Het kruiswoordraadsel vol met grammaticale fouten dat de dochter van Danielle Rowland mee naar huis kreeg.
Volledig scherm
Het kruiswoordraadsel vol met grammaticale fouten dat de dochter van Danielle Rowland mee naar huis kreeg. © rv/Facebook

Britse mama haalt uit naar school nadat opgegeven huiswerk van haar dochter vol fouten staat: “Schadelijk voor leerproces”

Een Britse moeder is door de school van haar dochter beschuldigd van ‘eerroof’ nadat ze op hoge poten het huiswerk van haar dochter op Facebook smeet en er haar beklag deed over de vele grammaticale fouten die in het werkje stonden. En nee, die fouten waren níet door dochterlief gemaakt, maar stonden voorgedrukt in het werkboekje.

13 reacties

  • CV DL

    5 jaar geleden
    misschien stond 'google woordenboek' op verkeerde taal bij opstellen van het boek. lol
  • rudi bosmans

    5 jaar geleden
    Was hier bij de reacties ook op haar plaats. Hier kunnen ze dat ook goed er een drama van maken als er e lettertje verkeerd staat. Kwestie van niets anders te doen hebben.
  • emiel wouters

    5 jaar geleden
    Deze school directeur is een heel slechte verliezer. Maar als je op iemand zijn tenen trap die zijn fout nog niet wil inzien bewijst toch maar dat hij in fout is en hij zijn leraren moet berispen in plaats van de ouders..
  • caius lepidus

    5 jaar geleden
    als het erop aan komt dekt de school zelf hardleerse pester toe ! dit gebeurd overal ,want leerlingen zijn klanten geworden en nummers ! alles word in het werk gesteld om een zoveel mogelijk positief beeld op tehangen ,dit keerd als een boemerang terug in hun gezicht !
  • Katrien Dclrck

    5 jaar geleden
    Zo zijn hier ook heel veel voorbeelden van... Ik herinner mij nog dat mijn vader op mijn huiswerk/toetsen. De schrijffouten van de leerkrachten in rood onderstreepte .... Echt leuk vonden ze dit ook niet.