door Havermout in Buitenland  ·  49 Reacties

  • 9
  • 447x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Beste Russen, dan houden jullie je gewoon aan de overeenkomst(en) moeten houden, en niet ook jaren lang leugens verkopen.
Actie - reactie

18
1 dr.Bedwetter

Uit een dergelijke opzegging van deze kernwapendeal door Trump richting Rusland moge toch wel blijken dat Rusland over Trump geen belastende feiten heeft om de positie van Trump te kunnen ondermijnen.

9
2 Dalon

Dat maakt het leven gewoon weer spannender. De werkelijkheid begint nu toch echt wel op een Hollywood productie te worden. Maar wij Europeanen vinden het wel geweldig dat de VS hier raketten met kernkoppen wil neerzetten want dat is toch wel veiliger voor de Amerikanen die nog nooit een echte oorlog op hun grondgebied hebben gehad want ze vechten liever op andermans gebied of betalen voor de proxy oorlogen als ze hun eigen mensen niet willen opofferen.

4
3 niet-alles-geloven

Daarin heeft Rusland dan weer wel gelijk.

@2 Rusland probeert via Trump te steunen de USA instabiel te maken en in chaos te laten vervallen...

7
4 TedjeR

@1 zeg Bedwetter, waar en wanneer heeft de Russische Federatie kernwapenakkoorden geschonden? U weet toch inmiddels ook wel dat het enige exportproduct van de VS wapens, munitie en oorlog is en de Russische Federatie hiervoor als zondebok dient?

7
5 Eric

@3 +++++ een goed voorbeeld hiervan is Syrië waar de VS terroristen van de "gematigde opstandelingen" steunt.

3
6 Eric

Wil Trump niet gewoon een beter verdrag , waar landen zich wel aan houden ?

10
7 Vageali6888

@5 "waar en wanneer heeft de Russische Federatie kernwapenakkoorden geschonden"

Als volwassene zou u zich natuurlijk eerst even kunnen inlezen. Of is uw Google kapot ?
De kiezel in de schoen is de 9M729 (nato : SSC-question , een vanaf de grond gelanceerde korte-middellangeafstandsraket (met ook nucleaire capaciteit) die dus in strijd is met het ' Intermediate-range Nuclear Forces Treaty'.
Obamah had er al bezwaren tegen en dreigde het verdrag op te zegggen, maar werd daar de de Eurooeanen (met name Duitsland) van weerhouden.
U is duidelijk dat er voor dat wapen maar één potentieel slagveld is ? Europa ! Want voor de Chinezen hoeven de Russen niet bang te zijn.

5
8 dr.Bedwetter

@4 phahahaha...had hij beter hillary kunnen steunen, nu zitten die arme amerikanen met de laagste werkeloosheid ooit, taxcuts voor iedereen, de arme arbeiders die een grotere "raise in pay"hebben gehad in 2jr tijd onder trump als 8jr obama. betere handelsvoorwaarden met mexico en canada gemaakt. haalt werk terug van het buitenland naar amerika, de hoogste rise in GDP in 60jr.

ja amerika staat op het punt van chaos question

8
9 toppopyeah

Het wordt een beetje verontrustend wanneer de Russen zinnige dingen zeggen.

3
10 BlackNinja

@7 vooralnog zien we alleen een man die verdragen opzegt die werken.

2
11 BlackNinja

@11 verdragen opzegt die werken"

Goh, als 1 van de 2 betrokken partijen jarenlang de afgesproken regels aan zijn laars lapt noemt u dat een 'werkend verdrag' ? Hoe curieus.

9
12 Herr Wolf

@10 ,

Het wordt nog verontrustender als zowel de Russen als Trump zinnige dingen zeggen.

Want hoewel de Russen uiteraard gelijk hebben dat dit een gevaarlijke stap is, was het wel Poetin die stond te pronken met nieuwe nucleaire wapens een tijdje terug... dus Trumps reactie is ook niet volkomen onterecht.

Wel apart trouwens, ze zeggen allebei zinnige dingen - maar omdat ze tegenover elkaar staan, maken ze het beide gevaarlijker voor de rest van de wereld. Dat is misschien nog wel het verontrustendst.

1
13 progressiefliberaal

@13

eens

Putin heeft het er steeds over dat er een machtsbalans moet zijn om vrede te bewaren , als één partij te sterk word is de kans op oorlog groter.
Zit wel wat in denk ik.

Dus de VS moet niet steeds verder richting de Russische grens kruipen met zijn raketinstallaties , anders kun je tegenmaatregelen verwachten.
Volgens mij ziet Trump dat gelukkig wel in.

Speeches zoals deze van Putin vind ik wel eye-openers

8
14 Vageali6888

Rusland vindt alles zeer gevaarlijk.

8
15 Wild Rover

Europa hoeft ook niet bang te zijn voor een inval vanuit de Russische Federatie. De Russische Federatie reageert op de opbouw van de NAVO. Als dit bondgenootschap geen agressieve oefeningen zou houden aan de grens van de Russische Federatie en niet zou uitbreiden was er niets aan de hand. Ondertussen wordt de bevolking via de media bang gemaakt met propaganda over de "Russische agressie".

5
16 Eric

@14 "richting de Russische grens kruipen met zijn raketinstallaties"

Dat mag u aantonen !

De Amerikanen hebben dergelijke raketten niet, juist omdat zij zich, in tegenstellling tot de Russenn, wèl aan het verdrag dat dergelijke wapens verbiedt, hebben gehouden,
Wapens overigens, die (gezien hun beriek) uitsluitend eventueel tegen Europa ingezet zullen worden !

5
17 Tepelteefje

@16 "De Russische Federatie reageert op de opbouw van de NAVO"

Dag mag u aantonen !

Het type raket dat de aanleiding voor deze commotie is, is bij verdrag verboden ! Al jaren. En de Russen hebben die wel.
Zelfs Obama was van plan uit dit verdrag te stappen, maar is daar door Europa (met name Duitsland) van weerhouden.
Zoals zo vaak zijn het de Russen weer die vals spelen.

3
18 Tepelteefje

Zo te lezen hééft US zich al teruggetrokken.

"Het gaat om het zogenoemde Intermediate-Range Nuclear Forces Treaty uit 1987, waarin de VS en de toenmalige Sovjet-Unie afspraken geen nieuwe raketten voor de middellange afstand (500 tot 1.000 kilometer) te zullen ontwikkelen. Raketten die vanaf zee worden gelanceerd vielen niet onder het verdrag, dat na de val van de Sovjet-Unie werd overgenomen door Rusland."

Dat soort raketten dus die in Duitsland, Frankrijk en Nederland stiekem staan opgesteld, dus. En ook in alle Balkan-landen. Vlak voor Obama vertrok, hebben Merkel en Sarkozy die raketten op slot gedaan omdat ze niet langer gevaar wilden lopen vanuit Rusland door toedoen van US, die ons dwong tot boycots op onze kosten en tot meedoen met hun proxy-oorlogen in het MO.

Toen heeft Obama gereageerd met dreigementen en opschalen van de troepen die sinds WOII in Rotterdam lagen en in Duitsland en Frankrijk idem. Bovendien heeft US toen heel veel extra troepen naar alle landen tussen Europa en Rusland in gestuurd. Ze hadden troepen in Polen tijdens de coup in Oekraïne, die is van aaruit gecoordineerd. Er staan vast wel dat soort raketten ook in die Balkan-landen.

7
19 Wendel

@19 Leugenaar !

De raketten die de NAVO had zijn vernietigd.

Toon maar aan waar dergelijke vanaf de grond gelanceerde middellangestandsraketten iin NAVO-lidstaten staan.

4
20 Herr Wolf

@17 , nee ze hebben die wapens niet maar wel in polen en Roemenië raket installaties neerzetten die de icbm van de Russen tegen houdt.
Als antwoord heeft Rusland raketten gebouwd die dat raket schild kunnen omzeilen door icbm's die over de noord of zuidpool vliegen en kruisraketten die laag vliegen.

Putin is heel open en heeft 10 jaar geleden al de amerikanen gewaarschuwd omdat raketten schild niet te plaatsen en toch gaan ze hier mee door, zogenaamd Europa beschermen tegen Iran.
De VS is constant op de beer zijn tenen aan het trappen, bekijk de hele geschiedenis en niet alleen de stukjes waar men Rusland maar steeds in het kwade dag licht stelt.

Het is het zelfde verhaal als met de Cuba crisis, dat de Sovjets toen raket installaties bouwden op Cuba kwam omdat de VS in Turkije hun kern wapens aan het plaatsen waren, gelukkig was Kennedy verstandig en heeft toen het besluit genomen om de raketten weg te halen uit Turkije en zijn de Sovjet schepen omgekeerd, als het aan het leger had gelegen dan hadden wij toen een oorlog gehad, nadien is er ook de directe verbinding gekomen tussen het Wittehuis en de Kremlin.

6
21 NLsandman

@21 Dank voor uw reactie.
Echter praat u over appels, en gaat het nu over peren.

Een anti-raket raket is onvergelijkbaar met een vanaf de grond gelanceerde nucleaire middellangeafstandsraket waarvan bij verdrag is afgesproken dat die verboden is.
In weerwil van dat verdrag heeft Rusland zo'n systeem getest, geproduceerd en tevens geplaatst.
U beseft vast wel dat het enige strijdtoneel voor een dergelijk wapen West-Europa is. Een beangstigend vooruitzicht.

2
22 Tepelteefje

Dat wordt moeilijk voor de Trumpolina's, wie moeten ze nu steunen? Trump of Poetin...

2
23 GreyB

@22

Die zogenaamde anti-raket installaties zijn te vullen met raketten met kernkop .... dat is juist de zorg van Putin.


Ze hebben naar mijn idee allebei deels gelijk , daarom is het niet zo gek om alles weer wat duidelijker en meer op deze tijd afgestemd op papier te zetten.

Trump roept China en Rusland op om te gaan voor een stop op die wapens

4
24 Vageali6888

@23

Trump , een nieuw verdrag maken die op de huidige situatie is toegespitst

5
25 Vageali6888

@25
Hoe ziet dat er dan uit? Men mag meer raketjes bouwen en plaatsen?
Trump wil meer raketjes bouwen en ziet hier de weg vrij.

Meestal kopen mensen eerst nieuwe schoenen voor men de oude weggooit.

2
26 GreyB

@25 jaja je zegt je werk toch ook niet op voordat je een andere baan hebt.

2
27 Denisova

Ik had niet verwacht dat de dag ooit zou komen, maar ik geef voor de verandering de Russen eens gelijk.

4
28 Gewoon een student

@28
Rusland heeft natuurlijk ook een enorme berg boter op het hoofd. Zij zijn degene die zich niet aan het akkoord houden..
Dit is gewoon een opzetje tussen Trump en Poetin.

1
29 GreyB

@29 Oh maar dat de Russen tot op het bot hypocriet zijn spreekt natuurlijk voor zich. Maar zelfs al zou Rusland zich niet volledig aan de afspraken houden, is het complete verscheuren van het akkoord een ontzettend domme move.

5
30 Gewoon een student

@30
Mee eens.

2
31 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

32 profdrmrir

* Verwijderd door de redactie *

33 profdrmrir

@30 "het complete verscheuren van het akkoord een ontzettend domme move"

U weet dat Obama, toch nauwlijks voor ijzervreter aan te zien, hetzelfde wilde doen ?
Op aandringen van met name Duitsland is dat toen niet gebeurd.

Een herhaling van zetten derhalve ...

6
34 Tepelteefje

@34 Ook dat zou ik in dat geval een ontzettend domme move gevonden hebben. Gelukkig was Obama nog wijs genoeg zich te laten adviseren door anderen. Trump doet gewoon whatever the fuck he wants. Dat is best gevaarlijk wanneer je de machtigste man ter wereld bent.

3
35 Gewoon een student

@23
Wordt moeilijk voor de Trumpofoben/Russofoben wie moeten ze nu steunen? Trump of Poetin….

4
36 Lias

@36
Nee hoor. Dit is een opzetje tussen de pokervrienden..

1
37 GreyB

@37
Tja toen kwam ze er niet uit...... whahahahaha....

3
38 Lias

Nu zal blijken welk deel van de Trumputinista’s de overhand krijgt.

1
39 Crannbuidhe

@38
Wat snap je niet aan @37 ?

1
40 GreyB

Als Russen het verdrag al jaren ondermijnen door stelselmatig kernraketten te ontwikkelen die vanaf zee afgevuurd kunnen worden heeft het verdrag geen enkele zin. Er moet dan een nieuw verdrag komen en daar zal Trump zich wel voor inzetten dal behelst dat je totaal geen nieuwe kern raketten mag ontwikkelen. Of ze nu van zee of van land afgevuurd worden.

Er zat dus een enorme maas in het verdrag waardoor Rusland toto op de dag van vandaag kernwapens mag ontwikkelen zolang ze maar vanaf zee of een boot afgeschoten worden. En zo kan je nog de hele wereld bereiken.

Nog beter is een totaal verbod op en vernietiging van alle kernwapens, maar dat willen de grootmachten nooit.

0
41 Jan met de korte achternaam

@22 , Raket schild is er voor om de kern macht Rusland te neutraliseren, er staat ook een raket schild in zuid Korea, China wordt ook geneutraliseerd, zo is de hele balans weg en heerst de VS
nog meer als kern macht en daar gaat het Putin om.
Het is een reactie op provocaties van de VS, die zijn niet zo heilig als dat ze zich voordoen.

1
42 NLsandman

@41 Bijna goed.
Het desbetreffende verdrag gaat uitsluitend over landafgevuurde middellangeafstandsraketten. Die zijn door dat verdrag verboden.
In weerwil van dat verdrag heeft de RF toch een dergelijk wapensysteem getest, geproduceerd & geplaatst.
Flagrante overtredingen.
Amerika heeft overeenkomstig het verdrag dergelijke systemen vernietigd, en heeft de RF al jarenlang beticht van schenidingen. De Russen hebben daar niets mee gedaan.
Overigens moge duidelijk zijn indien dergelijke wapens onverhoopt ooit ingezet worden, dat in Europa zal gebeuren. Chna vormt voor de Russen geen bedrieging, en tegen de VS kunnen ze dergelijke nauwlijks inzetten want daarvoor is hun bereik te kort.

1
43 Tepelteefje

@42 "daar gaat het Putin om"

Dat neemt op geen enkele wijze weg dat de Russen met het verdrag hun reedt afvegen. Al jaren lang !

0
44 Tepelteefje

@43 oke weer wat geleerd. En wie is RF? En het bereik voor de VS is te kort voor Rusland? Per boot kan je dichtbij komen zeker met een onderzeeër.

0
45 Jan met de korte achternaam

@20 toon u maar aan dat ze zijn vernietigd.

0
46 Eric

@46 Zie @21 "nee ze hebben die wapens niet"

Toont u maar eens aan dat die wapenes er wèl zijn.

Tip : dat gaat u niet lukken.

Zoek bv ook eens even op 'dubbel besluit ss20'

1
47 Tepelteefje

@45 RF = Russische Federatie.

Met deze landraketten kunnen de Russen het verreweg grootste gedeelte van de USA niet bereiken. Daarom zal Europa het slachtoffer worden van dergelijke wapens.
Uiteraard zijn er wel andere wapensystemen die wel geheel Amerika kunnen bestrijken, maar deze middellangeafstandsraketten zijn daarvoor niet echt geschikt.

1
48 Tepelteefje

@2 Wel doet Trump altijd van dit soort domme dingen wanneer er iets aan zit te komen van het onderzoek van Mueller.

2
49 VaY

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Jaap van Dissel benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau

Knap. Een hele prestatie. ...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Populistische regering Slowakije schaft publieke omroep af - Joop - BNNVARA

Alles wat rechts is noemen ze populistisch bij Joop 🤣...

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Nicks R. Van
Steeds meer mensen hebben een motorfiets, vooral 65-plussers

Dan zal het aantal verkeersdoden onder ouderen drastisch toenemen. ...

2 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@13 Uit Wikipedia, de vrije encyclopedieLulletje rozenwater (soms ook gespeld als lulletje rozewater) is een bargoense uitdrukking voor een ma...

3 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@10 @11 Wangedrag: beginnen met schelden, beledigen, op de man spelen. Gemeld. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Billie Eilish is opvallend open over masturberen voor de spiegel: wat kunnen we van haar leren?

Och, Sophie Hilbrand doet het op het strand....

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@10 "lulletje rozenwater" Huisregels1. Het is de bedoeling dat er netjes met elkaar wordt gepraat. Het is niet de bedoeling da...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Populistische regering Slowakije schaft publieke omroep af - Joop - BNNVARA

Dat gaat hier hopelijk ook gebeuren!...

8 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Malinois
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Het is sowieso al een veiligheidsrisico dat leden van die groep vrij mogen rondlopen.Die lui sporen niet.Laatst hadden ze er eentje geïdent...

9 minuten geleden geplaatst door Malinois

NK. App
Hindi Movi XxxPorn StarsPelículas Por No MexicanasThai NudesTyler Wu Gay PornHottest Granny PornScuba Dive NudeAdultism ComBaddietubeBkp XxxxPorn Video LesbianismKorien XnxxSmall Xxx VideoHow To Give A BjTeen UpskirtWifey WorldPetite Teenagers PornElle Brooke VideosBlackgirl NakedMia Khalifa In IndiaSexual Massage VedioLitte Sister PornTrinity St ClairAnal MomsIsla-moon OnlyfansCam Cordova Only FansIndian Viral Mms VideoRuth Lee OnlyfansJulia Robbie PornIndian Pron ViedosSexe Amateurs ArabeElf Sex FarmXchatfrWife Porn ComSpamg BangBrazzersvideofreeEropan PornBackroom Casting Couch MelStripchagXxx Hot Porn HdWww Xxx Video NewSooyensu LeakedBokep Rebecca ViralBoob Press XxIndian Romantic Sex MoviesXvamsterToes CumshotLorenanerdygirlDesperateamateursIndian Xxx Sexy VideoBabhixxxXx Hot SceneCutsexPervert Dad PornHemtai VideoPetardas ComDesi Video Call NudeGunjan Aras XxxKatie Sigmond Leaked OnlyfansBokep Indonesia Terbaru 2023Jenna Jameson PornstarPooja SharmaNude Mary J BligeBlack Bbw Lesbian PornYou PornographiquesFemdomHemtai MoviesBblassArigameplays XxxPregnant Desi SexBlue Avatar PornJay Bank PornEelpornLisa Ann SwallowTube PornstartsSex In BedSadie Stanley NudeMia LsabellaXxcxxxxxxAmber Rose Onlyfans LeakedMia Khalifa Pass ComGhettoo PornManwhq18Crank Sex SceneJuianne Moore NudeAnotexic PornVirtual Reality BlowjobsJa Lo NudeRakul Preet Singh Sexy PicsOyo Townhouse ChennaiStar 590 JavLexi AmoreFamous NipslipScroll NudesNude Female CelebritiesBhoomika PornKenzie Love Alexis MaloneVideos Sexe Amateur GratuitesFilm X PornosChaturbzSssnipeewolf NakedDisha Patani SexMadhavi Bhabhi XxxReal Mms KandJenna Jameson AnalUncensored YoutubeLisa Ann TitsReal Futanari PornGianna Michaels LezSquriting TeensRita Ora NudoWwwxxx VieoAsian Porn SterMature EroticAnny Aurora PornGirlfriends 4 EverSillon KamasutraPorn FaildImagens DesexoMandybabyxxxSxse VideoMommys Girl LesbianFuckmy DogWww Toujizz ComJapanese Prostitute PornXvideos DeepthroatX Pron VideoBhavana Hot BoobsFreepirnNew Teenagers PornGay FtmpornMothercreampieKleio ValentineNude Teenagers PicsAmeteur Wife PornBarazzas HdTamilscandalsCaley Kuoco NudeAoki PornLisa Sparxxx 919Brother Sister Porn AnimeTchat SexeKyler Quinnسکس مردیWebseries Porn TubePorno Asmr FrançaisCalifornia.tvSpainesh PornGangbang MoviesIndonia Porn