Achtervolging vanuit Zevenaar eindigt in Haarlem met crash, Duitse bestuurder en passagier opgepakt

HAARLEM/ ZEVENAAR - Een achtervolging die in Zevenaar startte is vanochtend in Haarlem geëindigd met de crash van de verdachte auto op de Leidsevaart. De Duitse automobilist reed de auto daarbij vast op de stoeprand en tegen een boom, vermoedelijk toen hij wilde keren.

6 reacties

  • Joris

    5 jaar geleden
    Spannend hoor... zo komt dat geld wel op bij De Politie. - 130 km laten rijden, heli de lucht in, dat mag allemaal wat kosten blijkbaar !
  • P. N.

    5 jaar geleden
    130 km rijden en dan pas aanhouden als de chauffeur zich vastrijdt. Met dit soort akties zulen de plofkraken wel weer toenemen. De pakkans in nihil
  • Hent

    5 jaar geleden
    Schade vergoeding voor de boom eisen.
  • Piet Paaltjes

    5 jaar geleden
    stukje vakwerk weer van al die agenten die in de grensstreek aan het werk zijn geweest....grensoverschrijdend politie team toch? maar 1 auto tot stilstand brengen lukt niet?en dan maar opgeven en aan de regionale teams afwimpelen? Weet niet welke yup daar geen toestemming gegeven heeft voor deze aktie maar die verdient een maandlang verkeerscontrole het liefst in December in de sneeuw!
  • Waterrat

    5 jaar geleden
    Hopelijk is de boom ongedeerd...
  1. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM
    1

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.