door Keulen in Binnenland  ·  39 Reacties

  • 5
  • 498x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mooi!

2
1 Jan met de korte achterlul

Natuurlijk erg onnadenkend en zelfs hufterig om niet te denken aan het feit dat die "vredelievende" "palestijnen" al maandenlang Israëlisch grondgebied in de fik zetten met vliegers. En dan daar in feite aan refereren in een "kunstproject"? Bedenk maar wat anders, sufferds. Heel terecht dat dit afgeblazen wordt!

7
2 weerman

@2 En dat voor vliegers dan 80 aanvallen met gevechtsvliegtuigen niet proportioneel is maakt voor jullie schijnbaar niets uit. Vertrek met je zionisten uit het Palestijnse gebied.

BDS

16
3 niet-alles-geloven

@3 Wat al dan niet proportioneel is, bepaal jij niet.
En je bepaalt al helemaal niet wat er in het MO moet gebeuren. Zet jezelf niet zo voor schut joh, neokolonialistje.

5
4 Yiroesh

@3
Je bent een Israël- en jodenhater, met een dergelijke uitspraak. Dom.

6
5 weerman

@2 "Natuurlijk erg onnadenkend en zelfs hufterig om niet te denken aan het feit dat die "vredelievende" "palestijnen" al maandenlang Israëlisch grondgebied in de fik zetten met vliegers. "

Maar het bezet houden van palestijns grondgebied voor ettelijke jaren dat aanschuurt tegen genocide is natuurlijk helemaal OK -- zoals een zionist het betaamt

En voordat je begint te brullen:
https://www.hrw.org/world-report/2018/country-chapters/israel/palestine
https://femmagazine.com/the-israeli-defense-force-is-committing-genocide-against-palestinian-people/
https://novact.org/2014/10/noticiael-tribunal-russell-troba-evidencia-de-genocidi-a-gaza/?lang=en

... etc.

16
6 Jewkakka

* Verwijderd door de redactie *

7 Jewkakka

@6

"Maar het bezet houden van palestijns grondgebied voor ettelijke jaren dat aanschuurt tegen genocide is natuurlijk helemaal OK -- zoals een zionist het betaamt"

Dat is smaad en framing, en een dikke leugen. Het maakt dat je niet als serieuze gesprekspartner gezien kunt worden, hier. Blijkbaar vindt je persoonlijke aanvallen, beledigingen en smaad belangrijker dan een oprechte meningsuitwisseling. Ik heb je er al eerder op betrapt, hoopte op beterschap maar je blijft steken in dit soort dom gebral. Jammer, je leert niets bij.

3
8 weerman

@8 jij bedoelt dat de VN doet aan smaad en framing?

13
9 Jewkakka

@9

Niet zo zuigen, joh. Je bent geen gesprekspartner meer, met je voortdurende gescheld, je beledigingen, je op-de-man reacties en je flame. Nogmaals; jij komt voor ruzie, niet om normaal, volwassen te praten. Daar doe ik niet aan mee.

2
10 weerman

Uit het artikel,

'De affaire biedt inzicht in een gangbare praktijk: solidariteit met de Palestijnen wordt genadeloos afgestraft.'

Reageerder 'weerman' en 'Yiroesh' demonstreren dit in dit draadje. Beiden hebben er ook een handje van om niet welgevallige meningen af te doen als, 'Jodenhaat', c.q. 'antisemitisme'.

Wat betreft dit kunstproject is weer duidelijk dat het niet begrepen wordt. Tevens wordt er ook geen moeite gedaan om het te begrijpen en uit te leggen aan de achterban.Nee, bestuurlijk Nederland laat zich inpakken door het domme deel van de bevolking die er geen bal van begrepen heeft en zich heeft laten opjutten door blind pro Israël. Wat een volkse bekrompenheid weer en wat een angst bij bestuurders om hun nek eens uit te steken.

17
11 Hendrianus

@10 tja, als je geen argumenten meer hebt kun je dat ook zeggen

10
12 Jewkakka

Goed, de discussie is dan wel kapot gemaakt in @11 , met een keiharde Framing en smaad. Ik ga er maar niet op in; dat zou deze figuur wel graag willen.

En bij @12 zien we dat ook deze 'meneer' geen inhoudelijke reactie kan geven, maar ook zijn toevlucht neemt tot op-de-man onzin.


Dus een kort draadje. question En wie NU vliegers in elkaar knutselt volgend de Hamas-blauwdrukken, wetende dat met dergelijke 'brandvliegers' al honderden hectares Israëlisch grondgebied in vlammen opging, veel landbouwgrond en veel natuurgebieden werd verwoest, weet donders goed waar hij/zij mee bezig is. Het getuigt van een smakeloosheid van jewelste.

1
13 weerman

@13 weerman

De 'discussie' werd in @5 ,'Je bent een Israël- en jodenhater, met een dergelijke uitspraak. Dom.', al om zeep geholpen. Je zwaait daar weer eens stevig met het in je knuistjes geklemde antisemitisme vlaggetje.

Verder mag je van het vlieger kunstproject vinden wat je wil. Dat is het mooie van kunst, een ieder ervaart het anders. Walgelijk is het als dommerds proberen een kunstuiting tegen te houden. Ach, wat is daar nieuw aan.

17
14 Hendrianus

@14

Dat jij niet wilt dan wel niet kunt zien wie er hier een land en diens inwoners haat, is een bekend hiaat in jouw waarnemings- en beoordelingsvermogen. Daarom is er met jou ook niet normaal te discussiëren; je komt voortdurend met 'persoonlijke boodschappen' vol vuur en onzin. Je vindt het maar wat mooi he, die vliegers.... Ik spreek de wens uit dat jij eens zo'n vlieger plus brandbom op je huis krijgt. Dan zullen we zien hoe snel je van mening verandert; van 'kunstuiting' tot 'aanslag'.

2
15 weerman

@15

Bij mijn weten worden er op het strand van Vlissingen geen vliegers met brandbommen opgelaten.
Er was een vreedzaam project opgezet waarbij de vlieger als middel diende voor een kunstuiting om
maatschappelijke kwesties aan de kaak stellen. Een aantal van de kunstenaars koos voor hun inspiratie het Palestijns/Israëlisch conflict. Dat triggerde uiteindelijk de pro Israëlische meute. Zij roken bloed en kregen hun zin. Triest.

17
16 Hendrianus

@16
Als mensen vliegers die misbruikt worden voor massale brandstichting tijdens een conflict tussen Israël en een stel arabieren zien als 'voorbeeld' voor een kunstuiting, dan moesten ze maar eens naar een psychiater gaan. Nog effe en ze komen met Hamas-raketwerpers door de straat lopen, en nomen dat dan opeens 'kunst'. Kunstenaars die dit soort dingen als 'inspiratie' zien, moesten eens gaan nadenken of je er misschien wel mensen mee kwetst of beledigt. Als dat je doel is: NOG een keer naar de psychiater.
Je woordgebruik "pro-Israëlische meute" en "ze roken bloed" vind ik beledigend, overbodig en zwaar overdreven. Deze groep voelde zich beledigd door deze "kunstuiting" en protesteerde daar terecht tegen. Er werd geen rekening gehouden met het feit dat die vliegers (die in alle opzichten deden denken aan de Hamas-brandvliegers zeker vwb vorm en beschilderingen, dat is géén toeval!) wel eens provocerend zouden kunnen zijn, en dat ze meer gezien zouden kunnen worden als verklaring dat de kunstenaars achter de Hamas-ideologie staan. Waar ze overigens geen afstand van namen. Dat is veelzeggend...

1
17 weerman

@17

Het is niet altijd te vermijden dat mensen zich soms door kunst gekwetst voelen. Zeker als je maatschappelijke misstanden als onderwerp kiest kun je er vergif op innemen dat er protest zal zijn en soms zelfs onm mogelijk gemaakt. Als maatschappelijk betrokken kunst niet meer kan dan vind ik dat triest. Nu zal de openbare orde, er werd met geweld gedreigd, wel doorslaggevend zijn geweest. Het project speelt zich tenslotte buiten af op een strand. Nu ja, de winst is dat er discussie was, de uitkomst is minder.

16
18 Hendrianus

@17 weerman

Je vind mijn woordgebruik beledigend, overbodig en zwaar overdreven? Stevig aangezet inderdaad.
Maar, leg je je eigen taalgebruik wel eens onder het vergrootglas?

17
19 Hendrianus

@18
Er is een groot verschil tussen aanvals- vernietigingswapens als voorbeeld zien voor je 'kunst', of een kunstuiting die duidt op maatschappelijke betrokkenheid. Er is geen sprake van 'maatschappelijke misstanden', of je moet de dictatuur van de Hamas-terreurgroep bedoelen. Dat is inderdaad een grote misstand!
Verder vind ik dit soort 'kunstuitingen' getuigen van een gebrek aan empathie en sociaal gevoel. Het is veel meer een uiting van meningen, net als bijvoorbeeld die jaarlijkse cartoonwedstrijd wie de smerigste cartoon over Joden en/of Israël kan maken, in gerelicapt Iran. Net zoiets; het heeft niets met kunst te maken maar alles met het vasthouden aan een opgelegd vijandbeeld. Te vaak wordt dergelijke haat onder de noemer 'kunst' gepresenteerd, en deze vliegers doen mij vermoeden dat het meer ventilatie is van pro-"palestijnse" gevoelens dan met kunst. Maar wees daar dan eerlijk over en verstop het niet onder de noemer 'kunst.'

@19
Ja hoor! anders had ik mij naar jou en je mede-clubleden toe vele malen harder uitgesproken. Ik hou me voortdurend in! Dus wees maar blij met mijn zelfcensuur; kun jij nog veel van leren!

2
20 weerman

@20 Ja joh vreselijk man vliegers met maatschappelijke thema's. Heel erg hoor.

8
21 Drs. Mezun

@21
Zoals altijd voeg je niets toe aan de discussie en komt slechts even op-de-man zeiken. Wederom: je doet niet mee met de discussie. Ga eerst je glaasje melk en je koekje nuttigen, en je speelgoed opruimen.

1
22 weerman

* Verwijderd door de redactie *

23 Drs. Mezun

Ach waarom niet, de moslims doen niet anders dan allerlei aanpassing eisen of dat nu om kussende mensen gaat of om naakt beelden of om katholieke uitingen, alles moet weg van hen dus dan ook de andere kant maar. En antisemitisme, al ruikt het er alleen maar naar moet compleet de kop ingedrukt worden. Dus prima beslissing!

"georganiseerd werd door UNRWA"
Dan weet je dus al genoeg. En ja, met die eco-terreur zaten er wel degelijk ook hakenkruisen bij. palestijnen en Hitler, zijn als een symbiotische ziekte.

Palestinians launch a SWASTIKA kite on Hitler's birthday during protests on the Israeli border:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-5638821/Palestinian-women-standing-men-protests-likely-shot-at.html
CAMERA OP-ED: THE MEDIA, PALESTINIAN NAZI FLAGS AND HAMAS :
https://www.camera.org/article/the-media-palestinian-nazi-flags-and-hamas-talking-points/
Dutch politician praises pro-Palestinian kite show featuring Nazi symbols:
https://www.jta.org/2018/10/26/news-opinion/dutch-politician-praises-pro-palestinian-kite-show-featuring-nazi-symbols
As global press ignores swastika kites, Hamas is winning propaganda war:
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5240805,00.html
“Palestinians” fly swastika kite with petrol bomb across Gaza border into Israel:
https://www.jihadwatch.org/2018/04/palestinians-fly-swastika-kite-with-petrol-bomb-across-gaza-border-into-israel
Palestinian brags to NPR that flying swastika-marked kites into Israel makes ‘Jews go crazy’:
https://www.theblaze.com/video/palestinian-brags-to-npr-that-flying-swastika-marked-kites-into-israel-makes-jews-go-crazy
Palestinians fly swastika kite with petrol bomb across Gaza border into Israel
https://www.timesofisrael.com/palestinians-fly-swastika-kite-with-petrol-bomb-across-gaza-border-into-israel/
Gazan tells NPR he wants to see the Jews burn, brags about putting swastikas on incendiary kites:

Palestinian Flag and Swastika Fly in Gaza:

https://israelunwired.com/swastika-flag-at-gaza-march-exposes-underlying-antisemitism-of-palestine/
Ca. 4000 m² Israëlisch akkerland vernield in Gazaanse aanslag met brandbomvliegers
https://brabosh.com/2018/05/03/pqpct-hv1/#comment-23875

Waarom zoveel linken? Omdat de moslinkse trollenbrigade anders weer zeurt dat er tekort onderbouwing is, anderzijds geef je weer veel onderbouwing dan word je uitgemaakt voor salafist en een islamofiel.
Altijd lachen met die mafklappers question question

1
24 Bleke Betty
25 Bleke Betty

@24 @25

Euh, het gaat hier over een kunstproject in Vlissingen.

17
26 Hendrianus

@26
Ja, daar gaat het over. De palestijnen, hakenkruizen en de vliegers die gebruikt worden in hun terreuracties. En wat doen ze hier in NL ze gaan vliegers oplaten als in een z.g.n kunstproject.
Lijkt mij duidelijk wat de link ertussen is!

0
27 Bleke Betty

@27 Bleke Betty

Rustig maar. Wat denk jij dan dat de link is tussen dit kunstproject en de vliegers van Gaza?

16
28 Hendrianus

@28
Het gebruik van de vlieger als z.g.n kunst uiting? Enne, ik ben rustig question

2
29 Bleke Betty

@29 Bleke Betty

Dat is geen antwoord op de vraag wat jij denkt dat de link is tussen dit kunstproject en de vliegers van Gaza. Blij dat je rustig bent. Waarom zou je vliegers niet mogen gebruiken om maatschappelijke misstanden aan de kaak te stellen?

16
30 Hendrianus

@30
Waarom zou je geen swastika's gebruiken om mooie kunst te maken? Uiteindelijk is het een mooi symbool van lang voor de nazi's van de Boedhisten, van de Kelten enz. Omdat dit door de nazi's een besmet verhaal is geworden. Dus dat doet niemand.
En een kunstproject ter ondersteuning vd palestijnen d.m.v. vliegers die zijzelf dus dagelijks gebruiken om hun eco-terreur uit te voeren, kan je werkelijk niet neutraal noemen
Palestijnen- vlieger terreur - waarmee dus vliegers als z.g.n kunst object een besmet verhaal is.
Van alle objecten kiest men de vlieger, het object van terreur. Het doel zoveel mogelijk vernietigen. Neem deze bv. nog maar een keer:
Ca. 4000 m² Israëlisch akkerland vernield in Gazaanse aanslag met brandbomvliegers
https://brabosh.com/2018/05/03/pqpct-hv1/#comment-23875

En hier laat ik het bij. Het is wat mij betreft overduidelijk en ik zie niet wat deze discussie verder voor zin heeft. U mag uiteraard van mening verschillen.

1
31 Bleke Betty

@31 Bleke Betty

In het artikel wordt duidelijk gemaakt dat er in het kunstpt object GEEN vlieger met een swastika zit. Dat kan ook helemaal niet omdat het een verboden symbool is in Nederland. Het kunstproject is niet bedoeld ter ondersteuning van de Palestijnen. Het gaat om maatschappelijke misstanden. Een paar kunstenaars kozen om het MO conflict te gebruiken. Heb je het artikel wel gelezen?

Verder staan vliegers op zich natuurlijk niet te boek als 'object van terreur'. Dat je een vlieger daarvoor òòk kunt gebruiken betekent niet dat vliegers taboe zijn.

16
32 Hendrianus

@32

Blijf je nou zo raaskallen om je gelijk maar te halen?? Je laatste zin slaat alles. Ik vertaal 'm even naar Betty's voorbeeld, dan wordt het een ieder duidelijk dat jij niet WIL zien wat zij (en ik al net zo) stellen; die vliegers zijn een symbool van de hedendaagse "palestijnse" terreur en iedereen associeert ze daar nu mee. Dus een fout object!

Ik stel je zin dus nu zo: "Verder staan hakenkruizen op zich natuurlijk niet te boek als "symbool van terreur". Dat je een hakenkruis daar óók voor kunt gebruiken betekent niet dat hakenkruizen taboe zijn."

Zie je hoe krom je redenatie is, als we even één woordje verwisselen? Nee? Dat is dan die gigantische kokervisie van je die je blikveld ernstig vernauwt.

question

1
33 weerman

@33 weerman

Wat een waanzin om de nazi swastika als symbool te vergelijken met een vlieger.
Als je deze redenatie doorvoert moet je erop uit om iedereen die een vlieger op laat te gaan melden bij de politie. Succes. Wat wordt je volgende object? Autobanden? Stenen?

14
34 Hendrianus

@34

Je wilt het niet snappen, en dat is logisch. Het ontbreekt bij jou namelijk aan de nodige empathie. Ik vind je een behoorlijke sociopaat, en daar moeten we geen begrip en inlevingsvermogen van verwachten. Jouw probleem, en dat is ook duidelijk jouw probleem, gezien het feit dat je opponenten hier WEL zien wat er zo stom en zo fout is aan deze 'tentoonstelling', maar jou niet. We zijn al 35 postings bezig maar het gaat er maar niet in bij jou, en je blijft volharden. Dat is echt jouw probleem.

0
35 weerman

@35 weerman

Gebrek aan empathie en een sociopaat? Zo kennen we weerman weer. Geen argumenten en dan maar op de man spelen. Verder nog een dijk van een drogredenering erbij, 'je opponenten hier.....'.
Zoals al eerder geschreven, iedereen mag van deze kunstuiting vinden wat hij wil. Ik vind hem super en betreur het dat onder druk van o.a. Joodse en christelijke zijde deze kunstuiting niet mogelijk is in Nederland. Jammer.

12
36 Hendrianus

@36

Nee, niet op-de-man, WIJ waren in gesprek dus geef ik je antwoord en vertel hoe ik over jou denk, gezien het feit dat deze idiote 'discussie' al 37 postings doorgaat. Je demonisatie is weer treffend en perfect passend bij het beeld van de sociopaat wat ik van jou heb, ja.
Natuurlijk vindt jij die "kunstuiting" super; hij beantwoord leuk aan jouw beeld over "palestijnen" en Israëliërs. Je juicht bij die vliegers. Tja, dat is te verwachten bij jou. Triest.

0
37 weerman

@37 weerman

Jij betrekt dit kunstwerk volledig op de Palestijns/Israëlische kwestie en gaat volledig voorbij aan het feit dat dat het niet is. Ik ben in tegenstelling tot jou niet onderlegd in de psychiatrische wetenschappen dus misschien kun je mij een handje helpen in deze. Hoe noem je dat uitvergroten en invullen, waarbij volledig voorbij gegaan wordt aan de uitleg van de bedenker van dit project, in de psychiatrie?

12
38 Hendrianus

Net als je denkt dat het niet gekker kan .....

11
39 ~ Echelon II ~

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

23 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Angela White Tit Fuck CompilationPegging BjPokemon FutanariAlison Brie NuseHidden Sex ClipsHotcouple_29s CamKannada Sex Video BfTally Wyte BlowjobTubdbdsmManga Origine XNicole Sage PornMr Hankey DildoesPorn 22Bangalore Call Girls VideosVideos Caseros XxxFree Ebony CamFemdomcultOnlyfans-videosEvelina DarlingProlapse PornhubAunty Sex StoryBoy And Boy Xnxx VideoGujrati Sex MovieDaddy Dayghter PornAbbywintrrsRissa And QuanXnxx CulonasFeetlickPornhub Ebony LesbianPornnubilesRakhi Sawant Sexy VideoNaija UncutFurry Hentai MangaMom HardcoreGym Hot PornAnal Masturbation MenIncest Gif CaptionsLeasbin XxxXnxx PenisFriday 13 NudeStormy Daniels SexSexiest Models PornLexi2legit LeakedWww Mia MalkovaModelmediaCameron Canela PornMamacitas PornAnuncios PornPorn TallestChelsea Field NudeBobbs KissTelugu X KathaluMemek JepangBbw PornPronmovesPornos Amadores CaseirosChealeader PornWw Sex IndianThreesome Porn MoviesGoblin Girl PornJav TorrentFrancaise PornographieIndias XvideoTop TtavestiWoodmancastingPencil Dick69 Sex Position ImagesAnal OnluMasterbation ToysIndiandesivideosShare Wife First TimeNude Women Nude BeachBend Me OverMihina NagaiOnlyfans Gay PornBest 3d Porn GamesCarmela CluychBig Tits Big NippelsWww.tiava.comWhitney Cummings TitsRaugh AnalNidhi Bhanushali SexPakistani Hd SexOnly SecretariesCream Pie ThaiSexfull FilmDog Licking TittiesDishpornSite X GratuitJqvseenBrazzerspornBig Tits Red HeadKannada Sex VillageBhai Bahan XvideoChachi FuckBangla Blue Film Video MovieShorty Mac PornosBazzer.coomFapello-leaksBaddiehub VipCarlacuteVrkm-1053Mom Bf XxxDesi Porn Mp4EmloadSexy Redd NudeWww.xhemsterDesi Porn 3gpHollywood Xxx Hindi MovieKannada Sex Open Kannada SexChi Chi Dragon Ball PornTressa SilgueroDoctor Xxx Sex VideoHot Teacher XxPorno ChilenoAllporn ComixFilme PornouCartoon PorAriella Ferrera BrazzersBest Boobs Porn VideosMasalaseensexSexycelebrityNude China ModelBrigitte PornLucie QildeBeautiful BlowjobsEmira Foods NudeJensen JelenaSommer Ray TitsVictoria MedeirosPorn With Indian BhabhiSublime DirectoryNaked And PublicGoogle PornographiqueLoserfruit PornRicky Johson PornFemboy Bbc PornKym Malin NudeSkylar Vox NurseHdporn VedioDeshi Six VideoHolly Micheals PornHentai Foundry SparrowPauline Tantot NudeBurma Sex VideoXvideobbwLesbian Porn PeeFitness Models In PornSunnyxxxvideoSex Videos Antys