door Roomboterbabbelaar in Binnenland  ·  194 Reacties

  • 53
  • 2112x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@149 Je zet nog een joker in?

3
151 LanCaster

@150 zodra je snapt dat in engeland, net als in nederland, de premier van de grootste partij komt, snap je ook dat farage het nooit kon worden...en wat die boris wou/wil ..boeie..dat weet hij volgens mij zelf nieteens, hij heeft nu weer plannen om premier te worden hoorde ik laatst.

en de keuze was souvereiniteit terug, of onder het juk van de EU blijven, best duidelijk lijkt me

nergens iets over een half/half oplossing, may heeft dan ook beloofd dat ze de souvereiniteit terug zou krijgen.

6
152 toppopyeah

@148 "350milj. per week naar brussel is een feit, geef maar een link waar je me het tegendeel bewijst"

https://fullfact.org/europe/our-eu-membership-fee-55-million/

"hij zegt ook niet dat het geld naar de zorg gaat, maar zou kunnen gaan...lastig he die engelse taal in combinatie met iq van 80"

Iemand die spreekt over feiten en het verder niet opzoekt. Het vervolgens ook nog fout heeft. Noemt mij infantiel met een iq van 80 wanneer hij nog te lam is om punten en hoofdletters te gebruiken. Maar natuurlijk kindje.

2
153 VaY

Dat heeft Farage goed gezien. Lees ook eens tref.eu webcafe... Duitsland reddeloos verloren wat een miljardair over Merkel zegt.

7
154 ilse1
155 Moien

@152 "en de keuze was souvereiniteit terug, of onder het juk van de EU blijven, best duidelijk lijkt me"

De stellingen waren:
Remain a member of the European Union
Leave the European Union

Over de manier van Leave wordt niet gesproken. Dat is iets wat later ingevuld moest worden. Maar een harde Brexit is ook voor het VK het slechtste scenario, ook voor de burgers. Dat gaat flink ten koste van de economie.

1
156 Rare Rakker

@155 Fact Check: how much does the UK actually pay to the EU?

https://theconversation.com/fact-check-how-much-does-the-uk-actually-pay-to-the-eu-58120

"For every £2 we send to Brussels, we get £1 back and it comes back with a tag on it on what we have to spend it on.

Gisela Stuart, Labour MP and joint head of Vote Leave, speaking on BBC Radio 4’s Today programme, April 15.

If we left the EU we would take back control over £19 billion which we currently hand over every year – about £350m each and every week.

Michael Gove, justice secretary and joint head of Vote Leave, in a speech on April 19.

When assessing whether these two claims by Vote Leave are accurate, it’s worth remembering that the amount the UK pays into and receives from the EU budget varies year by year. Since the 1980s, the UK has also received a rebate to reduce what was deemed an excessive net contribution to the EU because at the time, we were one of the poorest member states.

By claiming that for every £2 we send to Brussels, we get £1 back, Gisela Stuart is in essence arguing that we pay twice as much into the EU budget as we get back. In 2014 and several other years, this is broadly correct.

In an email to The Conversation, Stuart said that her figures were based on figures in the Office for National Statistics’ 2015 Pink Book. That year, the UK’s gross contribution to the EU institutions was £19.1 billion – but EU receipts to the UK amounted to £9.2 billion, “less than half the UK’s gross contribution”.

19biljoen/52 is bijna 360 miljoen per week, maar ze krijgen 25% korting omdat ze voorheen 1 vd zwakkere landen waren in de EU zaten. Maar dat was natuurlijk niet van blijvende aard.

7
157 toppopyeah

@Realisme Graag! Alleen de happy few in nederland die het topinkomen dat wordt verdiend door de massa, verdelen, zeggen dat de welvaart is gegroeid in nederland. De rest woont in een kartonnen kamer in een in 6 appartementen opgedeeld voormalige sociale huurwoning en/of doet zijn boodschappen bij de Voedselbank.

Alleen de happy few genieten van de 'top 6 van de wereld' welvaart. Het gaat om de verdeling van die welvaart. 1 miljardair maakt een dorp met 400 straatarme inwoners statistisch rijk. En statistieken zijn leugens die worden gebruikt om onrecht er mooier uit te laten zien.

Het slotervaart zoiekenhuis werd gesloten omdat het door uitzendbureaus werd leeggevreten met marges op de loonkosten van het personeel, niet door onkunde. Wederom een leugen.

1
158 Hollander1967

@157 "So the £350m figure is simply wrong. Looking at 2014 data, the only year where payments into the EU budget have come close to £19 billion, dividing that figure by 52 weeks gives £350m. Yet the UK’s contributions to the EU Budget are reduced by the rebate. This reduces the figure to £280m – so Gove has exaggerated the actual figure by 25%."

3
159 VaY

@156 zolang ze dus maar geen member vd unie blijven en niks afdragen, zullen de brexiters tevreden zijn...

en anders voldoet het niet aan je eigen omschrijving van een brexit (=leave the EU)

4
160 toppopyeah

@160 "en niks afdragen"

En daar is nou juist nooit wat over gezegd.... Dat bedenk jij er nu bij. Want neem nou Zwitserland en Noorwegen. Zijn beide geen lid van de unie, maar betalen wel degelijk aan Brussel omdat zij (net als bijvoorbeeld Nederland en het VK) redelijk afhankelijk zijn van handel met EU landen. Om dat goed te kunnen doen, heb je handelsverdragen met de EU nodig en dat kost geld

4
161 Rare Rakker

@1 voor een rechtse stemmer is dat ook het probleem.
Keuze tussen Wilders Baudet of Rutte.
In dat geval gaan er nog een heleboel voor Rutte....alhoewel Baudet ook steeds meer aanhang krijgt.

1
162 FeHa

@161 maar welke landen zijn de grootste NETTO betalers ???

4
163 FeHa

@157 "19biljoen/52 is bijna 360 miljoen per week, maar ze krijgen 25% korting omdat ze voorheen 1 vd zwakkere landen waren in de EU zaten. Maar dat was natuurlijk niet van blijvende aard."

Dus de kosten waren niet 350 en het is ook niet 360, want er is een korting. Er komt hoe dan ook geld terug. In mijn link:
https://fullfact.org/europe/our-eu-membership-fee-55-million/
staan ook de jaren na 2014 en als je het hebt over blijvende aard. Ze betaalde die jaren minder. Het is vreemd dat je dus met cijfers van 2014 komt die niet bevestigen wat je zou willen dat ze bevestigen om dan te kletsen over hogere kosten die er in jaren daarna niet waren. Hoe dom ben je dan wel niet zeg.

4
164 VaY
165 vis

"Volgens mij denken Nederlanders er hetzelfde over als de Britten en de Fransen", zei Farage nog tegen Jensen. "We willen binnen Europa samenwerken en samen handel drijven. We willen wederkerigheid, we zijn buren, we wonen naast elkaar. Maar we hoeven geen centrale regering die zegt wat wel en niet mag."

Inderdaad.

2
166 Wendel

@161 Handelsverdragen die geld 'kosten' lijken me geen goede handelsverdragen. Het is juist de bedoeling dat ze geld opleveren anders sluit je ze niet af, he?

Zoals #163 terecht opmerkt betaalt het VK meer dan dat het ze oplevert in hun lidmaatschap van de EU.

Daarbij komt alle verlies van soevereiniteit en het open verkeer van oostblokimmigranten want vrij verkeer van goederen en personen heeft voornamelijk geleid tot achteruitgang van de middenklasse in de welvarende landen en zeker niet tot vooruitgang van de middenklasse in het voormalige oostblok. Die gebruiken nog steeds onderkruipmethoden om onder de minimumlonen van de welvaarststaten te kunnen kruipen. De bevolking in het VK heeft daar terecht genoeg van. Behalve dan natuurlijk de insecten die daarvan hebben geprofiteerd zoals Charlie Mullins die engelse loodgieters verving door oostblokkers en die vervolgens uitbuitte op loonkosten.

Die idioten kunnen maar beter verhuizen.....

5
167 Hollander1967

@167 Natuurlijk sluit je ze om er geld mee te verdienen. Maar ze zijn niet gratis, laat ik het dan zo omschrijven. Het VK betaald nu elk jaar contributie aan Brussel en na een Brexit met handelsverdragen moeten ze nog steeds geld over maken naar Brussel. Een Brexit zal financieel gezien dus niet zoveel opleveren. En dat was wel de belofte van Johnson en Farrage

2
168 Rare Rakker

* Verwijderd door de redactie *

169 Manja

en merkel is schoothondje van soros, en heksen.. dit zijn massamoordenaars, soros is een vreselijke man

2
170 soepstengel

Flikker toch op..., lopen jullie maar achter dat schoothondje van Merkel aan...

Die kerel heeft jullie alles voorgelogen wat er maar te liegen valt en nog lopen jullie op hem te geilen... En maar zeiken op een ander...

Hij geeft ons land weg aan Brussel..., tekent straks het VN-migratiepact waardoor we straks vol gegooid worden met migranten...

Degene die op deze partijen gestemd hebben kunnen wat mij betreft door de stront zakken...

Stelletje landverraders...

3
171 Tjeesus...,

@171 indd die GEK gaat tekenen, dan komen er een partij veel hondsdolle moslims deze kant op, die niet gepakt worden met verkrachten, roven etc, nu al niet, en allemaal recht hebben op zorg, uitkering etc.. DAN gaat het pas.snel oorlog worden!!!!

3
172 soepstengel

@171 Tegen wie heb je het?

1
173 VaY

@171
Het "brexit effect" wordt steeds duidelijker zichtbaar in het VK.
De economie door het putje, oplopende werkloosheid en geen idee hoe het verder moet.
En dat in een tijd van economische hoogconjunctuur.....
Ja, die farage, Daar moeten ze blij mee zijn daar.

0
174 Janzzen

* Verwijderd door de redactie *

175 Captain Hero

Ja we moeten luisteren naar Nigel Farage...kijk naar welke ellende hij Groot Brittannië in heeft gestort!

2
176 rEmco44

* Verwijderd door de redactie *

177 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

178 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

179 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

180 E.Meel

Ik vrees dat Rutte geen minuut wakker ligt van Farage.
De rest van de politici waarschijnlijk ook niet.
In Engeland niks meer in de melk te brokkelen en nu een dwaze poging doen in Europa?
De man heeft echt iets van “ ach wat zielig” .

2
181 No newstoday

@166

Bekijk jij alleen onderzoeken als ze je welgevallig zijn ?
Jammer , want dat had geweten dat zowel de Nederlanders en de Fransen ( en zelfs Italie) gewoon in de EU willen blijven .
En het zou best eens kunnen dat de Engelsen ookwakker zijn geworden als je de onderzoeken moet geloven .

1
182 No newstoday

@160

Ga eens informeren wat de Zwitsers , Noren enz afdragen aan de EU .
En dat zonder dat ze ook naar iets te vertellen hebben .
De Zwitsers zouden voor dat geld net zo goed lid kunnen worden , dan hebben ze recht op subsidies en mogen ze meepraten .

1
183 No newstoday

Farage...dat was toch die 'politicus' die met leugens het VK voor de Brexit liet stemmen en vervolgens doodleuk met de staart tussen de benen (want waarom de klus afmaken waar je aan begonnen bent), naar Brussel vertrok om, voor zolang het nog kan, vele tienduizenden Euro's per jaar op te strijken?

2
184 silversurfer

@178 gek hè...maar geen van al die partijen die jij en ik noem zijn partijen waar ik in de afgelopen 24 jaar op heb gestemd .... en TOCH ben ik absoluut tegen die enorme betutteling, tegen privileges van migranten, en voor flinke straffen van onder andere die Marokkaanse bendes uit Utrecht en vind ik dat de islamitische groeperingen steeds radicaler worden.
En al helemaal belachelijk is dat een afgewezen asielzoeker toch nog 10 jaar kan procederen op kosten van de Belastingbetaler, om na 10 jaar ook nog eventjes een "pardon" te krijgen.

Daarnaast vind ik ook dat idiote groepen zoals KOZP veel te vaak een handje boven het hoofd wordt gehouden, terwijl je personen zoals die Jerry Afriyie en zeker die idioot van een Michael van Zeijl ( https://twitter.com/mikevanzeijl ) per direct zou moet afvoeren naar de Cel of verweggistan !!
De criminelen lachen zich gewoon een breuk om de Nederlandse rechtstaat.

Misschien moet ik bij de volgende verkiezing ook maar eens een keer mijn stemgedrag wijzigen en jouw advies volgen.

0
185 FeHa

Toen ik aan het zappen dat tegen kwam ben ik gelijk doorgegaan met zappen, heb geen behoefte aan dat populistische gelul van hem.

Wij als klein land kunnen niet zonder Duitsland, wij hebben zonder Duitsland helemaal niets meer in de melk te brokkelen.
Wij hebben een export naar duitsland voor 100 miljard euro, voor het VK is het maar 30 miljard euro, import van uit duitsland is 70 miljard, import van uit het VK is 20 miljard.

Wij zitten met ons totale export op 425 miljard euro, het VK heeft een totale export van 300 miljard euro.

Die export gaat echt niet meer worden nu het VK uit de EU is gestapt maar daar denkt farage niet aan want de gevolgen worden altijd genegeerd door populisten.

3
186 NLsandman

Farage, de man die er snel voor heeft gezorgd na zijn pensioen, want na 29 maart is meneer werkloos met een hele riante uitkering en aansluitend pensioen, lekker in Frankrijk kan blijven wonen ipv terug te gaan naar GB en daar aan de lijve te ondervinden wat hij mede heeft veroorzaakt.

3
187 streek

@187 ja, allemaal wat Merkel, Rutte en Macron de EU allemaal heeft aangedaan. stikt van de ontevreden mensen in de EU, dat zie je dus wel aan het VK

2
188 Roomboterbabbelaar

* Verwijderd door de redactie *

189 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

190 E.Meel

Dat die opportunistische klootzaak in zijn eigen bagger mag stikken.

3
191 Drs. Mezun

Die minkukel wilde toch niets meer met de EU te maken hebben?

Waarom vind dit hersenloos fenomeen het dan nu nog nodig zich met onze zaken te bemoeien?

4
192 LanCaster

Rutte is de kontenlikker van Merkel.

3
193 Minco

@193 Buikje leeg?

1
194 LanCaster

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

zojuist geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

9 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

11 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@80De rest liep slaafs achter de coup plegers aan natuurlijk, kunnen ook niet anders want zijn volledig afhankelijk ...

17 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@79Er viel dan ook weinig te praten, Biden had al aangegeven op geen enkel punt van het Russisch voorstel uit dec.2021 in te willen gaan....

18 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

36 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

39 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

41 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

43 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@72Daar had ik toch op gereageerd ?Poetin stond open voor het gesprek met Biden, en gaf aan dit met zijn adviseurs kort te sluiten omdat...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Www Tamil Xvideos ComPorn Hindi ChudaiAss4allHentai Sex VideosPornos LesbiFacesitting In Leggingsمواقع اباحيةًVieja CogidaLatex MilfMuslim Girl Sex VideoOk Porn XxPorn Hd Free SitesBig Tites BouncingWhite Bitch Said She Tryna Party PornXxxx BoudiExploitedmoms PornNubilrfilmsIbfluencersgonewild4chan AZabardasti ChudaiWww Brazzers PornFull Sexy MoviesAnimal HenatiDeauxma MilfJenny The Robot PornMontgomery ListcrawlersPrnoPov FutanariSexgachaTelugu Xxx SexyEgg DildoPron Video NewWe Are HaoryLesbian Mother Daughter PornIvana Miličević NudeBf Picture Movie3x Porn VideoIndian Hindi Audio Sex VideosMoira PornWhippedwomenAsianwhoresNick Avacodo PornDoujindesPhun Org CelebSkinny Mature PornRajarani ResultBangladesh Ki BfMunson's ChocolateJav Hd PornFleshlight SexJoan Allen NudeThe Dick SuckersAtk Girlfrineds肉 漫Squirting LesbinsSex Com TeluguFull Hd New SexHitomi Tanaka PornAnime Lesbian HentaiImouto BitchBrittney Kade PornThiendia88Doublelist AlternativeCapital SexBlack Milf PornMartha Plimpton NudeFree Lesbian Porn VidieosGlory Hole VideoaJake AndrichAshlynn BrookeHollywood XxxxChaturbaheGay Wrestlers NakedJapaneseeroticSecret Family PornAdria Arjona NudeRodario Dawson NudeVibewithmommy PornHot Romance Web SeriesXx Sex Hindi VideoHitomie LaGents Gents SexXxxxxxxxx9Model For Murder: The Centerfold KillerHooters PornAbby Berner Nakedسكس ساره جايJulie Cash HdNubiled PornPorn Japanese MassagesHd X TapesXñxx VideoDehati Xx VideoTeen Pron ComCreampie MeGay Porn With BrothersWww.petardas.comMassage Palor Near MeFuxxxxSexual HumpingCocks SmallNaked Small BoobiesGirlfriend Blow Job枫可怜Mallu Teen HotHottest Nude WomenGay Porn TubeeMia Malkova EromeNames PornAmime Lesbian PornSkinny With Big TitsLocal Xx VideoIndiangaychatSofia Ansari Hot PicsSexy Movie Hindi ComLesbians Tribbing PussiesAdultdvdempAsina Lesbian PornKannada Sex Video SongLaurenthegamilfShaiden Rogue OnlyfansPrincess Peach And Daisy PornScarlet Red BlackedSophie Jane NudeLarje PornYachting PornBig Boobs Sex PhotosTelugu Sex Stories AkkaBbc Indian PornXxxpawn ComLesbian Mutual MasturbatingNaked Housekeeper20 Years Girls Sex VideosPorn Star Xnxx VideosIndian Xxx Video DownloadSex VlogOld Man And Boy XxxSreya XxxEdging ChallengeDenver SwingersHaley King PornCoomeetChat Acenue GayAssistir HentayDare Taylor PornOdia Desi XxxBangla Choti VideoXxx With OilBig-tits-at-school-a-big-titted-bullyRachelle Ryan