door Ignatia in Media  ·  138 Reacties

  • 40
  • 1668x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Heel erg met je eens Albert, werden ze in den Haag maar eens wakker

3
101 Joepie

Dit is een nepbericht van Mediacourant, net zoiets als De Speld.

2
102 Argentina

@100 ik kom hier voor vermaak, leedvermaak wel te verstaan, dat is het beste vermaak question

4
103 Jewkakka

Zie? Weer zo een witte racist doe niet in diversiteit gelooft question

2
104 DikkeTor

@103 grappig dat men dat niet begrijpt.

heb trouwens altijd veel waarde gehecht aan de mening van Albert Verlinde en soortgenoten. fijn dat dit nu hier weer te lezen

ROFL

6
105 info

@105 toevoeging

hoewel, leedvermaak, meer de dieptriesheid.

6
106 info

Albert Verlinde! Je vraagt toch ook niet Barbie naar haar mening over wat dan ook?

0
107 Harvegan

@103 Had het over de geologische locatie.

1
108 solidsteel

heeft die ook eens gelijk

3
109 rawplayer

Wat kan mij de mening van Albert Verlinde schelen.
Geen publiciteit genoeg ?
Die figuren voegen helemaal niks toe aan een oplossing .
Ik heb toch al niks met die man .

9
110 No newstoday

@100

Hetzelfde als jij misschien ?

4
111 No newstoday

@98 ,

De 80-jarige oorlog duurde geen tachtig jaar. Ooit van het Twaalfjarig Bestand gehoord?

Toch bijzonder hoe het altijd de mensen in een bepaalde hoek zijn die niks van hun eigen land, cultuur of geschiedenis weten. Maar er wel zeggen het hardst voor op te komen.

3
112 progressiefliberaal

Ik gooi 'm er nog maar eens een keer in: Veel plezier met alle "gezellige" migrantenfilmpjes..Het is werkelijk om te huilen: https://twitter.com/OnlineMagazin?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2F

Binnenkort ook hier....

0
113 netcat

@112 progressiefliberaal
Oke oke. Je hebt gelijk het was eigenlijk de 68-jarige oorlog.
Waarom noemen ze het dan toch altijd de 80-jarige oorlog? Een "bestand" betekent trouwens niet dat het geen oorlog is. Even voor jouw informatie.

0
114 Minco

@114 ,

Waarschijnlijk gewoon omdat het makkelijker is dan 68-jarige oorlog.

question

0
115 progressiefliberaal

Het is dat een trekpop aan touwtjes geleid door God mag weten wie het op de hypnotiserende propaganda het moest zeggen.
Dan valt het in de realiteit gelukkig allemaal best wel mee.

0
116 techcenter

@112 lol het 12 jarig bestand was een wapenstilstand geen vrede, misschien weet je de definitie niet van wapenstilstand "Een wapenstilstand, bestand of staakt-het-vuren is een officieel tussen oorlogvoerende partijen afgesproken onderbreking van oorlogshandelingen." dus de 80 jarige oorlog duurde gewoon 80 jaar. toch bijzonder hoe mensen uit bepaalde hoek altijd met definities willen draaien om hun zin te krijgen.

1
117 enzoe

@117 ,

Gek genoeg zegt men toch van de Korea-oorlog dat die van 1950-1953 liep - ondanks dat ook daar nooit vrede is gesloten.

Ik verdraai niks. Dat blijkt trouwens ook letterlijk uit jouw definitie, heb je die wel gelezen voordat je hem kopieerde en plakte? 'officiële onderbreking van oorlogshandelingen' staat er toch duidelijk.

Je bent zelf juist aan het verdraaien, slimmerd.

3
118 progressiefliberaal

Mij een raadsel waarom dit trouwens ineens over de 80-jarige oorlog die geen tachtig jaar durende oorlog was, gaat. Maar goed.

1
119 progressiefliberaal

@118 hahaha slimmerd , is het zo moeilijk te begrijpen dan? dat je in oorlog kunt zijn zonder oorlogshandelingen is het begrip wapenstilstand zo moeilijk? zuid en noord korea willen nu eindelijk naar 65 jaar vrede er is daar nog gewoon oorlog er wordt niet gevochten(geen oorlogshandelingen) maar ze zijn nog in oorlog dus hoe lang duurde de 80 jarige oorlog?

1
120 enzoe

@120 ,

68 jaar. Dat had ik toch al gezegd?

Kun je zelf trouwens ook heel goed uitrekenen hoor. Windows toets --> zoeken --> 'rekenmachine' intypen en dan 80 - 12 als uit het hoofd te moeilijk is.

1
121 progressiefliberaal

@121 dus je bent gewoon een trol je dacht ff slim over te kunnen komen maar dat duurde niet lang fijne avond nog
ps de 80 jarige oorlog duurde 80 jaar altijd zo vermoeiend om met mensen met een laag iq te praten ciao bella

1
122 enzoe

@121 ps vond het al raar dat je kon rekenen maar nu begrijp ik het je gebruikt een rekenmachine super jongen

1
123 enzoe

@123 ,

Mij lukte het ook wel zonder hoor. Maar ik hou altijd rekening met degenen aan wie mijn reacties gericht zijn.

Toedeloe.

1
124 progressiefliberaal

@124 juist iemand die moeite heeft met het begrijpen van een definitie ,precies weet waar en hoe de rekenmachine te vinden op zijn computer.houdt rekening met degene waar hij aan schrijft.
Omdat je dacht dat ik ook problemen zo hebben net als jij?

1
125 enzoe

@125 ,

Zeg beste meneer of mevrouw, de definitie die jij hier plakte bewees juist dat je het zelf niet helemaal had begrepen.

Dat is verder niet erg hoor. Ik weet ook wel eens iets niet. Maar dat je daar dan zelf de nadruk op blijft leggen...

Dat van die rekenmachine is trouwens ook geen groot geheim hoor.

1
126 progressiefliberaal

@126 nee jij begrijpt het niet, je hebt moeite met het woordje oorlogshandeling. Je snapt niet dat er oorlog kan zijn zonder oorlogshandelingen, en nu wil je je eruit redden door uit de hoogte te gaan doen. Maar dat gaat niet werken

1
127 enzoe

@118 . Wat een onzin schrijf je nu weer. . Als je af en toe naar het nieuws luistert dan had je kunnen weten dat er regelmatig in de media ( als het over Noord en Zuid-Korea gaat) genoemd wordt dat de landen feitelijk nog steeds in oorlog zijn omdat in 1953 slechts een wapenstilstand overeen werd gekomen. Je had dus echt kunnen weten dat die 2 landen nog steeds in staat van oorlog met elkaar zijn.

En net zoals je met elkaar in oorlog kunt zijn zonder gebruik van wapens kan je land ook een invasie ervaren zonder wapens. We maken dat nu al jaren mee met de invasie door mensen uit Afrika en Midden-Oosten maar onze politic schijnen niet te begrijpen dat zonder wapens er ook wel degelijk sprake van een invasie kan zijn.

1
128 PFL

@127 ,

Zoals je zelf eerder plakte:

"Een wapenstilstand, bestand of staakt-het-vuren is een officieel tussen oorlogvoerende partijen afgesproken onderbreking van oorlogshandelingen."

Het Twaalfjarig Bestand is een officieel tussen oorlogvoerende partijen afgesproken onderbreking van oorlogshandelen. En dus duurde de Tachtigjarige Oorlog geen tachtig jaar.

Duidelijker dan dit kan ik het niet voor je maken.

Jij snapt zelf niet dat een gevecht of wat voor handeling dan ook, geen 'oorlogshandeling' is zolang er een officieel bestand, wapenstilstand of staakt-het-vuren is. Terwijl dat letterlijk precies is wat de door jou hier geplakte definitie stelt.
Iets kan enkel een oorlog, en dus een oorlogshandeling zijn als de betrokken partijen erkennen in oorlog te zijn. En dat is dus niet het geval ten tijde van een officieel staakt-het-vuren zoals tijdens het Bestand.

Nogmaals, we zitten er allemaal weleens naast. Maar om dan te gaan doen alsof een ander niet begrijpend kan lezen of moeite heeft met definities is wel dubbel zo dom.

1
129 progressiefliberaal

Hij heeft helemaal gelijk, wie het dan ook moge zijn. Als deze massaimmigratie zo doorgaat met dit tempo, dan hebben we hier over enkele jaren op iedere hoek van de straat berovingen en verkrachtingen. Het aantal moorden zal dan enorm gestegen zijn en het aantal verkeersslachtoffers niet meer te tellen.

0
130 B55

@128 ,

'Feitelijk in oorlog' is ook al iets heel anders dan 'officieel in oorlog'. Merk op dat 'feitelijk' juist uiterst subjectief is; dat is wat mensen zeggen als ze willen weergeven wat er letterlijk, op de grond gebeurt, niet als ze zich bekommeren om officiële of politieke definities.

De Koreaanse oorlog was van 1950-1953. Er is geen vrede getekend. Dat is iets anders dan dat de landen nog in oorlog met elkaar zouden zijn.

Oorlog, vrede en bestand/staakt-het-vuren etc. zijn niet voor niks verschillende termen. Als een bestand inhield dat het nog steeds oorlog was, dan zouden ze het wel gewoon oorlog noemen, nietwaar?


Trouwens, dat zegt men ook helemaal niet in 'de media'.
Google maar eens op 'Noord Zuid Korea Oorlog' dan zul je zien dat de meerderheid van de bronnen, van Wikipedia tot IsGeschiedenis en de Volkskrant, het correct zegt: oorlog is beëindigd, er is alleen geen vrede getekend. Alleen het AD lijkt uitzondering te zijn op die eerste pagina. https://www.google.com/search?q=noord+zuid+korea+oorlog&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab

2
131 progressiefliberaal

@129 ja er is een onderbreking van de oorlogshandelingen niet van de oorlog .
we noemen het de 80 jarige oorlog want we hadden 80 jaar oorlog met Spanje.

1
132 enzoe

@132 ,

Nee, dat is dus niet het geval.

Je koppelde zelf nota bene het hele verhaal aan het woord 'oorloghandelingen', nu geef je toe dat daar een onderbreking in was (wat alleen kon dankzij dat Twaalfjarig Bestand) en toch blijf je erop hameren dat er 80 jaar oorlog was.

Je spreekt jezelf dus feitelijk gewoon tegen. Om met onze eigen Harry Potter te spreken: U draait en bent oneerlijk.

1
133 progressiefliberaal

@133 dat jij het verschil tussen een oorlog en een oorlogshandeling niet kunt scheiden van mekaar is jouw probleem kan gebeuren heeft iedereen wel eens maar .er was 80 jaar oorlog er werd niet 80 jaar gevochten. daarom noemen we het de 80 jarige oorlog en niet het 80 jarige gevecht snap je het nu slimmerd.
ps ik ben niet de gene die draait en ik ben niet degene die oneerlijk is in deze discussie

1
134 enzoe

@134 ,

Ik blijf het je niet uitleggen.

Jij komt met definities aanzetten die je niet snapt, vervolgens koppel je alles aan het woordje 'oorlogshandelingen', waarna ik je er al op wees dat er van oorlogshandelingen geen sprake is als van oorlog geen sprake is.

Dat heb ik inmiddels al letterlijk twee keer uitgelegd maar je blijft maar dom herhalen en doen alsof er een verschil is tussen oorlogshandelingen en oorlog. En nee, er was dus geen 80 jaar oorlog.

Zoals je zelf al eerder schreef: je lijkt een beetje moeite te hebben met dat woordje 'oorlogshandelingen'. Ondanks dat ik ook daarvan al meerdere keren heb uitgelegd wat het inhoudt en dat je dat niet los kunt koppelen van het begrip 'oorlog' net alsof het dan wel ineens tachtig jaar duurde...

2
135 progressiefliberaal

@135 "ij komt met definities aanzetten die je niet snapt, vervolgens koppel je alles aan het woordje 'oorlogshandelingen', waarna ik je er al op wees dat er van oorlogshandelingen geen sprake is als van oorlog geen sprake is. "
dat klopt zonder oorlog geen oorlogshandelingen maar er was wel oorlog want als er geen oorlog was zouden ze geen bestand hoeven afsluiten toch? dus dit hele 1ste stuk is compleet irrelevant wat er was oorlog dus opmerkingen dat er geen oorlog was is bs

"Dat heb ik inmiddels al letterlijk twee keer uitgelegd maar je blijft maar dom herhalen en doen alsof er een verschil is tussen oorlogshandelingen en oorlog. En nee, er was dus geen 80 jaar oorlo" dat klopt je wil nu al voor de 2de keer niet inzien dat je verkeerd zit maar daar hebben mensen uit een bepaalde hoek vaker last van kun je ook niets aan doen.en jawel er was 80 jaar oorlog

"Zoals je zelf al eerder schreef: je lijkt een beetje moeite te hebben met dat woordje 'oorlogshandelingen'. Ondanks dat ik ook daarvan al meerdere keren heb uitgelegd wat het inhoudt en dat je dat niet los kunt koppelen van het begrip 'oorlog' net alsof het dan wel ineens tachtig jaar duurde..."

lol blijkbaar kun jij het verschil maar niet begrijpen (ik denk dat je het wel begrijpt maar je voelt alsof je niet kunt toegeven) het heet toch de 80 jarige oorlog toch niet de 80 jarige oorlogshandeling en die duurde niet ineens 80 jaar zolang heeft ie altijd geduurd .

1
136 enzoe

Als je nou eens zou ophouden, ze overal hun zin te geven, en ongezien uitkeringen en sociale woningen te verstrekken terwijl ze in het thuisland veel bezit hebben, dan zou het gauw afgelopen zijn.

Bijvoorbeeld verplicht stellen dat in NL overal ook niet-halal voedsel moet worden aangeboden, met name varken, dat er nergens verbod mag zijn op alcohol binnen instellingen of clubs of bedrijven. Dat hoofddoeken verboden zijn. Geen zwempakken met armen en benen eraan. Geen beesten slachten op islamitische wijze. Geen suikerfeest en al helemaal niet kinderen vrij geven van school.

Gewoon net doen alsof islam niet bestaat en als ze toch hun totalitaire ideologie willen uitdragen, verbieden.

Moet je kijken hoe snel ze ergens anders heen gaan.

2
137 Wendel

@137 . Helemaal mee eens.

Er vind helaas een soort kolonisering plaats van Europa door Afrika en het Midden Oosten.
Als je kijkt naar hoe kolonies in het verleden bloeiden en groeiden( en nadat wij, Britten en andere Europeanen vertrokken waarna de boel vaak weer in elkaar stortte ( Zie Rhodesie, Zuid-Afrika enz enz. Zien we nu het andersom gebeuren. De immigranten uit MO en Afrika hebben slechts een desastreuze uitwerking op onze economie en cultuur. Hun onderlinge oorlogen komen ze in Europa straks verder voortzetten. Hun cultuur waarin vrouwen en andersdenkenden als untermenschen worden gezien krijgen wij nu over on sheen gestort en de politiek staat erbij en doet er helemaal niets tegen.

0
138 PFL

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@19 Is dat een serieuze vraag: waarom? En waar vind ik dat transgenders andere vrouwen letsel hebben toegebracht? Heb je een betrouwbare link?...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Strongoli
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@7De boetes worden ook al door ons betaald.Dan hebben ze het straks over bezuinigingen. Nou ik weet wèl waarop flink bezuinigd kan worden, ...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Omgejoekelden tegen echte vrouwen is de keerzijde van de medaille.Moet ook toegestaan blijven anders is het niet inclusief....

14 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Slavink
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Wat weten we eigenlijk van onze eigen Vasten?https://www.nu.nl/gebaseerd-op-jullie-vragen/6306702/christelijk-vasten-draait-niet-alleen-om-e...

18 minuten geleden geplaatst door Slavink

Graaier1000
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

"Wat ik vind? Ik vind dat ik mensen daar gewoon op mag aanspreken. Ik snap het wel dat het je stoort omdat jij ook graag respectloos spreekt ove...

19 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

ongelovenloos
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Er word alleen maar last ondervonden dus waarom niet afschaffen.Wat is het nut om dit vol te blijven houden , laat die klok met rust ....

24 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

eh
Orca calf refuses to leave a lagoon where its mother stranded and died off Vancouver Island

Veel orka-berichten de laatste tijd.Dit gaat over net weer iets anders, onderlinge gehechtheid....

25 minuten geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

"Het IS een respectloze term. Ook zonder die te gebruiken kun je je punt maken."@17 Bop,Dat is uw mening en geen feit, u VINDT het een r...

25 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@15 Tot pulp slaan, nog wel. En wat is er precies respectloos aan het meedoen aan een competitie met vrouwen? ...

27 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Porn Of The 1950sCollage Xxx VideoYashika Anand Sex VideosOshi No Ko R34Jav Porn Eng SubNiqab XxxAlex Borstein NudeSex Video HeFacesitting IndianBbc RawMidnight Sex VideosMallu X VidiosAlexa Loren PornReddit Hindi Audio AsmrRadha Krishna XxxTollywood NipplesPorn Japanes.comSiri Dahl PovKentuckypornSu PornMasturbatingMia Khalifa SexyBellsa PornXvideo Hot SexMom Friend XnxxAmouranth TitfuckMespyMoms A Cheater ComAsa Akira CummingNaughty MachinamaDildo ChairXnxxx Step MomGay Cruise PornYoung Asian PussyAlex Blair BbwPornoxxx CulonasViva AtgenaPussytypeJasmine TameNipple XnxxHeather IdeepthroatOnly Desi PornFlower And Snake 2Is That Dick Good Yes KingHomeclipsWca Productio.sBlue Avatar PornGroaping PornNaocobto8 Inch PenisVagian PicsAnalbabesHige Tits MatureXvideo ShootingIndian Sex Story 2Men Com XnxxKrackenasskeyNatashatush OnlyfansRose Monroe PornosuYoungpornvideMom SonpornMellontubeCutlersdenWhatsapp NudesWillow Ryder DpHornygirlsBangla Xx NewNatalie Noel NudesFit Girl NudeEmma Watson Sex VideoVivstreetIndian Licking VideosElsa Jean SoloCody Viper PornBig Anime TittiesMia Khalifa XPorn MamaMen In BondageDesi Full Sex VideoTeen Fucked HardIndian Bhabi Xxx VideosNew Kerala Sex VideosPorn Body SwapHentais AnimaçãoBoafoda VídeosSloopy Blow JobBjp Sex VideoHollywood Adult Movies HdMaturetube.coimHot Porn TeenagerStepsis Blow JobYoursubmissivedollRedhedwinterKendra KourtureSplatoon Porn ComicCumfest PornNude Sexy YogaStep Mom Massage PornVoyear TvFree Porn BeastXxx Hd DHindi Sexy Movie Hd DownloadTamil Heroine NakedLesbian Sex Stories HindiPelículas De PornografiaEbony PornvidsSniffies.Facesit FartingAshley Nicole NudeNatural Porn VideosXxxtabooPornstepdadSexopornô GrátisBazzer.coomAmateur Anal CreampieEmma.lvxxBible PornXxx Hd ComeH 小说DaighterswapTitpornPunishmnet PornDirtytalkpornHamster's Free PornPorn FigerXnxx CoxFilm Xxx KoreaBhabhi Hot ComStory Porn DownloadSurya Tv LiveSky Bri HotCatberg PornScrew Mywife PleaseMandy FloresanalHentaisem CensuraAll My Roomates LoveMonica Bellucci MatrixKelly Lebrok NudeAnty Xxx SexHollywood Adult Movie SceneBen Fucks GwenPorn Video Hindi DesiSunny Leone Ki Video XPien HubBlewchbooruSophie Monk Nudeسکس الکسیز تگزاسSuhagrat ChudaiX Sexi VideoJustasecret892 Onlyfans