Asielzoeker die tiener verkrachtte en doodde gooide eerder studente van klif op Corfu (nieuwsblad.be)


De Afghaanse vluchteling die de Duitse studente Maria Ladenburger vermoedelijk om het leven heeft gebracht, zou eerder al een jonge vrouw beroofd hebben op Corfu. Vervolgens zou Hussein K. haar van de rotsen gegooid hebben, meldt het Duitse weekblad Stern. ...

door Kiki in Buitenland  ·  76 Reacties

  • 41
  • 1365x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48

Je snapt het niet he ?

Aan het geweld en andere ongein onder autochtonen hebben we onze handen al vol aan , sinds 30 jaar is daar een sloot aan importgeweld bijgekomen.
We kunnen helemaal geen nieuwe daders in Nederland hebben, we kunnen het nu al niet aan.

0
51 Vageali6888

Grappig dat zogenaamde xenofobie wordt tegengegaan door naar Antillianen en Tsjechen te wijzen.

0
52 JackKropotkin

@47

" @45 weer zo'n pvv-fabel -- de grootste groep in de nederlandse gevangenis zijn antilianen"


Onzin , er zijn meer Marokkaanse gedetineerden dan Antilliaans...
En meer niet-westerse gedetineerden dan autochtoon , en dat is bizar als je bedenkt dat er véél meer autochtonen in Nederland zijn...
http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?VW=T&DM=SLNL&PA=82321NED&LA=NL


"..daar hoor je geert niet over want geen moslims."

Weer zo'n onzinverhaal...
- Initiatiefwetsvoorstel Sietse Fritsma om criminele Antillianen terug te sturen -
https://www.pvv.nl/index.php/46-fj-related/sietse-fritsma/7902-initiatiefwetsvoorstel-sietse-fritsma-om-criminele-antillianen-terug-te-sturen.html
- PVV: Kabinet blijft blunderen in aanpak van criminele Antillianen -
https://www.pvv.nl/index.php/7-nieuws/nieuws/843-pvv-kabinet-blijft-blunderen-in-aanpak-van-criminele-antillianen.html
- Antilliaanse boevenbende - Column Nieuwnieuws.nl -
https://www.pvv.nl/index.php/in-de-media/opinie/38-antilliaanse-boevenbende-column-nieuwnieuwsnl.html
etc.etc.etc.

0
53 Vageali6888

Het is toch ronduit belachelijk dat "onze" EU-leiders iedere (potentiële) moordenaar, terrorist of verkrachter vrij laat rondlopen, als die alleen maar roept dat het een asielzoeker is. M.i. moet eerst bewezen worden dat het om een echte asielzoeker gaat voordat die hier vrij over straat mag rondlopen.

0
54 wiseguy

@6
Wij hebben in Nederland gelukkig duinen aan de zee.
Gelukzoekende verkrachter, in meerdere landen verdacht van moorden, is tijdens vliegende storm vanaf het moordenaarsduin in kolkende branding geworpen!

0
55 tegenzinnig

Nooit meer een linkse partij aan de macht!!!!

0
56 Hetvolkspreekt

Regeringen die deze achterlijke cultuur hier verwelkomen en pamperen zijn zeker zo schuldig als deze bruut. Landverraders zijn het.

0
57 Soare

@53

++++++++++++++++++++++++++

0
58 Congo

@49
Ga jij nog maar lekker verder generaliseren; totdat je plotseling zelf bij een groep blijkt te horen waar plotseling de klappen vallen.

Ik ageert tegen het feit dat de getinte jongens plotseling Tsjechen in Tsjechie blijken te zijn, plotseling de hele discussie van Nieuwskoereir verwijderd Is!

3
59 Realisme graag!

@56 Het is héél lang geleden dat links aan de macht was in Nederland.

1
60 RobP

@47
De Antillianen waar u over spreekt, die zijn wel al vele generaties Nederlanders, bewoners van het Koninkrijk, met nadruk op vele, vel generaties!
Ze behoren tot ons Caribische broedervolk .

Overzeese Nederlanders van de Antillen zijn gelijk aan elke andere Nederlander, hebben de zelfde rechten, zowel binnen de gevangenis als daar buiten.
Anders dan de overgrote rest, die onze gevangenissen bevolken, die van dubbele nationaliteit (waarvan het merendeel Nederlands van geboorte zijn maar zich heel vaak tot de andere nationaliteit aangetrokken voelen) tot die of stateloos zijn of enkel een buitenlands staatsburgerschap bezitten.

Wilders spreekt over hen en niet over mensen met enkel de Nederlandse nationaliteit. (dus ook niet over Antillianen, want die hebben net als de andere Nederlanders, die geboortig in Nederland zijn, enkel de Nederlandse nationaliteit.).

0
61 tegenzinnig

@59

"ik ageert tegen het feit dat de getinte jongens plotseling Tsjechen in Tsjechie blijken te zijn, plotseling de hele discussie van Nieuwskoereir verwijderd Is! "


Dat topic is verwijderd omdat de kop misleidend was denk ik...ik heb op dat draadje zelf aangegeven fout te zitten in mijn voorbarige conclusie door die misleidende kop

0
62 Vageali6888

@35 'Dat bekt natuurlijk weer mooi, maar er worden meer vrouwen door autochtone Nederlanders lastig gevallen dan door asielzoekers.'

Appels en peren, want er zijn (nog steeds) meer autochtonen dan asielzoekers. Maar als je het statistisch EERLIJK beschrijft, dan zul je zien dat binnen de asielzoekers groep het percentage veel en veel hoger is.

3
63 johnvorster

* Verwijderd door de redactie *

64 hk-sr

@63
Kom eens met een goede bron voor je bewering

0
65 HenkG

@65 , Hoewel je volkomen gelijk hebt, denk ik dat het misschien toch verstandig is om opvang eens nader te bekijken en wellicht anders op te zetten.

Even los van de discussie of de manier waarop ze vrouwen zien nu religie / cultuur bepaald is, moet men niet vergeten dat deze mensen uit oorlogsgebieden komen.

Met bijbehorende trauma's en veelal afgestompt op geweld.

Wat wij als walgelijk ervaren, is voor hen vaak dagelijkse kost geweest. Dan komt een moment, dat je het niet meer zo nauw neemt met geweld.

Alleen al vanuit dat perspectief zouden mensen misschien eerst aan een psychologisch onderzoek onderworpen moeten worden alvorens de complete vrijheid hier te krijgen.

0
66 Weet geen naam

@66
Ja, dat de manier waarop je een aanzienlijke groep getraumatiseerde mensen moet opvangen veel aandacht behoeft ga ik niet bestrijden. Ook niet dat je daar zaken kunt verbeteren. Van de verhalen rond ter Apel word ik ook niet blij.

Maar ik blijf vinden dat je geen problemen oplost door van alles te roepen dat geen hout snijdt. Daar los je namelijk niet de dingen mee op die je (terecht wat mij betreft) constateert.

Zoals menigeen de asielzoeker uit het artikel al wenst te veroordelen, terwijl na lezing van het artikel blijkt dat zowel de verkrachting als de moord vermoedens zijn.
Dat druist volgens mij lijnrecht in tegen de rechtstaat die we allen zo belangrijk vinden.

En ondanks dat asielzoekers vaak getraumatiseerd zijn, is de conclusie van de Duitse justitie dat ze niet vaker crimineel zijn dan anderen.

En dat onderzoek met grote getallen zegt mij meer dan de bloemlezingen van losse incidenten. Je ziet namelijk nooit dat er autochtone geweldplegers e.d. tegenover worden gezet.

3
67 HenkG

@9 islam=ziek islam=triest islam=macho islam=moord islam=haat

0
68 case

@68
Jij=Simpel

2
69 Realisme graag!

@49 .. dan ga ik eerst eens kijken of datgene wat er over mijn groep gezegd wordt klopt: Lijken wij inderdaad het monopolie op criminaliteit te hebben, klopt het dat theehuizen misdadigers-ontmoetingsplaatsen zijn? Klopt het dat wij vrouwen mishandelen, dat vrouwen in onze cultuur niets waard zijn, etc etc .. en dan zou ik daar waar ik het zie mensen uit mijn groep hierop aanspreken en corrigeren. Nee, wat gebeurt er wel: .. ze staan in de rij om moord en brand te roepen als er iemand minder minder roept, maar heb je ooit zo'n groepje op tv gezien die hun eigen groep eens goed de oren wast over het asociale gedrag in een land wat hen tal van kansen geeft van de welvaart waar hun ouders nooit 1 cent aan hebben bijgedragen? .. Mooi! ..

0
70 Hetvolkspreekt

Vermoedelijk?
Zou?

Weer erg overtuigend.

0
71 ben22

@18

Foute mannen.....
En laten dat nou net die mensen zijn die vanaf hun geboorte worden gehersenspoeld met een of andere achterlijk geloof.....GOD, ALLAH.
God bestaat niet....al die profetische figuren waren gewoon charismatische mensen waar men tegenop keek, in de tijd dat diezelfde profeten de mens kon wijsmaken dat bliksem een teken van hierboven was.
Diezelfde "profeten" stelde het heilige schrift op als zijnde een wetboek zoals wij die nu kennen.
En als je een IQ bezit waarmee je met een aap kan schaken....ja dan ga je daar in mee.

0
72 kaassnitsel

* Verwijderd door de redactie *

73 Gr@ndioos

@35 : "Dat bekt natuurlijk weer mooi, maar er worden meer vrouwen door autochtone Nederlanders lastig gevallen dan door asielzoekers."

Waar is UW bewijs? Cijfers graag. Hoeveel % is allochtoon, en hoeveel % van vrouwenmishandeling komt door allochtoon.

1
74 Wendel

@67

"...ondanks dat asielzoekers vaak getraumatiseerd zijn.."


Landen als Qatar en Saoedi Arabië weigeren daarom asielzoeker toe te laten , omdat "dat gevaarlijk voor de samenleving is" .....die hebben het zelfs over hun geloofsgenoten kun je na gaan...

Een luxe tentenkamp met airco's/keukens en ruimte voor 3 miljoen mensen, maar toelaten ho maar ...

0
75 Vageali6888

Quoot: "De dader zou volgens Stern veroordeeld zijn tot een celstraf van tien jaar. Het is niet duidelijk waarom hij in vrijheid werd gesteld."

Natuurlijk is dat wel duidelijk, ze kunnen dat zo opvragen bij de autoriteiten. Leugens dus. Hij zal wel in vrijheid gesteld zijn omdat hij een asielzoeker is.

0
76 B55

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

24 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

29 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

38 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

39 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@80De rest liep slaafs achter de coup plegers aan natuurlijk, kunnen ook niet anders want zijn volledig afhankelijk ...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@79Er viel dan ook weinig te praten, Biden had al aangegeven op geen enkel punt van het Russisch voorstel uit dec.2021 in te willen gaan....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

1 uur geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Katrina Kaif Sex Video HdMuslims Sex ComOriya Sex ComTamil Movie Nude SceneCock WarmingCosta Rica PornChub Gay Bear PornCan He Score PornKensie Reeves AnalAmber Moore BlackedrawBrand New AmaturesDownload From SpankbangLeaked Naked CelebrityLondrina SexysCicciolinaMeli__cam1Home Sex XnxxBambi Woods MoviesStars NuesXxapple ThothubCameltoe In The GymJaderamey OnlyfansTits.vomMy HentiFeallifecamAlia Bhatt Ka Sex VideoSex Video Full Hd 4kSis Help PornVixen XhamsterEmira Foods NudeIndian Penis PictureJennifer Lawrence DesnudaIndian VabisexXxx BloeAdultfriendfinder ComBobvoyeursPanty BulgePornstar With GlassesHarloweblueSarah Palin SexySex Video 2019CxnxxxChina Full SexGirl Xxx VidioLita Ford NudeHijastras PornNaked Women ButtsFlignsterHen Tai VideoFilme Eróticos BrasileiroBig Naturel TitEmma Stone PornstarJapanies Porn StarBig Boobed OrgyAndhra Sex MovieSexo AnimeSony Leoni XxxCchaterbateBen 10sexSexi ParnCelebrity Xxx IndianAdultandroidXvireisWww Xx Video HdTamil Item GirlsDildo PlayTransgenderpornValentina Jewels BbcSan Diego MilfGrace Rayne OfGrosse Bite TwitterIndian GaysitePenis KissHyderabad Girls Sex VideosDogsex CartoonsProno AfricaineBratwitaglockPrincess Lelia PornPornography Web SeriesSexodusTwinkbulgeSkankbangPlayjwScandal PalentE Hentai BbwGain Weight BbwGoddessanna SquirtDeshi Poran VideoJapnese Forced PornToropor Oسكس گروهي ايرانيKatkarmaorgasmicQuick CummerCheerokee PornAshemele TubeBrazzers. ComMyhotbook.comNiks Indian Full VideoFriends Hot Mom PornDesi Beautiful PornIndian FlashingBang SexAsain Street MeatDoublelist.Camera Prive ModelosFilmes De Sexo CompletoPotn HubWomen Giveing Blow JobMajburiHot Sex BedCameltoes In PantiesGay Glory Hole BjWww Videos X ComMako Chan HentaiGiuliana Cabrazia AnalTiny Tit BjFrench Vintage PornIndian Online SexLena The Plug BlackPronHindi Sex Story MovieXxx Videos SunnyNicki Minaj SexyAriel Winter PornJap Wife Cheating PornMom FlashingBrandi Passante PornMom Porn ForcedTeens OnlyfansNew Mom And Son XvideoChina Sexy Video FullIndia Xxx VideosJett_lag_Sis Sleeping XxxAnamation PornSxce VideoHindi Bf DelhiHot Tamale HeavenFilm Francais Gratuit XXnxx RusiaCory Case PornRealhotwife4uPornofilm SYoga SexxDomino PrelseyPressurexxxHome Porn VideoMale BondageLacey Chabert MaximLana Rohades Pornhub