door Moskowfiets in Media  ·  191 Reacties

  • 35
  • 1358x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@136 Het zijn beide democratieën hoewel de VS wel meer vrijheid kent, ergo de vergelijking gaat prima op.

6
151 JackKropotkin

@150
Het staat nog nergens te lezen?
Dan zal het wel één of andere YT plotter zijn..

8
152 GreyB

Goede president Sinds lange tijd toppie Trump, hadden we in dit land maar zo iemand

5
153 Joepie

@152 Het zal wel ergens te lezen zijn. Je mag google gebruiken , ik hou je niet tegen hoor.
Ik heb nu gewoon belangrijkere dingen te doen.

5
154 solidsteel

@151 , " ergo de vergelijking gaat prima op."

Nee, de vergelijking loopt mank. Zie @135 .

Ik zal het nog verder voor je uitkauwen.


Als je kunt kiezen tussen blauw en rood en 43% kiest rood terwijl 55% blauw kiest en rood wint dan toch, is dat toch echt heel iets anders dan wanneer je kunt kiezen tussen, rood, blauw, geel en groen en:

35% kiest rood
20% kiest blauw
25% kiest geel
20% kiest groen

Waarna vervolgens rood het voortouw mag nemen om samen met blauw, geel of groen boven de 50% te komen. Want rood zal dan compromissen moeten sluiten met 1 van de andere kleuren.

Snap je het nu?

7
155 Weet geen naam

@154 , "Ik heb nu gewoon belangrijkere dingen te doen."

Als dat waar was, zou je hier sowieso al niet zitten. question question question

7
156 Weet geen naam

Ik kan mij dit nog herinneren, de Trumps werden echt afgemaakt omdat ze een oude, grote boom lieten verwijderen: Trumps orders hunderds year oud tree to he cut.

Echte verhaal was dat ze de boom juist wilde redden maar dat niet meer kon en het gevaarlijk werd: https://www.newsmax.com/us/melania-trump-fake-news-newsweek-white-house/2017/12/26/id/833830/

5
157 Scrow

@157 waarom hebben de Obama’s nooit eens naar die boom omgekeken, denk ik dan.

4
158 Scrow

@121
Je bent verbazend goed in cherrypicking. Bekijk nu even alle cijfertjes uit het linkje, dan kan de negatieve trend je niet ontgaan......
Op alle terreinen!

7
159 Tismewat

@155
Nope, die vlieger gaat niet op omdat er hier ook een derde partijd is, diegenen die niet republikein / democraat zijn, dat vind je niet in de polls terug, het zijn geschatte cijfers.

7
160 Proemevla

@160 , Dat was in mijn reactie al ingecalculeerd, want 43 + 55 is geen q100. question question

7
161 Weet geen naam

@159
Trump wordt president: de beurzen storten in en de wereld vergaat.
Trump is een tijdje president: het gaat nog steeds slecht met de economie, Trump doet er niks aan, volgens de anti trumpies.

De Fed verhoogt de rente, niet één keer maar een paar keer, waarom? Het ging toch zo slecht met de economie?

Ik zal je zeggen waarom, omdat de fed net zo goed een globale instelling is en het wordt hoog tijd dat ze verdwijnt.

Over de schuldverhoging, die is nog steeds niet meer dan een fractie van de schuld die Obama geproduceerd heeft.
Daarbij doet wel, buiten de eenmalige enorme uitgave voor defensie (die nodig was) aan bezuinigen, ook in de eigen regering (5% moeten ze bezuinigen), ook wereldwijd, waar BS bijdragen geschapt worden.

7
162 Proemevla

Trump is democratisch gekozen door de Amerikanen.
Maar je kunt natuurlijk ook de democratie afschaffen.

2
163 Mollevanger

@161
Je cijfers kloppen niet, het is gemiddeld 10% van de kiezers die nog niet beslist hebben.
Daarom kloppen de polls ook niet, die houden namelijk rekening er mee dat de mensen die nog niet beslist hebben (historisch gezien) meestal helemaal niet stemmen, maar dat is nu wel het geval.

5
164 Proemevla

@164
Peilingen hebben niks te maken met approvalratings..

8
165 GreyB

@165
Approval ratings hebben niks te maken met de mid terms......

4
166 Proemevla

@166
Wie zegt dat dan?

6
167 GreyB

@155 Je gaat nu afwijken van je oorspronkelijke reactie in @114 . De meerderheid van ‘het volk’ staat niet achter Trump en mijn toevoeging over de overige landen blijft gelden; de meerderheid van het volk staat niet achter Merkel wat je er verder ook bijhaalt over verdeling van de stemmen over meerdere partijen. Snap je het nu?

(Verder kent de VS ook meer dan 2 partijen dus is hoogstens je verdeling in @155 anders)

2
168 JackKropotkin

@156 Ik was gewoon aan het werk , zoals meestal. Vaak moet ik ergens even op wachten en dan kijk ik hier ff rond.

1
169 solidsteel

Over de economie zijn de meningen verdeeld..
Enger vind ik hoe trump nu de oude garde buiten spel aan het zetten is.
En dat gaat redelijk ver. Check Q anon eens op youtube.

4
170 Scalple

Ja al die new born christians ..die geen flauw idee hebben van wat deze Trump allemaal uitvoert met het buitenland een heel gevaarlijke man die zo belust is op wereld macht en waarschijnlijk een oorlog zal uitlokken ...goed voor hun economy

2
171 Gazelle

@171 . Wel, zoals het nu gaat stevenen ze af op een revolutie waarbij de guillotine wordt afgestoft. The handmaid's tail, maar dan anders.
Het is ongelooflijk hoeveel christenen en conspiricy denkers daar nu hand in hand lopen en alles slikken wat ze wordt ingelepeld.

2
172 Scalple

@162
Ga eens een lesje economie doen......

1
173 Tismewat

@170 Enig suggesties? Ben wel benieuwd .

2
174 solidsteel

Onzinnig geleuter wederom.
Als Hillary gekozen was dan was er al lang een oorlog geweest, een oorlog waarbij de VS ook het onderspit zou delven, een oorlog waarbij miljoenen waren gestorven, een oorlog waarbij globalisten wederom een aardig stukje rijker waren geworden.

Al vóór de verkiezingen was er een plan om Trump omver te werpen, met alle middelen en die zijn ook gebruikt, alles is bekend, over de spionnen / provocateurs in het Trump team, over de pogingen om mensen te framen, over de afluisterpraktijken, de illegale FISA warrants, het illegaal opgerichte Mueller onderzoek, de Ruslan collusion hoax.

Velen op hoge posities zijn al ontslagen wegens corruptie / bias, velen zullen vervolgd worden, berecht worden, een aantal door een militair tribunaal en die belanden in Gitmo, zoals het hoort.

Trump is geen oorlogshitser zoals er velen waren onder Obama (als je hebt opgelet zie je dat er hier ook al veel van 'verwijderd' zijn) Trump (onder)handelt.

Trump voert ook uit wat hij gezegd heeft, stap voor stap, en een van die dingen die jij gezegd heeft is dat hij de globalisten zal aanpakken, de globalisten die landen / naties kapot maken, hij zal het land weer terugvoeren naar wat het is, een institutionele republiek die zich houdt aan de constitutie.

5
175 Proemevla

@139 "...Obama erfde de oorlogskosten van Bush en ….'

Dat niet alleen, hij BEGON ook nog eens oorlogen in Libië en Syrië...! Die landen stonden namelijk op het lijstje van de globalisten (democrats en liberals) om ontwricht, vernietigd en geannexeerd te worden.....

5
176 CoolMemories

@139 Mede dankzij Obama hebben wij te maken gekregen met vluchtelingencrisis, massa-immigratie en verspreiding van de terreur tot in onze steden (Nice, Parijs, Londen enz.)

4
177 CoolMemories

@177 Die " change" " yes we can" uitspraken krijgen dan wel een hele andere betekenis.

2
178 solidsteel

@141 "...Als je zelf je hele Twitterleven iedereen verrot scheldt en iedereen uitmaakt voor leugenaar, kun je verwachten dat je onder een loep gelegd wordt als je ZELF de touwtjes in handen hebt....."

Je verwisselt slinks oorzaak met gevolg! Trump werd in de aanloop en tijdens de campagne al afgebrand door de media en gevestigde politiek; "Trump will NEVER be president!" werd er geroepen en toen hij tot ontsteltenis van de globalisten TOCH president werd begon men met actief moddergooien, belachelijk maken, nepschandaaltjes en fakenews te verspreiden om Trump zo veel mogelijk dwars te zitten en tegen te werken...….en toen reageerde Trump pas en sloeg hij, vooral via Twitter, terug....!

4
179 CoolMemories

Hij is gekozen door een minderheid. "43 van iedere 100 Amerikanen vindt dat Trump zijn ambt goed bekleed." Dat is ook een minderheid.

Een minderheid is dol op Trump. Voor, tijdens en na de verkiezingen. De Republikeinen winnen dankzij gerrymandering en het opwerpen van blokkades om te stemmen. Door leugens en aanvallen op democraten.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/365308-stemproces-beinvloeding-in-georgia

https://www.nieuwskoerier.nl/news/364763-gerrymandering-ook-wel-bekend-als-het-gif-van-de-amerikaanse-democratie

Niet dat de Trumpolinas dat een probleem vinden, want democratie zit niet in hun bloed.

5
180 VaY

Een aantal democraten zijn al uitgeschakeld na bekend worden van hun fraude of andere zaken, er zullen er nog meer volgen volgens Veritas.
En nu, Booker (I am Spartacus, I know what sexual assault is) word beschuldigd door een homo sexuele man voor sexual assault en zoals in de zaak Kavanaugh zullen de democraten en liberale pussies hem dan ook direct schuldig verklaren, oh nee wacht het is een democraat:


Verder, zoals ik al eerder meldde, Mueller is niks en wordt niks, de nachtmerrie wordt nu waar voor Mueller, een rechter heeft nu bepaald dat hij met bewijs moet komen in de zaak tegen Concord, either put up or shut up en ...... hij heeft geen bewijs, het waren alleen show aanklachten, nooit gedacht dat de verdachten zouden opdagen, net als bij de verkiezingen:

4
181 Proemevla

@181 Ach het gekkie is ook weer bezig hoor. Pruttel pruttel Proempaganda. Heb je nu echt niets beters te doen?

7
182 VaY

@114 "...dat in Amerika democratisch gekozen niet per definitie betekent dat de meerderheid van het volk achter je staat....."

Dan is Rusland verreweg het meest democratische land in de westerse wereld! -en toch krijgt Rusland steeds verwijten vanuit Brussel over het 'gebrek aan democratie in Rusland'.....

4
183 CoolMemories

@164 , Het ging niet over polls.

Het ging over de verkiezingen waarmee Trump president is geworden. Waarbij hij niet d emeerderheid van het volk had.

En dat hij door het kiesmannensysteem president is geworden.

Zoals in het verleden wel vaker is gebeurd.

Maar dat trumplovers niet moeten doen alsof hij de meerderheid van het volk achter zich hefet. Want dat heeft hij niet en heeft hij nooit gehad.

Hier is een gek idee: Volg een discussie eerst eens voordat je je erin gaat mengen.

1
184 Weet geen naam

@168 , " de meerderheid van het volk staat niet achter Merkel "

Heb je in principe gelijk in. Echter is het toch minder vreemd dat Merkel wel als winnaar uit de bus komt dan in geval van Amerika.

En wel om het volgende:

In Amerika heeft 1 persoon de absolute meerdeheid van het volk, maar wint alsnog niet. In Duitsland had helemaal niemand de absolute meerderheid van het volk. Dus dan is het logisch dat degene die de meeste stemmen krijgt, de verkiezing wint.

Maar zelfs dan lrijgt Merkel niet de absolute zeggenschap. Ze krijgt slechts het voortouw om een coalitie te vormen.

Is toch echt heel anders dan het systeem in Amerika en derhalve dus absoluut niet met elkaar te vergelijken.

"(Verder kent de VS ook meer dan 2 partijen dus is hoogstens je verdeling in @155 anders)"

Had het al eerder vermeld. Dat was al ingecalculeerd. 43 + 55 is dan ook geen 100. Bewust omdat er nog een paar procentjes verloren gaan in andere kandidaten. Maar dat is te verwaarlozen. In principe gaat de race in Amerika tussen 2 kandidaten. Een republikeinse en een democratische. En 1 van beide krijgt altijd de absolute meerdeheid van het volk.

Maar dat staat niet altijd gelijk aan het winnen van de verkiezingen.

En dat was mijn punt.

1
185 Weet geen naam

@183 , "Dan is Rusland verreweg het meest democratische land in de westerse wereld! -en toch krijgt Rusland steeds verwijten vanuit Brussel over het 'gebrek aan democratie in Rusland'....."

De mate van democratie wordt niet alleen bepaald door hoe er met de uitslag wordt omgegaan, maar ook hoe de uitslag tot stand komt.

En wil je nu met droge ogen gaan beweren dat de verkiezingscampagnes en verkiezingen in Rusland volkomen eerlijk verlopen? Dat tegenstanders van Putin zo vaak op onnatuurlijke wijze het leven laten, dat is gewoon toeval?

Waarschijnlijk is in jouw geval het antwoord nog ja ook.

1
186 Weet geen naam

@184
Dit topic gaat daar over en net als in 2016 met zijn in elkaar geflanste polls zo gaat het nu weer en net als men toen niet de omvang liet zien van de mensen die naar Trump gingen zo is dat nu ook het geval.
Het enige verschil is dat een massa mensen is opgestaan (die republikein gaan stemmen) en daarom zullen de media / democraten deze slag ook verliezen.

6
187 Proemevla

@187
En ps, een verschil met toen is dat men maatregelen heeft genomen om fraude te voorkomen zoals het stemmen van doden, het stemmen van illegalen, het stemmen via niet ondertekende volmachten.

6
188 Proemevla

Als de democraten zouden winnen dan zouden de beurzen een duikvlucht nemen, zo goed is Trump:

5
189 Proemevla

@189 van trump's fanclub foxnews ... haha

1
190 Jewkakka

@189
Net zoals die een duikvlucht zouden nemen als Trump zou winnen in 2016..
Toen werd er om gelachen door de complotters en nu neem jij het serieus.

Hier nog iets over het belastingplan van Trump:

https://thehill.com/homenews/administration/412659-white-house-aides-hadnt-heard-of-new-tax-cut-trump-report

1
191 GreyB

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Sorry, deze pagina hebben wij niet gevonden....

3 minuten geleden geplaatst door sockknitter

wildersfan
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

@3 Iedereen roemt De Jonge. (De msm dan hè.) 🤔 😁 [Who controls the media? 🤐]...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Olivia
Offtopic

@2293 " Sommige mensen kunnen het verleden niet loslaten - het beïnvloedt hun leven - elke dag weer. Zo jammer.Heb je het nu over jezelf ? ...

12 minuten geleden geplaatst door Olivia

Reconquista
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Nou schijnt zo´n beetje elke bouw of renovatie uiteindelijk meer te kosten dan gepland maar van het oorspronkelijke budget van 475 miljoen naar...

16 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Weetal
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

@1En er komt nog veel meer bij,voordat het klaar is....

27 minuten geleden geplaatst door Weetal

Weetal
GeenStijl: Gaaf land: '450.000 mensen in voedselnood'

@3Oftewel:Nederland is één van de rijkerelanden van de derde wereld....

36 minuten geleden geplaatst door Weetal

eh
Wiebelende ster onthult zwaarste stellaire zwarte gat in onze Melkweg (dat ook nog eens heel dichtbij blijkt te zijn)

Livescience:https://www.livescience.com/space/black-holes/largest-known-baby-black-hole-discovered-extremely-close-to-earth...

36 minuten geleden geplaatst door eh

Weetal
GeenStijl: Gaaf land: '450.000 mensen in voedselnood'

Nederlands is toch één van de rijkste landen.Kun je nagaan hoe beroerd andere landener aan toe zijn,zoals Noorwegen, Zwitserland of Mona...

38 minuten geleden geplaatst door Weetal

wildersfan
GeenStijl: Gaaf land: '450.000 mensen in voedselnood'

Ik hoor net dat de verbouwing van het Kremlin eh... Binnenhof 2 miljard gaat kosten en dat het over 5 jaar klaar is. ...

43 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
GeenStijl: Gaaf land: '450.000 mensen in voedselnood'

Waar is dat? Afrika? Rusland?...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Hidi XxJasmin St ClaireOriya PornHorny GilfPornos GonzoFree Porn Hardcore VideosDreamgirlsnetworkMultpirmHardcore FuckngNicole Kidman HotPolice Sex Videos HdVideos De PormoSaiiyansam NudeBest Babe PornHagentoonsPhxescortsRaisa Wet SxStripchat ArchiveTarenoi.comMovies2kBrittney BurkePorn Star EscortSilky JohnsonMira Patel PornMalayalam Reshma HotAnriokita PornLarge Breasted Women NudeSleepcumSuper Sex TamilDesi Mature NudeHairypusyFull Free PornmoviesDeep Fake PornoCumshot Mouth CompilationXxx Lesbian VidioBhai Bahan VideoBrazzers Hd 1080Hot Sunny Leone XnxxFilms Pornographiques StreamingIndienudedIndian Homemade XvideosFull Saxi VideoKatu-069YanderehentaiJapanese Sleeping X VideosTelugu Boobs VideosPprn ComicsDevilsfilmCumming In VaginasIndian Aunty Porn VediosPorn HeadquartersSuper DeepthroatMaddy O'reillyValentina Nappi NudePics TitsRakul Preet Singh NudeXxnx Video HotSex Film Video SongSex Video Com 2018Kerala XxxIndraja Sex VideosCelebrety Guest Tape404girls ComLois From Family Guy NakedKeerthi Suresh And AnirudhPhatgirlLena Paul Porn HubPorn X VedioSheena Ryder MomForhertube ComInhumanotyAcompanhantes Em ManausFutanari NudeSybian OrgasamsJogos De PornStanding SexIndian Slut PornFree Squirting VideosFree PournTibesafariDani DannilesBigassporn.comBrother And Sister Indian SexAnna Ralphs PornHung GaypornCockcamJanna Haze AnalReddit Sasha GreyDownload PornhHentais GoreV-tuber PornMegan Rain SquirtWikifzetGwenpornBest Foreplay VideosHot Mom Fuck ComOdia SexyvideoKayla Kaiden PornGal Ritchie PornViking Barbie ThreesomePorn Sites WomenHonkai Star Rail HentaiAunt Cass VacationMia MelanosexAdult StreamingNude SexuelleWww.sexlogThe Fan Bus PornChinese NudesKt Lordahl NudeHot Sexi Porn VideoServeur NudeJaquie Et MichealXxx VirginListcrawlerchicagoAll Heroine Sex VideosKnee Blow JobHugh Cock Gay PornBrazzers With AuntOppai LifeBigbootybailey PornWww PornogramaRoxanne BrewerSappuAngela White Anal PornSexteen PornKaty Belle NudeXxx Con DominicanasMuth SexHentai BootyHot Sex Full MovieMary LegaultNew Uncensored HentaiJapanese Male PornstarsCogiendo A La AbuelaKenzie AnnHot4lexi Onlyfans LeakedLatina Spank BangElbony AnalPunya ElizabethPink World VideosIndia BigcockHannah Grape NudeTo Love-ru DarknessMoms Porn HubBorn HobMandy Takhar XxxDpfuckAgainst Her Will PornHd Porn Gif