Cindy Haye, Laura ten Bolscher en Martine Woolderink (van links naar rechts) krijgen uit handen van Anne Demmer het eerste exemplaar van de Sinterklaas-aftelkalender.
Volledig scherm
PREMIUM
Cindy Haye, Laura ten Bolscher en Martine Woolderink (van links naar rechts) krijgen uit handen van Anne Demmer het eerste exemplaar van de Sinterklaas-aftelkalender. © Gerard Vrakking

Sint krijgt een aftelkalender uit Raalte cadeau

Kleine kinderen kunnen zich dit jaar extra verheugen op Sinterklaas met een Sinterklaas-aftelkalender, een variant op de adventskalender. In de laatjes zijn kleine speelgoedjes te vinden. Het idee is van drie enthousiaste winkelmedewerksters van de Aldi in Raalte, Heino en Olst.

  1. DOS Kampen sluit doelpuntrijke speeldag af met ruime overwinning op IJVV, SDC Putten herovert koppositie
    PREMIUM
    LIVE

    DOS Kampen sluit doelpunt­rij­ke speeldag af met ruime overwin­ning op IJVV, SDC Putten herovert koppositie

    Van harte ging het weliswaar niet, maar SDC Putten deed in het laatste kwartier alsnog zaken tegen Voorwaarts. De Puttenaren heroveren dankzij een 0-2 overwinning in Twello de koppositie op csv Apeldoorn, dat eerder op de zaterdag met 2-1 won van concurrent asv Dronten. De titelstrijd in 1G lijkt daardoor uiteindelijk een race te worden tussen SDC Putten en csv Apeldoorn. DOS Kampen sloot de speeldag af met een ruime zege in IJsselmuiden.
  2. Sparta Nijkerk laat dure punten liggen, DOS Kampen sloopt WVF, FC Meppel en Vitesse’63 doen geweldige zaken
    PREMIUM

    Sparta Nijkerk laat dure punten liggen, DOS Kampen sloopt WVF, FC Meppel en Vitesse’63 doen geweldige zaken

    Be Quick’28 had een week na de overwinning op SC Rouveen ook FC Meppel een tik kunnen uitdelen in de titelstrijd, maar ging in Drenthe met ruime cijfers onderuit en hoorde na afloop dat Vitesse’63 had afgerekend met De Weide. Oftewel: het wordt nog ongelooflijk spannend in de derde klasse D. DOS Kampen haalde uit tegen WVF, HHC boekte een moeizame zege, terwijl Sparta Nijkerk juist twee dure punten liet liggen.
  3. Robur et Velocitas bezorgt AZC eerste nederlaag, Heino boekt belangrijke zege en Hoonhorst redt op de valreep een punt

    Robur et Velocitas bezorgt AZC eerste nederlaag, Heino boekt belangrij­ke zege en Hoonhorst redt op de valreep een punt

    AZC haalde negentien punten uit de eerste zeven wedstrijden en reisde als ongeslagen koploper af naar Apeldoorn voor de kraker tegen Robur et Velocitas. Dik negentig minuten later was de ploeg uit Zutphen de ongeslagen status kwijt Robur boekte een prettige zege en doet serieus mee om de titel in de derde klasse B. Heino deed eveneens uitstekende zaken. Wijhe’92 liet die kans liggen, Hoonhorst redde op de valreep een punt en Steenwijkerwold deelde een dreun uit aan SC Emmeloord.