door Moskowfiets in Media  ·  74 Reacties

  • 41
  • 1340x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De Telegrof achtte het gisteren weer eens nodig een lastercampagne te starten – of beter: voort te zetten – tegen Turkse uitkeringsgerechtigden die volgens het rechtse vodje massaal zouden frauderen. Enig bewijs voor die boude stelling wordt – zoals gebruikelijk – niet geleverd, de Telegrof denkt aan welgeteld één(1) anonieme bron voldoende te hebben een hele bevolkingsgroep weg te kunnen zetten als profiteurs. Uiteraard is het allemaal niet meer dan een goedkope hetze, met als doel het rechtse plebs op te zetten tegen een etnische minderheid

14
51 info

Alsmaar de lastendruk verhogen. Alsmaar verder uitkleden. Om drogredenen.
De "volksgezondheid" is steeds een goed werkend nep-excuus.
Niet verwonderlijk dat uitgeknepen en/of hebberige burgers zich daaraan proberen te ontworstelen. Zo maakt deze overheid ons land alsmaar corrupter.
Kwestie van oorzaak en gevolg.
Het uiteindelijk resultaat is een politiestaat, waarin alles en iedereen van de wieg tot het graf 24/7 gecontroleerd wordt door de overheid.

1
52 logikus

Veel boosheid, maar gaan jullie ook iets doen? Of wachten jullie op een bevel?

0
53 Commodus

"De gemeente kwam zaken op het spoor van mensen die ten onrechte bijstand kregen, omdat ze vermogen bezaten in Turkije. Tilburg werd in enkele zaken teruggefloten door de Centrale Raad van Beroep: specifiek onderzoek door een bureau in Turkije zou discriminatie zijn. "
Zouden ze ook in den Haag begrijpen? Deze zaak staat natuurlijk niet op zichzelf. Andere gemeentes hebben daar ook last van. Hoeveel belasting centen zijn er nodig voor deze onderzoeken?

0
54 Verwonderd

@51 Het bijzondere van het verhaal is vooral dat fraude door autochtone Nederlanders wel goed gecontroleerd en aangepakt werd, maar dat er allemaal Turkse Nederlanders in opstand kwamen toen ze aan dezelfde controles als de andere bewoners van Nederland onderworpen werden. Toen was het ineens "diskriminasie" als ze net zoals alle andere mensen in Nederland behandeld werden. Ze wilden blijkbaar een voorkeursbehandeling afdwingen met dat misplaatste discriminatiegeroep en dat ging dus mooi niet door. Dat heeft dus niks met "rechts plebs" of een etnische minderheid te maken, maar juist met een gelijke behanding van iedereen in Nederland.

1
55 RoosjeB

Iedereen heeft recht op inkomen. Wanneer er geen inkomsten uit het buitenlands vermogen worden gegenereerd, kun je mensen dat recht op inkomen niet ontzeggen.

Vaak is het vermogen in het land van herkomst het gevolg van erfenissen. Een appartement in Casablanca of Ankara wordt in nederland gezien als vermogen maar in Turkije of Marokko niet. In Turkije wordt een woning niet gezien als vermogen wanneer het geen rendement oplevert. Van dat rendement zou je evt. kunnen leven maar puur van het bezit niet.

Dezelfde mensen die ageren tegen het belasten van bezit, veroordelen hier buitenlandse mensen met bezit. Bezit is geen Vermogen!

5
56 Hollander1967

@56 Mensen hebben recht op inkomen, maar ze hebben geen recht op het oplichten van de overheid voor eigen gewin. Als die mensen een inkomen hebben dan hebben ze geen recht op een Nederlandse uitkering en als ze die dan toch ten onrechte aanvragen en krijgen dan zitten ze de boel te besodemieteren en dan zijn ze strafbaar bezig.

2
57 RoosjeB

@56
Hollander1967,
Even iets van de website van het AD, van vandaag:
"Zo ontdekte de gemeente Den Haag in 2016 zeker 21 gevallen van vermoedelijk verzwegen bezit. Er werd bijna 200.000 euro teruggevorderd bij betrokkenen maar daarvan werd slechts 298 euro terugbetaald."

0
58 tegenzinnig

@57 Bezit is niet hetzelfde als inkomen als daar geen rendement uit voortkomt.
Ik kan een stuk land bezitten in thailand maar dat geeft mij nog geen inkomen.

Mensen vragen een uitkering aan in nederland omdat ze geen inkomen hebben en de vaste lasten niet kunnen betalen. In Turkije is een huis een huis en ben je daar geen geld aan kwijt buiten het onderhoud wanneer je dat bezit. In nederland moet je over dat huis vermogensbelasting betalen als je dat bezit. U kunt dat normaal vinden maar velen waaronder ik vinden dat niet.

Het is normaal dat je inkomstenbelasting betaalt over rendement dat je uit bijv. beleggingen behaalt. Dat is namelijk gewoon geld dat je eerst niet had, dus inkomen. Voor je huis heb je gespaard en dus heeft de overheid er in heel veel landen niks mee te maken. In nederland bent u het gewoon gaan vinden dat dat wel zo is. Ik en velen met mij vinden een eigen woning geen vermogen. Wanneer je dat verkoopt met winst die hoger is dan de gecumuleerde inflatie, kun je misschien spreken van inkomen en dat belasten maar zolang je er in woont, zeker niet.

Het is net zo absurd als de overdrachtsbelasting die stamt uit de tijd van de Hertog van Alva die het invoerde om zijn oorlog tegen nederland te betalen. Maar de kudde rechtse zombies die niet meer zelf nadenkt, is het normaal gaan vinden.

3
59 Hollander1967

@58 Ja, en dus blijkt overduidelijk dat die mensen geen geld hebben, he? Vaan een kale kip kun je niet plukken. Ze hebben dus terecht bijstand want ze hebben geen geld. Anders was de terugvordering wel geïnd.

5
60 Hollander1967

@59 Mensen in Nederland die in de bijstand terecht zijn gekomen en een eigen huis bezitten die moeten hun huis ook verkopen, waarom zouden er andere regels voor Turkse Nederlanders moeten gelden? Daar komt nog eens bij dat veel mensen die woningen in het buitenland hebben die woningen maar een paar weken per jaar gebruiken en de rest van het jaar verhuren aan toeristen en op die manier dus wel een inkomen en geen recht op een uitkering hebben.

1
61 RoosjeB

Ze verkopen dat huis in Turkije maar, kunnen ze daar hun inkomen uithalen

1
62 Marrie

@61 U bent heel slecht geïnformeerd. Mensen die in nederland in de bijstand terecht komen kunnen gewoon hun eigen woning bewonen zolang er geen sprake is van overwaarde van meer dan € 50.800,-
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bijstand/vraag-en-antwoord/wanneer-heb-ik-met-een-eigen-huis-recht-op-bijstand

Verhuur is een aanname van u maar inkomsten zouden direkt worden verrekend en aangezien dat niet gebeurd kunnen we concluderen dat die woningen niet worden verhuurd. Als dat wel zo zou zijn, zou dat geld namelijk op enige manier bij de eigenaar terecht komen en daar is onze FIOD erg scherp op. 1 druk op de knop en ze weten alles.

Mensen hebben recht op inkomen omdat ze hier moeten leven. Als ze dat niet hebben, hebben ze recht op bijstand. Er is nog geen enkele turkse huizenbezitter het recht op bijstand ontzegd. Dat zegt wel genoeg, zou ik zeggen.

5
63 Hollander1967

@59 @60
Die mensen hebben gefraudeerd, zo eenvoudig is het.
Bij de aanvraag voor bijstand moet men vermogen, inkomsten, bezittingen etc opgeven. Wanneer die een bepaalde waarde overstijgen dan moet men die eerst te gelde maken voordat men een bijstandsuitkering krijgt.
Dat zijn de regels, en daar moeten ze het mee doen.

0
64 Tepelteefje

@63 Er zijn nogal wat mensen die in de jaren tachtig een huis gekocht hebben en nu een grote overwaarde op hun huis hebben en de tent dus moeten verkopen als ze in de bijstand terecht zijn gekomen. Waarom zouden die mensen dat moeten doen en Turkse mensen die bewust de boel belazeren dat volgens u niet hoeven te doen? Waarom bent u zo druk oplichters aan het verdedigen? Die mensen zitten fout, die mensen flessen de boel en dat mag niet.

0
65 RoosjeB

@59 Alleen een Turk noemt zichzelf Hollander. Verder bazel je maar wat.

3
66 Dune

@55 , het heeft er mee te maken dat die landen geen inkijk geven aan de Nederlandse overheid wat het bezit is in bv Turkije en niets met hun geschreeuw van discriminatie.
Dit probleem is ook al heel lang bekend alleen dat van die frauderende polen is nieuw.

1
67 NLsandman

Die turken en Marokkanen roepen bij iedere controle dat het discriminatie is.
Waarom gaan die lui niet lekker in hun eigen land wonen, op hun eigen kosten.

0
68 Handalf

Alle turken zijn geboren oplichters...

1
69 John

de regering behartigd onze belangen niet, beschermen niet.
onze centen vliegen de deur uit en inkomen doet er weinig tot niets.


we zouden moeten kijken hoe lang dit al aan de gang is.
de kabinetten en ministers persoonlijk gaan aanrekenen.
stoppen met zo veel onnodig belasting te betalen.

0
70 Gratiebarmhart

@65 Nogmaals, het heeft te maken met de definitie van 'Vermogen'. Niet renderend bezit is in turkije geen vermogen maar hier wel. Daar kunnen de turken niks aan doen dat wij dat ons eigen huis als 'Vermogen' beschouwen en dat we zo'n krom belastingsysteem hebben dat we belasting moeten betalen over ons eigen woongenot.

2
71 Hollander1967

@71 Het punt is alleen dat die Turken in Nederland wonen en niet in Turkije en dat ze hier een uitkering aanvragen en zich dus aan de Nederlandse regels moeten houden, net zoals iedereen in Nederland die een uitkering aanvraagt. Het zou nogal bijzonder zijn als er voor Turken andere regels zouden gelden dan voor de rest van de mensen in Nederland, dat zou dan echt een vorm van discriminatie worden.

0
72 RoosjeB

@71 En juist omdat dit in Nederland wel vermogen is en men de uitkering van ontvangt is het dus fraude.

0
73 Saviro

@72 Juist! En net zo min kunnen we van Turkije verwachten dat ze zich aan de nederlandse regels houden. En als deze onderzoeken naar prive bezit dus volgens de turkse wet een inbreuk op de privacy maken, zijn ze illegaal omdat ze in turkije worden uitgevoerd.

En de achterliggende reden daarvoor is dat eigen woningen worden gezien als PRIVE bezit in turkije en niet als vermogensobjecten. Het zijn dus ook geen vermogensobjecten die mee kunnen tellen in de aanvraag voor een inkomensvoorziening in nederland omdat ze in turkije niet als zodanig worden beschouwd.

0
74 Hollander1967

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

3 minuten geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

10 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

17 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

21 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

25 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

29 minuten geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

30 minuten geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat gaat weer Miljoenen kosten ...

35 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Vond de opmerking van Baudet of Klaver even zn broek wilde laten zakken, om te checken of tie wel echt een jongetje is, wel OK.Die Yasser Kl...

41 minuten geleden geplaatst door Rooibos

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Allahmaal weer 'geschokt', de sukkels....

42 minuten geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Kidnap SexNetgirl ComPumpkin SexMult Porn NetVídeo Porno BrasileiroBbrtsSexx New VideoAction PornOld Woman Sex PornJav MasageWet Pussy FuckingCuntbustingRevathi XxxNaked CamNhentai ToLaure SainclairMaeio PornCelebrity ThumbsEimi FikudaMale Bisex PornIndian Mms VediosGroup Sexx VideosPornô TransexualStripper In The HoodxxxSexnexArab Women Sex Video4some Sex VideosKarva Chauth Ki SexyFree Porn DownFakeagentukErosmeInterracial Comics PornCityheavenHandjob CompilationsIzzybunniesStep Sis PorKonulu PonBody Swap CapsSex Under TableEmma Leigh PornCumming EbonyAsstr StoriesAsa AkirapornWednesday NakedCatheine Bell NudeNewzealand Sex VideoCash PornHindi Picture Film KamasutraAsianincestIndia New Porn VideoAmsterdam Red Light District PornhubSex Cams LiveReverse Cowgirl LatinaUsasexguide CinPorno 64ImhollydayBi SexxxReal Chut PicPorndude.comCoomer.partyMegan Fox Adult FilmCarol Foxxx Xrated WifeHaley Spades AnalBeautiful XvideoWwwxxxcmHypnotized JavMovie Classic PornClaudy Asmr PornGay Porn Discord ServerShweetnlowDown To Earth PornChut ChusnaAospinadSunny Leone Hot Sex PhotoGand Porn VideoMom SexvidoVideo Porno Incestoفیلم سکس لزبینFollo A Mi PrimaSexhindhiXxx OdiaSister PornDesi DeflorationAporn VideoInsestoSlutasian免费avGenesis Lopez NudesMiku X Zero TwoMaid For AnalAmateur Gay SexPixei PornPinkydoll PussyUpskirt And PantiesChachi Ke Sath Sex VideoRecherche Films PornographiquesGay Sexual AnimeRedheads NudeNubles FlimFlorida PornXx2 VideoMha Porn ComicTru Kait FacialMature ExhibitionistP O R N BrutoCock Milking MachineNatasha Nice SelfieDesi Chut PicBig Boincing TitsGhapa Ghap Sexy VideoLatest Hot PornMariah ProutFitness Model NudeStephoshiri NudePorn Dance VideoMalayalam Blue PadamPorn From JamaicaKim Kardashian SexyFuq.vomWife DoggystyleLove Pron89 Sex.comNatasha Nice Double PenetrationNikki Minaj AssholeByrong LongAssjob CompUraraka PornVigina PicsHolly Hotwife PornTelugu Actors Sex VideosBbw NakedXxx Audio Story In HindiMom And Son Sharing Bed PornBangbus Tessa TaylorVrsamshTop Trans OnlyfansVideos Gay XxMia Khalifa Sex GifTelugu Funny SexViolet Myers Rickys RoomTeachermilfModelmediaasiaDabofkyaChut Ki PicPilladas PornOld Lebian PornFugtrup PornAsian Famous PornstarsWikkifeet XVideo Pornografici Violenti