet geïnteresseerd in 'behoeften rechten'.....dat denkt de Linkse Kerk alleen maar om zijn eigen intellectuele gemoedsrust te bewaren zijnideologie te voeden en het bestaan van hun kerk te legitimeren.....

1
190 CoolMemories

@160 ,

"Nooit gehoord van de supreme court, simpele zielen, boeit niks, het is bekend hoe Clinton / democraten de zaak besodemieterd hebben, sterker nog hoe ze ook Sanders bedonderd hebben, die had namelijk meer stemmen dan Clinton.

Maar dat boeit jullie niks als de democraten de zaak bedonderen, dat wordt allemaal goedgepraat, progressief liberaal, laat me niet lachen."

Kijk dat jij niet kunt snappen dat tegen Trump zijn misschien juist wel is omdat mensen voor Sanders zijn en ze dat tegenwerken van hem dus net zo goed jammer schandalig vinden, ligt misschien meer aan jou dan aan de rest hier...

0
191 progressiefliberaal

Overigens mag er inderdaad weleens naar die plussen en minnen gekeken gaan worden want je gaat mij ook niet wijs maken dat er op zondagochtend om kwart over vijf of zo al meer dan tien man zat te minnen hier.

0
192 progressiefliberaal

@191
Inhoudsloos commentaar.
Sanders is gewipt door Clinton / dnc, niet door Trump.

De democraten wilden hetzelfde met Trump doen, sterker nog het plan was er al vóór de verkiezingen (Obama democraten)
De afgelopen twee jaar is dat zo gebleven, pogingen om mensen in de Trump omgeving te framen, illegaal af te luisteren, vervolgen, alles om Trump af te kunnen zetten, ism de linkse fake news media.
En al die plannetjes zijn mislukt, net zoals nu gaat mislukken de mid terms te winnen.

En terecht.

1
193 Proemevla

@192
Bij gebrek aan argumenten duikt dit wel vaker op heb ik gemerkt, ooooeeeeeh, ik krijg veel minnetjes, boehoe boehoe.

1
194 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
GeenStijl: Stroomnet overvol, Utrecht grijpt terug op gas

Niet alleen het stroomnet is overvol, maar ook het land......

2 minuten geleden geplaatst door DWZ

Wedergeboren
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Kabinet neemt maatregelen tegen vol elektriciteitsnet https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/duurzame-energie/kabinet-neemt-maatregel...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DWZ
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

"De rek is eruit"Ik denk dat bij de meeste burgers de rek er ook uit is, maar dan voornamelijk in de portemonnee......

5 minuten geleden geplaatst door DWZ

eh
Hiphopper die zich achter vrouwenprotest in Iran schaarde, krijgt doodstraf

nog wat uitgebreider:https://www.hiphopinjesmoel.com/rapper-toomaj-de-stem-tegen-het-iraanse-regime-krijgt-doodstraf/...

8 minuten geleden geplaatst door eh

Querido not
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

@4 Netbeheerders willen het elektriciteitsnet best wel aanpassen - dat is immers hun werk.Maar ze krijgen vaak geen vergunningen om de infra...

8 minuten geleden geplaatst door Querido not

Marrie1
Duits megaproces tegen Nederlandse plofkrakers

Houd ze maar, jullie schaffen das wel.😇Wij niet, wij zitten momenteel met de gebakken peren van Angela Merkel....

9 minuten geleden geplaatst door Marrie1

wildersfan
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@6 Wat voor hulp had je in gedachten? Als ze haar aan het werk zetten in een werkkamp, dan is er niks aan de hand....

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

progressiefliberaal
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@22,Dat is nog wel maar de vraag.In Rusland is men wel een iets lagere levensstandaard gewend dan wij in het westen. Onze economieën zi...

13 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@28En kletst en kakelt weer als een kip zonder kop.Doei doei, zwaai zwaai.Tot morgen....

14 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Pissi PornCumqueenMilf ShopliftingAmanda Marie PornRed Tubexxx VideosFake Nudes Selena GomezXxx By Kareena KapoorBangla Bf VideoHot Bhabi SexxMarkus KageMypervyfamMom And Dad And Daughter PornOnlyfàsJewels JadeBai Ling NudeWomencreampieBestbondage VideosThandir Newton NudeVixenxxxCeleberty PornDouble Penetrated WifeXxx DrawingKulhad Pizza Couple Viral MmsBig Nippled MaturesAmerican Nude BeautyMult Porn NetBbw Face SitVideo Game Sex ScenesSex In JailIndian Car Sex VideoKat Dennings Sex야동왕Indian Sister XxxReagan Foxx NewXxx Movie SongXxx Indian Porn Video DownloadPushment PornP O R N ComicR HotwifePron HatGranny CuckoldHi Def Free PornThe Nup SlipBig Titis Porn StarCum On Tits Compilationسکس یوگاSoleil Moon Frye NudeSexing Naked WomenCuliando RicoRiley NudeMirzapur XxxNaruto Nude ScenesDaniels StormyThickmommy.15Doris Morgado NudeSkylar Mae Xo PornXxxx Video IndeanBbc Cumming CompilationAshlynn Brooke CreampieFamily Porn MovieHot Wifexxx.comLeather Skirt PornArab Ten PornSexredditBig Oiled BoobiesBlow Job MemesPorbhub ComEnglish Xxx VideoDelphine PornChaturbate ShowerSummer Dress PornOfiice PornPorn MSex Video MastiKaley Cuoko Naked3 Way PornhubXnxx LatinMizz Twerksum NudeSecurity Guard PornMarina Maya IndianLxvideoBlack PorncomicsGratıspornoGif PutariaRuth Lee XxxIxxzZareen Khan BoobsSexo Rico.Tamil KamaveraiXxx Bengali Video HdPorn In TrainDesipornKristenarchiveMejores Videos Pornos EspañolFilme DesexuMilf LegsAcpent NudeCock Sucker Big TitsKilly Jenner NakedPorn BizzarGay Massahe PornSanny Leone X VideoPakistani PornhubEllie IdolIndian Sex BhojpuriSxe Video IndanThomas Stone PornstarSex CatunQuadrinhos Gay SexoTriplexcelesteBf Sex HotXxx Video In BiharWeirs PornAli Cash PornGoxixha PornBest Homemade FleshlightHunter Schafer NudeSquirt. OrgGames Naruto PornXxnx Hindi HdRituparna BfPorn In First TimeHindi Film Sex SceneBeard Gay PornLana Rhoades Mia MalkovaMackzjonesLexi2legit SextapeXxx Kiss VideoKajal Aggarwal XnxxPuja Hegde SexShae Summers AnalFaith Ordway LeaksFree Women PornFamosas PornWww Sxe VideoPunjabi Bhabhi Porn VideoXxx Hd MiaCumon TitsForce Sex VideosDoggystyle.pull HairTeen FfmTern Mom PornSucking While CumingThe Xx VideoBrie OlsenLovers Sex Videos TeluguIndian Babe XxxRebecca J Live PornBest PornstarsKat Von D Nude