SBS
Volledig scherm
© SBS

Nederlandse kijkers walgen van Jan Kriekels: “Zo’n smerig mannetje!”

TVTwee families wisselen voor een week van leven, huis en inkomen. De één heeft weinig te besteden, de ander veel geld. Dat is het concept van het populaire Nederlandse programma ‘Steenrijk, Straatarm’. De aflevering van gisteren speelde zich evenwel bij ons af: Jan Kriekels en zijn zoon Calvin maakten hun opwachting. En dat maakt bij onze noorderburen duidelijk de tongen los.

111 reacties

  • Carina Vica

    5 jaar geleden
    Wat een achterklap hier , zoals ik het zag waren die mensen blij met de ruil voor een weekje , uiteindelijk heeft Jan en zijn zoon daar in Breda wel de boel een beetje opgeknapt . Ach mensen moeten altijd roddelen precies zo zielig !
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    De rijkste is diegene met het minst tevreden is....
  • Tim Vangroot

    5 jaar geleden
    Schoon weer spelen met papa zijn geld,drugsgebruik,mensen ontslaan zonder premie. Maar toen wel de cowboy uithangen en een premie uitloven van 10.000 euro voor de persoon te vinden die de media op de hoogte gebracht had van de ontslagen. Waar is dan de top-ondernemer en waar is dan degene die voor zijn werknemers zorgt? Het is niet hij die voor zijn werknemers zorgt, maar zijn werknemers ervoor zorgt dat hij geld heeft.
  • Sandra Van Heyste

    5 jaar geleden
    Ondernemers zijn de ondergang van onze economie, onze cultuur en de natuur. Wij zijn dat soort protserig volk met grote wagens hier in Belgie al zo gewoon geworden dat we het niet meer zien. Goed dat we het eens van elders te horen krijgen.
  • Tim Vangroot

    5 jaar geleden
    Een top ondernemer?? Alles van papa gekregen en geen bedrijf kunnen leiden. Zijn zeker vergeten dat hij 65 mensen met vele jaren dienst en zonder premie op straat heeft laten zetten.