François Le Berre.
Volledig scherm
François Le Berre. © Twitter

“Terminus! Iedereen eruit!”: chauffeur gooit alle passagiers van zijn bus omdat ze geen plaats maakten voor rolstoelgebruiker

Goede daadEen chauffeur heeft in Parijs alle passagiers van zijn bus gegooid omdat ze weigerden plaats te maken voor een rolstoelgebruiker. “Terminus! Iedereen eruit!”, riep hij. Zo konden François Le Berre en zijn broer tenminste zorgeloos meerijden.

165 reacties

  • danny suenaert

    5 jaar geleden
    is alles niet een beetje overroepen
  • Ludo Bruggeman

    5 jaar geleden
    Eduarda Rottiers op welke argumenten baseert u zich wel? De chauffeurs van de lijn mogen invaliden zeker helpen indien er geen begeleiding bij is. Staat duidelijk in de richtlijnen van de Lijn. even nachecken vooraleer u hier flauwe zever komt verkopen.
  • pipo de clown

    5 jaar geleden
    Voor alle muggenzifters, in Parijs rijden de bussen met een maximale tussentijd van 10 minuten en is de chauffeur de baas op de bus zoals een kapitein op zijn schip.
  • Rayan El Arami

    5 jaar geleden
    Walter De Kaey, waar staat ergens in het artikel dat dit het geval is? Ik denk dat we er van uit kunnen gaan dat die buschauffeur wel wist wie er op zijn bus zat en hij geen andere hulpbehoevende, slachtoffer van zijn beslissing maakte. Plus, je zou denken dat mensen die zelf slecht ter been of etc zijn, die mens in zijn rolstoel zouden steunen. Al is het maar door samen te vragen plaats te maken.
  • Walter De Kaey

    5 jaar geleden
    Dus eventuele zwangere vrouwen, hoog-bejaarden en mensen slecht te been moesten ook af stappen, welke ook allemaal voor de rit betaald hebben. Een symbolische en tegelijk asociale daad...