Utrechter Hamza Ziani geliquideerd in Spaanse badplaats Torremolinos

Bij een schietpartij in een restaurant in Playamar in Torremolinos is gisteravond de 33-jarige Utrechter Hamza Ziani doodgeschoten, zo bevestigen meerdere bronnen aan boevennieuws. Volgen Spaanse media is er sprake van een afrekening in het criminele circuit.

Liquidatie

Een gemaskerde man kwam gisteravond net na 21.00 uur het restaurant binnen gelopen waar Hamza zat te eten samen met een vriendin. Hamza Ziani en de vrouw in zijn gezelschap waren pas net daarvoor gearriveerd en de serveerster had net de bestelling van de twee opgenomen toen een gemaskerd man met getrokken vuurwapen het restaurant in stormde. De dader liep op Hamza Ziani af en schoot twee keer op de Utrechter. Hamza Ziani weet dan nog op te staan en probeert te vluchten maar zakt een paar meter voor de uitgang in elkaar. De dader schiet vervolgens nog zeven keer op de gewonde Hamza waarvan vier raak zijn alvorens hij wegvlucht. Maar liefst zeven keer is de Utrechter geraakt waarbij hij in zijn hoofd en zijn bovenlichaam is geschoten. Hoewel Hamza Ziani levend naar een ziekenhuis kon worden gebracht bevestigde de politie vanochtend aan de Spaanse krant Dario Sur dat hij is komen te overlijden. In het ziekenhuis hebben de artsen hem nog geopereerd om zo te proberen zijn leven te redden maar de medische hulp mocht niet meer baten. De dader vluchtte na de schietpartij naar buiten waar aan de straat Calle Antonio Navas Ruiz een wit busje stond te wachten. De bus zou volgens getuigen een achterraam hebben gemist en zijn gevlucht richting de snelweg.

Bommen Marbella

Hamza Ziani is een bekende in het criminele circuit in Nederland en in Spanje. Hij was pas sinds kort vrij nadat hij in Marbella werd opgepakt wegens illegaal vuurwapen bezit en het in bezit hebben van explosieven. De Spaanse autoriteiten beschuldigen Hamza Ziani van deelname aan een criminele organisatie die gespecialiseerd zou zijn in drugshandel en afpersing. Hamza Ziani zou degene zij  geweest die een zelfgemaakt bom heeft geplaatst in een vuilnisbak in Marbella. De bom lag in de wijk Altos de Los Monteros en was klaar om gedetoneerd te worden toen deze door de politie werd gevonden. De Spaanse deskundigen van de explosieven opruimingsdienst concludeerde destijds dat de bom door een expert moest zijn gemaakt. De Utrechter was pas sinds kort vrij na het betalen van een borgtocht.

Drugsoorlog Spanje

Bij zijn arrestatie begin oktober werden vier vuurwapens gevonden. Het ging om een machinepistool en drie handvuurwapens van het type Luger P08 kaliber 9 millimeter, ook werden drie dozen met ammunitie aangetroffen. Naast de vuurwapens werden nog vijf telefoons en twee auto’s van de Utrechter in beslag genomen. Volgens de Spaanse politie wordt er een drugsoorlog gevoerd die min of meer begon met de liquidatie van David ‘Maradona’ Avila Ramos. De drugshandelaar werd in mei dit jaar doodgeschoten bij de kerk waar zijn zoon op dat moment zijn eerste heilige communie deed. David zou flinke drugsschulden hebben gehad bij een Colombiaans drugskartel. De groep rond Hamza Ziani zou met het plaatsen en laten afgaan van bommen andere drugscriminelen willen waarschuwen of intimideren. Zo zouden twee bommen die afgingen na de arrestatie van Hamza Ziani begin oktober een waarschuwing zijn geweest voor een Marokkaanse zakenman die gelinkt was aan David Avila Ramos. De explosieven gingen af in een loods in San Pedro de Alcántara en in Benahavís vlakbij een luxe chalet.

Utrecht

Ook in Utrecht was Hamza Ziani een bekende in de onderwereld. Hij was betrokken bij de ontvoering van Mohammed H. De inmiddels 55-jarige Mohammed H. werd jaren geleden ontvoerd door onder andere Hamza Ziani en diens jeugdvriend Soulaiman el H. De ontvoering zou destijds zijn opgezet door een neef van Soulaiman, Mohamed el A. Deze Mohamed el A. trok zich echter op het laatste moment terug en verraadde Soulaiman wat zorgde voor een breuk in de familie el H. Soulaiman stond later weer terecht voor een liquidatiepoging op zijn neef maar werd hiervan vrijgesproken door de rechtbank. Deze liquidatiepoging zou het motief zijn geweest achter de moordpoging op Khalid H. die door Mohamed el A. beschuldigd werd van betrokkenheid. De ontvoering van Mohammed H. was door Mohamed el A. namelijk opgezet om dichter bij Ridouan Taghi te komen, een goed contact destijds van Mohammed H. die eerder is veroordeeld voor de grootschalige handel in hasj. Mohammed H. zit op dit moment ondergedoken ergens in Marokko. Zijn woning in Doorn was het doelwit van meerdere aanslagen.

Observatiebus

Naast Soulaiman was Hamza Ziani vroeger ook goed bevriend met Nadir ‘Rat’ A.T. maar ook met Mustapha F. en de Iraanse broers N. en F. Hamza Ziani was een allemans vriend die omschreven word als iemand die voor niets of niemand achteruit deinsde. Zo was Hamza Ziani degene die een hypermoderne observatiebus beheerde die werd gevonden in een loods in Montfoort tijdens het onderzoek naar een overval op een vrachtwagenchauffeur in Mijnsheerenland op 27 oktober 2015. De chauffeur wordt in de buurt van Arnhem gedumpt. De daders gaan er van door met de inhoud van de container die de vrachtwagen vervoert. Deze zou in de loods in Montfoort zijn gelost. Officieel zou de vracht alleen uit ananassen bestaan, maar door de ontvoering van de vrachtwagenchauffeur vermoedt justitie dat er ook cocaïne in de container afkomstig uit Costa Rica zit. Volgens geruchten in het criminele circuit zou er in totaal 7000 kilo coke in hebben gezeten. De observatiebus zou door verschillende partijen worden gebruikt, onder andere door Mustapha F. en door de Iraaanse broers.

Hamza Ziani en jeugdvriend Nadir ‘rat’ A.T.

De laatste tijd behoorde Hamza Ziani vooral tot de groep rond Mustapha F. Zijn naam wordt genoemd als degene die ervoor zorgde dat de auto van Nadir ‘Rat’ A.T. ontplofte. In de auto zat op dat moment echter Patrick ‘Pepe’ S. die de auto geleend had. Hoewel er volgens de Spaanse politie geen sprake was van een bom maar van een technisch defect blijven contacten in het criminele circuit beweren dat er wel degelijke sprake was van opzet. Het ontploffen van meerdere bommen in en rond Marbella en de arrestatie van Hamza Ziani voor betrokkenheid hierbij lijkt deze bewering te ondersteunen. Dat Hamza Ziani nu dan ook is doodgeschoten nadat hij eerder de auto van zijn jeugdvriend Nadir ‘rat’ A.T. probeerde op te blazen zou dan ook geen toeval zijn.

Lees ook: De Judassen van de Utrechtse onderwereld

Nadir ‘rat’ doelwit bij autobom Marbella

Soulaiman el H. vrijgesproken van liquidatiepoging op neef

Nieuwe onderwereldoorlog dreigt in Utrechtse wijk Overvecht

[sgmb id=”1″]

73 gedachten over “Utrechter Hamza Ziani geliquideerd in Spaanse badplaats Torremolinos

    • november 5, 2018 om 01:37
      Permalink

      Rip Hamza hij was een top gozer. ik ga geen conclusies trekken,er wordt van alles gezegd die hem heeft vermoord maar 1 ding weet ik zeker ze tijd was gekomen..
      We zullen hem nooit vergeten..

      Beantwoorden
  • oktober 29, 2018 om 15:21
    Permalink

    Ja, toen ik las dat die vijanden van Taghi termen als “Los Pepes” en “Alliantie” gingen gebruiken, wist ik dat ze kansloos zijn tegen Taghi. Dat doe je alleen als je geen hoop meer hebt de oorlog op straat te winnen. Deze man wou gatsen van groep Taghi opblazen, dit krijg je dan.

    Beantwoorden
    • oktober 29, 2018 om 17:40
      Permalink

      Die gasten van taghi kunnen niet hun hele leven lang verstoppen en vluchten voor hun tegenstanders hier komt reactie op. Een oog voor een oog zeggen ze toch altijd?

      Beantwoorden
      • oktober 29, 2018 om 18:14
        Permalink

        Volgens mij zijn het de vijanden van Taghi die steeds verstoppen. En zelfs dan worden ze keer op keer gepakt zoals deze Zianni. Wel bij de feiten blijven. Er zitten ook gasten van Taghi en Taghi zelf ondergedoken, maar dat komt omdat justitie ze zoekt. De dag dat justitie hun niet meer zoekt, lopen ze weer in Utrecht rond, terwijl de vijanden van Taghi verstopt zitten zonder dat ze gezocht worden door de politie. Bang alleen van Taghi zijn ze.

        Beantwoorden
      • oktober 30, 2018 om 18:54
        Permalink

        “Oog om oog eindigt met een wereld van blinden.” Mahatma Ghandi.

        Beantwoorden
    • oktober 29, 2018 om 18:05
      Permalink

      Ja, die pepes dat ze films na willen doen was echt heel pijnlijk.

      Beantwoorden
    • november 4, 2018 om 01:30
      Permalink

      Inderdaad zo goed hart had die ook weer niet om iemand anders willen op te blazen actie reactie

      Beantwoorden
  • oktober 29, 2018 om 17:20
    Permalink

    Taghi is duidelijk onaantastbaar OM kan hem niet aan zijn vijanden eindigen onder de grond..

    Beantwoorden
    • oktober 29, 2018 om 17:55
      Permalink

      Niemand is onaantastbaar. Ik denk ook niet dat Taghi zichzelf zo noemt. Maar als mensen zomaar met zijn conflict bemoeien moeten ze inderdaad niet raar opkijken dat ze eraan gaan.

      Beantwoorden
  • oktober 29, 2018 om 17:44
    Permalink

    nee taghi zal altijd boven de grond blijven en voor eeuwig leven kk sukkeltjes

    Beantwoorden
    • oktober 29, 2018 om 18:10
      Permalink

      Taghi, Razoukki etc, niemand van hun zegt onaantastbaar te zijn, want dat is niemand. Maar Taghi is wel onaantastbaar voor dat clubje die dachten dat ze hem even zo konden pakken met hun hoogmoed.

      Beantwoorden
    • oktober 29, 2018 om 19:53
      Permalink

      Ga weg man, je hoort Taghi nooit zeggen dat ie onaantastbaar is. Zijn vijanden dachten juist onaantastbaar te zijn.

      Beantwoorden
    • oktober 30, 2018 om 15:04
      Permalink

      @god,
      Dat betekent dan ook dat jij voor eeuwig je tong in Taghi’s anus moet blijven steken

      Beantwoorden
  • oktober 30, 2018 om 14:54
    Permalink

    @motje k-eiland,
    jij bent niet bepaald de slimste he. El Chapo zit tussen 4 muren en die andere twee liggen tussen 6 planken.

    Beantwoorden
  • oktober 30, 2018 om 15:10
    Permalink

    Deze jongen is tenminste gestorven met eer. Omdat hij weigerde judas te worden. 3 jaar lang stond hij op dodenlijst van Taghi alleen omdat hij een vriend was van moes. jullie praten maar je weet niks. Het is logisch dat mensen zichzelf verdedigen tegen deze terreur. Je hebt 3 soorten mensen: mensen die vechten en mensen die vluchten. En dan heb je een derde soort die worden judas de eerlozen. Deze jongen heeft gevochten tot zijn einde en weigerde te vluchten of judas te worden. Dat kan je niet zeggen over die eerloze mensen die hem verkocht hebben. Respect voor hamza RIP hij was een man van eer en goed voor zijn vrienden en familie deze jongen had een hart van goud. Ook taghi zal daar respect voor hebben gehad ook al zag hij hem als vijand zonder reden. Meer respect dat de judassen ooit zullen krijgen die stoelendans doen en hun kont geven aan de hoogste bieder. Daar heeft vriend of vijand geen respect voor. Ze mogen nu hier hard roepen en stoer praten op de reacties maar kunnen niet in de spiegel kijken dan zien ze een laffaard zonder eer

    Beantwoorden
    • oktober 30, 2018 om 16:55
      Permalink

      Ja. maar waarom moest Moes Razzouki observeren? Hij kon toch ook Taghi bellen en dan zou hij weten er is geen conflict. Maar Moes met al zijn centen dacht dat hij een luxe observatiebus kon kopen en daarmee Taghi te slim af zou zijn.

      Beantwoorden
    • oktober 30, 2018 om 17:45
      Permalink

      @Respecthamza
      Wie zegt dat Hamza op de lijst stond omdat hij vriend van Moes was? Ten eerste, Moes stond nooit op de lijst, totdat die observatiebusje van hem werd door de politie werd gevonden met foto’s van Razouki. Moes wou dus Razouki laten omleggen, dan kom je inderdaad op een lijst. En Hamza stond nooit op de lijst, totdat hij Moes ging helpen om Taghi en Razouki te pakken.

      Beantwoorden
  • oktober 30, 2018 om 20:45
    Permalink

    Dit is een beetje het Willem Holleeder effect, bij elke moord die gepleegd werd was het willem. Met die Taghi is dit hetzelfde geval, terwijl al die criminelen die werden doodgeschoten hebben meerdere vijanden. Kijk naar mieremet , endstra, vanhout het is allemaal moeilijk bewijzen.

    Beantwoorden
  • oktober 31, 2018 om 08:56
    Permalink

    Deze taghi speelt nu groot met ze witte poeder .verstopt in het buitenland.
    Vooral door gaan,allah zal je goed belonen voor je daden.
    Nooit geen vergevenis branden in hell

    Ik snap niet waarom justitie geen miljoen euro als beloning op zijn hoofd zet .
    Geloof me hij word snel gevonden .

    Is gewoon een lachertje 25000€
    Op iemand die 100de miljoenen heeft verdient

    Beantwoorden
  • oktober 31, 2018 om 09:52
    Permalink

    Mohammed H is en redauan taghi zijn de gevaarlijkste mensen in Europa.
    Ze zijn nog gevaarlijker dan de geheime dienst..

    Beantwoorden
  • oktober 31, 2018 om 16:39
    Permalink

    Redouan en Razouki leven al jaren heel simpel terwijl zij beschikken over aanzienlijke fondsen en dat blijkt hun sterke kant volgens mensen die de spelers in dit drama kennen. Deze heren waren onbekend terwijl ze al jaren in het milieu bekend zijn en dat zegt genoeg!

    Hamza had een bus in zijn beheer waarmee een vriend een andere vriend bespioneerde. Hij zocht geen oplossing en koos voor de kant van de gast die alles wou….Chicas, Champagne en Flash(Scarface quote)

    Er zijn wel veel fouten gemaakt wat betreft vergismoorden die waarschijnlijk gelinkt kunnen worden aan de heren al is het zijdelings. Gwenette en Samir hadden nooit moeten worden geliquideerd, maar blijkbaar was het eerste om noffel te plezieren en de tweede tactisch spel om het markt te domineren samen met een andere speler.
    Dat was het begin van het einde!

    Beantwoorden
  • oktober 31, 2018 om 18:20
    Permalink

    Razoukki observeren ? Volgens mij slaan jullie heel wat over die zielige taghi die t biet aandurfde dus maar via justitie probeerde door Khalid uit Overvecht te liquideren en vervolgens de schuld in anders zn schoenen proberen te schuiven ?

    Beantwoorden
  • oktober 31, 2018 om 18:46
    Permalink

    zit taghi in mexico hij heeft backup van de cartel toch iedereen staat machteloos

    Beantwoorden
  • november 1, 2018 om 01:26
    Permalink

    Waarom praat iedereen over “cartel achter zich”? Iedereen zou aan de buis (of zoals tegenwoordig plat scherm) geplakt zitten als dit een tv serie wekelijks was. Net zoals bij Penoza alleen dit is true story. Hij heeft niet alleen cartel achter zich staan hij is 1 van hun geworden weet je hoeveel respect hij van die mensen krijgt. Kleine man uit Vianen zo wereldwijd bekend geworden ik zou elke week kijken naar die serie ouwe BNer ik zie je nog voor me zo een kleine guppie dat je was.

    Of komt in aflevering 187 dat toch iemand anders de grote meneer is??? 2B CONTINUED….

    Beantwoorden
  • november 1, 2018 om 11:47
    Permalink

    In die wereld leven leeuwen geen plek voor zwakte en deze hanza die heeft ook wel wat op zijn kerfstok anders wordt je niet afgeschoten als een hond

    Beantwoorden
    • november 1, 2018 om 15:57
      Permalink

      Hij was een man van eer geen hond. Je moer is een hond dat ze jou ter wereld heeft gebracht zo een ezel. Grote bek hier op die internet maar in real life verstoppen en rennen als bolt. Beter ga je op hardlopen jullie rennen sneller als de meeste weet iedereen eerlijk geen mannen hier allemaal kranteverkopers

      Beantwoorden
  • november 1, 2018 om 15:42
    Permalink

    Wat een hoop gelul en ge-bla bla bla op dit verhaal hier zeg. Als je iedereen hier moet geloven was Hamza de perfecte schoonzoon die “uit het niets” ineens werdt doodgeschoten en die nu bij profeet mohammed op schoot zit en met een afkeurende blik neerkijkt op crimineel Mocro Nederland, terwijl de andere groep hier met een stijve lul loopt op te scheppen hoe ze Taghi (de nieuwe Chapo/Escobar volgens hun bronnen uit de locale snack bar/shisha lounge) nog van vroeger konden en hoe goed hij was met knikkeren. Je zou zo een hele roman kunnen schrijven van de reacties hier.

    Beantwoorden
  • november 1, 2018 om 16:51
    Permalink

    Hamza was gouden hart hij was de engel op aard heel stout jij doen sgriiven slegt

    Beantwoorden
  • november 1, 2018 om 16:55
    Permalink

    TAGHI IS DE TEFLON DON BROER hhah

    Beantwoorden
  • november 1, 2018 om 17:20
    Permalink

    Ik zal jullie effe een insider geven. Taghi was vroeger iemand die om jointjes liep te vragen in de lokale cafeetjes in Utrecht. Toen de oude garde van de Zianis nog alles in handen hadden in utrecht, legaal en illegaal. Ze stonden bekend om hun routes, en /zaken/ doen. De Zianis hadden een kamp waar het alleen ging om geld, zaken doen zoals men zegt. Niemand is er vermoord. Ze hebben een immense geld bedrag bij elkaar gehaald. Wat hebben ze toen gedaan? Ze zijn uit het wereldje gestapt, waar ik enorm veel respect voor heb. Hamza Ziani heeft hierdoor de routes van zijn ooms overgenomen, alleen is de macht naar zijn hoofd gestegen. De mensen die hier op reageren met jk quote: “Taghi is de nieuwe Escobar” weten helemaal niks. Er zijn genoeg criminele kampen die geld maken in Utrecht maar nog niks over gehoord is. Taghi’s tijd gaat nog komen, Benouaf die nu vast zit is nog steeds op zoek naar hem. Laten we even terug gaan naar Hamza. Hamza was geen lieverdje maar ik wens de familie veel succes met rouwen. Laten we allemaal met respect praten.

    Beantwoorden
    • november 1, 2018 om 19:30
      Permalink

      Benaouaf op zoek naar hem? Die gast is de grootste Bledder ooit! Hij gaat helemaal niemand zoeken.. Er zijn mensen aan het aftellen tot hij vrijkomt, die gaat het geen maand volhouden buiten. Met je insider info hahaha dus hou die bullshit bij je! Sinds dat hoofd bij hun thuishonk werd gedropt schijt dat hele groepje rond ben 100kleuren. Sommige lopen uit angst zelfs bij de psychiater. Kom je hier praten over die hoerenzoon benaouf

      Beantwoorden
      • november 1, 2018 om 20:27
        Permalink

        Benaouf is vooral goed met jongens naaien, geld beloven en hun op een kansloze misie te sturen, terwijl hij weet dat ze dood gaan.

        Beantwoorden
  • november 1, 2018 om 20:02
    Permalink

    Er zijn er maar weinig in die wereld die er op een gegeven moment uitstappen.
    Als je genoeg (bijvoorbeeld 10 miljoen)hebt gemaakt dan stap je er toch uit.
    En dan ergens in een mooi land lekker gaan genieten.
    PS sterkte voor de nabestaanden.

    Beantwoorden
  • november 1, 2018 om 20:31
    Permalink

    @M.(van Meld misdaad anoniem?)

    – Geef ons inside info waarom zou Benouaf Taghi aan het zoeken zou zijn?

    @voor altijd in mijn…
    – Je wilt dit soort info niet over je dierbare weten en zou je aanraden om deze site niet meer te bezoeken

    Beantwoorden
  • november 1, 2018 om 22:44
    Permalink

    @voor altijd in me hart@
    ik begrijp dat je pijn hebt dat hebben we allemaal die hamza persoonlijk kende geef geen reacties meer hier op de site het doet ons allemaal pijn en nog meer pijn als we dit lezen 1 ding ga ik je beloven zorg goed voor je kinderen want je gaat overal wel steun van krijgen dit is nu zeker het begin van wat ze allemaal willen veel sterkte met het verwerken en deze boodschap is persoonlijk voor taghi ik ben trots op je en ik denk je moeder ook we gaan zien wie nog meer gaat huilen niet alleen wij geloof me

    Beantwoorden
    • november 1, 2018 om 23:10
      Permalink

      @voor altijd in me hart. Wij als directe nabestaanden hebben geen flauw idee wie jij bent. Dat je treurt om onze geliefde Hamza Allah Yrahmou is begrijpelijk. Ma stop met berichten plaatsen en de indruk wekken dat jij de moeder van zijn kinderen bent. Allah Htikki Sbar maar is al zwaar genoeg zonder alle internethelden en internetgangsters.

      Beantwoorden
  • november 1, 2018 om 23:15
    Permalink

    Waarom is Said razoukki van Europol en Interpol lijsten af? Is hij aangehouden ?

    Beantwoorden
  • november 1, 2018 om 23:26
    Permalink

    Op een gegeven moment dan telt geld niet meer, dan draait het om macht en aanzien..de grootste verslavende factor in die wereld.
    El Chapo liet Sean Penn komen met een vrouwelijke interviewster voor een reportage cq interview, hij wilde even laten zien dat hij nog bestond want geen aandacht door het vluchten was geen optie meer voor Chapo..zo veel risico door iemand die op de vlucht is en echt niet dom is..nu zit hij in het Metropolitan Correction Center in New York en komt hij nooit meer buiten, altijd maar die aandacht, die verslavende maar oh zo gevaarlijke aandacht..

    Beantwoorden
  • november 2, 2018 om 08:06
    Permalink

    Hahaha wat een soap deze reacties. Ongelofelijk.

    Kijk erg is het voor mensen die met verdriet overblijven. Maar aub het was zijn eigen keuze. Als ie hij de Jumbo was gaan werken was hij er nog.

    Allah dit allah dat bah bah die hele groep die achter deze liquidaties zit word aangestuurd door zogenaamde Allah gelovige.

    Geloof in je zelf heb je ’t al druk genoeg in deze rotte wereld.

    Beantwoorden
  • november 2, 2018 om 10:07
    Permalink

    Je moet niet fucken met de grote baas taghi heel simpel dan overkomt je ook niks met je aliance en los pepes bulshit

    Beantwoorden
    • november 2, 2018 om 18:43
      Permalink

      Alleen honden hebben een baas. Dus zegt weer genoeg over jou

      Beantwoorden
  • november 2, 2018 om 10:14
    Permalink

    he jij met je voor altijd in me hart eerst deed je alsof je ze vrouw was nu doe je alsof je iemand bent die naast staat ga je niet voordoen als …laat mensen rouwen in plaats dat je argwaan zit te scheppen de groeten van melanie

    Beantwoorden
  • november 2, 2018 om 10:28
    Permalink

    Ja dat bedoel ik dus nu pas je praat teveel je zal met hem oud worden dit dat naaste vriendin blabla meid je bent niks en dat blijft zo

    Beantwoorden
  • november 2, 2018 om 15:13
    Permalink

    Deze is voor :altijd in mijn hart.. wat loop je hier nou je hart uit te storten met je waanideeen? Je loopt hier te praten over dat mensen berouw moeten tonen , ga zelf berouw tonen. Was je getrouwd met hem? Nee! Dus je bent gewoon een zondaar , kom aub niet de heilige hier uithangen. hoe denk je dat is voor zijn vrouw kinderen en nabestaanden om te lezen? Ga je schamen. Als je aandacht zoekt bel een hulplijn of schrijf in een dagboek. Laat deze jongen erbuiten en zorg dat hij inderdaad zijn rust mag vinden zoals je dat zogenaamd hoopt. Je bent gewoon een sensatiebak. Waarschijnlijk een mocrochick met borderline en een levendige fantasie.. ik wil eigenlijk helemaal niet reageren maar deze voor altijd in mijn hart haalt echt t bloed onder mijn nagels vandaan.. sterkte voor iedereen die hamza kende.. was een goede gozer.. met hart op de juiste plek.. rust zacht

    Beantwoorden
  • november 2, 2018 om 16:54
    Permalink

    Denver je hebt gelijk daar in.
    Maar dat werd de ondergang van veel gasten.
    Noem ze maar op.
    Holleeder,hills,Mieremet,klepper en dan nog al die andere buitenlandse gasten el chapo,gotti etc etc.
    Dus gewoon stoppen bij bijvoorbeeld 10 miljoen.
    Maar dat zijn er maar weinig die dat kunnen.

    Beantwoorden
  • november 3, 2018 om 09:16
    Permalink

    Jammer, dat broeders elkaar afschieten om het wereldse leven, het snelle geld de auto’s de aandacht! Is dat alles in het leven?? Draaid het leven daarom?? Ben je daarom op de wereld gezet?? Niet denken aan het leven na de dood? Wat zullen jullie allah swt zeggen op de dag des oordeels , dat je je broeders afschoot, levens hebt verwoest voor geld papier?? Niemand leeft voor altijd, de dood komt bij iedereen langs, taki allah broeders en stap van dat wereldje en hou je bezig met je agira, en voor nabestaande allah i3tikom sbar, ina lillahi wa inna ilayhi raj3oun, geweld en moord zijn niet de oplossing als jullie echte gelovigen zijn

    Beantwoorden
  • november 3, 2018 om 21:54
    Permalink

    Hassan tegenwoordige tijd plus t draait verschrikkelijk jongen heb je je basisschool niet eens afgemaakt?

    Beantwoorden
    • november 4, 2018 om 18:51
      Permalink

      Interpunctie Kees, ik betwijfel zelf of u ook enige academische successen kan weerleggen?

      Beantwoorden
  • november 4, 2018 om 02:44
    Permalink

    Allah i hfed waar dat mensen zich mee bezig houden. Als er iemand sterft doe gwn een dua en laat zeker de familie met rust, Maakt ni uit welke zondes onze broeder heeft begaan. Laat het oordelen aan Allah over. K ken hem, zijn familie, vrienden en vijanden niet maar dat maakt niet uit. Allah ie rahmou en moge Allah hem een plaats in het paradijs schenken, wat ik voor mijn eigen wens wens ik voor al de rest van de moslimgemeenschap. Iedereen gaat sterven en iedereen maakt fouten dus iedereen zou blij zijn moest er voor hem een dua gedaan worden moest hij sterven want aan iets anders heb je op die moment niks meer. Allah i hfedkoum en hou op met mekaar kapot te maken. Groetjes vanuit borgerhout.

    Beantwoorden
  • november 5, 2018 om 08:18
    Permalink

    Hypocrietengemeenschap bedoel je. Voor de rest in ieder geval iedereen die zich bezig houd met de zogenaamde mocro maffia sterf lekker in de hell. Als Allah zulke mensen vergeeft verklaard dat precies waarom ze zo zijn.

    Beantwoorden
  • november 5, 2018 om 13:58
    Permalink

    een crimineel die er zo diep in zit weet dat deze dag zou gaan komen, heel vervelend maar zo gaat het in t criminele wereldje. Je kan niet rustig oud worden alsof je een hard werkende burger bent. Jij en/of je familie zal gedood, ontvoerden gemarteld en overvallen worden. om langer te leven moet je zelf gaan doden zodat jij niet gedood wordt. Mensen die denken met drugs een rustig leventje te kunnen hebben leven in een fantasiewereldje. Draag gewoon 24/7 een doorgeladen Glock 17 met verlengd magazijn en een kogelvrij vest.

    Beantwoorden
  • november 5, 2018 om 14:32
    Permalink

    Dat er geen rust zit in het verkopen van drugs kan best kloppen, maar het moorden van broeders in deze hoge mate heeft niks te maken met drugs. Want marokkanen zitten al sinds de jaren 80/90 in de drugs. Dit probleem kent 1 bron , 1 aanstichter en dat is Hoessein die nu verstopt is in Marokko en ze neefjes zijn vuile werk laat opknappen zodat zij levenslang krijgen (omar lkhorf).

    Hoessein wist met een simpele rekenen som dat als hij Bo zou liquideren dat hij daarmee iedereen de afgerond in zou trekken, Hoes wist ook dat het handel niet gestolen was, Hoes kon toen handelen als een man, maar dat is hij niet dus handelde hij als een bitch!! Hij koos er voor om alles en iedereen bij het confilct te laten betrekken zodat tot de dag van vandaag er om de paar maanden broeders moeten worden begraven… waaarom alleen maar omdat hij jaloers is dat iedereen een lijn kan hebben en hij niet… hij heeft ook nog geprobeerd mensen te ontvoeren om aan geld te komen (beloti ze broertje) hij is de fitna ,de aanstichter van het begin al!!

    Beantwoorden
  • november 6, 2018 om 11:03
    Permalink

    @Joost

    Ach ja, zo gaat het in t criminele wereldje. In de jaren 80/90 waren er maar een paar illies in nederland die in drugs deden en dat was hasj. Dit gaat om cocaine en daar hoort nou eenmaal moord ontvoering marteling en gewoon veel pijn bij. Accepteer dat of ga een wiethokje bouwen en val niemand lastig. De harde wereld die bij cocaine hoort moet je voor lief nemen als je erin wilt verblijven. Of dacht je rustig met een kopje thee en een shisha appelmint zorgeloos door t leven te kunnen gaan door het verkopen van cocaine ik vind het geweld erbij horen en zo hoort het ook ! Marokkanen willen makkelijk geld verdienen hahahahaha dan moet je ander vak zoeken

    Beantwoorden
  • november 6, 2018 om 12:57
    Permalink

    @Hassan,

    Als je mensen niet naait en meer van dat soort bitch-gedrag wordt je ook niet gedood. 9 van de 10 mensen worden niet zomaar gedood.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.