door kim.j.oen in Binnenland  ·  37 Reacties

  • 17
  • 963x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ach, zeelieden weten het al eeuwen.
Vrouwen op een schip (van staat) is vragen om ongelukken.

10
1 in holland

Kapot gemakt kan je niet zomaar zeggen. Ieder mens die goed kijkt naar die rijdende karren ziet toch dat je er geen gewoonte van moet maken om daar op grote schaal kinderen in te vervoeren. Klotsen al rijdende over hobbels heen, kunnen zich niet voorbereiden die op te vangen, worden door elkaar gehusseld zitten op koude plastic bankjes etc etc Triest voor de fabrikant, misschien zet het hem aan een veiliger product te gaan maken.

17
2 shym

Echt triest voor deze ondernemer. Heb met hem te doen.

De Staat maakt meer kapot dan je lief is.

11
3 Dunkelheit

* Verwijderd door de redactie *

4 Dirk2137

vvd-ers voortaan ook maar met de stint laten rijden

4
5 rawplayer
6 Dunkelheit

Er is een smerig spel gespeeld door de politiek lees en huiver.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/369223-inspectie-en-regering-wilden-gebrek-aan-controle-op-stint-geheim-houden

3
7 welofniet

Jajaja, allemaal de schuld van de minister, en het bedrijf dat zelf illegaal die dingen op de weg hield door onder andere de noodknop te verwijderen en het ding op te voeren zonder opnieuw te laten keuren, valt zeker niks te verwijten.

Als de overheid trouwens niks gedaan had, geen verbod had opgelegd, had iedereen hier nu ook gezeken dat het geld belangrijker was dan de levens van kinderen, enzovoorts. Dat weten jullie zelf ook wel dat dat zo is.

16
8 progressiefliberaal

@2 misschien zet het hem aan een veiliger product te gaan maken.

Gezien het (wan)beleid en de manier van optreden door dat incompetente ministerie heeft de man gewoon geen enkele kans meer.
Het ziet er naar uit dat een het soort Exota affaire gaat worden.
Met dien verstande dat het ministerie die kogel op de stintfles heeft afgevuurd om haar gelijk te willen halen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Exota-affaire

2
9 in holland

Je kan minnen wat je wil op @9 .
je hebt van dat soort dat als de feiten tegen hen zijn, ze zich op het standpunt stellen dat het dan jammer voor de feiten is.
Dus wie belazert er nou wie?

3
10 in holland

Handhaving nieuwe stijl: na een bloedbad verbieden.

1
11 grovi
12 Freidenker

@2 die stints zijn gemaakt voor het fietspad,smal,licht,en wendbaar
helaas is er van dat laatste geen gebruik van gemaakt toen
de rem weigerde
Bij autos, en busjes komen ook ongelukken voor,meer ,vaker en erger

1
13 kim.j.oen

Er is weer een smerig spelletne gespeeld.
Door de minister ze wilde ook niet reageren
Wat gaat er nog wel goed in die regering.
De ene na de andere fout gebeurd er.
En allemaal houden ze mekaars handen boven hoofd.
Is een zooitje heel die regering.

1
14 annie

@12
Wat zeur je nou?
Het bevestigt toch alleen maar wat er al aangegeven is.
Het ministerie zit te klooien en niet zo weinig ook.
Het komt straks neer op een giga schadeloosstelling met alle bijkomende schade die wij als burger uiteindelijk mogen betalen.
Toch fijn dat zo'n incompetente muts zoveel schade kan veroorzaken.

2
15 in holland

@12 .
Is echt te schofterig voor woorden hoe de Staatsmaffia daarmee is omgegaan om hun straatje schoon te vegen.

2
16 eigenmening

@12 ,

Dat is een erg lange doch interessante link, dank daarvoor. Ik ga hem nu niet helemaal lezen, maar wat mij wel in het oog sprong:

"Uit ons onderzoek blijkt dat datzelfde ministerie in 2017 tegen een fabrikant van een andere 'bijzondere bromfiets' iets anders zegt. Namelijk, dat het 'moeilijk blijft een exacte grens te trekken over wat wel of niet is toegestaan'. Die valt niet te geven. Het hoofd van de afdeling Verkeersveiligheid en Wegvervoer schrijft: ''U moet hier uw eigen verantwoordelijkheid volgen. Zolang de oorspronkelijke constructie geen geweld wordt aangedaan is er geen probleem." Het ministerie wil verder ook geen overleg met deze fabrikant. Als de veiligheid verbetert, zijn aanpassingen geen probleem. Dit was exact de reden voor de stint om een zwaardere motor te nemen; die remt beter."

Dat laatste lijkt me sowieso al onzin. Hogere snelheid betekent langere remweg, dus ik vind het vergezocht dat de motor opvoeren, de veiligheid ten goede zou komen.

Feit blijft dus dat de fabrikant nadrukkelijk te horen kreeg dat ze zelf verantwoordelijkheid moesten nemen. Dat hebben ze niet gedaan, dat mag duidelijk zijn na de aanpassingen die gemaakt zijn.

Merk trouwens op dat ik ook niet zeg dat het ministerie of de overheid niks te verwijten valt. Maar ik vind het onzin dat er nu net gedaan wordt alsof de overheid als enige schuldig is aan nalatigheid en het bedrijf alleen maar het slachtoffer is terwijl zij ook gewoon zeer nalatig zijn geweest.
Want sowieso, ongeacht of er nu wel of geen meldplicht was, ze hebben toch zelf hopelijk ook personeel met technisch inzicht in dienst die na kunnen gaan of een constructie wel of niet werkt en dat aanpassingen zoals het opvoeren van een motor of het weghalen van een noodknop, negatief de veiligheid beïnvloedt. Ze wisten dat ze die verantwoordelijkheid hadden, en daar deden ze te weinig mee.

Er wordt snel de vergelijking getrokken met auto's. Autofabrikanten trekken hun producten terug als ze niet degelijk blijken. Doen ze dat niet of te laat, dan hebben ze ook een probleem. Waarom zou het voor deze ondernemer die willens en wetens een ondeugdelijk product blijft aanbieden, anders moeten zijn?

6
17 progressiefliberaal

@17 Waarom zou het voor deze ondernemer die willens en wetens een ondeugdelijk product blijft aanbieden, anders moeten zijn?

Bewijs?

1
18 in holland

@18 ,

Dat staat toch duidelijk in dat artikel dat @12 postte?

Je hebt er nota bene al op gereageerd in @15 . Misschien had je het niet alleen op voorhand maar af moeten kraken en ook moeten kijken wat er in stond... en dan bedoel ik niet alleen een stukje wat je eigen positie bevestigde.

5
19 progressiefliberaal

@17 voordat u commentaar geeft verdiep dan eerst in de techniek.
Een zwaardere elektrische motor remt zwaarder dan een lichtere. E.e.a. is mede afhankelijk van het voort te bewegen gewicht.

0
20 Pluten1

Ben geen fan van deze regering maar die Stint deugt natuurlijk niet.
Je moet als bestuurder altijd een mogelijkheid hebben een voertuig stil te zetten als het op hol slaat of als de rem weigert.

Ik heb met bijna alles gereden wat gemotoriseerd is. Maar zonder remmen is natuurlijk gekkenwerk. Of een kapotte rem en geen alternatief. Is gewoon idioot.

6
21 Minco

@21 U weet blijkbaar de uitkomsten al van alle nog lopende onderzoeken? Lul toch niet zo. De Stint is wettelijk goedgekeurd door de ILT. Een organisatie die zelf niet eens weet waar ze allemaal verantwoordelijk voor zijn. Het is niet de Stint die niet deugt, het is de wederom falende overheid met hun inspectiediensten.

2
22 Een hardwerkende ZZPer

@7 exact afgezien van de snelheid van de karretjes waar ik twijfel over heb zijn er cursussen rijden vermeld door de fabrikant die vaak niet nageleefd zijn.
Het ministerie had tevens gewoon een rijbewijs idee verplicht moeten stellen met dit aantal en snelheid met zon ding.

Falen daarin is duidelijk dus je laat de fabrikant gewoon knappen

1
23 Eastwood

@17 ,
"Dat laatste lijkt me sowieso al onzin. Hogere snelheid betekent langere remweg, dus ik vind het vergezocht dat de motor opvoeren, de veiligheid ten goede zou komen. "

Waaruit concludeert u dat een zwaardere motor de stint sneller maakte? De topsnelheid wordt/werd elektronisch geregeld/begrensd, net als bij vrachtwagens (die met of 4000pk of 1000pk beide maximaal 85-90kmh lopen). De stint zal meer koppel gehad hebben zodat hij makkelijker een heuvel kan nemen en meer remkracht gehad hebben.

0
24 Freidenker

@2 , Volgens jou redenatie zouden dan alle voertuigen kleiner als een luxe middenklasse auto (ook fietsen, brommers, kinderwagens en motorfietsen) in de schrootpers moeten belanden.
Want kleine auto's zijn ook niets anders dan puddingbekers op wielen, geven amper comfort en over veiligheid hebben we het maar liever niet als zoiets in aanraking komt met een betonmixer of betonnen pijler.

1
25 Freidenker

Wat gaat er gebeuren als straks over een paar maanden !! eindelijk dat rapport er is.
Met de mededeling dat met een kleine aanpassing de Stint weer veilig is en gebruikt mag worden.
Dan is er het bedrijf failliet.
Wie gaat dat dan doen ?

1
26 Jalinda

Lees het hele onderzoek door RTL nieuws. De broek zakt u er vanaf. Wat een smerige corrupte bende is de Overheid !!! https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/4466311/een-giftige-cocktail-vier-dode-kinderen-paniek-en-house-cards

2
27 Een hardwerkende ZZPer

Gezien er kinderen vervoerd worden met de stint vind ik het inderdaad heel belangrijk dat er een goed onderzoek komt. Alle informatie moet hier dan ook over gedeeld worden, maar ik heb begrepen dat Mw Van Nieuwenhuizen dat niet echt gedaan heeft en cruciale informatie heeft achter gehouden. Mw houd dan ook een gedegen onderzoek tegen, en zit dus duidelijk op de verkeerde stoel.

0
28 Jill

Het is toch ongelooflijk dat de media zo graag over dode kinderen wil rapporteren. Deze dingen zijn gewoon nooit veilig geweest en worden alleen gebruikt omdat het andere vervoer te duur is en de ouders hun kinderen niet naar de school etc. willen brengen.

3
29 niet-alles-geloven

Het idee om kinderen te vervoeren in een kunststofbak van 3 cm dik met gehaaste automobilisten die langs de stint razen heeft mij nooit bekoord.Als ik het zag hield ik m'n hart vast.Afgezien daarvan vond ik Minister Nieuwenhuizen vanaf het begin te licht voor het ambt van Minister.

0
30 jantje van leiden

** gebruiker verwijderd **

Ik heb zo'n vermoeden dat deze minister belangen heeft in de taxibranche. Uiteraard gaan zij profiteren bij het verdwijnen van de stints. De rekening hiervoor wordt door deze minister weer bij het volk neergelegd. Als de ondernemer gelijk heeft en een schadeclaim krijgt toegewezen dan mag deze minister deze ook zelf betalen.

31 verwijderd5929219

Nee, de prutsers die die ondeugdelijke veewagen de weg op hebben laten gaan hebben de stint kapot gemaakt. Ga aub niet de schuld leggen bij iemand die weinig trek heeft in weer zo'n op hol geslagen veewagen die wat kinderen over de kling jaagt!

2
32 Scholar002

@19 kijk goed uit met oversteken slome, jij weet niet half wat er rond rost hier en daar, met of zonder rijbewijs!!

0
33 Hanzi

@8

Ja.

0
34 Robbedoes

Overheid fout
Stint fout
Stint terecht van de weg gehaald.

Niet omdat het idee of model verkeerd is, omdat er grote technische mankementen zijn gevonden.

1
35 Jackd

@25 Volgens jou ......
Nee, je hebt rare ideetjes over jezelf..

1
36 shym

@36 , Waar baseer je dat op?

0
37 Freidenker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Bewoners balen, zonnepanelen moeten weer van daken af: 'Onbegrijpelijk'

Je kunt om zonnepanelen te plaatsen natuurlijk veel beter bossen kappen of goede landbouwgrond opofferen en ze daar te plaatsen.Wie legt die d...

zojuist geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Mark Rutte vindt Poetin eigenlijk maar een lulletje - Joop - BNNVARA

@7 Rutte en de waarheid 🤣...

7 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

rebo
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

@3 Je vergat nog om de Japanse duizendknoop als een alles overwoekerende invasieve exotische plant te benoemen Betty. Geeft niet, ik help je wel...

3 uur geleden geplaatst door rebo

Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Door wetswijziging staan bedrijven in de rij om asielzoekers aan te nemen

Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...

6 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Xxx Indian Husband WifeScarlet Johansson PornLuscioushentaiSexo LesbicLucie EildBlack Sex Video HdCult PornCute Latina PornJessie VoltSunny Leone Nude ImagesOftenelleIran Sex MovieDisney Porn AnimatedMobile PornMary Burke LeakedBengali Xxxii VideoMommy Wants To BreedRiding SquirtAsian Porn CartoonsBrazil Beach NudesSweetyhooneySexso GratisCid SexHosre XxxIndian Hard AnalXviewosسكس الجميلMy Wife PornUllu Web Series CharamsukhPublic Pickup Sex VideosHouse Girl XxxDeshi Baba Sex ComActress Shannon WhirryNew Xxx DownloadXxx Lip KissDownload Sex Video In HdYuri DreamzViolet Myers OrgyEhentai NetHeather Paige CohnRoco SiffrediXxxkatrina KaifLisa Ann XxDire Desires PornKorra El RioChris Lockwood PornMilking Table CompPorno FemdomNakedassWife GloryholesAnna Bell PeeaksOily FootjobGay Japanise PornKhandi Alexander NudeXxxxxxxxxbIndian Chubby XxxPorn Mem2000s PornstarsWatch Free Porn OnlineTitty DroppingBumassburner PornMha HentaiRaiblueGemma SchweinChun Li HentaiJodi Ann PatersonJojo Siwa NakedMilf AsslickPornstar AnalizedPorn EpisodesTits ExposedVlog NudeLildedjanetonlyfansErotic SearchBoogacamsPornhyForestnymphLife UncontainedSex In Hindi VideoMaa Bete Ki Sex VideoGeorgie Lyall Porn VideosTeacher Boy Sex VideoRedtube TamilFirst Night Hindi Videoصور متحركة سكسيةAmsr PornhubBig Cock PicsDanii Banks OnlyfansSex Hot Full MovieSexvifeosCollege Girlfriend Sex VideoSpanish Teenager PornFree X Rated ClipsRicas FolladasPrema XxxRecording Dance XnxxMadrastras PornosCamila CabellosexyXxxxxxx Sex VideosJapanese Nipple SuckingFiary Tail PornBound And Gagged By WomenSelena Vargas VideosP O R N AnimationPor N UnblockedBigdicksLorissa MccomasXnxx Doctor VideoHentai BreedingBihari XTelugu Heroine XvideoIndian Couple Hot Sex VideoBangla Chuda Chudi Golpo VideoBrazzers Bideos FreeBest Tern PornPornmultJenni LeeSatan's PornKeira Knightley HotXnx Video IndianMsaj SexWeb Series Hindi Adult3d Porn VrAshlynne Brooke NudeRiley Mae NudesFelix Fox PornSnowww_whiteAudry AdamesPeverse PornLily LaneKejsarinJostasy LeakedTranssexual PornPorn..videos.download.for.freeKali Uchis NudeKumi OhashiB Grade ActressWorld Best Porn SiteJade Jantzen AnalAndhra XnxSister Sax VideoDesi Cuckold VideosStripchat FrenchBdsm PornvideoOlarita-mature Lady Gets Fucked By A ToyboyMommy XnxxxXnxx IndiamPornhub CartoonLesbian Sex ComMom Son Force Porn