door Ignatia in Binnenland  ·  45 Reacties

  • 4
  • 656x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De manier waarop de linksewegkijkclub probeert, om het gedrag van asielzoekers goed te praten, terwijl die vaak al herhaalde er op zijn gewezen dat ze niet in aanmerking komen voor een status!

Maar toch proberen ze op allerlei manieren de boel te manipuleren!

EN onze bekende wegkijkers zien er wel brood in om weg eens even in de kijker te staan je moet tenslotte iets!

6
1 Zie Hier

Ja, ja. Dat kind moet gewoon met zijn ouders mee. Er wordt nu net gekletst of het kind hier uit het niets is verschenen. Kinderen horen bij de ouders en die ouders moeten terug. Vrij normaal. Eventueel kun je de ouders er op aanspreken waarom ze een kind nemen in de onzekere omstandigheden van een asielaanvraag. Hoe dan ook, weg wezen.

5
2 schrootflint

hij heeft zijn vraag kunnen stellen maar het antwoord bevalt niet dus is het weer een schande.
je kan nou eenmaal niet iedereen tevreden stellen,klaar.

5
3 ongelovenloos

Die mensen welke hier proberen te blijven, houden alleen zichzelf voor de gek

5
4 Anonymousje

Nou beste Nemr, het is natuurlijk vervelend dat jij je in deze situatie begeeft. Je ouders zijn hiervoor verantwoordelijk. De reden dat jij niet in Nederland mag verblijven is omdat je ouders geen recht hebben om in Nederland te verblijven. Jij bent de verantwoording van je ouders, en niet van de Nederlandse staat.

Dan kan dit programma waaraan jij meedoet een leuke poging doen om jouw kind zijn te willen misbruiken om allerlei gevoelens op te wekken bij de tere zieltjes, maar daar heb ik (welke politicus dan ook) geen enkele boodschap aan.

Ik wens je veel succes in de toekomst.

4
5 Bluth

@5

Eens!
1 aanvulling Bluth:
Het zou de Nederlandse Staat sieren, als ze de asielaanvragen, zeker aangaande kinderen, gewoon binnen een half jaar afhandelen, en niet eindeloos zouden laten sudderen.
Geen asiel, zsm naar land van herkomst.

4
6 Dunkelheit

@6 Oh ja, de procedures moeten absoluut korter en er moet véél eerder duidelijkheid zijn.

Maar, het probleem is o.a. dat illegaliteit (illegaal verblijf) niet strafbaar is in Nederland. Dus ook uitgeprocedeerde asielzoekers kunnen eigenlijk het land niet uit worden gezet. Die werkt ook het eindeloos doorprocederen in de hand.

Dit jongetje is in Nederland geboren, de ouders zitten dus al minimaal negen jaar in de hele procedure. Absurd dat dit überhaupt mogelijk is, maar de ouders zijn hier zelf ook nog bij en hebben toch wel enige wijsheid in pacht? Buiten dat, als het jongetje is verwekt in Nederland, dan is "hier geboren" wat mij betreft helemaal geen excuus meer want dan hebben de ouders er willens en weten voor gekozen.

4
7 Bluth

Ik stel me zo voor dat de ouders stiekem om een hoekje staan te kijken hoe het blaag het er van afbrengt. Zelf zijn ze te laf voor de voor de hand liggende vragen. Dit is journalistiek op het niveau lager dan Hart van Nederland. Typerend voor de BN'ers die zich met politiek bemoeien.

3
8 schrootflint

Dat je in Nederland geboren bent en je hele leven in Nederland gewoond hebt, geeft je nog geen recht op de Nederlandse nationaliteit of een verblijfsvergunning.

Tim Hofman had dus ook naar de ouders kunnen gaan en het kind kunnen laten vragen waarom zij hem blootstellen aan ontheemding van hun eigen land en al 8 jaar en tegen beter weten in proberen de asielprocedure op te rekken.

Hofman heeft echter gekozen voor een formule om anderen een schuldgevoel aan te praten over de ontstane situatie en had kunnen weten dat dit niet meer zo goed lukt en politici meer en meer een formele houding aannnemen. In feite heeft hij dus bewust een 8 jarige misbruikt voor eigen eer en glorie.

3
9 Belazerd

@7

Zijn we het helemaal eens! Mooi : )

3
10 Dunkelheit

@9 Het is goed om te zien dat meer mensen er dwars doorheen prikken.

Als je daar met twee volwassene aan komt zetten dan is de zieligheidsfactor er vrijwel niet. Met zo'n zielig kindje wel, en dat is exact hoe meneer Hofman (en programma) dit jongetje misbruikt.

3
11 Bluth

Als dat kind terug moet naar IRAK slaapt hij binnen 14 dagen op straat op een stuk karton na 14 dagen ziet hij andere terug gegooide kinderen en binnen een maand snuif hij aan lijm tubes en beroofd blanken van hun gsm portemonnee of gouden kettting en arnbanden.
Dat is zijn toekomst misschien komt iemand hem tegen als hij iets ouder is met afgehakte hand of voet dat doen ze daar nog steeds als je gepakt word na een paar maal stelen om te overleven.

14
12 janma

@12 Ach jeetje, wat zielig! Laten we alle Irakese kindjes hierheen halen! Heb jij nog ruimte?

3
13 Bluth

Hier geboren en alsnog terug willen sturen naar een land wat verscheurd is door oorlog...

Walgelijk

16
14 Bullet108

@14 Dat zal je z'n ouders moeten aanrekenen. Zonder kind weg, met kind weg.

3
15 Wild Rover

@14 Is een kind een goede reden om ouders die geen recht hebben om hier te verblijven, hier maar te laten verblijven? Is een kind een goede reden om voor iedereen geldende wetten naast je neer te leggen?

Als dit kind er niet was geweest, dan was er geen enkel probleem met de uitzetting van de ouders omdat ze nou eenmaal geen recht hebben om in Nederland te verblijven. Wat maakt een kind hebben dan uit? Dat kind is de verantwoording van de ouders.

3
16 Bluth

Net de petitie getekend voor het kinderpardon dat werkt wel. Wat een duidelijke en aangrijpende documentaire. Als je ook maar enige compassie bezit dan teken je de petitie.

16
17 reality

@17 "Als je ook maar enige compassie bezit dan teken je de petitie. "

Haha, typische retoriek weer. Een goedkope poging tot het aanpraten van een schuldgevoel bij anderen.

Als dit jongetje nou een hond was geweest, had 'ie bij ons mogen komen logeren! Had hem zelfs nog wel willen adopteren! Maar 't is maar een kind, heb je niks aan. En je kan me niet beschuldigen dat ik geen compassie heb, want, als het een hond was geweest... question

3
18 Bluth

@12 Dan sturen we de ouders terug en is het kind de rest van zijn leven zwaar getraumatiseerd dat hij zijn ouders nooit meer zal zien en dan uit frustratie radicaliseert om zich te wreken op die "verschrikkelijke" Nederlanders.

Zoiets?

Of is hun toekomst dat ze, nadat ze alsnog een verblijfsvergunning hebben kunnen bemachtigen, gezellig met z'n allen een paar keer per jaar op vakantie gaan naar hun thuisland?

3
19 Belazerd

@18 Hahaha, Ach de typische retoriek weer van het egocentrisme. Dan denk je nl alleen aan jezelf. Een goedkope poging om te kunnen zeggen, ik denk alleen aan mezelf. Ik heb trouwens nog een kennis met veel aangelopen honden. Omdat u zegt zoveel compassie te hebben met dieren, in het bijzonder honden, doe ik dan ook graag een beroep op u. Schrijf uw email adres en of telefoonnummer even hier op het draadje of geef het aan de redactie. U doet er die honden een groot plezier mee.
Waarom spreekt u over beschuldigen? Ik beschuldig u niet, schijnbaar voelt u nattigheid? Ach wat kan ons die kinderen ook schelen, toch?

13
20 reality

@17 . Gedaan!

9
21 mo

De truc met de ankerkinderen is inmiddels wel wat ordinair en afgezaagd aan het worden. Kan het wat creatiever, beste nepvluchtelingen?

3
22 schrootflint

* Verwijderd door de redactie *

23 homebase

Mijn erkentelijkheid is groot MO. Er zijn gelukkig velen met compassie, helaas moet je ze op de Haat Koerier zoeken met een lampje.

15
24 reality

Al die dwaze BN , ers hebben niets beters te doen blijkbaar.
Of weet graantje mee te pikken om er uitzending mee te maken.
Ze zijn hier illegaal dat hebben ze aan de ouders te danken.
En dat hun hier op de wereld zijn gezet wil nog niet zeggen dat ze dan verblijfsvergunning krijgen.
Ze komen uit veilige landen en moet afgelopen zijn.
Weg en zo snel mogelijk heeft al veel ste lang geduurd.

3
25 annie

@20 Je naam is best wel ironisch daar jij enige realiteitszin volledig mist.

Als jij met je onzin-retoriek aan komt zetten dat mensen die deze petitie niet tekenen geen compassie hebben, dan probeer ik je duidelijk te maken dat dit onzin is en het nergens op slaat.

Jij hebt tal van dingen niet ondertekend die ook met het welzijn van kinderen te maken hebben, jij hebt dus ook geen compassie. Leuk hé, je eigen logica wanneer deze tegen je wordt gebruikt? question

3
26 Bluth

@26 Ach u was ook weer wakker? Dank in de eerste plaats voor uw opmerking m.b.t. realiteitszin. Jammer dat u die niet kunt zien, dat velen uw mening betreffende mijn realiteitszin niet zullen ondersteunen. Ik heb er nl al een werkzaam leven opzitten en kan wel zeggen dat dat tgv mijn realiteitszin als zeer geslaagd mag worden beschouwd. Ik verzoek u de volgende keer de reacties beter te lezen of wellicht iets te doen aan begrijpend lezen. U wekt de suggestie dat ik iedereen over een kam scheer. Dat is dus ten onrechte, als u nl goed had gelezen dan had u geweten dat het die ene meneer betrof. U begrijpt mij niet of probeert mij in een kwaad daglicht te stellen. Noemt u er eens een paar dingen die ik niet zou hebben ondertekend die met het welzijn van kinderen te maken hebben? Ik heb gewerkt met mensen w.o. kinderen. Ach, u redeneert nu toch wel wat erg simpel, omdat ik volgens u iets niet zou hebben ondertekend, zou ik geen compassie hebben? Dat slaat werkelijk als een tang op een varken. U verhaaltje heeft helemaal geen logica, sorry voor u, het hangt aan elkaar van nietszeggende en onsamenhangende stukjes tekst. Ik wens u daarbij nog veel plezier.

8
27 reality

@27 " Ach, u redeneert nu toch wel wat erg simpel, omdat ik volgens u iets niet zou hebben ondertekend, zou ik geen compassie hebben? Dat slaat werkelijk als een tang op een varken."

Ben blij dat je je eigen domheid doorhebt. Ik hield je een spiegel voor, hopende op deze reactie.

3
28 Bluth

@28 Daag meneer Blut, u bent vast te slimste hier op de HK. Veel plezier met uw binnenpretje haha.

7
29 reality

@28 Ik hoop voor u dat er nog vele migranten mogen komen. Diversiteit is goed, kunt u nog wat opsteken van andere culturen.

7
30 reality

@29 Oh nee hoor, ik ben zeker niet één van de slimste. Maar voor simpele logica hoef je echt niet slim te zijn. Jij zal vast en zeker vele malen slimmer zijn dan ik, alleen van logica begrijp je helemaal niets.

3
31 Bluth

@31 U hebt zelf niet eens in de gaten hoe lachwekkend u bent. Blij dat u en uw vrienden hier van uw 'logica' kunnen genieten. Ik heb de meesten hier liever niet als mijn vrienden. Nu dan wens ik u veel plezier met uzelf en uw logica. dat klinkt toch wel logisch of niet dan?

6
32 reality

Tijd voor een lesje staatsrecht voor de schrijver van dit columnpje: Buma doet wat hij hoort te doen, zich niet bemoeien met een uitspraak van de rechter.

1
33 Mrs. K

Waarom dit jongetje eigenlijk wel en niet alle eerder uitgezette kinderen? Hebben die dan gewoon pech gehad? En dan de hamvraag: wat is er eigenlijk mis met de Definitieve regeling langdurig verblijvende kinderen? Daardoor worden geen verblijfsvergunningen uitgedeeld gebaseerd op emotie maar op grond van een *eerlijke* afweging. Dat is natuurlijk het probleem.

1
34 Mrs. K

@32 Aan raaskallen is geen enkele logica verbonden, en daar is jouw geraaskal geen uitzondering op, helaas.

1
35 Bluth

@32 Bluth heeft gewoon gelijk. Er is geen enkele sprake van compassie maar van domme willekeur. Wie zielig is en in de media komt moet een verblijfsvergunning krijgen. De rest, waaronder degenen die al zijn teruggestuurd, mag tussen de vallende bommen zitten. Kinderen die hier langdurig zijn kunnen gewoon een verblijfsvergunning krijgen. Maar dat weten de factfree roeptoeteraars dan weer niet.

1
36 Mrs. K

Aan alle kinderen die worden geconfronteerd met uitzetting........Ga crimineel gedrag vertonen, kraak panden, bedreig bus/tram/trein chauffeurs/conducteurs, steel en roof, sla/mishandel de ouderen in ons land, dan zijn jullie verzekerd van een verblijfsvergunning.

1
37 Roy-050

@17
Geen haar op mijn hoofd dat erover denkt om in die val te trappen. Maar een ding is zeker, de weke hartjes gaan iets verzinnen om via kinderen de grenzen verder en verder te rekken. Tot ze op een dag ontdekken in welke gruwelijke nesten ze zichzelf hebben gewerkt.

1
38 Al

@6 Elk kind dat hier lang verblijft heeft recht op een verblijfsvergunning. Al is er beroep op beroep gestapeld en aanvraag na aanvraag ingediend, als men het land maar niet tussentijds heeft verlaten en meegewerkt heeft aan een terugkeertraject als dat gevraagd werd.

Wat nu steeds weer opduikt zijn kinderen van ouders die hier illegaal verblijven, ouders die niet meewerken aan terugkeer. De procedures hoeven dus niet korter, want wie eerlijk is en zich aan de wet houdt komt gewoon in aanmerking voor een verblijfsvergunning ogv langdurig verblijf.

Door deze kinderen ook te laten blijven wordt het signaal afgegeven dat men beter niet kan meewerken aan terugkeer omdat er toch wel een verblijfsvergunning wordt afgegeven.

1
39 Mrs. K

@36 .
Ja, dan kunnen zij al die uitgezette kinderen ook wel weer terug halen omdat die gevallen het zelfde is als die mediazoeker.

1
40 eigenmening

@35 Een kinderhand is snel gevuld zie ik. Nu er geen argumenten meer zijn gaat un raaskallen? ik begrijp het nu, dat is dus uw logica. U laat mij wederom glimlachen.

4
41 reality

@36 helaas moet ik u er ook op wijzen dat u niet goed leest. Probeer het nog eens zou ik zeggen. Ik heb het niet over migranten wel of niet toelaten. Als u goed leest benoem ik geheel iets anders. Mijn reactie is die op een daarvoor. Als u dat niet ziet, mist u dus de context van mijn reactie. Fijne avond.

5
42 reality

@38 u roept wat zonder de inhoud van de documentaire te kennen, m.a.w zonder enige kennis dus op basis van u emotie. Daarnaast hebt u schijnbaar een glazen bol. U kunt al voorspellen dat deze tot gruwelijke dingen zullen leiden? Ik zie graag uw bewijzen hiervoor tegemoet.

4
43 reality

Aangezien ik nog nooit van Tim Hofman had gehoord eens even gegoogeld om te zie wie deze kwiebus is. Nou TH heeft dus als opleiding de BNN academy. Klinkt heel goed dus even doorgezocht wtf is BNN academy. Nou dat blijkt dus niet meer te zijn dan een 6 maandse interne opleiding BIJBNNVARA te zijn om media roeptoeter te worden. De man is dus geen BNer maar een QNer (querulante nederlander) en iet meer dan dat.

0
44 PFL

@39

Mrs K
Yup! Eens

0
45 Dunkelheit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
OpinieZ Politiek & Maatschappij

https://opiniez.com/2024/04/22/timmermans-doet-verkapte-oproep-tot-geweld-tegen-wilders/inesvanbokhoven/...

8 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

'het Balkanschiereiland' , niet 'de het Balkanschiereiland'...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Australische premier haalt uit naar ‘arrogante miljardair’ Musk, die weigert beelden steekpartij te verwijderen

En waarom zou Musk die verwijderen, mag de waarheid van die opgeblazen politicus niet getoond worden?...

12 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@2 Fijn dat ik nog wel naar de het Balkanschiereiland mag vliegen van je, Overigens zijn 'Nederlandrrs" mij onbekend. ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
Instortingsgevaar dreigt voor drukste brug van Nederland en dat zorg voor grote problemen

Ik ga wel via de Willemsbrug naar de boeren op Zuid en verder :-)Overigens wel een hysterische kop van het AD. ...

19 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Wedergeboren
Koningsdag in Amsterdam betekent 4 miljoen liter plas: ‘Verschrikkelijk als ze door de brievenbus staan te plassen’

@41 "Dan zijn de rapen gaar, hoor. 😄" Ja, dat zal best dat men er niet blij mee zal zijn. Maar kijk eens: - een nieuw dr...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
In deze openluchtgevangenis leven IS-aanhangers en slachtoffers zij aan zij

@3 "Artikel is niet te lezen" Tja, sorry. dat is geen algemeen probleem, want ik kan het wel lezen. ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

    Heeft Wilders nog wat ruimte in die ijskast om vaccins in op te slaan? ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
'Overheid moet batterijen subsidiëren om net te ontlasten'

    Zo'n grote batterij is vast nodig voor die ijskast van Wilders. ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Swathi Naidu NumberLocal Girl Porn VideoChaterbate CoGrandma AnalPacifica Northwest PornMargaret Colin NudeKashmera Shah NudeHentai FotoJaidah RaeJessi Moore NudeNf SexX Sex MasterSunn Leon Xxx.comAbella Danger InterviewNew Porn MovisePixiv R18Big Boob Tik TokFindaliceinwonderlandLatina Stepsister PornKiara Mia Xxx VideoAdina JewelPornoincesteJabrdasti RepSex Chudai Hindi VideoElle Lee DreddFictionlivePornhd ComicsCartoon Xxx ImageSexy Video AcchaAnimated Dragon PornDownload For PornSexo PornoanalAsmr SexePervmom Full VideosLesvian Videos XxxIleana D Cruz SexBig Hole XxxXxx Desi HardcoreXxx Sister Brother SleepingNadigaigal Blue FilmPorn Broken CondomHentaimamamaPornhdsexAdrianna JadeNeve Campbell SexyPornos ParejasNew Xxxx Hd VideoJapani Sexy Video FilmGordibuenasxxxFree Porn PinkyXxx Bf In HindiVideoxnxWww Pronktube ComCecilia LionsMia Khalifa MemesVideo X Amateur GratuitesManwha LatinoHayley Atwell HotNude 50 Yr Old WomenAunty Sex Telugu VideosLily Lou Fucking For FitnessSlutbabes色情 网址Catrine Bell NudeWww Oldje ComSquirt Ebony PornPorn Of TumblrCucked PornSexxxx XxxxxxBhojpuri Fucking VideoBabes PornhdBedpages ComChudai Ki KhaniyaPorn JatTamil Naked VideoOld Saggy BoobiesPorn Diggy StyleHot Mommy PornPornhun AppJennifer Tilly SexyJessi DubaiDesi Chut Ki ChudaiPurets PornPornupSarah Desjardins NudeBig CocksdInterracial Anal PornTamil Hot Xxx VideosIndian Hardcore FuckFreexxxmoviesSexy StripSunny Leone Sex Video FilmIndian Super PornCumshot In NoseNaked Hairy GranniesNude Celebs VideoTeen Videos Nude SelfieMitsuri Kanroji NakedMassage Parlor HandjobBody.autyBf Hot Sex VideoLena The Plug PovFirst Time VirginsexRdcortsHot Sexxx GifGay Public Bathroom PornHorny Porn HdKaley Coco PornXvideos IndoNude Women BoobsPorn Hindi ChudaiXx Xnx XxBest Indian Porn MmsXxx LesbeanLesbian With Small TitsPornstar VideosSpanked ComicsWww Xxx Hd BfAlura Jenson 2023BhadiehubTeam SckeetCharlotte ValeXxx Vidio InLove Home PornSumosear ChCulos PornografiaPulling Panties DownMatur NakedNaked Pictures Of Hot WomenKristen Hancher LeakRoja Hot ScenesSexviodeosCumfamilyTiktok AdultoKira ClavellPoorna XxxAunty StrippingFacesitting In LeggingsBlackmomsexAbella Danger Strapon MomMason Moore SquirtThe Porn GudeXnxx CimXnxxoldHot Rashmika MandanaCzech Casting PicBur ChutDani DNofacegorlMaserati Porn