• 36
  • 1639x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

https://www.facebook.com/XY-Einzelfall-1289544721071903/

Daar zie ik die kaart ook. En ik kan de link naar de kaart wel vinden, die is van Google, maar ik krijg een blanco pagina, mag hem niet inzien dus.

Wel heb ik hier de bijbehorende spreadsheet, ook in Google gemaakt:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1z6Py0vrSVQyNO5yKFTLVQiuq-IZyWjBddJ1WEfHX9n8/edit#gid=0

Ook wordt over bepaalde criminele feiten vaak bericht, zoals tasjesroof, terwijl verkrachtingen net zo vaak voorkomen maar bijna niet door de politie aan de pers worden gemeld. Daar is onderzoek naar gedaan in o.a. Wenen, waar op 200.000 aangiftes wegens verkrachting maar 2000 gevallen door de politie aan de pers bleken te worden gemeld.

3
101 Wendel
102 sockknitter
103 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

Dus wel allerlei nepsite gebruiken om nepnieuws te produceren, maar als het erop aankomst dan is de PVV nergens te bekennen en tot op het onbeschofte af.

104 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

https://www.powned.tv/artikel/pvv-steunt-is-slachtoffers-niet

Het Europees Parlement heeft vandaag de Sakharov Prijs uitgereikt aan twee Yehzidi-vrouwen die slachtoffer zijn van verkrachting en gevangenschap door Islamitische Staat (IS). De prijs is een geldbedrag van 50.000 dollar.
Het Europees Parlement gaf massaal applaus aan de twee vrouwen. Alleen de PVV-fractie bleef zitten. Waarom de PVV de slachtoffers geen hart onder de riem steekt is niet bekend gemaakt. PVV-lid in het EP, Olaf Stuger, heeft nog niet gereageerd op menig verzoek.

105 ---deleteduser---

Wit schaffen das? Maar dan wel ten koste van veel slachtoffers en het einde van de westerse cultuur. Bedankt Merkel.

2
106 Burggie

** gebruiker verwijderd **

ander draadje

''ik hoop dat het jouw vrouw of dochter gebeurt, als reactie op verkrachtingen.

dus wederom, PVV heeft niets met vrouwenrechten en misbruikt slachtoffers van vrouwengeweld voor het winnen van zieltjes.
en als ze kans krijgen, doen ze er niets aan, integendeel.

onfatsoenlijk stel normen en waarden, daar bij de PVV

107 ---deleteduser---

Het komt erop neer om jezelf en je dierbare te bewapenen tegen dit gespuis.

1
108 kkrlakras

@107 trieste reactie van U

1
109 gaulette

@107 Dora de Islam is ... Woo is me shame and scandal in the family
Over normen en waarden gesproken !

1
110 Bollieboos

@107
''ik hoop dat het jouw vrouw of dochter gebeurt,

Denk als het bij menigeen hier op het forum bij vrouw, dochter, familie, vrienden gebeurt..., er heel anders over gaan denken/praten...

0
111 Tjeesus...,

Kennelijk hebben maar weinig mensen de moeite genomen om even de tekst te bekijken. Daar is sprake van "migranten" en "niet Duitse inwoners" en hier in de koptekst zijn dat ineens vluchtelingen geworden. Hoewel het in beide gevallen om buitenlanders gaat, is het toch echt een groot verschil.

Niet 1 van de kaartjes of statistieken of getallen, gaat echt over vluchtelingen.

Gegoochel met woorden en begrippen verbeteren de wereld niet en ik schrik van het gemak waarmee velen mee gaan in de valse "vluchtelingen" vertaalslag. Mensen oordelen al voordat ze gesnapt hebben waar het over gaat.
TS had beter werk moeten doen.

3
112 HenkG

Ik snap het soms echt niet. Aan de ene kant zijn velen ongelofelijk kritisch naar de mainstream media maar aan de andere kant slikken ze " nieuws" van obscure media sites die hun bronvermeldingen zelf in elkaar knutselen als zoete koek. Als sommigen slechts 10% van hun wantrouwen richting de gevestigde media nu ook eens loslieten op dit soort nieuws outlets dan kwamen we al een stuk verder.

3
113 Tralalala

* Verwijderd door de redactie *

114 The Crusader

@100 weet geen naam.

Nee, het is erg als het zo massaal gebeurd. Je hoeft dit echt niet goed te praten hoor!

1
115 B55

@103 t/m 105
Je verwijzingen/linkjes komen allerbei uit bij powned!
Is dat niet zo'n rechtse nepsite die opgericht is door Geenstijl wat jij toch verafschuwd en constant in twijfel trekt. Erg rechts, vaak positief over de PVV en negatief over linkse knuffelaars en wegkijkers.
Maar nu komt het je goed uit zeker..............goed bezig doortjebont, goed bezig. Kan het ook fout hebben maar val je nu niet door de mand met je feitjes, ach ik zal het vast wel verkeerd zien in jouw ruime blikveld question

2
116 ikzelf66

@Doortje,

Je reacties op andere mensen kennen we nu wel. Wat is nu je eigen reactie op die nieuwsartikel. Daar ben ik dan wel benieuwd naar.

3
117 Robot

Nou - eerst maar eens checken welke van deze verhalen nep zijn. In Duitsland wordt dat netjes bijgehouden. Er zit erg veel onzin bij de verhalen over misdadige buitenlanders (en helaas, uiteraard zijn er ook verhalen wél waar):
Kijk maar eens her: http://hoaxmap.org/
Wat helaas geen hoax is: het geweld, vaak van extreemrechts, tegen vluchtelingen is in Duitsland schrikbarend toegenomen:
http://www.spiegel.de/politik/deutschland/fluechtlinge-rechte-gewalt-gegen-auslaender-nimmt-zu-a-1113669.html
De belangrijkste feiten over vluchtelingen in Duitsland staan hier:
http://www.spiegel.de/politik/deutschland/fluechtlinge-und-einwanderer-die-wichtigsten-fakten-a-1030320.html
Opmerkelijk (zie vraag 11 van het verhaal): asielzoekers in Duitsland zijn gemiddeld NIET crimineler dan de 'eigen' bevolking; in veel gevallen zijn andere vluchtelingen het slachtoffer van criminaliteit door mede-vluchtelingen.

3
118 Je Zus Mina

@118 ,

Wat is je mening? T valt alemaal wel mee? Geloof jij erin dat we een gouden toekomst tegemoet gaan zo?

Zoals je zegt gaat extreem rechts los. En dat is het probleem. Ergens tussen links en rechts in zit een fatsoenlijke, humane en pragmatische oplossing, en die wordt maar niet bereikt. En de langer dat duurt, de groter de kans dat de discussie overgenomen wordt door extremisten van alle kanten.

3
119 Robot

Ongelofelijk!

1
120 Wil je niet weten

@119
Die oplossing komt allereerst niet dichterbij door misinformatie.

Verder menen mensen dat we een probleem binnenhalen, terwijl @118 opmerkt dat de Duitse vluchtelingen niet crimineler zijn dan de rest van de Duitse bevolking.
Aldus het Duitse Kriminalamt.

En dan is de vraag natuurlijk WELK probleem moet worden opgelost. Velen roepen dat er een probleem is, maar dat blijkt er dus niet te zijn. Als er door geboorte een miljoen Duitsers bij komen, levert dat net zoveel criminelen op als bij een miljoen vluchtelingen.

Wat moet er dan precies worden opgelost? Een geboortestop?

Wat WEL een probleem is is dat mensen zich fanatiek laten opjagen door ladingen misinformatie zoals uit deze draad. Topic Starter meldt dat het om vluchtelingen gaat. Die term wordt 1 keer genoemd in heel het artikel, over aanrandingen in het zwembad, dat is een combinatie van "vluchtelingen en andere immigranten". Waardoor het niets over vluchtelingen zegt. Het betreft ruim 400 gevallen in heel duitsland in 1 jaar. Wat de rol van vluchtelingen is bij die andere "duizenden gevallen" is totaal onduidelijk.

Moet je kijken hoe mensen los gaan in deze draad over vluchtelingen. DAT is het probleem dat moet worden opgelost, men is de weg totaal kwijt.

Rond de eeuwwisseling heeft Nederland een enorme instroom van vluchtelingen gehad. Die groep heeft geen noemenswaardige problemen veroorzaakt.
Maar dat mag je niet meer zeggen, dan ben je een "wegkijker".

4
121 HenkG

@121 tip ga Duitsland eens in en vraag rond.
Misschien is uw informatie dan misinformatie.

Begin in Freiburg, minimaal de krant gehaald.
De nieuwe burgers mogen clubs niet meer in en meer zaken gooien de deur dicht.
Vrouwen durven amper alleen over straat.

Maar het zal stemmingmakerij zijn question

1
122 Eastwood

@101 Deutschland im Blaulicht, boek geschreven door een politieagente.

Vast allemaal nep nieuws natuurlijk maar wel indicatief leesbaar.

0
123 Eastwood

@117 Mevrouw Bont wil nooit een reactie geven op een artikel en ze kan sowieso nooit een greintje empathie opbrengen voor vrouwen of kinderen die door mannen met een islamitische achtergrond misbruikt zijn. Ze heeft alleen maar empathie voor de daders en probeert hemel en aarde te bewegen om die mannen als onschuldige slachtoffers van racisme weg te zetten. En vaak plaatst ze ook nog linkjes over blanke en christelijke mannen die kinderen misbruikt hebben, alsof er hier ook maar iemand is die het gedrag van christelijke pedofielen wel goed zou keuren. Die linkjes plaatst ze waarschijnlijk om de discussie op een draadje af te leiden en te verstoren, haar gedrag is extreem voorspelbaar en ik vind haar gedrag extreem irritant en volkomen schaamteloos en getuigen van een structureel gebrek aan empathie.

2
124 RoosjeB

@122
Die tip van u is overbodig, ik kom dagelijks in Duitsland ik woon er 1 km vandaan en ben daar actief in een aantal verenigingen. En ik hoor dus ook regelmatig wat Duitsers er van vinden, daar hoeft u me echt niet voor op pad te sturen.

Ik constateer dat dit artikel NIET over vluchtelingen gaat en daar weet u kennelijk niet op af te dingen. Maar men gaat wel veelvuldig los op vluchtelingen, aannemende dat dit artikel daar argumenten voor aandraagt maar dat is helemaal niet zo.

En dat baart me zorgen. Mag dat? Als ik zie dat mensen totaal op het verkeerde been worden gezet omdat ze daar kennelijk graag willen staan? En een mening hebben voor ze überhaupt lazen waar het om ging? En iets menen te lezen wat er helemaal niet staat!

Ondertussen blijkt, volgens het Duitse Kriminalamt, dat vluchtelingen niet crimineler zijn dan de doorsnee bevolking.
En die constatering zegt me meer dan de selectie van losse incidenten. Want incidenten zijn er helaas, en die zijn er natuurlijk ook in groten getale binnen de autochtone Duitse bevolking. En volgens het Kriminalamt in dezelfde mate. conclusie: vluchtelingen wijken als groep in criminaliteit niet af. Dus zie ik in een incident ook geen aanleiding om "de vluchteling" daarop aan te vallen.
Dat is natuurlijk anders voor daders, of ze nu vluchteling of autochtoon zijn, die moet je aanpakken.

Over Freiburg vind ik een verhaal van 17 "vluchtelingen" die 2 vrouwen hebben lastig gevallen. Een verhaal dat stamt van de Bundespolizei. De Politie van Freiburg spreekt dat verhaal tegen en heeft het over 3 verdachten, uit Gambia. die ondertussen op vrije voeten zijn. De Bundespolizei wil geen verder commentaar geven.
Als dat is wat je bedoelt, vind ik ook dat een mager verhaal en het zegt wederom niets over de grote groep vluchtelingen die recent binnen kwam, die kwamen namelijk niet uit Gambia. En ook die Gambianen hebben kennelijk niet zoveel fout gedaan, want ze lopen vrij rond.

http://www.sueddeutsche.de/panorama/baden-wuerttemberg-maenner-sollen-zwei-frauen-in-freiburg-belaestigt-haben-1.3226326

0
125 HenkG

Doortje Bont lijkt me chronisch in de war.
Sneu voor haar familie.

0
126 Wil je niet weten

@81 Doortjebont
Ik roddel helemaal niet, ik weet precies hoe u gaat reageren, omdat u altijd met dezelfde onzinnige argumenten komt om discussies te verstoren. Ik spreek dus gewoon de waarheid en dat heeft helemaal niks met roddelen te maken. U noemt het roddelen, omdat u het waarschijnlijk niet zo leuk vindt dat ik u door heb. Het is trouwens helemaal niet moeilijk om u door te hebben, u bent namelijk extreem voorspelbaar en u doet voortdurend aan recycling van uw reacties.

1
127 RoosjeB

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@37 Ik weet dat jij als gecertificeerd russenhulpje één op één de Russische propaganda nawouwelt Vage....

1 minuut geleden geplaatst door Feldwebell

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@106 Iets niet geleerd hebben vind jij knap. Val jij ff door de mand. Enfin, ik heb geen 70 jaar nodig om iets te leren hoor. Bovendien zat i...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@1     "niet klikken" Ja ik weet niet hoor, maar als we niet mogen klikken, dan heeft heeft plaatsen toch weinig zin lijkt mij ....

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@36 We gaan niet lijdzaam toezien hoe Rusland haar agenda uitrolt puur omdat je het uit angst in je broek doet Vage. Russische gevoelens meene...

4 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Schildpad
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

Gruwelijke beelden, niet klikkenhttps://www.youtube.com/watch?v=4hUH1JxELp4...

5 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Marrie1
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

En hoe moet het nu met al die andere herdenkingen in het land ? Schroeven de Gemeenten hun beveiligingen ook op ? ...

8 minuten geleden geplaatst door Marrie1

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@23 Dat is wel interessant ja. Vooral dat je ook de forum berichten van deze meneer Allen kunt lezen....

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Marrie1
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Rutte is de Judas, en Jezus een PVV er, dat klopt...

13 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@106 voor @105...

13 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@23"Omdat ik vanaf dag één alles zorgvuldig documenteer, kan ik die gegevens vanuit mijn militaire achtergrond direct plaatsen en conclusi...

13 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Hindi Movie ChudaiNagi ChokriMalayalam Actress Nude ImagesSunny Leone Hot Xxx HdBig Tit GirlsXnxx Mms ComXxx En La EscuelaXxx2016Andhra Aunty XxxNaked MaidGoa Girl Sex VideoBig Tits JavNiple KissJody West StuckSister HornyFree Vr Porn RedditBlowjobs CumsDarbie Justine NudeTaboopornesCarmela CluntchHailee Steinfeld Sex SceneFull Hd Porn Videos Free DownloadVenessa CageHomemade College PornFoto BugilnyaHidden MasturbatThreesome EbonyNurse HenatiAvril Lavigne NudaPorn BeutefulSex MoveiDesi Xxx SareeChinasex VideoRebecca Vanguard PornCasa PornMacho TubeEbonny CreampieCharlie B HustleSubmissive AnalWicked WeaselDiapper PornAbella Danger Porn VideosTelugu Actress SexyWww Indian Village SexSexy Hot Blue VideoElizabeth HawkensonValentina Jewels AnalPorn ViolationJules JadeBreaking The HymenFree Afult ComixTerra PatrickSex With KinnerHotel Metropolitan Tokyo IkebukuroRedtup PornTrangender PornHormyfanzCandauliste ForumFilms Erotique PornographiqueGay PonJennie Kim NudeHugecumshotsKagneu Linn KarterWork XxxX Video CollegeXxx Sex JabardastiWww Xxx Video BhojpuriAmbosofficialxoMeowriKailawrightAutofellacioLatina GothManisha SexLaurateenLesbians Making Out NakedSubsribestarHeavy-r.co MXnnx Co ComKathrine Heigel NudeBehen XxxBf Ke PhotoBabaji Sex VideoMuscle Girl PornWife Cheating Husband Porn VideosXander Corvus BrazzerPublic Groping VideosAlexispawgSabina Rouge & Sarah BanksPoren HubBest Sex WebsiteInternet ChcicksAsstr.otgCelebrityfake PornX Videos Hot HdFull Sixy VideoScan SexePornhd3.xCherry TornXxx Step MomYoujizz BzPornxtubeWww Bangalore Sex ComMumbai Girl XvideoDownload PorntubesInterracial Lesbian StraponNaked Actress In HollywoodSyren De Mer AgeVintage Orgy With Hairy PeopleBedoageOnlyfans Leak VideosFree Aime PornFree Porn StAi Porn GenratorIndian PorngraphyPelada No TiktokسسکسیMujeres Haciendo El SmorFilipina Sex VideoBig Titis StepmomImskirby PornBondage Porn LatexHow To Masturbate For MenMr DeepfqkePorn HuSpankbanyPretzel Sex PositionGay PorntoonsGoogle Xxx金晨Train ChudaiNyc PornRaven Riley PornPornos AfroPornô Caseiro CoroasFatal MocelAnika AlbriteSavita Bhabhi Sex XxxDeepar ComPornstar Sex Video DownloadAnal HookXnxx Desi PriyaVine PornLeabian Yoga PornAdult Black Free PornFlingstzrColegialas PornVideos Triple XNew HentiaEscorts Paris 16Pandasmovies