Henny in 2011.
Volledig scherm
Henny in 2011. © ANP

Henny Huisman neemt in eigen stallen afscheid van overleden broer

Henny Huisman (67) heeft gisteren afscheid genomen van zijn broer Wietse, die anderhalve week geleden plotseling overleed. In zijn paardenstallen en het restaurant van zijn dochter, dat op het landgoed ligt, kwamen de nabestaanden samen. 

  1. Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’
    PREMIUM

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnorma­le’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’

    En wéér is de reallifesoap van de Bauers een groot succes. Twintig jaar na de eerste serie kijkt wederom een miljoenenpubliek naar het wel en wee van de familie van de volkszanger. Regisseur en maker Gabri Buytelaar was er toen bij en is nu weer verantwoordelijk. Wat zag hij precies in de familie en waarom is het succes zo groot? ,,Ik weet nog dat ik helemaal gek werd van de koffie daar.’’
  2. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    17

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?