Lichaam gevonden tijdens zoektocht naar vermiste Mona Baartmans

DELFT - Tijdens de zoektocht naar de vermiste Mona Baartmans is donderdagochtend een lichaam gevonden in een bos bij Heinenoord. Het NFI onderzoekt of het om de vermiste vrouw uit Delft gaat. De 79-jarige Baartmans is vermist sinds eind september.
Het stoffelijk overschot werd gevonden in een bos bij Heinenoord, net onder Rotterdam. De zoektocht werd woensdagavond gestart na 'een serieuze tip', zegt de politie.
De 79-jarige vrouw uit Delft verdween op 23 september na een bezoek aan haar man in een verzorgingstehuis aan de Architect Duikerstraat in Den Haag. Een dag later werd ze als vermist opgegeven.

Zoon zit vast

Op zondag 30 september werd haar zoon, een 60-jarige man uit Oud-Beijerland, aangehouden als verdachte. Hij is de laatste persoon die zijn moeder heeft gezien. Hij heeft haar opgehaald bij het Haagse verzorgingstehuis en zegt dat hij zijn moeder op het Oosteinde in Delft heeft afgezet, vlakbij haar huis. De man zit nog vast.
De opgepakte zoon van Mona woont in Oud-Beijerland, niet ver van het bos in Heinenoord waar het lichaam werd gevonden. Een andere zoon van Mona zei een maand geleden dat hij niet geloofde dat zijn moeder nog in leven is. In het opsporingsprogramma Team West meldde de politie dinsdag nog dat er nog geen spoor was van de vermiste vrouw uit Delft.
LEES OOK: