Vrouw begint storm te filmen, kijkt dichter naar de wolken en kan haar ogen niet geloven

Heb je je ooit afgevraagd of er iemand daarboven in de wolken zit die over ons waakt?

Soms krijg ik een vreemd gevoel alsof iemand me begeleidt en vaak is dit een grote troost; ook voor degenen onder ons die een geliefde hebben verloren, wetende dat iemand daarboven is en zij niet alleen zijn, kan het ook troost brengen.

Nu is er een video online geplaatst die ons dichter bij een antwoord kan brengen op de vraag of er echt iemand is die over ons waakt. Laat je verrassen door het beeld dat op de onderstaande camera is vastgelegd.

Het beeldmateriaal werd vastgelegd door een vrouw genaamd Solo, volgens LADbible, die besloot de storm buiten haar huis in Tuscaloosa (Alabama) te filmen.

Terwijl ze haar camera op de wolken richtte en een foto maakte verscheen er iets vreemds in de lucht vlak voor haar ogen.

Ze zoomde meteen in om beter te kijken – terwijl ze iets filmde wat lijkt op een figuur die door de wolken loopt!

Video ging viraal
Het is zo’n vreemde verschijning aan de hemel; niemand weet precies wat het is. Misschien was het een soort van illusie, een rare lichtstraal, een vreemde wolk – of misschien was het iets anders.

Sinds de video online is gepubliceerd, zijn er bijna 40 miljoen mensen die het hebben bekeken en zijn er veel reacties van mensen met verschillende meningen over de video.

Man Spotted Walking In The Clouds

'I was filming the storm and spotted this guy crossing the clouds…' 😮😮😮

Posted by LADbible on Sunday, July 1, 2018

Wat denk je van de figuur in de wolken; kan dit iemand zijn die over ons waakt?

Bekijk de onderstaande video en deel deze met je vrienden. En vergeet niet om een ​​reactie achter te laten en ons te vertellen wat je ervan vindt!