8.5 C
New York
donderdag 28 maart 2024

Opsporing verzocht zoekt inbreker die geld pint bij winkelcentra in Waddinxveen en Nieuwerkerk

In de uitzending van 30 oktober van het misdaadprogramma Opsporing Verzocht was een filmpje te zien van een inbreker die geld pint met gestolen bankpassen. De inbreker had de bankpassen gestolen tijdens een inbraak aan de Drossaardslag te Gouda in de nacht van 6 op 7 mei 2018. De bewoners komen er pas de volgende ochtend achter en dan is er al duizenden euro’s van de rekening gehaald.

De verdachte rijdt eerst naar het winkelcentrum Gouweplein en pint daar bij de ING geldautomaat in de buurt bij de Jumbo. Daarna rijdt hij door naar Nieuwerkerk aan den IJssel en pint geld bij de ING geldautomaat bij winkelcentrum Reigerhof aan de kant bij de Albert Heijn.  De inbreker vervolgt zijn weg vervolgens naar Bodegraven om daar ook nog te pinnen. Hierna zijn de passen niet meer gebruikt. 

De man heeft een blanke of licht getinte huidskleur. Hij droeg die nacht een gewatteerde jas, donkere sportschoenen en een spijkerbroek met vale plekken.  Wie wat heeft gezien kan dit melden bij de politie op 0800 6070 of via misdaad anoniem op 0800 7000.  Hieronder staat de uitzending van opsporing verzocht met alle informatie. 

Advertentie